Go fika

Precis haft so prov och det gick prima! Har nu spanska och vi sitter å äter brownies, inte helt fel det inte. Kikar efter klänningar också, inte långt till skolavslutningen nu!


24042012

Godmorgon! Eller ja, snart eftermiddag men ligger i soffan och kikar lite tv. Gick på bilden men sedan tog magverken över så drog hem. Ikväll kommer äntligen älsklingen hem efter att han vart i polen med klassen i nästan en vecka. Men ska ta och laga i hop lite mat, mästerkock ni vet ;)



chokladbollar

Ny dag,ny vecka. Ja måndag igen. Skoldagen var nå otroligt seg idag. Somnade till på dom flesta lektionerna.Efter så drog jag och Vendela hem till mig och blev nå otroligt söt sugna så vi tog och gjorde chokladbollar.Alltid lika gott!

American Pie

Är i Gävle på bio med Alva Kajsa och Vendela, bloggar senare!


Godmorgon

Sliten å trött så ligger jag i badet med ansiktsmask hårinpackning å kollar igenom sms å bilder från igår.. Alltid lika kul å kolla vad man gjort för pinsamheter. Gårdagen var nå grymt kul! Var hos Adrian nästan hela kvällen med en massa folk, blev lite kaos också men en bra kväll måste innehålla lite drama annars är det inge kul ellerhur;)


19/4-2012

Åkte iväg till Gävle i dag med Adrian Johannes och Vendela för lite shopping. Fick med mig ett par svarta högmidjade cheap monday byxer. För byxer kan man aldrig ha för mycket utav. Just nu har jag laddat upp med lite vindrutor och har musik i lurana för att orka med några timmars pluggande. Teknik prov i morgon och som vanligt tar jag tag i pluggandet kvällen innan, så kommer inte bli många timmars sömn i natt inte..


Godnatt

Blev en sväng till storvik och träffade grabbarna och avslutade kvällen med en spring runda med Vendela. Chill dag men nu är det sängen som gäller. Upp tidigt i morgon för ännu en skoldag.


Måndag

Sista dagen innan skolan börjar och så får man inte sova ut. Adrian och björne var så snälla och ringde å väckte mig. Äsch, ganska skönt att inte sovs bort hela dagen. Sitter nu ute med Vendela och väntar på Adrian i det grymt sköna vädret. Kör på uppsatt å keps idag


15 april 2012

Godmorgon! Ligger i sängen med älsklingen sovandes bredvid mig. Känns lite ensamt att ha legat vaken i snart 2 timmar medans han sover å kommer säker å gö det ett bra tag till. Idag blir det iväg till åshammar för sista inomhus träningen! Härligt att få börja spela ute sedan. Söndag i dag och vi har studiedag i morgon, hur härligt är inte det ;)


Godmorgon

Efter att träffat en massa olika folk så kom vi hem till Diana nån gång i natt och trängdes 6 stycken i Dianas säng.. Lyckades väl somna runt 5, trångt men det gick prima ändå. Nu har jag precis duschad å fräsch igen. Ska sitta barnvakt någon timme nu och sedan kommer vendela hit så får vi se vad vi hittar på, skulle inte va helt fel med en sväng till solariumet , man vill ju inte vara likblek nu när sommaren börjar närmar sig


Fredag den 13de

Blev en sväng till stan med tjejorna plus Adrian. Kikade runt present till min älskling också.Nu sitter vi tjejor hos Diana i källaren å har musik dunkades, massa gottigott , snackar å bara har det grymt kul! Vad annars kan man ha med dessa brudar ;) Har lite olika val ikväll , så vi får se vart vi hamnar innan kvällen slutar!
image description

Onsdag den 11 april 2012

Godmorgon! Förutom att jag vaknade upp med världens halsont så är humöret på topp! Gårdagen spenderades med dom allra bästa, Jonte Erik Emil Jimmy Johannes Adrian Antonio Kajsa Moa Alva Vendela Diana. Kvällen vart nå otroligt lyckad trots regnet. Idag då? Jo blir vattenpipa och bara chilla med brudarna som står på schemat sedan får vi se vad vi hittar på för skoj!


Måndag

Kommer komma upp en massaa bilder från helgen, men i ett annat inlägg. Har umgåtts med bästa brudarna plus Adrian och Johannes idag. Och sedan blev det iväg till storvik. Drog iväg till skogen och satt vid brasan med Christian, Jimmy , Emil, Björne,Zagge och älsklingen så klart. Mysigt och grymt kul va det. Regnade lite grann dock men sådant får man tåla , eller hur;)


Nya skal

Fick hem ytligare 2 iPhone skal i går. Sitter i skolan med Elin wåhlen och johannes nu och väntar på min första och sista lektion ska börja. Var till doktorn tidigare i dag och tog spruta. Och jag som är så sjukt nål rädd! Men det gick fint fint det!


Natti natti

Blev en 20ninutare på solariumet i dag. Har solat 2-3 gånger i veckan i snart två månader och det har blivit resultat kan jag säga;) annars så har jag bara tagit det lugnt hemma idag kan va skönt det också ibland. min syster och hennes kille är här på besök från Karlstad så har umgåtts med dom hela kvällen. Men ska försöka få nån timmes sömn iallafall ,natti natti


Lunchat,bubbelbadat och en helt härlig söndag

Blev lunch på Viking med Vendela och Diana idag. Sedan vandrade jag och Diana vidare och köpte jordgubbar , dricka , godis ja allt sånt där gott å onyttigt och så bubbelbadade vi hos mig.Dunkade musik och jag vet inte hur länge vi låg fjants oss i badet. 4timmar nästan? Haha ja sen blev det lite pluggande faktiskt. Men efter en härlig söndagskväll så ska jag krypa ner under täcket och sova!


Toppenkväll!

Ja min lördagskväll har varit toppen. Jag Diana och Vendela har bakat kladdkaka så här halv 4 på natten! Fast vi glömde ha socker så ni kan ju tänka er själva hur den smakade.. Så vi ligger ner krupna i sängen alla tre och ska försöka få någon timmes sömn , klockan är inställd på 06.30 så nu säger jag godnatt till er kära läsare!


RSS 2.0