Så här har mitt år settut !

Vart rätt så ofta på Jv med diana och kollade på hennes  ' killes' träningar , och även min dåvarande killes träningar / matcher..
Var med dessa Pöjkar nästan varje dag i början på året .


Hade lite kul på Ica med Diana !


Bytte hårfärg från Blont Till Brunt varje månad , så ena månade var jag blond och andra brunett.



¨






Tröttnade sedan på kylan i sverige så åkte till Turkiet med Familjen då jag blev riktigt neger.



Drog till gävle rätt så ofta på Bio med tjejorna , och en kväll kommer jag aldrig glömma . Vi gick först på bio , sedan vid 10 åkte nästan alla tjejor hem , men jag och Diana stannade kvar och sprang runt där i våra rosa korta shorts hela natten och då vi sedan bestämde träff med ett par killar vi kännde .




Var hundvakt åt en skiiit sööt liten saak !


Blev en hel del badande i moas pool under sommaren
( haha kolla minen på mig på bild nr 2 ! hahha sexiiii )


En outfit från sommaren .

Kvällarna tillbringades nästa hela tin i västanbyn.











Sedan när det började närma sig vintern så brukade vi  ha ''tjej kvällar '' Men endå så fattar jag inte vad Anton och Daniel gör med på vissa bilder ;)
(bilder på  tjej kväll hos vendela vid 4 olika tillfällen)




(Bilder ifrån tjej kvällen hemma hos mig )



Jag och Diana drog rätt så ofta till när David Anton Daniel Adam Josef och alla dom lanade och så snäll som vi är så tog vi alltid med oss några powerking

Drog till uc rätt så ofta där vi kollade på film och umgicks med alla sköna blattar !:)
Och då jag även träffade en helt underbar kille  ,vi var på G iflera månader och sedan blev tsm , men dagen efter  dissade  jag han  , men nu börjar det hända saker mellan oss igen.

Saknade Elin flyttade äntligen tbx till Sandviken.

På sommaren blev det att åka och knäppa kort när grabbsen hoppade med cyklarna , och nu på vintern när dom åkte skidor.










si señora! :D

Hej på er! :D
nu skriver moa :D
för moa är med louise :D
jag moa är kung!:D och jag älskar honom!:D<3
hahah :D jag och lollo lyssnar på kung musik :D
ikväll blire att kanske vara med alex och nån mer
får se .. dom bara kanske kan .. annars blirt väl
att va med några snygginar (: de vill säga blattar :D:D:D:D:D::D:D
haha :D ssii señora :D  bara faattt ja ä bäst på spanska
så är jag bäst :D .. lollos mamma é så roolig :D
hah älskar henne ! (och nej jag är inte lebb)
för jag älskar honom :D <3
Adiós todos multa!! :d
vet inte om jag skrev rätt men hejdå <3

Tom Cruise .

Tjohejj ! vaknade för inte så länge sedan och dagens planer är väl att träffa Moa , men just nu är hon i järbo och hon skulle komma hem vid 4 så det blir att chilla tills de :) Föresten , igår kollade vi på film på uc då Tom Cruise var med och faan va snygg han är ! :o

Sitter nu på bussen påväg till västanbyn m...

Sitter nu på bussen påväg till västanbyn med Moa :) Hm , och vem ska vi då åka till då tro ? -ingen mindre en moas farmor och farfar ! Haha alltid trevligt de ;) ne men vi ska förbi där och hämta ett par vantar och sedan dra vi ut och träffar grabbsen :) har nästan slut i ladd så gör ett inlägg sofort jag har tillgågng till en dator , kram kram :)


Sitter nu i bilen påväg hem ifrån valbo , ...

Sitter nu i bilen påväg hem ifrån valbo , var där med magnus marlene och diana . Letade efter en svart genomskinlig skjorta som jag skulle haft till nyårsafton men vafan det finns ju inga nån stans? Aja , köpte iaf en kofta , Ett par byxer och en slapp tröja sådär . Sedan drar vi till uc och träffar marwan och rästen utav fölket där , lägger upp bilder på det jag köpte lite senare , kraam


bästa julen på länge ! ;)

God Jul på er ( igen ) sitter och försöker att göra ett inlägg men det är lite svårt när man har såna sär syskon som jag har ;) haha janii dom är ju bara så normala dom  ( eller inte ... ) hehe . Iallafall . Denna jul må va den bästa på länge . Fick det mesta utav det jag önskade mig ..
Fick ..
♦En rosa ipod .
♦Tusen kr i valbo .
♦500 kr på Kicks .
♦300 kr .
♦Smink ( maskara , puder , läpp glans ,  ögonskuggor )
♦Smycken från ' Guldfynd by kenza '
♦2 st våg tånger  ( haha ska byta ut den ena mot en platt tång )
♦Bok .
♦Parfymer .
♦Body Lotion.
och lite andra små saker :)
Körde med Små lockar i håret , rosa läppar , rutig  skjorta , strumpyxer och klack .

God Jul på er allihopa :) sitter just nu h...

God Jul på er allihopa :) sitter just nu hemma hos min brorsas tjej och bygger lego med Mille och Meja :) vi har nyss fikat lite också , fick även 500 kr på kicks utav anders :) men nu ska jag fortsätta med byggandet och sedan åker jag och papa hem till mamma och firar rästen utav julen där och kusinerna kommer väl också förbi en sväng . Men skriver senare vad jag gar fått och så slänger jag upp en massa bilder . Kraaam :)


Heej :) sitter i bilen helt osminkad påvä...

Heej :) sitter i bilen helt osminkad påväg till valbo med Sandra och Elin . Blir att köpa dom aldra sissta julklapparna idag .. Och imon är det jul , känns värkligen inte som det :o har kameran med mig så det kommer väl dyka upp några bilder under dagen :)


Hej hej , sitter helt blöt på barrsätra ...

dsc_0611 (MMS)

Hej hej , sitter helt blöt på barrsätra pizzeria med elin och sandra efter att jag och elin slängt oss i snöhögar . Adam emil och simon stack nyss så nu väntar vi på att våran pizza ska bli klar och sedan drar vi och träffar grabbsen igen


back to the old times .

Pluggat , Baka , Kollat på film , städat rummet - Jaa det var min dag det , så det finns väl inte så mycket att skriva om i dag men städade rummet och hittade en låda med en massa bilder sen när jag var skit liten och när jag gick i 4an typ . Slänger upp några bilder men dom är inte i den bästa kvaleten eftersom jag tog kort med kameran på korten.
HAHAHHA !!  Älskar den här bilden !
Och man var ju K U N G på att åka slalom också ! ( långa stavar ???! )

Sovmorgon .

Godmorgon på er !

Första morgonen på länge som jag är pigg och utvilad ! Väckarklockan ringde vid 9 så låg och slappa i sängen tills hon var halv 10 då jag gick upp och duschade . Just nu har jag absolut inget att göra , börjar om 45 min så får väl ta och kolla på tv eller något sånt . Torsdag i dag , och nu är det bara 8 dagar kvar till julafton !? Känns absolut inte som de , känns typ att det ska vara mer en 1 månad kvar eller nånting sånt ?
Har inget vettigt att skriva så slänger in några låtar som dunkas i högtalarna just nu ! :)

KKV - Ska du med



KKV - Göra Mig Känd


Medina - Fick den av min baba


Sibel feat Lazee - The Fall



Tjeena tjeena ;) sitter i markan med värde...

dsc_0578 (MMS)

Tjeena tjeena ;) sitter i markan med värden fetto och chillar medans murre och abed jobbar i markan och dunkar härlig musik ;) har Även gjort teknink provet idag och det gick väl sådär , tror nog att jag kommer få göra om det men skit i de nu . Näe nu ska vi fortsätta att äta vår nyttiga lunch (chips ,choklad ,pepsi ) kraam


Dag 8-Min favoritresa

hm .. Blir nog svårt att välja ut en för alla resor har vart en favorit på sitt sätt och jag åker inte så ofta utomlands , blir väl 1 gång om året men utav alla ställen jag har vart på så måste jag nog säga att min favoritresa var när vi åkte till turkiet i somras . Sola och Bada på dagarna , Fest och Shopping på kvällarna . Träffade underbara personer där och tyvär så är det bara en som jag fortfarande håller kontakten med . Träffade även en utav värdens sötaste killar där som kom från sverige men hade utlängst utseende och det var väl honom och en tjej som hette Amanda  jag var med mest när vi var vid Hotellet / Poolen . Fast det gillade väl inte mamma direkt då eftersom han var ett par år älder en mig och Amanda hehe .


Står utanför hemma kväll och väntar på bus...

Står utanför hemma kväll och väntar på bussen med carter moa anton och david .. Vi kommer troligtvis dra hem till carter men tyvär kan jag inte skriva nå mer nu för mina fingrar håller på att frysa till is .. puss


Dag 7 – Den frisyr jag trivs bäst i.

När jag ska till skolan eller ut på helgerna så har jag oftast utsläppt  och sätter upp luggen med ett hårspänne och man kan nog inte ha plattare hår en mig ? Orkar oftast inte fixa nån '' speciell ' frysyr , så det blir väl som jag känner för.
När jag inte ska va med folk bara sitta hemma och ta det chill så brukar jag bara slänga upp håret i en bulle mitt på huvet . Det händer väl att jag vågar / lockar håret men det är ytterst sällan .

Totte ♥


Gav upp med pluggandet efter en halv timme , tog ett varmt skumbad istället och nu ligger jag ner krupen under täcket och ska kolla på film strax . Har en sån himla huvudvärk ! Är yr och det blir typ suddigt för ögonen .. Kanske har migrän ?
Orkar inte skriva nå mer så detta får bli det sista för ikväll. Slänger in några bilder som jag tog på Totte tidigare idag .
K R A M ♥

Dag 6 - En perfekt helg för mig.

En perfekt helg för mig är att verkligen få sooova ut på morgonen . Att bara kunna ta de chill och inte behöva passa några tider ! Att Dunka musik och fixa sig för en ute kväll med en massa folk det är bara ett måste när det är helg . Eller vara hemma hos någon och kolla på film , käka en massa gott , snacka och bara ta det chill är också ett alternativ .

Dag 4 – Mina rädslor

hm .. jani , vet inte riktigt vad jag ska svara på den frågan men alla har väl någon sorts utav rädslor .
Spindlar , ormar skalbagger och sånna äckliiiga varelser är jag grymt rädd för ! Eller skalbaggar och mindre djur är jag väl inte direkt rädd för , men dom är sjukt äckliga .. !
Att stå och prata in för hela klassen är också en utav mina rädslor .. Det går grymt bra om det är nåt jag har att säga men när det kommer till att man ska redovisa nån läxa eller nåt liknande då blir jag grymt nervös , ont i magen och vill bara där ifrån ! haha ..
USSSSCHHHHHHH !! Jag ryyyysseeer bara utav att se bilderna !! :o :s

Önskelista Julen 2010.

Ja ni .. Min önskelista är lååång kan jag lova ! men skriver bara några utav de viktigaste sakerna som jag vill ha !
Självklart så kommer jag fååå alltihop ! - Eller inte .. hehe närå men man kan iaf hoppas på det ;)
Plattång .
Vågtång.
Systemkamera.
Pengar.
Kläder.
Smycken ifrån ' Guldfynd by kenza '
ipod + högtalare .
iphone 4.

Dag 2 -min syskon .

Dag 1 - Presentation utav mig själv har jag redan gjort i början på bloggen så den hoppar jag över och skriver om mina syskon istället


Som ni förstår så är jag en riktig sladdis , alla mina syskon är över 20  .. Aja  , kan börja med min älsta brorsa som heter Anders och är 30 år , och vi bråkar nästan aldrig men när vi väl gör det så börjar det alltid med att han drygar med mig och det slutar alltid med att jag blir sur.. haha men han är ändå en otroligt sjukt härlig brorsa och så himla snäll ! Han har flera jobb , på veckorna jobbar han på Sandvik och ibland på helger så är han vakt på krogar , och ibland jobbar han på häktet å på somrana händer det väl att han är nån sorts säkerhets vakt på festivaler .
Nån random bil på han när var nå säker hets saak på nån  festiavls skiit :p

Sen har vi då min Syster som heter Marlene , som bor i karlstad och pluggar till lärare . Vi har nog aldrig bråkat ! hon har alltid vart som en sorts utav extra mamma för mig .. Ställer alltid upp för en och henne kan man prata om vad som hellst . Otroligt snäll och hon är värkligen den bästa stora systern man kan ha !  men henne träffar jag max 2 gånger om året :( ♥




Sisst men inte minst så har vi min Brorsa Magnus bor i filipstad , Han är väl den jag bråkar mest med .. eller bråkar gör jag inte med någon utav dom men drygar kan man säga , haha .. Han jobbar i norge med bygge , trots de så träffas vi rätt så ofta endå , kanske 2 gånger i månaden eller nåt sånt :)

Vet inte vad jag ska skriva så varför inte göra denna lista ?

Dag 1- Presentation av mig själv.

Dag 2 – Mina syskon. 
Dag 3 – Min önskelista.
Dag 4 – Mina rädslor.
Dag 5 – Min dag i detalj.

Dag 6 – Mina passioner.

Dag 7 – En perfekt helg för mig. 
Dag 8 – Det här hade jag på mig.

Dag 9 – Mina favoritskor.

Dag 10 – I min handväska.

Dag 11 – Den frisyr jag trivs bäst i.
Dag 12 – Vad hade jag på mig idag.
Dag 13 – Mina drömmar.
Dag 14 – Fula ovanor.
Dag 15 – Min favoritresa.
Dag 16 – Min bästa födelsedag.
Dag 17 – Mina bästavänner.
Dag 18 – Den här dagen för precis ett år sedan.
Dag 19 – Det här åt jag idag.
Dag 20 – Det här upprör mig.
Dag 21 – Min favoritplats.
Dag 22 – Det här får mig att gråta

Hej och Godmorgon på er !



Ligger i sängen och lyssnar på musik och  bara tar det lilla lugna . Men ska strax försöka ta mig upp ur sängen och ta nåt att äta . Dagens planer blir att träffa Diana och sedan vidare till uc där vi ska träffa lite folk .
Annars så finns det inte så mycket att skriva om just nu ..
Elin Piippolainen den grymt saknade ungen flyttar tbx till sandviken idag ! Hon flyttade nämligen till stockholm för nästan precis ett års sedan men idag ska hon äntligen flytta tillbaks så det ska bli sjukt roligt att träffa henne !
Men nu börjar magen kurra känner jag , så skriver mera senare idag !
K R A M ♥

RSS 2.0