2012

 
Snart är år 2012 slut och nu är det bara halva 9an kvar! Det är sjukt vad tiden går fort.Tänkte slänga upp en bild bomb från året som har gått! Dock så hade jag dom flesta bilderna på min iphone som nu är sönder.. Men några bilder från året hittade jag!
 
 

bio

Det här med att sitta hemma är då inte min grej.Mår lite bättre idag än igår så ikväll blir det in till Gävle med tjejern. Dock vet jag inte vilken film det blir. Argo eller mammas pojkar. Är på rese just nu och väntar på bussen och har Oskar som håller mig sällskap som tur är!



old pictures

Ligger hemma och är sjuk så kan inte bjuda på några roliga inlägg.Men istället har jag ett par gamla bilder från 1-2 år sedan. Är det bara jag eller är det nå sjukt roligt att kolla igenom gamla bilder? Var nästan vit hårig ett tag haha!
 


 
 
 

sjuk och jävlig

Har åkt på en riktig hemsk förskylning. Hostar,nyser,helt svullen i halsen och har inte någon som helst ork i kroppen. Har sovit hela dagen och resten av kvällen har jag legat i soffan framför en massa film med chips och dipp! Lär mysa till det lite extra nu när jag är hemma.Tre dagar kvar till nyår och jag ska då ta och bli frisk tills dess!

Torsdag

Blev ett pass på gymmet och sedan en chill kväll hemma hos Kajsa med film och popcorn,kan vara det godaste som finns! haha. Dock så har jag åkt på världens förkylning så här några dagar innan nyår..
 

Mellandagsrean

Det är sjukt vad folk det var i valbo idag! Fick lite smått panik ett tag haha. Fick skjuts dit som tur var då hälften inte fick komma på bussen påvägen hem pågrund utav att det var proppat med folk! Efter många timmar så hittade jag tre tröjor och ena blir perfekt till gymmet och så blev det en sport bh.Inget utav de var på rea. Har nog aldrig hittat något på mellandagsrean någonsin haha

Onsdag

Godmorgon! Sov max 2 timmar inatt så sitter med en kopp kaffe latte och försöker piggna till.Ska försöka hinna med halv 10 bussen till valbo med tjejerna. Har man fått pengar så lär man väl spendera dom också?;) Nej men behöver tröjer så det får bli dagens shopping,om jag hittar nåt satt säga.

 

Tomten är far till alla barnen

Satt och kollade på filmen ''Tomten är far till alla barnen'' igår med familjen. Dom andra hade tydligen sätt den 5-6 gånger men för mig var det första gången och riktigt rolig var det! Den slutade absolut inte som jag hade trott kan jag säga haha. Så om ni vill se en bra film så här på julen så tycker jag att ni ska den här!

Julafton

Mat,mat och mat.. Ja det är vad min dag har bestått utav haha. Men började dagen med att gå till gymmet redan vid 9 med David.Sedan var det hem och göra sig i ordning för dagen! Kalle anka kl tre sedan mat och till sist det alla väntade på eller iallafall jag ,julklappsöppning! Är nöjd med det jag fick.
•2600kr
•Hårinpackning
•Ansiktsmasker
•Klocka
•2 presentkort på 1000kr
•Troser
• Lotter (vann 20kr haha! )
•Smycken.
•Bodylotion 

Dan före dopparedan

Hej på er! Oj vad min mage är uppsväld nu! Har varit hos min ena bror och hans barn och tjej på julmiddag då dom inte kommer vara hos oss på julen. Minijul nr2 typ haha. Åt en massa god mat , efterätt och julgodis i mängder! Så var tvungen att ta ett pass på gymmet kände jag. Kom hem och då började Magnus och pappa att klä granen och paketen lades under. Nu börjar julkänslan komma så här dan före dopparedan!

Minijul

kvällen igår ska vi inte ta upp detaljer haha.. Men kvällen började med att vi gick iväg och köpte mat på viking vidare till en lägenhet som Carin lånat utav sin morbror.Vi hade julklapps byte då jag fick ett presentkort på ginatricot vilket jag verkligen behövde så det passade perfekt.Efter en massa god mat och annat gott så drog vi vidare.En toppen kväll helt enkelt!







Godnatt

kom hem efter två tiden så nu är det sängen som gäller. Trött och sliten men har haft en toppen kväll.Bloggar mer morgon!



Pulka åk i högbo

 
Ligger i badet och försöker att få upp värmen i fingrar och tår. Kan säga att mina lår och speciellt min rumpa var knall röd när jag kom hem haha. Men kul var det att åka! Slänger upp en video senare från sista åket i hoppet!

mot högbo

underställ,tjocktröja,mjukisar ,sjal väntar och mössa.Nu är jag redo för pulka åk i högbo! Dock känner jag mig som en rund boll och ser verkligen ut som en med alla dessa kläder på haha men varmt och skönt är det iallafall!



överlevde

Ja trotts att nasa var oroliga och varnade om att jorden skulle gå under så gjorde den självklart inte det!Dock så hade jag faktiskt lite dödsångest igår haha.Började dagen med ett pass på gymmet och fick sällskap utav David.Nu är det duschen som gäller och ikväll ska jag iväg till högbo med tjejerna!

shopping

Blev både en sväng till Gävle och sedan till valbo då det absolut inte fanns något snygg i Gävle. Var meningen att jag skulle köpa julklappar men slutade med att jag fick med mig hem en tröja till mig själv. avslutade med ikea mat,så gott!



Jullov!

Har fikat med klassen och precis fått mina betyg.Har höjt mig i fyra ämnen så jag är rätt så nöjd men bättre ska det bli till slutbetygen! Men nu är det slutsnackat om skolan på några veckor för nu är det äntligen jullov!Så himla skönt.Ska alldeles strax iväg till bussen för shopping och fika i valbo med tjejerna!

sista skoldagen



imorgon så är det äntligen jullov! Vilket betyder att jag får sova ut haha,ska bli så skönt!Har suttit och planerat lite med tjejerna så kommer hända en hel del roliga saker! Skulle egentligen vart iväg till valbo idag men som vanligt somnade jag på soffan framför tv så ska bli skönt med lov nu!

Läsdagar

Hej på er! Tog min egna lilla sovmorgon imorse. Denna vecka har vi läsdagar vilket är sjukt skönt! Börjar 9och slutar 2 så jag klagar inte. Sitter och letar efter nyårsklänningar,inte många dagar dit så jag har lite smått panik.. Men förhoppningsvis hittar jag en som kan beställa ikväll!

Kik bilder

Fördriver min tid genom att skicka bilder på kik med Diana & Alva. Har inget bättre för mig en seg måndag som denna så vad gör man inte lixom haha. Otrötta tjejer tjena

Lördag

Har äntligen vart iväg och köpt ett par  nya inomhus skor till fotbollen , blå och gula. Klart man har sveriges färger vad annars ? haha. Kvällen slutade med att vi drog oss hem till en kompis som hade chill fest. Länge sedan man umgicks med dom. Blev även lite hockey tittande trotts att killarna inte var så positiv till det haha

Lusse innebandy

Hej på er!
Var iväg till jernvallen med tjejerna för att kolla på lusse innebandyn. Träffade en del där också. Dock var det rätt segt. Men nu ligger jag i Dianas säng framför ett avsnitt utav småstadsliv med en påse godis,perfekt avslutning på denna kväll.




10 dagar kvar

Ja nu är det bara 10 dagar kvar till julafton! och som jag längtar. Har faktiskt tagit och slagit in några klappar idag,pyntat mitt rum och lite sådana saker. Riktig julkänsla. Och en sak som är extra kul är att ända sedan jag och mina syskon var små så har mamma och pappa gätt oss ett paket varje dag ända fram till julafton,exakt som en chokladkalender, fast med paket! Så i dagens lucka låg det 100kr,inte helt fel det inte!

Lucia

 
Det ända lucia firandet i dag för min del var väl att kolla på lucia tåget i skolan. Har även bakade lussibullar och Rocky road, hur gott som helst! Dock åt jag lite väl mycket så magen fick lida en del,men går knappast att motstå sådana goó saker haha.

12/12-2012

 Eftersom att betygen sätts i morgon,eller ah idag då eftersom klockan är över 12.. Så har det varit en massa plugg hela helgen och veckan tråkigt nog men jag ska ha godkänt i alla ämnen så det är bara att plugga på vilket jag gör nu inför det sista och svåraste so provet. Dock så plingar det till i telefonen vart annan minut så får inte så mycket gjort.. Förresten idag är det 12/12-2012, lite coolt är det väl ändå;)
 
 
 
 

gymmet

tog en paus ifrån allt pluggande och vandrade iväg med Carin till gymmet där jag befinner mig just nu. Blev intervall på löpbandet och lite mage och ben som avslutning men ska alldeles strax dra mig hemmåt.





Video från dansuppvisningen

 
Sådär. nu har jag ätligen fixat videon från igår.Ser ni mig där till höger? ;) 

Dansuppvisning

Dagen började med genrep redan vid halv 11.Kollade på när dom andra skulle uppträda och gud va duktiga vissa var alltså! Min ragga grupp uppträdde kl ett och tre.Måste säga att det gick nog bäst för oss alla sista gången.Dock gjorde jag en liten miss men tror inte det syndes.Hoppas jag iallafall haha..Längtar redan tills nästa termin börjar och då blir det inte bara en dans! Nu ska jag iväg till åshammar för inomhusträning.

godmorgon!

ska alldeles strax iväg till folketshus och dansa ,kl 1och 3. Men vi ska samlas redan halv 11 så blir en lång dag idag men kul kommer det att bli!



Lördag

Sitter med en kaffe macchiato och försöker få upp värmen. Har hunnit med en del idag och klockan är bara två än.Drog iväg till gymmet redan vid 11 imorse och fick sällskap utav Carin. Hem och städa rummet och duscha sedan iväg och hämtade ett par skor utav Fathema som jag ska låna till min dans imorgon då det är dansuppvisning! Ska bli grymt roligt! Men nu är det mat som gäller haha sjukt hungrig så får se vad det finns att laga ihop

Godmorgon

Hade absolut ingen lust att ta ett steg utanför dörren igår då det var snöstorm nästan , men slutade ändå med att jag hamnade hemma hos Fanny , och tur var väl det . Annars skulle jag suttit med ångest idag att jag inte drog dit för kul var det! Har äntligen lyckats tagit mig upp ur sängen och ska kila iväg och möta kajsa för ett pass på gymmet.

första december

Nu är det äntligen december och snöar gör det som bara den. Man får nästan pulsa sig igenom snön om man ska någon stans för plogat är det då inte på dom flesta vägarna . Vaknade kvart i 9 i morse utav att tjejerna hade ställt klockan för att se det första avsnittet utav julkalendern så var tvungen att kolla jag med. När jag kom hem hade dom köpt en choklad kalender åt mig, sånt blir man aldrig för stor för haha.
 
 

Fredagskvällen

Eftersom Vendela har fyllt 15 i veckan så firade vi henne igår. Tog och bakade den godaste tårtan gjorde jag också. Sov kvar hos henne och det blev en riktigt lyckad kväll!