Härlig dag

Sitter och försöker gnugga bort färg från fingrarna sen jag färgade håret på Marcus haha iallfall så för att berätta lite kort om dagen så har jag Kajsa Moa Alva Eric å Erik vart hos Jonte för det mesta , haha åh riktigt kul ! Sen så blev det donken , ofeta !? Och gissa vad killarna gjorde ... haha å dör .. Jo dom vaxade bena , magen , ryggen , ja alla möjliga ställen haha nej men ska fortsätta med att försöka få bort all färg och så kanske det dyker upp en liten video på killarna!
David & David

Film mys

Ligger i soffan hemma hos mig med Moa Kajsa och Alva å kollar på Kronjuvelerna . Riktigt bra film faktiskt ! Alldeles strax ska vi kila ut för att träffa lite folk , men nu ska jag kolla vidare på filmen !

Onsdag

Har bara tagit det lilla lugna hela förmiddan , men nu sitter ja hemma hos adam med Elin å snackar lyssnar på musik å kommer få ett par blå märken innan denna dag är slut , suttit å slagit varan i säkert en kvart nu haha.. Strax ska vi hem till Jonte och sedan ikväll blir det att kolla film med tjejorna! En riktigt mys kväll helt enkelt !:)


Tisdag

Inte ofta man sitter vid datorn nu förtiden , men ska verkligen skärpa mig och uppdatera mycket ! Eller iallfall försöka;) Igår så åkte Elin Jag Erik Jimmy och Jonte in till gävle för shopping ! Trodde aldrig vi skulle lyckas få med oss dom grabbarna men det gick så bra så !Fick med mig hem en tjocktröja bara . Och ett jätte gulligt halsband utav älsklingen!:) Och så idag så började dagen med att jag hängde med grabbarna ut och käkade 12 på morgon ? haha.. Dock så åt jag inget , hade så sjukt ont i munnen .. Men blev iväg och fikade med tjejorna lite senare . Alltid trevligt det ! Blev även ett liter frieri på donken ..

God Jul !

Godmorgon ! Låg uppe hela natten med Marlene och pratade å garvade tills båda slocknade runt 4-5(?) Julafton i dag, känns hur underbart som helst !Se alla packet under granen , haha känner mig som en liten 3 åring igen ! haha , ja men nu ska vi ta och börja fixa oss osv . GodJul allihopa ! :D

Fredag

Hunnit med allt möjligt i dag , letat julklappar med Elin till älsklingen å Jimmy . Hittade dock inget men men. gick hem till Jonte och umgicks med folket som var där . Drog iväg och träffade Diana ett tag och nu sitter jag hemma hos Jonte å Marcus med dom Sebbe Simon och Jennifer , trevlig trevligt !:)


Hemma från valbo

Hemma efter en lång dag i valbo . Håller på med lite jul bak just nu med Marlene och ska strax kila iväg till Jonte där resten är . Hittade inget speciellt till julafton men fick med mig hem detta iallafall !

Torsdag

Sjuk som jag är så är jag påväg till valbo med syster och pappa för lite shopping, har absolut inget att ha på mig på julafton ! Så får hoppas på att man hittar nåt snyggt! Annars så känns det som att mitt huvud kommer sprängas , har feber å hela fadderullan , inte det härligaste direkt då . Får se om det blir hem till jonte ikväll eller om det blir att kolla film hemma med Marlene . Kanske bäst det så man blir frisk till julafton

Jullov !

Så härligt med jullov , sova ut om dagarna ska bli så skönt ! Och nu är det bara 3dagar kvar till julafton , hur härligt ?!:D sitter just nu på jensas och har precis tryckt i mig en halv kebab rulle , eller inte ens det fick så ont i magen haha . Strax så ska vi kila iväg till bussen å vidare mot storvik !:)


Peppakakor &lussebullar

Medans mamma höll på och baka lussebullar så hittade jag pepparkaksdeg i kylen , så gjorde två plåtar sedan tröttnade jag .. Haha , äsch smet i väg från allt jul stök och nu ligger jag i badet å bubbel badar . Ska iväg till elin en sväng , och även till jonte senare ikväll är det tänkt !:)


Är med i en tävling om grymma iphone skal !

Är med på Diana's blogg och tävlar om ett super snyggt iphone skal från jbutiken.se
För iphone skal kan man aldrig få för många utav ! ;)

♥19/12♥

Dålig uppdatering , nej fy skäms det ska bli ändringar med det , lovar ! För imorgon är det faktis jullov ! Så då har jag all tid i värden för er kära läsare ;) Fick en liten sov morgon eftersom jag ska iväg till doktorn runt 11 .Själv så är doktor och tandläkare några utav dom värsta sakerna som finns enligt mig . Har alltid tyckt det vart obehagligt . Men idag ska vi nog bara prata ( hoppas jag) eftersom att jag kanske ska operera mig .Men mer om det senare ! :) Annars så är jag på sådan sjuuukt bra humör ! Nej nu ska jag ta och föna håret å ta å gö mig klar !
Skulle ju inte sitta fel med er resa till något varmt ställe nu i vinterkylan ...

Julbak !

Blev julbak med Elin , gick super tills vi började med knäcken .. Tvek om det går att göra rent spisen efter det .. haha men det blev gott ändå de ! Nu har hon kilat iväg till Jonte och jag ska ta en dusch och börja göra mig i ordning och så drar jag dit och gör dom sällskap lite senare !

bitchklap


Blogg tips !

Måste bara passa på och tipsa om en grymt bra blogg , där han skriver om sin vardag , smink  och en massa skojj ! ja , en helt vanlig seriös blogg och grym är den ! Själv läser jag den flera gånger om dagen och det tycker jag även ni borde göra ! Så klicka HÄÄÄÄÄR för att komma till hans blogg ! :D

image description


Godnatt

Kom just hem efter en sjukt mysig å rolig kväll som alltid ! Är så sjukt trött så tänkte bara säga godnatt och bjuda på några bilder från kvällen !

 


Fredag

Hade läs dag hela dagen lång idag då jag och elin satt själv med killarna i klass rummet . Vi hade precis fått mandariner då adam kastade en kärna på mig , då slängde jag skalet å då satt kriget i gång , heeeela klassrummet var fullt med mandariner osv osv haha jaja,nu sitter jag hemma hos jonte och precis sminkat Marcus ,bild kommer sen !;)


Torsdag

Fredag i morgon . Hur fort har inte denna vecka gått då ?! Känns härligt ! Nu ska jag dra på mig en tjock tröja och kila iväg hem till Jonte där jag skulle vart för 2 timmar sedan , hih så nu lär jag skynda mig !

Sär Klass

Äsch , bestämde mig för att stanna kvar i skolan , ändå sista lektionen nu då vi egentligen har idrott men vi har samtal med Lenart våran idrotts lärare så han plockar ut en och en å medans så sitter vi andra i klassrummet å dunkar musik å killarna håller på och tejpar upp flaskor , sopkvastar , pennor osv osv i lamporna och taket å herjar som adrig förr . Känns som en riktigt mogen klass , eller vad säger ni ?`;) Elin har filmat en hel del så lovar att slänga upp någon video senare men just nu kan jag bjussa på några bilder !

Torsdag

Nu har det vart segt med bloggning igen men det ska vi väl ta och ändra på eller hur ?;) ja dom senaste dagarna har vart samma som alla andra , vart med elin jonte Erik och jimmy hela vecka , riktigt mysigt ! Sitter på SO nu men funderar på att gå hem , har en sån jävla magont och så huvudvärk på de , härlig morgon . Eller så inte


Hos jonte

Kul att komma till skola och veta att man har sovmorgon till kvart över 10..älskar livet såna här stunder .. Så jag å Elin ringde och väckte jonte så nu ligger vi alla tre i hans stora säng ... Haha mys !


Härlig dag

Nu är det inte långt kvar till julafton hörrni! :D iallafall så har dagen tillbringats hemma hos Jonte å Marcus med dom , Elin Jimmy och Erik! Sjukt kul å riktigt mysigt. Kollade skräck film , vad annars lixom ?;) sedan var det ju alldra roligast när jag satt å väntade på bussen med grabbarna , länge sedan jag garvat så mycket ! Härligt gäng det där . Men nu ska jag ta och borsta tänderna å lägga mig i min underbart sköna säng!


Kemi

Ny dag ny vecka . Just nu sitter jag på kemi lektionen . hade nyss prov i engelska också , gick suuuper, är väl bara att tacka Google translate .. Haha . Ska kila hem strax hade jag tänkt har värdens jävla mag ont! :( så ska bli skönt att komma hem å sova någon timme !


Mys kväll !

Jäkla vilken magont jag fick helt plötsligt , usch usch . Iallfall så kom jag hem för ett litet tag sedan efter en jätte mysig dag hos Jimmy med Elin Andreas och Erik ! Kollade på film , skräck film självklart ;) fick lite smått panik vissa stunder men tur att man har nån att gosa ner sig hos då ! Nej men nu ska jag ta och sussa , skola imorgon och vad har man inte på första lektionen då ?-jo prov !


På bussen

Segt med bloggning men ha vart full rulle hela veckan .blev väckt vid 12 imorse så kilade i väg till jonte där även Erik var . Bara tog det lilla lugna i väntan på Elin å sedan vidare till Valbo . Så nu är ännu några julklappar avklarade. Så nu sitter jag och Elin på bussen till storvik för en kväll med grabbarna !


Erikboiitellem is back bitches

Chacha Erikboiitellem här igen, vela bara säga att jag älskar er alla bloggläsare, pusspuss!


Hem till Sandviken

Ja nu äntligen sitter jag på tåget hem . Sjukt chill , lyssnar på musik , smsar å ska strax klicka i gång nån film . Framme runt halv10 då killarna och elin kommer och möter mig på rese snälla som dom är! Blir även att dra på lusseinnebandy runt 12 ikväll eller om det blir senare ,vi får se helt enkelt!


Fredag

Fredag i dag och även min sista prao dag här på Selmas . Har vart sjukt kul och även lär mig en hel del ;) sitter på lunch med Johanna just nu men ska alldeles strax börja med allt jobbb igen . Fick även en liten present utav Gunn( chefen) hur gulligt ?! Har inte öppnat den en så ska bli spännande att se vad det är !


Julklapps handling , sheck!

Åkte in till stan med Marlene idag. Fick med mig hem 4 julklappar för över 2000 kr , å inget till mig själv :( haha nej då älskar att köpa saker till andra ! Vet inte varför men de är så kul , speciellt till familjen osv :) men mer julklapps shopping blir det på lördag med elin . Imorgon åker jag även hem till Sandviken men nu ska jag ta och fortsätta blogga , fast åt elin . Så klicka in på hennes blogg om ni vill ha nåt ytligare att läsa ;)
(går ej att ladda upp bild :s)


Årets första peppakaka

Somnade framför tv , haha så ovanligt . Men nu sitter jag å Marlene och verkligen garvar åt allt , ni vet hur det blir när båda är trött och flummiga . Sitter även och käkar pepparkakor , nytt beroende ?;) så sjukt gott ! Snart kommer även Tomas hit så blir det nog film tittade resten utav kvällen


Svar

Fick en fråga om jag har några speciella kläder när jag är på Selmas och ja det har jag . Fick en skjorta ,så sjukt ful ! Haha , och ett förkläde . Sen har jag mina egna jeans till !:)


Godmorgon

Första morgonen på länge som jag är riktigt pigg och utvilad ,skönt! Har klickat i gång party listan på spotify, vet inte men kan inte fixa mig utan musik ? hmm konstigt det det dära .Ska strax ,eller ah om två timmar iväg för ännu en dag på Selmas , och efter det ska jag försköka få med mig Marlene in till stan för lite shopping , känns att det verkligen behövs .
Bjuder på en bild från i sommras , härliga tider ! ;)

Lunch

Idag har det var stressigt som fan , har rullat in folk hela tiden ! Så idag har ja fått servera luncherna , bakat och så håller dom på och lära mig kassan , sjuuukt pinsamt men de kommer nog gå bra får man hoppas ! Haha. Iallafall så har jag precis gjort en taco talrik till mig själv , liiiite fet ?;) nej nu ska jag ta å käka å sedan fortsätta med allt !:)


Selmas

Ja den här veckan ska jag praoa på ett kafé/restaurang som heter Selmas . Jätte mysigt ställa och unga tjejor som jobbar där så var kul å hade mycket å snacka om ! :) idag så fick jag börja med att göra mackor , fylla på godis hyllorna å kylskåpen osv . Servera å plocka undan från borden . Baka gjorde vi också . Gick super bra ! Så nu har jag Marlene och Tomas precis käkat pizza och kollar tv just nu , ska strax ta å sussa upp tidigt imorgon för ännu en dag på Selmas !:)

 

 


Äntligen så är bloggen fixad!

Ja det är väl bara tacka å buga för den snygga designen och hedern som Diana fixat !:) iallfall så är jag på praoen , har gått super bra än så länge . Men gissa om jag var nervös påvägen hit ?! Men dom är sjukt trevliga å goóa hela bunten !


Mission complete!

Nu har jag suttit och trixat med Lollos blogg ett litet tag, och äntligen är den klar! :) Vart en enkel, eftersom Lollo inte berättade hur hon vela ha den! Utan bara tjatade på mig att göra en, haha sötan då. Hoppas du gillar det, och säg till om du vill ändra någonting! Vela slänga in ett inlägg eftersom pungbollen aldrig uppdaterar. Hoppas du får en bra praovecka nere i karlstad, jag kommer iallafall på jensas! hahahah.. :( och en fet länk till mig såklart, HÄR! ♥

Hoppas du tillät mig att ta friheten att göra ett litet inlägg, hihi!

Två timmar kvar ..

Träffade på oscar på rese så slapp ha tråkigt iväntan på tåget . Nu är det bara två timmars åkande kvar . Är så sjukt kissnödig men vågar inte gå på toa här , vem gör ens de lixom ?Ska strax klicka i gång en film så fort jag hittat någon som verkar skojig , va skulle man gjort utan vioddler alltså ? Haha ja annars så smsar ja med trevligt folk , lyssnar på musik , rätt så chill att åka , inte alls lika jobbigt som jag trodde !


Söndag

Godmorgon ! Nu ska jag bara packa det sista och sedan kila i väg till rese och vidate mot Karlstad !Har uppdaterat mitt spotify premium också,för utan musik kommer jag aldrig klara . Men kommer ändå bli så sjukt uttråkad , för vem kan sitta still i 5 timmar lixom? inte jag iallafall !

storvik

Bussen går om tre min , skönt att man bor så nära så man slipper stressa men nu lär jag kila iväg hörs !

Learn from yesterday,Live for today,Hope for tomorrow .

Ja , vad ska man säga .. Hela denna månad har vart skit rättare sagt .Fått i sig allt för mycket .Trott man hittat den perfekta killen och så ändras allt efter bara några veckor .Och det här är den andra helgen som blir helt fail ,men ändå så jävla kul! Men alla dagar kan inte vare perfekta eller hur ? Man lär sig utav sina misstag helt enkelt. Iallafall , så håller jag på och packar på för fullt just nu , åker iväg till Karlstad imorgon !:D Ska bli så skööönt att komma bort från sandviken en vecka plus att jag kommer  bo hos min syster , hur kul lixom ? ;)och som vanligt har jag packat ner allt för mycket kläder ...


Bubbelbad

Godmorgon ! Har legat i bubbel badet med ansiktsmak och hårinpackning i säkert en timme , så var som ett russin sen ... haha . Nu ska jag iallfall börja fixa mig inför kväll som kommer spenderas i storvik! Trevlans trevlans .
Lite synd bara att man lär ta bussen in  dit själv , eftersom att åka buss är en av de värsta sakerna som finns enligt mig , får väl fjäska lite för pappa å hoppas på skjuts ;)

Andra december 2011

Blev nån dags uppehåll men nu är jag tillbaka igen ! Fredag och nu sitter jag och elin på bussen till storvik för att träffa härligt folk , ni får ha en bra fredags kväll allihopa !:)


RSS 2.0