Torsdag

Efter 5 timmar och tre sidor skrivet så är jag klar med bara en lite del utav ett svenska arbete. Ska bli grymt skönt att sluta 9an till sommaren haha.. Iallfall så ska jag alldeles strax åka iväg och fira min bror. Resten utav kvällen kommer spenderas på gymmet. Inte ofta det händer men kör på en fläta idag.

Grattis Anders!

Idag är det nämligen min äldsta brors födelsedag! 34 hela år, så ett stort grattis till dig!

onödig skoldag

Helt onödig skoldag. Bilden var inställd så hade enbart kemi i 50min haha..Ska fixa lunch och sedan blir det en vända till gymmet och hoppas på att få med mig Vendela dit. Sedan får vi se vad kvällen har att erbjuda,blir iallfall att hitta på något med mina tjejor och så ser väl min fredag ut hittills!
 

Godmorgon

Äntligen fredag! Ska bli riktigt skönt med helg nu. Dock så ska jag till tandläkaren om en timme och det sabbar verkligen hela min dag.. Men ska alldeles strax kila iväg till skolan för en kemi lektion och sedan är det bara bild kvar efter lunchen så blir en riktig slapp skoldag!

Everytime Fitness

Idag var jag iväg och köpte ett årskort på det nya gymmet Everytime Fitness. Blev ett träningspass med Diana som följde med och provtränade där.Förutom att det är nytt och fräscht så är väl den stora anledningen till att jag bytte gym att dom har öppet dygnet runt haha
 

Fruktsallad

Blir många mat bilder nu för tiden men mat är livet! Ligger i sängen och kikar family guy och har gjort i ordning melon blåbär och hallon så grymt gott! Ska alldeles strax iväg på ragga och moa följer med mig. Blir en vända till gymmet efter också.

lunch

Hade knappt någon röst när jag vaknade i morse så stannade hemma.Är inne på min tredje kopp te nu och mår mycket bättre.Skönt! Har även precis gjort i ordning lunch. Lax och sallad hur gott som helst!

candy crush

Har fått ett nytt beroende. Laddade ner spelet Candy Crush igår och det är verkligen beroendeframkallande haha.Dock så har jag fastnat på level 29..

Godmorgon

Godmorgon! Efter att ha varit frisk i knappt en vecka så har jag åkt på en förskylning igen.. Så börjar dagen med en kopp te!

Träning

Två timmar på gymmet och en kvarts solning hann jag också med.Riktigt skönt. Ska försöka att få lite färg . Men nu ska göra i ordning lite mat och sedan är det att sova, är grymt trött

Måndag

Idag var det en sådan dag att när klockan ringde i morse så vela jag bara dra täcket över huvudet och somna om. Men efter en halvtimme så kom jag upp ur sängen. Skolan gick rätt så fort trotts allt.Var iväg och kollade på Daniels nya lägenhet och nu ska jag alldeles strax iväg till gymmet med kajsa. Men först ska jag äta salladen som mamma precis kom med till mig, mumma!

Svar på kommentar

Absolut kan jag det!  Dock ser det rätt så trashigt ut med dom röda tapeterna osv men snart ska det göras om i rummet! 
 
 
 

Tidningscupen

 
Min sista match slutade 01.30 så har precis kommit hem och nu är det sängen som gäller för min del.Är sjukt trött så bloggar mer i morgon!

mobil bloggning

Har 2% batteri kvar så tänkte bra göra ett kort litet inlägg nu innan min mobil dör helt.Det har gått grymt bra hittills och roligt är det också! Har precis dömt klar 2av4 matcher så nu sitter jag och ska få i mig lite kvarg,så jädrans gott!

Fotbollshelg

Kemi,svenska och nu är det bara bildlektionen kvar sedan är det helg!Denna vecka har gått grymt fort vilket är super skönt! Denna helg blir en fotbollshelg för som dom flesta vet så börjar tidningscupen idag. Dock så spelar jag inte förrens imorgon men ska iväg och döma fyra matcher idag istället.Faktiskt första gången jag dömer .Är hur nervös som helst!

träning

Håller på att uppdatera min 'workout' lista på spotify och sedan ska jag möta upp Moa för ett pass på gymmet.Ska försöka att hinna med en liten solning också. Var minst 2veckor sedan jag var iväg till gymmet så det är verkligen dags att ta tag i det igen.

Hemkunskap

Har hemkunskap och slutar om 10 min.Är verkligen mätt efter att ha smällt i mig några bitar pizza. Men gott var det!

Lång tisdag

Tisdag,längsta dagen på hela veckan i skolan. Men idag gick den fortare än vanligt,skönt! Ska alldeles strax gå till bussen.Ska iväg med tjejerna till Plussgymnasiet i Gävle på öppethus.Har mindre än en månad på mig att välja så känner hur ångesten börjar komma haha!

Fotbolls träning

Fick inte träna idag pågrund utav armen.Men jag åkte dit och kollade iallfall och fick sällskap utav Oskar.Har fått reda på vilka vi ska möta på tidningscupen också.Dock har vi en match 01.05 på lördagen.Snacka om att jag kommer vara trött haha!

Sibylla mat

Ingen orkade laga mat så ikväll blev det sibylla mat.Dock är det andra dagen nu som jag äter ute mat.Men på måndag börjar jag med nyttigheter. Får se hur länge det kommer att hålla! haha..

Shopping

Är i Valbo just nu med tjejerna,behöver uppdatera garderoben en aning.Bloggar när jag kommer hem!


Sjukhuset

Hej på er! Det är nämligen så att jag fick en rejäl spark på armen på matchen i söndags.Och som ni vet så har jag en grym fobi för sjukhuset så tänkte att det onda skulle gå över så småningom men efter många om och men så fick mamma med mig till sjukhuset idag.Har precis varit där och dom skickade iväg mig till Gävle på röntgen så är påväg dit nu. Två sjukhus besök på samma dag för en som har fobi för det.. Toppen!

 

Grattis Diana!

Godmorgon! Vaknade pigg och glad redan vid 5, så var bara att sätta igång med allt som ska göras,duscha,frukost,välja kläder osv. Men jag tänkte ta och gratta Diana som fyller idag! Så ett stort grattis till dig hjärtat!
 

Första dagen avklarad

Första skoldagen är avklarad.Dock så gick jag hem på lunchen för att jag mådde så grymt illa.Sov två-tre timmar och vaknade och mådde toppen,skönt! Har varit iväg på domarutbildning då det är ett måste för att få vara med och spela på tidningscupen.Efter det så gick jag Moa och Kajsa iväg och köpte lite gotti gotta sedan iväg och kolla på bandyn där vi är just nu.2-2 står det hittills!

Sista dagen på lovet

Det är sjukt hur länge jag sover! Ställde klockan på 12 för det var tänkt att åka till Gävle, dock så vaknade jag kl 6 på kvällen ..Och i morgon börjar skolan och nu är det inte långt tills jag ska välja gymnasium!? Känner att jag har en aning ångest nu.. haha. Har iallafall vart iväg till gymmet med Kajsa.Har inte tränat på några veckor eftersom jag har varit sjuk så det var skönt att vara tillbaka på gymmet igen.Och det här med att färga håret fram och tillbaka har gjort att mitt hår är grymt slitet, att jag aldrig lär mig.. Men nu är jag brunett igen haha ..

chokladmuffins


trött

Var bra spelat utav laget idag! Somnade direkt när jag kom hem ifrån cupen.Snacka om att vara helt slut haha och om någon vecka är det tidningscupen som gäller är så sjukt taggad! Men resten utav denna dag kommer spenderas i soffan

fotbolls cup

Godmorgon på er! Har gjort i ordning frukost nu, ägg och en skål fil med hallon och blåbär, så otroligt gott! Dock har jag svårt för att äta frukost och speciellt så här vid 5tiden på morgon. Men ska iväg till Gävle för att spela cup så lär ladda upp med lite frukost varken jag vill eller ej. Är grymt taggad till att få spela iallafall!

victoria's secret

Fick hem ett paket tidigare som innehöll tre parfymer ifrån Victora's secret. Red plum&freesia är lugnt min favorit hittills!

fredagsmys med frugan

Munkar chips och cola. Nu ska vi sätta igång en skräckfilm och bara feta oss. Ha en härlig fredagskväll allihopa!



Shopping

Var iväg till både valbo och Gävle med Diana för att fylla på garderoben ytterligare. Fick med mig hem ett par dr.denim jeans och letade i varenda affär efter en grå väst men hittade verkligen ingen. Så köpte en hoodie och klippte sedan av armarna på den. Blev riktigt snyggt!

Paket

Vaknade utav att mamma kom in och sa att jag hade fått två paket.Alltid lika roligt! Visar senare vad det innehåller.

vänt på dygnet

Blev aldrig någon tur till valbo då jag vaknade halv 5 vilket jag har gjort dom senaste dagarna!? Det är sjukt att jag kan sova så länge.Får nästan lite ångest att jag sover bort dagarna.. Blev att äta på viking med Kajsa,Diana,Vendela och Alva istället.Tog en sallad som fick bli min frukost. Men imorgon gör jag ett nytt försök att komma upp i tid för en tur till valbo,haha..

7saker ni inte visste.

1. Jag har färgat tillbaka till blont.
2. Jag är 50%Polsk, 25%Norsk och 25%Svensk.
3.Jag gråter nästan alltid när folk på film grinar haha.
4.Jag skrattar alltid när jag gör illa mig eller är nervös.
5.Jag kollar alltid på barnprogram när jag ligger hemma och är sjuk.
6.Jag kan absolut inte gå och handla själv.
7.Så fort jag får tråkigt så bakar jag.
 

Tillbaka!

Haha blev ingen lång bloggpaus inte för nu mår jag bättre! pappa kom precis hem med en pizza till mig och imorgon blir det iväg till valbo för shopping. Behövs verkligen nu efter att ha legat hemma i år och dar känns det som!

bloggpaus

Det ända jag gör om dagarna är att sova och kolla film typ. Så finns absolut inget att blogga om. Så jag tar en bloggpaus tills jag blir frisk igen!



Nytt år,nya möjligheter

Har fått den oturen att åka på influensan såhär på nyår,så blev att fira nyår hemma.. Blev trerätters .Räkmacka ,potatisgratäng med oxfile och tårta så ni kan ju gissa om jag är något mätt nu? haha. Blir film resten utav kvällen. Men gott nytt år på er alla!

RSS 2.0