pepparkakor

Nu har vi precis bakat pepparkakor. Årets första faktiskt. Dock blev dom inte världens snyggaste men går att äta gör dom!

onyttigheter för hela slanten

Ja detta har min helg bestått utav, en massa godsaker.. Hade film kväll med tjejerna i fredags och i går sov Mille och Meja här så blev glass godis kakor chips läsk och allt man kan tänka sig.Pappa kom även med donken mat till lunch idag.. Så nu sitter jag här med ångest .. haha ska bli skönt att ta ett pass på gymmet ikväll kan jag säga!

bessemer besök

Hela förmiddagen var vi 9or på bessemer för att höra om dom olika linjerna . Dock fick man bara välja tre, då jag tog sam , media och tro det eller ej men fordon! haha, killarna blev förvånade när dom såg oss komma men det verkar vara en skön linje , och måste bara säga att dom har den härligaste läraren jag träffat! haha. Men men vi får se vad det blir. Sam är jag rätt så säker på att jag söker till i första val iallafall sedan får vi se hur resten utav valen blir! Väntar in Diana nu och sedan sticker vi i väg till min dansträning och sedan vidare till öppet hus på göransson. Ja så ser min dag ut!

smoothie

Hej på er! Drog iväg till gymmet direkt efter skolan och fick sällskap utav Kajsa. Köpte nytt kort då mitt har gått ut. Har precis gjort en smoothie med banan ,jordgubbar, vanilj yoghurt, apelsin juice . Hur gott som helst!
 

Förkyld

Gått och blivit riktigt förkyld. Halsen värker och näsan slutar aldrig rinna.. Måste ha dåligt imunförsvar eller något sådant. Har alltid något fel haha. Skulle iväg på fotbolls träning och avslutnings middag med laget också.Men måste skippa det.. Så pappa var iväg och köpte en kebab rulle åt mig istället som tröst haha.

Traskar hem

Efter någon timme bestämde Jag Diana och Emil oss för att gå hem till Diana. Gjorde varm choklad och poppade popcorn och satte på ett avsnitt utav småstadsliv. Så fula hela bunten haha. Är påväg hemåt nu iallafall. Döds trött och fryser!

17/11-2012

Kör på min nya kamouflage jacka ikväll. Väntar på att Diana ska komma så ska vi ska vi ut och möta upp tjejerna å grabbarna. Fest eller bara chilla , vi får se vad kvällen har att bjuda på!

Godnatt

 
          Hej på er!
 
Ligger i sängen med datorn på magen och är inte långt ifrån att somna. Har precis skrivit klart en musik uppsatts då vi skulle skriva om en viss sorts musik. Självklart valde jag house. Tidigare idag så blev det en vända till både valbo och gävle med Vendela och Elin som sällskap. Fick med mig hem en militär skjorta i tjockare tyg. Så grymt snygg! Annars så har jag spenderat denna fredag med min underbara vän Diana som har varit sjuk i snart 2 veckor så det var mycket vi hade att ta igen så det blev en hel del prat kan jag säga er!
 

morotskaka&cupcakes

Vad gör man när man har tråkigt? Jo bakar! iallfall jag.. Så det fick bli morotskaka och cupcakes, mumma det!
 


Torsdag den 15 november

Var tvungen att tänka efter när jag skrev månaden på rubriken . Att vi redan är inne i mitten på november, det är sjukt va tiden går fort! Sitter på min andra och sista lektion för dagen som är spanskan och skriver en recension från en film vi såg. Slutar halv 12 vilken är sjukt skönt. Blir iväg till gymet efter skolan. Får även Moa och Kajsa som sällskap!

natt bio

Vi hade tagit fel på dagen helt och hållet. Trodde bion gick i morgon natt men det är inatt! Tur att Elin var uppmärksam på det. Så nu sitter vi och väntar på att reklamen ska sluta och twilight ska börja!

tisdag

Hej på er! Sitter på so lektionen har precis bokat bio tills imorgon natt med tjejerna. Annars så idag blir det bara plugg. Men sånt måste också göras.Har varit dålig uppdatering men har verkligen inte tid för bloggen nu i veckorna känner ja. Men ska bättra mig!

Farsdag

Eftersom att det är farsdag så vad passar inte bättre än ett inlägg om det?! Vill iallfall passa på och säga grattis till min älskade pappa som alltid ställer upp i alla lägen. Trotts att jag inte alltid är den bästa dottern. Men du betyder allt och hoppas du får en bra dag!

gårdagen

köpte med oss gotta och kikade på Johan falk hemma hos Elin. Kvällens höjdpunkt var att få sova. Vi drog iväg på fest men drog där ifrån lika fort. Trökigaste festen jag varit på.



Godmorgon

Hejsan! Startade helgen med en toppen kväll.Fikade i valbo med Vendela Alva och Kajsa. Fick även med mig hem mössa och vantar. Kan verkligen behövas nu när det börjat blivit sjukt kallt ute! Sedan åkte vi vidare med resten till en fest i norrsätra. Härlig kväll! Men nu ska jag iväg och lämna en laddare till en kompis. Bloggar senare!

Äntligen fredag

Har aldrig varit så här skönt med en fredag förut. Denna veckar har varit nå otroligt seg. Vi har en timmes hål just nu och precis fått nycklarna till markan. Så här sitter vi med musik i högtalarna och chillar och fånar oss.
 

Markan

hej på er! Sitter markan med alva och vendela.Precis smällt i mig en toast också. Torsdag är nog den härligaste skoldagen, 3 lektioner och slutar strax före1 , klagar inte!:)

nyårsklänningar

 
Längtar så enormt till nyårsafton! Har till och med börjat kikat på några klänningar. Dock är jag inte typen som använder klänning. Men till skolavslutning och nyår så känns det som en självklarhet att ha det! Har hittat några riktigt läckra klänningar.

Plugg

Hejsan! Gissa vad, jag vaknade precis! Somnade runt 7 framför tvn och vaknade alldeles nyss.. Hur jag ska kunna somna inatt är ett problem är klarvaken så sitter och pluggar inför prov i morgon. Har hällt upp en skål med Kvarg med hallon och blåbär , mumma det!

och så var lovet slut

har haft ett härligt lov med massa festligheter och annat skojj och därför har bloggningen inte varit på topp för jag har inte haft tid. Men istället får ni några bilder ifrån vecka




















god morgon

Har precis vart och köpt lite godsaker så jag klarar av bilresan haha. Nej men tycker det är så grymt härligt att åka bil! Fast bara och man har bra musik dunkandes annars funkar det inte;)



järbo

har spenderat min kväll i järbo med härligt folk.Riktigt kul faktisk.Men nu ska jag packa väskan inför i morgon då jag åker till Östersund. skönt att komma bort ett tag!:)



RSS 2.0