Photoshoot

Har vart iväg och haft en photoshoot med Elin och Diana idag . Blev en hel del bilder ,hälften flum men blev ett par riktigt snygga bilder iallafall . Har precis kommit in och ska slå på ett avsnitt utav o.c .Tyckt att det varit en värdelös serie förut men nu så har jag kollat hela säsong ett och har fastnat för den totalt !

Bandy

Jajjamensan just nu sitter jag å kollar på bandyn med grodan Johannes Jonte Adrian Marcus och Elin , riktigt trevligt och riktigt kallt dessutom . Kör på skinnjacka vilket inte var det smartaste upptäckte ja nu haha , jaja fick bli en snabb liten update :)


Lördag

Usch va illa jag mår efter allt smått å gott jag proppat i mig under kvällen,kommer ha ångest i morgon när jag vaknar!  Vart i valbo med Diana och fanns verkligen ingenting nästan .Men fick med mig två par string och en gullig bh , alltid bra att ha. Vi köpte chips , godis , dricka och så traskade vi vidare mot aga för att ha en myskväll hos mig . Kollade melodifestivalen för första gången , och så kikade vi igenom sjuuukt gamla bilder på oss . Ungefär 7-8 års ålden . Fick oss ett gott skratt kan ja lova! Ja och så var det ju även så att vi hade släkt alla lampor förutom på övervåningen å fega som vi är vågade vi inte gå ner sedan , haha tyckte vi hörde massa ljud nerifrån och skrämde upp varandra ;) Men en riktigt kul hade vi ! Skönt att bara ta en chill kväll ibland också

Ny dag , ny vecka

Trevligt nog så fick jag reda på idag att jag har tre prov tills imorgon . Så efter att hunnit träffat Erik Jimmy Björne en snabbis , vart i väg och solat med Diana och även vart till stan å köpt en bh också ,så sitter jag nu och tokpluggar. Börjar bli rätt så trött men men , jag ska bli godkänd i morgon så dom närmsta timmarna kommer gå åt en massa pluggande!


19/2-2012 ♥

Och så var vi inne på sista dagen på denna vecka. Dagarna går så sjukt fort! Söndag idag och i vanliga fall så brukar söndag vara ångestdagen . Ni vet , man har en hel skolvecka framför sig och allt känns bara allmänt segt . Men jag har har faktisgt varit riktigt taggad tills idag , eftersom det är fotbolls träning ikväll ! Så skönt att bara få ge gärnet å träna! Fotboll måste ju ändå vara den bästa soprten eller hur ? ;) Ihelgen så har jag sovit hos elin både i fredag å lördags , å kvällarna har spenderats i storvik med härligt folk! Och idag är det även 2 månader med min älskling!♥

Onsdag

Att börja 3 och sluta 6 är ju inte helt fel! Kollade på film gjorde vi eftersom vi har elevensval då vi kollar på film heeeela veckan , härligt! När vi väl slutade så traskade jag och Elin iväg i kylan hem till Jonte där Adrian , Johannes ,Marcus var . Drog även ut en sväng å en riktigt kul kväll har det varit iallafall


Alla hjärtans dag

Kom hem och gick in rummet mitt då jag hittar ros,present,semla ,dricka och ett gulligt kort med cash i , hur snällt som helst ju ! Så det tackar man för! Nu ska jag kila iväg hem till bästakompis för film mys !


myspys

Tjena tjena tjena !
Ja nu var det ett tag sedan men det är full rulle och är sällan hemma och då får bloggen lida för det , tyvärr! iallfall , fredag spårade och blev en tidig kväll hem till Elin för att sova . Lördagen där emot var riktigt chill ! Kollade på fotboll med Elin , träffade upp Amanda och Matilda på rese och tog 9 bussen hem till älsklingen och sov kvar där.Blev en massa prat skratt å mys! Precis som det ska va.Nu har jag precis gjort mig i ordning för fotbolls träning som börjar om ett litet tag , vart uppehåll ett tag men nu så kör vi igen ! :D

Godmorgon

Var i storvik hela kvällen i går och sov sedan hos älsklingen. Kom precis hem där ifrån och på något vis ska jag hinna duscha å gö mig klar på en halv timme då jag ska möta upp Elin för ännu en dag i storvik, jaja vi får väl se hur det slutar !


Fredag!

Fredag hur härligt ?! Sitter just nu på bussen med Elin och två par grymt sköna killar vi precis träffat , haha lovar , skönaste garvet har dom! Nej nu ska jag ta och va lite social med dom hörs !


Grym kväll !

Kan ju säga att kväll sög verkligen till en början.Eller , det var långsamt om man säger så . Var med Elin Jonte Oscar Andre Casper Johannes å ett par till i början. Kändes som det inte fanns ett dugg att göra där haha . Meeeeeen sen så hörreni , drog iväg med tjejorna mitt i klungan och dansa , å vet inte hur mycket vi skrek å far , är hes som aldrig förr kan jag ju säga ! Och sedan när Mange makers kom , då blev det livat ! Så efter en toppen kväll så ska jag nu ta och lägga mig och sova och hoppas att jag har rösten kvar när ja vaknar !
Bild tagen från Diana's blogg !

Mange makers

Ligger i soffan hemma hos Elin och bara tar det lilla lugna medans hon fixar käk och tro det eller ej men börjar se gott ut ! Haha . Ja senare kväll drar vi med annat härligt folk iväg för att se mange makers , lär ju passa på när det väl händer något här i Sandviken, och det är ju inte ofta kan ja säga!


På bussen

Tog halv 3 bussen till storvik ,5 bussen hem för Elin skulle äta och så han vi på 6bussen tillbaka till storvik och nu sitter vi på bussen hem igen . Haha blev ett jävla buss åkande idag men men , en riktig mys dig har det varit iallafall !


RSS 2.0