''Hon hosta för högt så jag slog ihjäl na med stekpannan ''

Hahah , satt på stan med David Jimmy Jonte och Erik då denna sköna gubbe kommer fram !

 


I bilen

Sitter i bilen påväg hem ifrån Gävle .fick med mig en hel del faktis .sitter och mummsar på macka från subway och en smoothie från nake juice bar , ett måste när man är i Gävle ! Haha


Hemkunskap

Vi har hållit på och julpyntat och bakat ,Niklas hämtade högtalarna så nu sitter vi och käkar dom sjuuukt goda pepparkaks muffins och lyssnar på jul musik , liiiite jul känsla ?;)<3

 

 

 


Bra att det finns andra som updaterar åt en när man själv inte orkar

Godmorgon . Har äntligen lyckats tagit mig upp ifrån sängen och ska strax ta en dusch och hoppas på att man piggnar till ! Jag är ju så sjukt seg på morgona ! Men det är jag nog inte ensam om ? Blir förhoppnings vis en sväng till valbo i dag med Elin, måste ha ett par vinter skor , och så kanske det blir lite julklapps handling också , ni vet det är ju inte alls långt kvar till julen nu !:)

Warrup Sexyboys :$

Chacha bloggen erikboiitell'em här med soetjonte. Vi sitter här å bara chillar! Puss det va allt från mig, erikboiitell'em. Cha cha bloggen soetjonte här sitter och chillar med sexylollu Jimmy babe och razzior vi chillar på pippgirl aja, sexymamalollo ska ha telefonen. Ha det brunkräm så Posh upp vi hörs


Jensas

Sitter på jensas med jonte David och Johanna . Var med lite annat folk tidigare men johanna skulle käka så vi hänka på . Måste verkligen hem och plugga , fast vet ju själv att det inte kommer bli , ni vet "ska bara göra detta först" och sedan blir det aldrig av


Jag ser det snöar,jag ser det snöar det var väl...

Haha blev en fin liten gäst bloggning utav Erik i inlägget under . Och vet ni vad ?! Det snöar !! Äntligen säger jag bara . Har iallafall var ute med en massa folk och kul var det tills det blev för kallt , det är det ända dåliga med vintern . Har massa roliga videos som jag kanske bjussar på senare men slänger in tre bilder på jonte oscar elin och Erik så länge :)

 

 


Resecentrum <3

Chacha bloggen, sitter här på resecentrum med soetjonte, erikboiitellem pippgirl och sexymamalouise. Vi bara sitter här å chillar megamkt. Fett coolt chadå bloggen! Pusspuss !


Första advent ..

Och fortfarande ingen snö .. Surt det här alltså . Iallfall så tillbringade jag hela min lördag i storvik med Jonte Jimmy Angelica markus ,Erik och massa annat folk jag tyvärr inte har koll på haha men kul var det ! Nu har jag precis duschat och ska möta upp grabbarna och vidare på julkyltningen , trevlans !
image description

Storvik

Sitter hemma hos Andreas med Marcus och Erik . Tänkte passa på att blogga medans dom sitter och nördar vid något spel , haha sociala grabbar ! Nej men ska ta å spela lite jag också hihi hörs hej !


Mår som man förtjänar .

Kvällen i går spårade ur totalt . Börja med att jag å elin drog ut för att träffa killarna plus Angelika , hade så sjukt kul tills det blev för mycket och ambulansen blev inblandad . Men förutom det så var det en toppen kväll, men det klart , var ju med sånt härligt folk så då kan det inte bli något annat än roligt !:)


Svenska lektion

Har svenska och ska skriva en "dagbok" om franska revolutionen , haha suug.. Orkar inte men jaja slutar om 10 min så ska försöka att få nånting gjort nu dukting som jag är !


Godmorgon !

Pigg och på sjukt bra humör idag ! Undra om det kanske beror på att det är fredag i dag ? Så ska kila iväg för att möta upp Diana nu och vidare till skolan för några få lektioner !

Saffransbullar

Eftersom jag vart hemma ifrån skolan i dag så har jag haft döts trist , så vad gör man inte ..?-jo bakar ! Så har precis tagit ut bullarna ut ur ugnen , mmm hur gott lixom ?! Iallafall så ska jag strax ut och träffa Jonte en snabbis , blir så rastlös utav att bara sitta hemma haha


Prao i .... Karlstad !

Ja , jag ska nämligen praoa i Karlstad . Eftersom resturangen som jag skulle praoa på från första början hade alkohol och eftersom jag är under 18 så fick jag tydligen inte "jobba" där . Så funderade lite och kom då på att jag kan praoa hos min syster i Karlstad ! På ett fik som ligger vid hennes skola ungefär .Hur kul lixom ?! Så nu har mamma precis vart och hämtat ut tåg biljetterna så åker den 4:december och hem till Sandviken den 9onde !


Sjuk

Va hos oscar hela kvällen i går och somnade direkt när jag kom hem så blev inte nå mycket update alls igår inte , men jag ska bättra mig ! Iallfall så ligger jag isängen just nu med största huvudverken , vet inte hur många iprem jag har proppat i mig idag? Nej men nu ska jag ta och slå på en film och bara ta det lilla lugna

Skolan

Sitter med Anton David daniel Filip och en bunt andra killar och vänta på att min lektion ska sluta , å snäll som dom är väntar dom med mig . Har största huvudverken så nu ska vi springa ner till enen och köpa cola och hoppas att det hjälper !


Lunch

Hade ingen spanska så har 2 timmars Lunch så blev en glass på donken !:)


Just nu

Ligger i sängen hos Tommy med han Robin och elin å faitas , haha . Annars så har vi inte gjort så mycket , var till donken , träffade lite annat härligt folk men shit vad det är kallt ute ! Haha jaja ska va lite social med dom andra nu Jalla bye hej !<3


Söndag

Ligger i sängen med mjukisar , tjocktröja och fetaste dun täcket å fryser ihjäl . Gårdagen var sjukt roligt faktiskt , fast hände en liten obehaglig grej påvägen hem . Men iallfall så idag har jag bara latat mig , förutom nu på kvällen då jag var ute med oscar David Martin , träffade även på daniel påvägen hem .Men ska slå på en film nu och sedan sussa , godnatt !


Ut !

Drar ner på stan för att möta upp grabbarna nu , och sedan får vi se vad kvällen har att erbjuda!


Fredag kväll !

Blev iväg till valbo för att färga håret mörkare och satte även i några ljusare slingor . Passade även på att fixa/färga ögonbryna när jag ändå höll på . Just nu så dunkas det musik och jag ska alldeles strax iväg för att möta upp Alva Vendela Elin och grabbarna . Och så får ni ha en härlig freedags kväll hörrni !


Fredag!

Äntligen fredag ! Ska bli skönt att få sova ut . Haha alltså jag måste ha nån sjukdom , sover morgon som kväll , sommar så sjukt lätt ! Iallafall så ikväll finns det väl lite planer men mer om det sedan för nu ska jag iväg och färga håret , hörs !:)


Skridskor med klassen !

Kom precis tillbaka till skolan efter att ha vart på jv och åkt skridskor med klassen . Haha lika roligt varje gång . Bjuder på några bilder där ifrån !:)


Godmorgon !

Förlåt för gårdagen update men var bara ute med lite folk , och pluggade inför provet jag har just nu . Gav upp så ja , nu sitter jag och lyssnar på musik bloggar och schekar Facebook . Hörs sen !


Gissa låten ..!

Sitter på syslöjden och kör "gissa låten" med Elin Diana Sam och Alva , haha åh dör. Har bara haft 2 lektioner plus den här , eller jag jag och Diana blev utskickad på tekniken efter att suttit och garvar halva lektionen haha seriöst , skönaste dagen ! Slutar alldeles strax då det blir iväg på träning hörs hej


Godmorgon

Försov mig så blev snabbt in i duschen , klä på nig och drog på mig lite mascara och nu är jag påväg till skolan , eller ska möta upp diana först eftersom hon tydligen är sen hon med . Har redan hunnit tappat känseln i fingrarna så bästa att lägga ner mobilen nu , hörs !


Svar ! :)

Jag hittade jackan på intersport i valbo . Sen finns just
märket Peak Performance nästa i alla affärer som säljer vinterjackor och på deras hemsida så klart ! Just den jag ska ha kostar runt 5000 . Hittade dock ingen bild på den i svart men så här ser modellen ut iallfall !
Så sjukt sköna , och sitter perfa!Rekommenderar verkligen den till er som inte hittat någon vinterjacka än ! :)

Kvällen

Kom precis hem och fryser så sjukt mycket ! Vart ute med lite folk , kan ju inte säga nåt annat än att dom där grabbana är sjuka haha . Ska ta en varm dusch nu och sedan lägga mig i sängen och kolla beck hade jag tänkt . Skola i morgon så tar och säger godnatt nu !♥

Fars dag !

Hoppas pappa har insätt vilken underbar dotter jag är ! haha , fixade frukost osv . Köpte även lotter parfym osv . Hihi va duktig jag är ! okej , mamma som betala och fixade det mesta men jag var ju med på det hela så det är ju tanken som räknas eller hur ? ;)

Lördag kväll

Skrev ett mobilinlägg men det verkar inte ha kommit upp ?:o Har iallfall tillbringat kvällen med Oscar Tommy Stoffe och ett par andra jag knappt kände haha men trevligt var det ändå ! Nu ska jag ta och lägga mig och sova , fryser och är sjukt trött så ska bli skönt att krypa ner i säng !
image description

Kallt !

Tjena ! Sitter ute och fryser sönder medans Martin och Oscar faitas haha härliga grabbar det där . Nej men tänkte bara slänga in ett inlägg lite snabbt . Skriver när jag kommer in för har knappt nå känsel i fingrarna , Jalla bye hörs !


Fredag !

Att sluta 1 på en fredag är inte så dåligt! Ska alldeles strax kila iväg till gymmet med Diana och biffa upp mig yttligare ;) haha ..Sedan ikväll finns det lite planer osv men mer om det sen !

11/11 - 11 11.11

Man är ju bara tvungen haha ..

Torsdag

klockan är efter 4 och det är redan kål svart ute !? Jaja , hemma nu iallfall efter en sjukt seg dag ! Ska möta upp Diana runt 6 , om jag lyckas hålla mig vaken så att säga .. är sjukt trött ! haha . jaja nu ska jag ta och börja göra mig i ordning hörs hej !

Godmorgon !

Idag mår jag toppen , inge feber och ingen mag ont .Så ska alldeles strax kila iväg till skolan . Blir en kort väcka för mig ! haha .

Duschen nu !

Kom precis hem efter ett väldigt kort tränings pass .. Träffade oscar först , så stod och snackade med han ett bra tag och sedan blev det inte så mycket tid kvar för träning . jaja ska ta och börja plugga eftersom vi har franska revolutionen tills imorgon som jag helt glömt bort som vanligt !

Godnatt

Nej nu tar jag och lägger mig och sover . Ska försöka kämpa mig upp till skolan i morgon så bäst att få lite sömn ellerhur ;)

Sjuk

Har legat hemma med feber både igår och idag . Så det ända jag har gjort i dag är att sovit typ? Kanske drar ut senare ikväll och träffar en , men får se om jag orkar så att säga .

Chokladbollar så här mitt i natten..

Så typiskt att när man väl är sugen på något så finns det nästan aldrig hemma ?! Var sjukt godis sugen och kunde inte sova så har precis gjort chokladbollar så här mitt i natten .. Haha dåligt tjockiis .. Nu ska jag ta och iallfall försöka somna . Man vill ju inte direkt se ut som ett vandrande lik i skolan i morgon ! Haha godnatt


Skolfotot har kommit !

Kom hem och såg att skolfotot låg på bordet . Kastade mig över det för att jag skulle få se det först i familjen ! haha herregud ;) En sak är jag säker på iallfall och det är att mamma inte kommer få hänga upp det någon stans ! haha ..

Skolan

Sitter på svenska lektionen och ska fylla i någon blankett , men är klar med den så kan blogga lite . Var ett helvete att komma upp i morse men lyckades parla mig iväg till skolan trots allt haha .jaja bjuder på två bilder !:)

 

 


Godnatt

Whoho , skola imorgon . Upp tidigt , massa sega lektioner ,långa dagar , prov och läxor . Hmmm skulle inte klaga om man fick slippa de inte , men nu så har man ju oturen och behöver göra allt det dära haha jaja . Vart ett riktigt chill lov , och kul har det vart men nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på film och försöka att somna !

Ingen aning om vart/när/vem som tog bilden , men brun var jag iallfall !


Natthumor

Kom precis hem . Eller ah , vid 4 tiden ungefär , vart hos en kompis och kollat på film snackat och ah , haft allmänt trevligt helt enkelt.. ;) aja märks att det är dags att sova när man garvar åt sånna här saker ...haha snacka om natt humor ..


Svar ! :)

Hej , och tack ! :) Kan börja med och säga att det absolut inte gör så ont som det verkar ! Såklart är det olika från person till person , men jag tycket iallfall inte att det gjorde ont,var lite öm efter bara. Har ju haft navel piercing ett tag nu , tog det ibörjan av året . Och det här med infektion osv . jag har aldrig fått det infekterat , men det beror ju helt på hur noga man är med skötseln . Och det är rätt så lätt att hålla det rent , bara man har ork så att säga haha . Nej men det är absolut inget du ska va rädd för ! För det är ju så sjukt snyggt dessutom !
Nygjord på bilden !

Godmorgon

Ska kila iväg och möta Diana alldeles strax och sedan blir det en tur in till valbo idag  igen , måste verkligen hitta en vinterjacka !

Just nu

Ligger och bubbelbadar så här halv tre på natten .. Haha men frös så mycket så skönt med ett varm bad . Men börjar bli sjukt trött så ska ta och kliva ur badet och lägga mig i sängen innan jag lyckas somna här !


Detta låg på min säng när jag kom hem !

Åh hur snällt lixom ?! Hittade denna iphone 4 och rosor på sängen när jag kom hem idag . Eftersom min förra iphone gick sönder , så har fått gått och haft en tegelsten till telefon i några veckor ungefär haha , älskar livet !

Godmorgon

Härlig kväll igår också .håller på och packar det sista för idag åker vi hem till Sandviken i gen . Ska bli skönt att få komma hem och sova i min egna säng ! Haha sällan jag bara tänker på att sova men men är man trött så är man .. ;)


Torsdag

Har precis vart och hälsar på kusin å hennes två månaders tvillingar ! Hur gulligt som helst ju ! Så har gosat med dom och nu blir det film mys och vidare ut hörs!


Häärlig morgon

Godmorgon ! Sov kvar hos en kompis och ska ta bussen till farmor där pappa är , inte för att jag vet hur jag ska hitta men ska tvinga med han till bussen eller något . Sedan blir det iväg och träffa Håkan och Lisa men nu ska vi kila iväg till bussen hörs !


Har inte tid . Bloggar mer imorgon !


Onsdag

Blev ett par svarta jeans och kofta men fortfarande ingen jacka !? Jaja, nu håller jag på å fixar mig på för fullt och så blir det middag hos släkt osv och sedan ikväll blir det till torvalla med några hörs;))


Godmorgon

Somnade på direkten när vi kom fram igår ! Så blev väckt runt 11i morse och nu sitter vi i bilen påväg in till stan för lite shopping ! Ska kika på en vinterjacka skor och byxor är väl vad jag behöver just nu !


i bilen påväg till Östersund

Har åkt i två timmar redan och är inte framme förrens vid 11-12 i kväll . Men det är chili för som ni vet så älskar jag att åka bild längre sträckor , så dunkar musik ,käkar godis å sjunger med ! Haha , fast har nästan käkat upp godiset :( men det var allt jag hade att skriva om just nu !


Vart i väg och fixat prao plats !

Vecka 49 har åttorna prao , så var iväg och fixade en prao plats på Palaia ! Eller mamma ringde och fixade så följde jag med för dom skulle skriva på några papper osv. Min moster jobbar där plus att mamma är nära vän med ägaren och hans fru så känns helt ok ! Jobbar mellan 11-15 och kommer få va i köket med moster , servera / ta beställningar ,duka och bästa av allt ... Jag slipper diska ! haha

1 November 2011

Redan November , och vid förra året den här tiden var det ju snöstorm ! Fast iår kan snön vänta nån månad till tycker ja ! Iallfall så håller jag på och packar på för fullt just nu . Åker iväg till östersund ikväll med pappsen , för att träffa kompisar å släkten som bor där kommer bli skojj ;) Ska försöka hinna med ett tränings pass med Diana och Kim också men får väl se om ja hinner med det .

1 November 2011

Redan November , och vid förra året den här tiden var det ju snöstorm ! Fast iår kan snön vänta nån månad till tycker ja ! Iallfall så håller jag på och packar på för fullt just nu . Åker iväg till östersund ikväll med pappsen , för att träffa kompisar å släkten som bor där kommer bli skojj ;) Ska försöka hinna med ett tränings pass med Diana och Kim också men får väl se om ja hinner med det .

Precis klickat hem denna klänning !

Kollade runt lite på kläder osv och fick nån kick , så nu har jag precis klickat hem denna klänning . Vet inte riktigt när jag ska ha den osv.. snygg var den iaf .. haha äsch får väl bli nyårsklänningen eller vad säger ni ? ;)

Måndag kväll !

Blev en sväng till gymmet , blev dock ingen hård körning som båda var så taggad på efter en veckas uppehåll haha ! Var fullt med folk , det ända som inte var upptaget var styrka typ , så nu har vi biffat upp oss yttligare ! haha . Träffa även på Pelle och Oskar där . Nu ska jag ta och kolla upp om det går någon 1 buss in till gävle för det lär det väl göra , eller ? Annrs blir det mys kväll här hemma !

RSS 2.0