Godmorgon

Trotts lovet så måste jag plugga dock.. Tre prov i fysik,ett i biologi, ett i so , svenska , och ett i matte också och allt är tills nästa vecka så det är bara att börja läsa.. Så ska ta och sätta igång lite musik och börja med fysiken så jag får det överstökat. Så har man tid för annat skojj senare ikväll!

Måndagen den 29 oktober

 
Hur skönt är det inte att det är måndag och ingen skola? Grymt skönt enligt mig. Har dragit på mig tjockjackan och satt i lurarna med musik i och ska nu traska iväg i snö slasket för en dejt på Wayne's med Diana. Är grymt sugen på en chai latte. Så gott!

snö!

Efter snart 10 timmar så har det äntligen slutat att snöa! Årets första ordäntliga snö, hur mysigt ?! Längtar till julen till tusen nu och inte är det så värst långt kvar heller!
 

Söndagsmys

Efter helgens festligheter så passar det perfekt med en mys kväll och ännu bättre är det när mina tjejor gör sällskap. Så nu sitter vi hos Alva och har laddat upp med en massa godsaker och ska klicka igång en film nu. Chernobly Diaries blev det


new in

Åkte iväg till valbo med pappa tidigare idag och fick med mig hem tröja och byxor. Det nödvändigaste helt enkelt. Gårdagen så invigde jag lovet med en fika på wayns och en massa prat med Diana och kvällen fortsatte med en massa festligeter och härligt folk. Ska iväg nu och möta upp tjejorna och sedan vidare för partaj. Ha en härlig kväll allihopa!

godnatt

Har läst ett par sidor ut vitula boken då vi har bokprov imorgon. Jobbigt men känns skönt att det är lov i morgon! Håller på att planera helgen med tjejerna och det kommer bli ett å annat skoj. Men mer om det senare för nu är det sängen som gäller för min del.



Torsdag den 25 oktober

Kan säga att gårdagens träning har lämnat spår efter sig. Mina lår och min rumpa värker till tusen men det är en skön känsla! Idag blir det ännu ett pass på gymmet som gäller. Ska kämpa hårdare denna gång och inte ge upp så lätt! svetten ska rinna haha . Tur att jag har Diana med mig som pushar på extra!

piffat till mobilen

Har tröttnat på min vita telefon så klickade hem skärm skal till den i förrgår och fick hem det idag. Lite färgglatt sådär!

Träning

Nyss kommit hem ifrån dansträningen. Alltid lika roligt och det går bara bättre och bättre för varje gång! Nu ska jag möta upp Diana och Kajsa för ett pass på gymmet som avslutning på denna dag. Laddar upp med två hårdmackor med avakado på. måste vara en utav det godaste sakerna man kan äta nam nam nam!

spanska lektion

hejsan!
sitter just nu på spanska lektionen då vi kollar på en engelsk film med svensk text till ? haha skönaste
läraren måste jag bara säga! Annars så kommer jag ha fullt upp idag. dans,gym och plugg.. stressig dag.men nu äntligen slutar jag för dagen,skönt!




new in


Tisdag

Mådde inge vidare när klockan ringde i morse. Så stängde av den och somnade om. Vaknade vid 12 och sedan dess har jag pluggat. Ska kila iväg till skolan och passa på att göra dom prov jag har missat på kvarstittnings tiden. Önska mig lycka till! haha..

Samsung galaxy 2

Trodde aldrig jag skulle göra detta.. Men nu har jag svikit iphone .. efter att ha haft två stycken på kort tid och BÅDA har gått sönder då jag inte haft sönder den utan det har blivit fel utav sig själv så igår åkte jag in till valbo och fick med mig hem en Samsung Galaxy2 .. Men ändå var jag så grymt sugen på en iphone 5 dock hade dom ej den hemma så jag var tvungen att vänta i 2-3 veckor men jag behövde en telefon just då! men men , samsung duger den också.

Godmorgon

Kvällen igår , ja det ska vi inte ens ta upp haha men jävlar va kul det var ett tag iallafall . Tog ett bubbelbad med Moa innan vi gick och la oss och nu har vi ätit frukost och slöar. Och så har min mobil pajat totalt så kan inte starta den men ska in till valbo alldeles strax och lämna in den. Men ha en härligt söndag allihopa!


Fredag

Som jag har längtat efter denna dag! Fredag vilket betyder att jag får sova ut i morgon! haha. Veckan har ändå gått rätt så fort. Min syster kommer förbi en sväng idag eftersom hon åker till kuba i morgon. Hur härligt låter inte det ? Så otroligt avis på henne.. Men ska ta och göra det bästa utav denne helg ändå! Slänger in några bilder ifrån gårdagen så länge!




 
 
 

Hårförlängning

 
Är trött på att sätta i och ur löshåret varje morgon och kväll. Så beställde hem slingor man fäster med microringar. 100 slingor,tång och extra microringar gick på 1080kr. Lätt värt det. Så skönt att vakna upp och ha lång och tjockt hår haha.Plus att det inte sliter lika mycket som när man har klipps.Så Alva och Kajsa var så snäll och satte i det åt mig. Dock tog det 2-3 timmar men det blev sjukt bra!

Godnatt

Har spenderat min dag med Diana,Emil,Björne och självklart ett tag på gymmet;) Ligger nu i sängen med två täcken och fryser fortfarande. Inte skönt! Men ska ta och sova nu är så grymt trött. Godnatt med er!


Spanska

Dålig uppdatering men iallafall så har det inte hänt så mycket dom senaste dagarna. Pluggar,tränat å var iväg till storvik och umgicks med Erik ett tag också . Sitter på spanskan just nu och bara chillar, skönaste lektionen!


Godmorgon

Har precis gjort våfflor. Bästa lunchen helt klart! Kvällen igår var chill. Vi var ute å åkte med killarna sedan kom det ett helt drös med folk. Men kul var det. Idag får vi se vad som händer men nu ska jag äta våfflor!


Storm inomhus

Äj fan va va jag fryser. Har ett par killar här hemma som ska byta våra fönster så nu har vi inte ett enda fönster och det blåser så grymt mycket! Så sitter i soffan nerkrupen under täcket å vågar inte flytta mig haha, men snygga är dom iallafall ;)


Godmorgon

Ligger i soffan och kollar på Vakna med the voice. Har blivit en vana att slå på det innan jag drar iväg till skolan. Bloggningen har varit dålig dom senaste dagarna och tyvärr kommer den inte bli bättre idag, har dans och sedan blir det iväg till gymet. Men nu lär jag kila iväg till skolan!


Right now


Solsidan

Nu är ett pass på gymet avklarat.Skönt! Dock måste jag fortsätta med pluggandet men det får bli senare för nu har solsidan börjat!


Frukost

Yoghurt och vindruvor måste vara det godaste man kan äta till frukost! Idag blir det en massa plugg. Och sedan ikväll ska jag och kajsa iväg och köpa gymkort. Nu är det äntligen dags för det nu när fotbollen är över för i år.


Härlig kväll

Hejsan!
Har varit ute och åkt bil med alva casper och jerka hela kvällen nästan. Och så var vi och sladdade på en parkering så ser vi att det var inbrott eller nåt liknade i byggnaden bredvid fett läskigt haha men kom hem vid 1 och nu ligger jag nerkrupen under täcker och ska sova. Grymt trött!


Godnatt

Tänkte bara säga att jag har haft en grym kväll med mina underbara bruds! Ska slå på en film att somna till,godnatt!


Dagens app

Måste bara tippas er om en app som heter "dagens app". Min pappa har spärrat så jag kan inte köpa appar. Men då hitta jag denna app som en gång om dagen har en app som egentligen kostar men under 24 timmar är gratis . Perfekt för mig haha!


Sjuk

Har feber och känner mig rätt så hängning så stannade hemma idag. Men jag blir rätt så rastlös utav att bara ligga i sängen och kolla tv så satte igång och bakade! Aldrig fel med lite gotti gotta!


Hotell&restaurang

Igår var min första dag på hotell& restaurang. Var med 2orna då jag och elin blev indelad i varsin grupp. Hon i varmkök och jag i kallköket. Även där så har man träffat tjejerna förut så det var lugnt. Bakade och hjälpte Erica med ett å annat. Rätt så kul faktiskt


Just nu

Sitter på bussen just nu och ska in till Gävle för att möta upp pappsen för lite fika och shopping. Dock så var bussen sen men nu är jag äntligen framme!


Prao

Första dagen på industri avklarad! Rätt så kul faktiskt, kanske ska man ta å bli en svetsare tro?;) nej verkligen inte men idag var vi på verkstaden med killarna i 1an. Känner ju igen dom flesta så var inte så pinsamt som jag trodde det skulle vara. Kollade lite när grabbarna höll på och sedan fick jag och elin svetsa! Hur kul som helst. Vi gjorde ett hus. Måste säga att jag aldrig sätt något fulare haha..


RSS 2.0