Keith som lirar lite gitarr på lektionen


haha dog bara lite när jag såg detta



stressiiiggt

Slutade skolan för ett litet tag sedan och sämsta uppdateringen jag vet , men så är det när man går i skolan 8 - halv 4 varje dag så bloggen får lida tack vare det ,inte bra inte . Men tur att man har folk som gäst bloggar lite då och då som Daniel . så tack för gästbloggningen innan , om man äns kan kalla det för de ?. Nu ska jag strax i väg och möta Elin och Alva och sedan vidare på träning . hörs


.

Daniel här, har nyss kollat igenom Louises topless bilder

Måndag

Ny dag ny vecka . Ska strax dra mig mot skolan men först ska jag möta upp Moa Kajsa och dom . Går till halv 4 idag vilken inte är så nice men det är bara att gilla läget eller hur ;)

Match mot huge

Ja nu drar jag iväg för att möta Moa Alva och Kajsa för att sedan åka iväg och spela match .Inte för varmt å inte för kallt alltså perfa väder !

Tidig kväll

Match i morgon bitti så blev en kort kväll i dag . Gjorde inte så speciellt mycket . sen kom David Pelle och Liselott plus några blattar som körde efter dom bara för att pelle hade sagt nå men allt löste sig haha :) kom lite folk till och från . Och så snäll som pelle är så skjutsade han hem mig . nu ska ja slå på en film och så taggar vi matchen i morgon !

Lördag kväll

Blev en mysig tröja och ett par jeans som fick följa med hem idag ( det jag har på outfit bilden ) och så passade jag på att hämta ut mina p-piller också . Blev lite ändrade planer för kvällen , istället för att åka in till Gävle så blir det ut och träffa Moa Kajsa och Emilia runt 9 så får vi väl se vad kvällen har att erbjuda ;)

Mot valbo

Nu drar jag iväg till valbo för lite shopping , får hoppas på att nåt par jeans följer med mig hem sedan men vi får se vad jag hittar , ikväll blir det förhoppningsvis att dra in till gävle med härligt folk men mer om det senare :)

Flumm bilder från skoldagen !



Helluuuu pigg å gla som alltid ;) Härlig dag för att ha gått i skolan men ni vet , våran humor må va den bästa ! Lite skratt anfall då och då vilken inte gillades utav lärana har jag märkt . Jag å Diana hållit på och knäppt en massa kort under lektionerna och bara vart allmänt flumm , hur härlig lixom ? ;) Nu ska jag iallafall upp till stallet med Diana höres

Trött chey ..

Godmorgon , undrar hur denna dag kommer gå . Sjukt förkyld och kan knappt hålla ögonen öppna , vill bara sova   men vem skulle inte vilja det lixom . Skönt att det är fredag i dag så man kan få sova ut i morgon , längtar fan till att få sova ! haha härligt liv ! Nej men osminkad och snygg så drar jag iväg till skolan nu hörs !

Torsdag

Spö regnade påvägen till träningen och under träningen för den delen , så man var ju inte snyggast på plan med rinande mascara och blött hår och killarna spelandes på plan bredvid , jaa härligt ! Ligger just nu i min säng och messar lite med sebbe vilket är sjukt ovanligt ! Nej men min beestiiiis det ! och självklar musik å lite snack på facebook med härligt folk . Lagomt chillig torsdag tycker jah !

Godmorgon

Klockan ringde strax före 6 så är skapligt trött just nu . Börjar om en kvart så detta får bli en snabb update helt enkelt . Slutar runt halv 4 , då Elin och jag drar till ungdomsmotagningen och sedan vidare på träning så blir inte hemma förens 9 ikväll och då kan jag bjuda på en bättre update ;)
gammal bild på Moa och miiig ♥

Två snygga bilder från dagen ...

Tjohejj , hemma nu och fan va ont i halsen jag har , börjar bli sjukt tro ? Nej usch . Skapligt chill dag iallafall. Har tillbringat dagen Med Adam Kevin Simon och Elin . Inte gjort så mycket bara chillat men kul har det vart . Hängde med Elin en bit hem å snäll som jag är skjutsa jag hem kevin en bit också hahah å sedan vidare för att träffa Moa och Kajsa . Nu ska jag lägga mig i min underbara säng och slå på en film . Puss babes ;)

 

haha , snyggt att jag är inte bara lite längre också ;)


Shena goó fisar !

Sitter hemma hos mig med Elin och väntar på att hon ska käka klart och så drar vi ut och träffa lite folk . Slutade runt halv 4 i dag inte helt ok inte . Men livet är inte alltid rätt vist ;)Har dragit på mig en tjock tröja nu , håller ju fan på att frysa i hjäl hur nice skulle det inte vart att bara åka helt oplanerat till utlandet just nu ? Cypern , Turkiet eller varför inte Egypten ?;)
två bilder från förra månaden

Hel dag i gävle

Ja som sagt så var vi till fängelse museumet i gävle med klassen i dag . Inte det roligast jag vart med om men var bara en timme sen fick vi roa oss själv 2 timmar tills bussen gick. Så Diana och jag hängde med killarna på 9an, haha fett fult . Iallafall så missa vi bussen hem men som tur var låg pappas jobb nära så gick dit och väntade tills han slutade . Skämde ut oss en aning också men det tillhör ju vardagen eller hur ;)
'
Just nu sheckar jag lite på facebook , musiken på max och messar lite med Sebbe Båvensjö.Trevlig kille det dära! Riktigt söt är han också och singel för den delen . Hur nice huh ? Så tjejor, det är bara att lägga haffen dirre eller hur ;)

mot rese

Elin kom precis så nu drar vi till rese för att möta upp resten utav klassen och så åker vi till gävle för att gå på något fängelse museum har jag för mig att det var ? låter väl inte så dära jätte skojj men bättre en vanliga lektioner så ska inte klaga ;)

Stockholm Boogie - Knas (Steve Angello Remix)


Första skoldagen i 8an avklarad

Ja och jobbig var det inte . Började 8.30-10-30 ,inga lektioner bara lite prat osv . Vi har även fått en ny kille i klassen å nån tjej. Och om jag ska vara ärlig så var ju den nya killen lite små snygg , så det skadar ju inte ;) Iallafall så var han snäll å bytte skåp med mig så fick bredvid Diana , hur nice huh ?
'
Efter den korta skoldagen så åkte jag och Elin och åt på jensas , sedan vidare hem till Adam där även Emil och Simon var . Bakade kladd kaka och kollade på en ur läskig film ! Kommer dock inte i håg vad den hette , men kan ju säga att jag aldrig har skrikit till någon skräck film men till denna shit , jag och Elin satt å skrek hela filmen usch .Nu ska jag ta och fortsätta att kolla 2 ½ men , hörs babes !
Några bilder från dagen

Nu drar vi till skolan , hörs !


borta bra men hemma bäst !

Yes , skönt att va hemma . Ligger i min underbara säng och kollar på fast and furious och messar lite grann med härligt folk . Skola i morgon så blir upp tidigt . Åh bilder från helgen , ja det blev det inget mycket av man slänger in dom kort som togs iallafall.
Outfiten på the voice
haha Elin och Andrea när vi kolla på christ medina ♥
På bussen hem .
Hej schliiiitna cheyyyor !

Stolta Sandvikenbon !

Sitter på bussen hem efter en underbar helg i Stockholm ! Dock så är det väl inte alla här som gillar våran härliga dialekt , förstår mig inte på dom dära ...haha har iallafall Träffat sjukt mycket härligt folk , så jävla goóa hela bunten ! Men ska bli skönt att få komma hem och sova i min egna säng . Imorgon börjar skolan , suuug säger jag bara ! Det ända jag ser fram imot är att få träffa alla igen , finns ju flera stycken man inte träffar på år och dar känns det som ! Men går bara halv dag som tur e . Nu aka jag ta och starta chill listan på spotify och försöka sova den sista biten hörs :))

Mår som man förtjänar..

Godmorgon , ligger här i sängen trött som aldrig förr och Elin å Sandra sover fortfarande , är man förvånad ? Iallafall eftersom uppdateringen inte vart den bästa så tänkte jag skriva lite kort om helgen . Så i fredags träffade vi några killar och det var väl mer pinsamt än kul , kännde dom knapt , så åkte hem till sandra nästan direkt . Igår på kvällen åkte vi in på the Voice , lite små segt i böran men blev roligare fram mot kvällen , träffade en massa härligt folk men jag Sandra Andrea Elin å Elin drog hem i skaplig tid var hur kallt som helst men går man med shorts och linne får man skylla sig själv :) idag åket vi hem till Sandviken men innan det ska vi försöka hinna att träffa gabriel och meleker men mer update på bussen hörs !

Iphone bloggning ... Igen ....

Godmorgon ! Ligger i sängen med två sovandes saker bredvid mig . Igår träffa vi några goóa pojkar en snabbis å sen några cheyer jag inte vet namnet på , sorry.. Iallafall nu ska jag försöka skaka liv i Elin och Sandra vilket inte kommer gå men man får ju alltid hoppa på det bästa , eller hur ;)

iPhone bloggning = no photos

Livet leker , och jag har det så jälva bäst just nu ! Finns ju stunder då man bara älskar livet ! hörs goóingar !

Uppe med tuppen !

Jajja mensan , ingen sov morgon här inte ! Nu har jag duschat ,fixat mig , och packat för ett helt år känns det som . Men det blir ju oftast så när man reser bort , men alltid bra att ha för mycket än för lite kläder med sig , eller hur ;) Nu ska jag bara dra på mig brillorna och så drar jag till rese och möter upp Elin .Och vart var det vi skulle nån stans då ? - Jo till Stockholm ! Kanske dom flesta redan har listat ut och så .. Men kommer bli en toppen helg ! Slänger in nåt inlägg från bussen Hörs !

Torsdag

Härlig dag igår . Hänge lite med David och Daniel i någon timme på dagen . Sedan på kvällen blev det att umgås med Diana . Alltid lika mycket att snacka om !
'
Idag mötte jag upp Elin redan vid halv 11 , ovanligt tidigt för min del men de funka deå .
Ska ta och göra mig i ordning för träning strax och packa det sista tills i morgon .
random bild på david å Daniel från igår ...

17 augusti 2011

TJohejj ! Härligt väder ute så nu blir det på med brillorna och så drar jag ut för att umgås lite med David och Daniel . Och sedan ikväll blir det att träffa Diana är det tänkt . Ha en fortsatt härlig onsdag allihopa !

Tisdag 16/8

Nu ,eller ah strax så drar jag iväg till ica å möter elin . Har blivit helt beroende av smoothies , så sjukt gott ! så måste bara ta och köpe en innan matchen Hörs !

Sexy and i know it !

Tjoohejj , vela bara säga att jag och Diana kommer bli rika hihihi , nejdå men har man kontakter så har man , åh vi kommer tjäna pengar lätt som en plätt men hur , ja det får ni ta och lista ut ;) Iallafall .. sitter här lite halvt trött och ska ta och göra mig i ordning för match , möter norrham har jag för mig ? Så nu taggar vi till det !;)

Nu är det bokat !

Ja , nu har jag precis bokat bussen till .... ja vart är det vi ska nån stan ? ;) Blir där över helgen och ska träffa sjukt mycket härligt folk . Kommer bli en toppen helg !

jag lever , bara dålig uppdatering ;)

Japp , så här bra är uppdateringen när man har mycket att göra ! Igår åkte jag iväg med Elin till valbo . Köpte dock inget , men var mest smak råd åt elin som handla på sig en del grejjer ;) Sen hem till mig hade en chill kväll eftersom vi hade match tidigt i morse , men så finns det ju killar som inte har något liv och ringde oss non-stop hela natten men tillslut somnade vi . Sedan upp redan vid halv 8 i morse iväg på match och nu sitter jag här ny duschad och ska ta och möta Elin om ett tag . Men nu vet ni att jag lever iaf ;)


mot valbo

Bråttom bråttom bråttom jajjamensan , ska möta upp Elin på rese och så tar vi halv 2 bussen in till valbo . Rätt så varmt ute så kör på jeans shorts , linne och en gullig liten kofta till det .

Slapp dag

Tro det eller ej , men idag har jag faktist stor städat mitt rum och rensat garderoben , slängt hälften av kläderna men känns fortfarande som det är lika mycket kvar ? haha jaja , nu ska jag ta och äta lite grillat och sedan skicka iväg pappa till hemma kväll för att hyra film åt mig . Slapp dagar hör ju till sommarlovet , right? ;)


Torsdag 11/8

 

pjuufff jobbig dag , men nu har jag bänkat ner mig i soffan framför en rätt så grym film , dock kommer jag inte i håg vad den heter men det överlever ni väl ändå ;) Sitter och planerar nästa helg med Elin och annat folk , och vad som händer då . Ja det får ni veta nästa helg babes ;)

 

Bild från i går ♥


skapligt trött

har 3 timmars träning nu halv 9 på morgon och sedan i gen på kvällen runt 6tiden . Känns som en jobbig dag lat som jag är haha ! Men lite kort om kvällen så har jag haft riktigt kul med cheyorna å killarna , Moa Diana Kajsa Emil Adam Simon Christoffer Moosa Marwan å en massa annat härligt folk men nu lär jag försöka att få iallafall 2 timmars sömn , godnatt på er alla ! ♥

Hej trött chey !


i'm fallin in love

Synd att dom absoluta goaste killarna ska bo flera mil i från än .. Jaja that's life;) Sitter här ny duschad med volymen på max å en riktigt goó kille i luren . Ska strax börja göra mig i ordning och sedan ska jag försöka få med mig någon hem till adam , annars blir det väl att va med grabbsen själv blir väl kul deå . Men nu mina snyggingar så får ni har det bra så ska jag ta och fortsätta att va lite social :)
Kör på slapp outfit idag , passar ju bra till vädret också  !


Efter solsken kommer regnet .. Eller ?

Nyss sken solen i högsta grad och nästa secund så öser regnet ner härligt ! noot . Igår mötte jag uppe Elin å Diana på stan , vidare å träffa Moa Kajsa Emilia Sandra och Jossefin . Var lite här och där , droppade in lite folk då och då , nå killar jag inte vet namnet på haha förlåt .. Och sen kom moosa och hela gänget . Härlig kväll iallfall . Ikväll blir det träning men tro mig , kommer inte ta ett steg utanför dörren om det fortsätter att mullra för om det är någon som är rädd för oska och blixtrar så är det jag ! usch .


Härliga måndag .

Blåser ute men solen ligger på och värmer , perfa väder ! Ska ut och träffa härligt folk , som alltid då . Har bara legat och latat mig hela dagen med Daniel och messat med en söt grabb . Annars så har det inte hänt så mycket , men de gör det ikväll istället . Precis som ett sommarlov ska vara ! Lata sig på dagarna , ut och ha kul på kvällarna .


Vinter

Kollade igenom bilder från i vintras å gu så mysigt det ser ut med all snö ! Längtar verkligen till vintern nu ! Att ha en stor härlig jacka , mössa , mysiga vantar å stor varm sjal , hur härligt huh . Fast , man kommer nog i håg allt så mycket bättre en det var för okej , 545655 mins grader , snö storm å ja vette fan men förutom det så är vintern hur mysig som helst , det måste ni hålla med om !

Söndag morgon

somna runt 5 å klockan ringde strax före 10 , härligt ! Men ska på match strax , eller ah inte spela uta ska kolla på grabbarnas med Moa och Kajsa .Lär väl inte hända så mycket mer i dag men man vet ju aldrig ;)

Är ju läcker när man cyklar


Godnatt

Toppen kväll med cheyorna å killarna för den delen . Vart lite här och där , träffat lite olika folk och bara haft det så sjukt kul :) Godnatt

ny heder osv , tryck f5 om det inte syns :*

´

nånting den 6 agustis 2011

Godmorgon  . Någon som har koll på vilken dag det är ? Det har inte jag kan jag ju tala om för er . Men sitter här med blött hår och ska strax ta och gö mig i ordning för en tur till valbo . Kvällen i går var ju rätt så härlig , eller vad säger du Elin ;) härliga killar det där ;) haha iallfall . Senare i dag så blir det att träffa elin i gen å säker dom där killarna igen . Sen så får vi väl se vad kvällen har att erbjuda :)

it's Friday night and we are going out and having some fun

Yes,strax drar vi för att träffa Adam och Simon och lite senare ikväll ska vi möta upp ett par andra boys i stadsparken och så får vi se vad kvällen har att erbjuda ;)

Get Together


Härlig dag i da igen

Hemma nu efter en härlig kväll ! Kan ju ta och berätta lite snabbt om dagen då . Iallafall . Drog till hedåsen vid 11 med Elin Kajsa och Moa . Meja och emmy var även där så vi passade på att bada lite med dom osv . Fast både jag och Elin brände oss ganska så mycket så vi drog hem till mig vid 3 å bubbel badade å sedan iväg på träning . Sen har jag tillbringat kvällen med Elin Kajsa Moa och Arkan Ali Adam Marwan Savio å ett par hundra andra härligt folk . Men kom in strax före 1 å nu har jag en sovande Elin bredvid mig . Ska ta å fortsätta å snacka med några på facebook och under tiden så bjusar jag på några utav bilderna från idag .

Orka inte ladda upp  några fler , tar resten i morgon puss !


Hedåsen

Drar till hedåsen i dag i gen med cheyorna och direkt efter det drar vi på träning så lär inte bli något mer bloggande förens i kväll men det lär ni väl stå ut med ;)

Härlig chill dag på stranden

Vart på hedåsen med Kajsa Moa Elin och Vendela från halv 1 till halv 7 . Legat solat, badat, snackat  ,bra musik å mumsat på massa glass , kan det bli bättre ? huh . Drog hem och bytte om och möte upp Elin å drog till donken där tobbe och christoffer var . Så vi satt å snacka med dom hela kvällen . Träffade även rodi där men ja , imorgon blir det hedåsen igen med cheyorna och sedan direkt på träning men mer om det i morgon . Men än sålänge bjusar jag på några bilder från dagen :)

Hedåsen next

Nu drar jag iväg för att möta Elin , dra till ica för att köpa lite jordgubbar å sedan drar vi iväg till hedåsen med Moa Kajsa och Vendela för sol och bad . Sjukt varmt ute så  kommer bli en härlig dag , tar kameran med mig så bilder kommer ikväll !
Outfit
Bikini,Magtröja,Jeans Shorts .


Svar på tal

Tack du isabell , sånna komentarer blir man verkligen glad av :) och ja , det klart jag kan berätta om veckorna i egypten , men kommer få dela upp det i olika inlägg eftersom vi gjorde så mycket förutom allt sol å bad . Men jag tycker verkligen du ska åka dit och det kommer säker bli lyckat . För det är  alltid bra väder 46-47 grader båda veckorna när jag var där och det regnar bara en gång per år , så du har ju verkligen otur om du lyckas pricka in den dagen  ;) och allt folk där är så underbart trevliga ! men somsagt så delar jag upp resan i olika inlägg , så ja ,hoppas du är nöjd med svaret ! :)

Bild bomb från ena kvällen i Östersund


Baby


Hallå där kött och blåbär !

Sitter i bilen men volymen på max påväg hem till Sandviken . Har haft en sjukt härlig vecka i Östersund . Är det bara jag eller är det hur härligt som helst att åka bil !? Alltså inte om det är i typ 10 min , då är det bra jobbigt men att åka i 4-5 timmar med en stor godis påse å en massa bra busik dunkandes i högtalarna , hur härligt lixom ? Jaja , ikväll så ska jag träffa Diana är det bestämt , har ju tyvärr hänt lite sorliga saker så blir en hel del snack å innan jag avsluar detta inlägg vill jag bara säga till er alla singel tjejor .. Ge fan i killar som har tjej ! Fattar inte grejen att alltid ska det va någon som vill sabba men det är väl bara att gilla läget .. Eller? ..hahah nej fan skrattretande.

Blööt cheeyyy

Precis haft vatten krig med Robin . Vart än rätt så chill dag , men i morgon åker vi hem till Sandviken .det var allt jag hade att skriva om just nu , och de var ju inte så mycket men bättre än ingenting eller hur ;) puss

RSS 2.0