Flummig dag ;)

Har hunnit med lite allt möjligt i dag faktist . Mötte först upp Moa och Elin å tog en glass på donken , satt å snacka om allt möjligt , sedan drog jag å elin hem till hennes bror för att hämta en plattång , men det slutade med att vi blev kvar där någon timme haha :)Vidare till ica å götta med godis och dricka , ner till stan där vi var allmänt flumm ! haha åh våran humor må va den bästa ;)Sedan kom Kajsa och Emilia så tog lite kort och snacka en hel del ! :) och ja , så har min dag sätt ut :)
Och TACK elin för att jag blev utan mobil i en timme ..Men men , kommer  ändå att sakna dig otoligt mycket det ska du veta !  ♥

sista juni

Mamma har precis beställt hem bikini till mig från stylebytyra , dom har ju så sjukt snygga där ! Hoppas bara den hinner komma tills vi åker ? men det borde den ju . iallafall , Ligger ute på altan å bättrar på brännan , men vill ju lixom inte komma helt krit vit till egypten där alla är svin bruna eller hur ? ;) Senare så ska jag träffa Elin å säga hejdå till henne , kommer sakna den bruden ! tre veckor utan henne .. Undrar hur det ska gå .. Resten kommer man ju träffa lite oftare så dom skiter vi i ;) nejdå , kommer sakna alla :( Men nu ska jag fortsätta med att försöka få en härlig bränna , hörs !

29 juni 2011

 

woohhoo , fick en liten bikini rand trots allt ;) Nu ska jag ta en dusch och sedan blir det grillning , härlig avslutning på denna dag ;)

Just nu

och nej , så vit är jag inte , solen som lyser satt .. Men liggar iaf ute och schteeker , är 35 grader just nu . Så ligger ute på altan med dricka och en massa härlig musik ! hur härligt är inte det lixom ? haha hörs;)

Härlig kväll med laget :)

Så dära ja , nu har jag precis tagit mig ett härligt bubbel bad efter att ha vart i högbo och sprungit med laget , efter det så det första vi gjorde var att hoppa i och bada , och sedan grillade vi . Mysig dag med laget ! Ska ta och fixa lite på rumet , ser ut som .. jag vet inte vad . Pappa kom iaf nyss in å frågade om jag hade skaffat hel täcknings matta satt ja , dags att få ordning på alla kläder .. Hörs ;)

28 juli 2011

Ska dra iväg med Mamma nu och hämta ut våra pass , sedan till sjukhuset och sen vidare för att möta elin och till högbo för träning med laget . Så nu har jag varken tid för bloggning eller att ligga kvar i sängen , hörs ! :)

Förändrats ?

Tittade i gen gammla bilder och shit vad man har förändrats på bara ett år !
Förra sommarn
Nu





LMFAO - Champagne Showers


tjena onödigt inlägg !

Måste sluta upp med att va vaken till 6 på morgona sova till halv 4 på dagarna ... Men äh det är ju ändå sommarlov satt ;)Idag händer väl inte så mycket , ska i väg och träffa Diana , finns ju en hel del saker vi lär snacka om satt säga ! Men ska ta och fortsätta att messa med en riktig göll pöjk och sedan ska jag duscha och gö mig i ordning , hörs :)
Outfit , shorts från hm , strand  linne från jc .


26 juli 2011

Kvällen i går blev inte som planerad men det slutate bra ändå . Tro det eller ej , men i morse var jag i väg och klippte mig så nu har jag kort hår :) fast nä ... Klippte bara topparna , vela inte ens det , men mamma övertalade mig och göra det pågrund utav att mitt hår var så slitet ! Men men , nog om det ;) Idag kör jag nog på en chilll dag med film och godis med syrrar för engångs skull , känner mig rätt så  shleeeten efter dom här dagarna nu haha , hörs puss hejj ♥


Bild bomb från i går kväll

Glada chhheeyyor sådär vid klockan 5 på morgon

 

 

 

 

 


Härligaste kvällen i går !

Somnade runt halv i morse 8 och vaknade upp hemma hos Diana runt halv 4  och där jag fortfarande är , väntar på att hon ska duscha och gö sig i ordning och så drar vi till mig sedan . Men nu lite grann om gårdagen ..  Kan säga att det blev så grym lyckad kväll , först drog Diyar Arkan Ail Sarbast Koyar Kajsa emilia Diana och jag till hedåsen där allt möjligt hände ;) I wish I could tell you men det är nog bäst att det stannar utan för bloggen så att säga ;) Sedan kom Hampus och Sam . Helt jävla crazy kväll i går men det gillar vi ! ;)
Lägger upp bilderna när jag kommer hem Chaaoo:)

Feeest oh yeh

Shenare manen ;) hahah åh alex säger alltid så och nu har jag tyvärr också börjat med det :( håller på och fixar mig på för fullt och väntar på att Diana ska komma och sedan runt 10 ska vi möta upp grabbsen och resten utav tjejorna och så drar vi till hedåsen där lite allt möjligt händer ;) hittade kläder nån minut innan dom stängde i valbo så fick bli ett par shorts från ginatricot , genomskilning blus ( heter det så ? ) och så fick det bli ett par klack från scorett, bilder kommer i morgon men ha en härlig midsommar kväll för det kommer jag att ha !

-

Ska strax ta och lägga mig , blir upp tidigt eller ah , runt 8 eftersom halv 10 drar vi till valbo for some shopping . Har absolut inget att ha på mig imorgon kväll ? så förhoppnings vis så hittar jag något . Just nu sitter jag och snackar med en massa folk på facebook och planerar morgon dagen men mer om det i mån ;)


23 juni 2011

Sprang 4km på typ en kvart , och precis när vi hade sprungit klart så började det regna , så typiskt ! haha men nu ska jag duscha och sedan ikväll blir det att umgås med Elin och annat härligt folk , men nu ska jag sova !
Bjussar bild på mig och Elin från i morse :)

Nu drar jag och Elin till högbo för att springa så här 7 på morgon ;)

Åhh yee , somna strax efter 5 och nu drar jag och Elin iväg till högbo för att springa , bikinin är på , så blir att bada efter hörs ! ;)

Härlig kväll :)

Så nu är jag hemma efter en sjukt rolig kväll ! Länge sedan man skrattat så här mycket ;)Var iallafall först iväg och käka kebab med Elin , gick runt på stan ,låg och snacka i gungan i stadsparken , snackat om allt från himmel till jord och fan va vi garva påväg till ica , alltså alla kollade konstigt på oss haha men sånt får man bjuda på ;) Träffade även Moa Kajsa Emilia Vendela och Alva en stund . Och ja , så har min kväll sett ut ;) Imorgon blir det upp tidigt , ska till högbo med Elin redan klockan 7 !? Härligt Härlig ..


22juni2011

Åh,tack för den gulliga gästbloggningen i förra inlägget ! och Elin , jag kommer sakna dig så otroligt mycket men vi ses den 22 Juli on your birthday och då ska det firas ! ;) Ska iaf iväg till valbo en sväng nu, måste hitta nå snygga bikinis och nåt till par shorts skulle inte skada .
Dagens outfit.


Gästbloggning av Elin såklart !

Åh tänkte skriva ett inlägg här på den Louise blogg och skriva att jag kommer sakna dig Lollo.

Såhär är det, jag åker utomlands den första Juli, och Lollo åker den 7 Juli. Alltså kommer inte vi ses förens den 22 Juli. men det kommer bli den bästa presenten, för jag fyller år den 22 Juli ! :)
Men jag kommer Sakna dig Louise, hur ska jag klara mig utan dig i 21 Dagar? KOmmer kännas som jorden går under, men tur att den inte gör det, för om den skulle göra det skulle inte vi träffas mer :\


Men Lollo , jag vill bara sägas att jag kommer SAKNA dig ! ♥


Klicka på bilden och kolla in min blogg ;)

Egypten 7-21

Woohoo ! Den 7 juli åker vi till Egypten i två veckor ,längtar ! :D

Saik -huge

Mötte upp Kajsa och Emilia vid 9an .köppte bh ,tub topp ,strandlinne, magtröja och ett par string . Just nu sitter vi och kollar på vårars lags match ,det går väl sådär men dom spelar sjukt bra iallafall :) ooh där blev det mål för mitt lag härligt !men lovar att det blir ett odäntligt inlägg så fort jag får till gång till dator hörs :)

Mot gävle

Godmorgon , har precit tatt på mig ett par shorts och linne efter att ha gått i jenas och mjukisar hela veckan , idag ska det äntligen bli lite sol så man lär ju passa på så att säga ;) Ska i väg till gävle alldeles strax , ska förnya mitt pass eftersom vi snart ska åka utomlands och så blir det självklart lite shopping :)

 

 


20 juni 2011

Sitter och snackar med folk och försöker planera midsommar kvällen på bästa möjliga vis , vi blir ju ett gäng så att säga så kul kommer det att bli ;) Annars så har jag bara legat att kollat på film i stort sätt hela dagen , febern vill inte släppa ! Men vad gör det att man har film kväller en eller två dagar , regnet öser ju ändå på så shit the same ;)

Dessie- Whatcha Got

Nu har äntligen Dessies låt kommit ut och njaa det var väl inte så där jätte bra , men blir ju bättre ju mer man lyssnar på det , eller vad tycker ni ? ;)

snabb liten update här va ;)

Nej man kan ju inte sitta inne hela dagen så runt halv 1 så ska jag ut för att träffa sötaste killen jag svär ! ;) haha nejdå lite driv där men ska ut å träffa en kompis ,nyfikna på vem det är ? ;) det tror jag säkert , men är så sjukt trött så blir nog bara att säga hej typ ? Men får ta och skyna mig nu , har typ en kvar på mig att gö mig i ordning ? ääh , skiter i det , det är ju ändå mörkt ute så syns väl inte om man är fixad eller ej ? haha :)

Million dollar baby

Har var otroligt seg i dag så har inte orkat gjort ett skit förutom att ligga på soffan och kolla film . Har regnat hela dagen så skönt med film dag . Just nu kollar vi på filmen Million dollar baby , men ska ta å fortsätta med det så hörs vi när jag har nåt att skriva om så att säga ;) haha hörs ;)

19 juni 2011

Godmorgon , ligger i sängen och har inga som helst planer på att kliva upp , det är ju ändå lov så latheten tillhör , ellerhur ;)Försöker även få tag i en pers , men det är ju lite svårt när man har råkat radera nr men men ,det löser sig på nått sätt . Ska ta och skruva upp volymen och bara ta det lilla lugna , hörs :)

Update

Hamnade hemma hos josef där jag Moa josef filip och Kajsa ligger i sängen å kollar på film just nu .regnar ute så mysigt att ligga inne och kolla på film . Haha josef och filip planerar att skippa magrutorna och bli fet (?)haha aja men nu ska jag fortsätta å va social med dom andra hörs :)

´

I know that I do is wrong, but I miss you so much ..

18 juni 2011

Kom hem runt halv 2 i efter en härlig kväll :) Adam Jonas Shahi och två till som jag inte mins namnet på var på samma bio så efter den så tvingade jag med dom att gå en bit med mig för jag skulle möta Diana , å snäll som dom är så hänka dom :) Var lite här och där , träffade lite folk och sånt . Men nu ska jag ta och göra mig i ordning för att träffa cheyyorna, ha en härlig lördag kväll hörrni ! :)

super 8

Mamma och pappa åkte i väg i morse och kommer hem i morgon kväll , så jag och marlene fick 500 kr var som vi ska klara oss på tills i mån kväll alltså .. Hm , kommer nog gå som det gör .. Haha , nu ska vi iaf dra oss iväg på bio och sedan drar jag vidare för att träffa häligt folk . Kanske mobil bloggar annars så hörs vi imorgon ! :)


Jag ska tatuera mig !

okej inte i år då , men fatta va fint att ha nån liten text på handleden , nacken eller något liknade , så sött !

17 juni 2011

Nu ska jag ta och försöka hinna göra ett morgon inlägg innan Elin hinner gästblogga och klaga på dålig update ;) Härlig morgon , sitter och käkar jordgubbar och dunkar musik. idag så blir det bio med Marlene och klabbe , ingen aning om vem han är men det är marlenes kompis så ja , blir väl trevligt . Blir att kolla på super 8 , och sedan ikväll blir det att umgås med Diana och annt härligt folk. Ha en härlig fredag för det kommer jag att ha iaf ! ;)

Feber men vad gör det ?;)


Haft feber hela dagen men det hindrar inte mig , har var i väg och träffat keith oskar och jacob , sedan åkte jag i väg på träning också . Har även vart och kollat på tapeter i dag och det blir nog inte new york city , hittade andra härliga som jag tror jag ska ha ;) Men nu ska jag ta och hälla upp en skål med yoghurt och bär och sedan slå på en film jag kan somna till . Hörs ! :)

Mobil bloggar ,igen...

Tur att jag har Elin som gästbloggar när jag inte har tillfälle att blogga men nu sitter jag iaf på Palaia med mamma och Marlene väntar på kebab tallrik gött det . Dagen kommer att tillbringas med Keith och oskar , länge sedan man träffade dom grabbarna ;)men nu kom maten så får kö en bättre uppdatering när jag kommer hem :)

Tjo gästbloggning idag igen !

Ja som sagt, jag har sjukt tråkigt, har precis uppdaterat min egen blogg och ingen annan uppdaterar sin blogg.
Vad är det här för stil igentligen?
Sen kom jag på att Louise här inte kan uppdatera sin blogg för hon är trög? haha nejdå men hon är seg, så då tänkte jag hjälpa henne lite på traven.
Så här är en fin liten gästbloggning av Elin självklart ;)

Igår va jag med Lollo, men hon skrev inte ut det på sin blogg , hm... kanske skäms? Lollo gör du det?
hihi aja jag var faktiskt med henne och kollade på ''Esay A''

Men idag har jag fixat en ny blogg, som ingen får reda på än vad den heter, Sen har jag läst allas bloggar typ 100 gånger om för jag har så tråkigt.
Idag är det fotbollsträning också, och Lollo kan ju fortfarande inte tränas för att hon hade ju gjort illa sin fot. Men jag kan träna, även att jag alltid gör illa mig, så har jag inte ont någonstans idag :) *Stolt* Blink ;)

Ja som sagt, har ni också tråkigt kan ni ju kika in på min blogg KLICKA HÄR.

Ha det så bra alla Louises bloggläsare så hoppas jag att louise bloggar lite mer idag :)

(I det här inlägget står det både Lollo och Louise, för jag och alla hennes kompisar kallar henne Lollo så har lite svårt att skriva louise , men när jag kommer ihåg det ändrar jag, därför är det en blanding ) :D


Såhär ser jag tyyp ut, bilden är inte tagen nu endå :)

Esay A

Blev fimen Esay A , och det är värd att se kan jag ju lungt säga , en typisk tonårs film . Men nu är det sängen som gäller , i mon blir det att åka och kolla på tapeter till rummet mitt , var ett år sedan vi tapetserade om i mitt rum så känns att jag vill ha lite förändringar , är rätt så sugen på att ha new york city som fondvägg , min kusin har precis fixat det på sitt rum och fan va grymt det blev ! :)

 


Al Azif feat Gnucci Banana & Crossfire - Sick In Head

Sämsta videon , men härlig låt  ;)

15 juni 2011

Dunkar musik å skriver med folk på facebook och känner mig glad som aldrig förr ! Vet inte varför , skit väder ute ,finns inget att göra och saknar en söt liten grabb otroligt mycket men ändå är humöret på topp ! Ska iväg och träffa Elin i kväll ,lär nog inte bli nåt annat än film och en massa goó saker men det är härligt med chill kvällar också :)

Bloggar i från iphone

Är på jernvallen och kollar på lagets träning , och fyfan vad kallt det är ! Men kännde att jag lärde träffa cheyorna ,var ett tag sedan . Sitter även och skriver med folk på Facebook ,kollar folks bloggar och planerar dom närmaste veckorna med folk ,så händer en hel del saker . Åh tror ni att jag är liiiite sugen på att kö nu när man ser dom andra springa runt och spela /:aja onödigt inlägg men Elin,nu kan du inte Skylla på dålig uppdatering iaf ;)

14 juni 2011

Okej, uppdateringen har inte vart den bästa dom senaste dagarna men det är för att det är skit väder , och då finns det inget att göra om dagarna och då finns det även inget att blogga om . Ingen har pengar så ingen orkar hänka på till valbo , här hemma så ligger mamma marlene och jag på en varsin soffa men en varsin dator och ingen utav dom har heller någon större lust att shoppa så vad ska man göra ? - Jo , internett shoppa ! Så ska ta och fortsätta att leta på lite härliga sommar kläder , om bara värmen vill komma någon gång så att säga .

Haha , härliga miner vi gör , eller vad säger ni ? ;)

Gästbloggning på G ;)

Är det bara jag som tycker Lollo är sämst på att uppdatera eller är det fler?
Så tänkte vara lite snäll så jag (Elin) tänkte göra ett kort Litet inlägg.

Tänk att jag som har haft min egen blogg i tre månder har nästan gjort lika många inlägg som Lollo har gjort på ett år? Hhaha, det kunde man inte tro, fast igentligen kunde man de , för att man förstår vilken dålig uppdatering hon gör.
Sitter faktiskt och chattar med Lollo Utan att hon vet om att jag gästbloggar, för jag kan hennes lösenord och allt :)
Hon ska bara kolla på Fotbollsträningen idag, och ni som inte vet så går vi i samma fotbollslag.
Jag ska träna och hon ska kolla på , hihi hoppas det regnar (a)

Sitter och kollar lite på tv också, finns inga bloggar att läsa tycker jag, ni kan ju tipsa mig, att lägga en kommentar här på er blogg eller så lägger ni en kommentar på min blogg som ni trycker HÄR på för att komma dit, så kan ni tipsa om bra bloggar, eller er egen eller så :)

Men ni får ha det så bra, såkommer det säkert fler gästbloggningar för som Lollo uppdaterar så ;)


Bild ifrån hennes arkiv :) hihi

good morning

hade värsta panik drömmen i natt ! Går nästan inte att förklara , men det var en som försökte mörda mig och så försökte jag springa men det gick inte! hur jag en försökte så gick det sakta å så ser man mördaren komma i kapp en och man vet inte vart man ska ta vägen . Hänt så för er nån gång ? Iallfall , vaknade utav att det regnade och vart har det härliga vädret tagit vägen ? Regnat tre dagar på raken .. inget bra inte .. Senare i dag så drar jag och kollar på när mitt lag tränar , får fortfarande inte spela pågrund utav foten vilket suger . Men ska ta och fixa lite frulle innan magen kurrar i hjäl ;) hörs !

chill dag

Är det bara jag som blir sjukt trött och deppig när det är sådant skit väder ? när det är mulet , kallt och regnar ? Somnade en stund på soffan och nu ska jag ta och fixa lite käk . Planerna för i dag var att träffa Diana , men finns absolut inget att göra nu när det är skit väder , så ska ta med mig massa kuddar och täcken in till rumet och så blir det film mys med sysster plus en massa godis , härlig kväll ändå .


LMFAO - Party Rock Anthem ft. Lauren Bennett, GoonRock

Minnen utav denna låt , eller vad säger du Diana ? ;)

Mot valbo

Skit väder ute så istället för att sitta hemma och dega så har jag efter lite (mycket ) tjat fått med mig Diana till valbo. Så väntar på att hon ska komma och sedan drar vi dit för lite shopping . Härligt , var ett tag sedan nu ;)

Härligt väder ... ?


Bilder från fredags kvällen som jag har lovat ..

bättre sent än aldrig men här kommer dom iaf ! :)
vem är brunast ,Moa eller jag ? ;)

Sitter på bussen hem till lilla viken

Sitter nu på bussen hem efter en riktigt mysig dag;)kom till alex runt 11 då vi direkt åkte och lämnade in hans moppe på värkatan och sedan hängde vi med hans pappa och handlade haha :):) och fyfan va varmt det har varit i dag , höll ju på att dö ..hans familj åkte ut med båten sola och badade ,vi tänkte hänka men sedan pallade vi inte så vi stannade hemma och kollade på film :) men är hur trött som helst nu så ska ta och försöa sova resten utav buss resan ,hörs

Sitter på bussen till stockholm

Slocknade direkt när jag kom hem i går så hann aldrig blogga men åkte upp till högbo och var där och badade osv med David filip Simon Kajsa Emilia Moa alva och Vendela bilder får ni i natt för just nu sitter jag på bussen till Stockholm ,kommer fram runt halv 10 så ska passa på att sova lite nu eftersom jag bara fick 2timmars sömn inatt så vi hörs !:):)

fredag kväll

Drar ut i detta härliga väder för att träffa älsklings cheeyyorna och sedan om vädret håller så drar vi ner till hedåsen för bad och grillning med killarna . Ha en härlig fredag för det kommer jag att ha iaf ! :)


Bättre väder kan man inte önska

Bättre väder än så här kan man inte önska ! 35 grader hur härligt är inte det ? Marlene (min sysster)kom även runt två tiden och ska stanna här i en månad typ (hon bor i kalstad) vi ses dock bara en gång om året (?) så nu ska ja passa på och umgås så mycket som möjligt med henne .fick även ett strand linne ,smink,hudkräner osv utav henne :):) just nu ligger vi båda ute på altan och shteekeer .men nu ska jag in och hämta ett glas saft innan jag törstar ihjäl och sedan ut igen för att bättra på brännan ,hörs !

Onödigt inlägg ...?!

Klockan är fyra och jag ligger här helt klar vaken.det är så varmt så jag vet inte vart jag ska ta vägen . Fågel jävlarna kvittrar precis utanför mitt fönster och alla tankar bara snurrar i huvudet .alltid när jag ska sova ,när man har lagt sig i sängen och sluter ögonen ,det är Då alla tankar kommer ,tänker på allt från himmel till jord,saker som har hänt osv .är det så för er också?nej men vet inte hur jag ska avsluta detta onödiga inlägg men får väl helt änkelt säga godnatt

För jag är så lack , tralalalala...

Orkar inte blogg nu när jag är på detta humöret , fattar inte hur i helvetet du orkar hålla på som du gör ??Kom iaf nyss hem efter att vart ute med tjejorna å killarn men är för sur för att ens orka blogga såå hejjjsvejjjs så hörs vi när jag är på bättre humör !


Bloggar ifrån iPhone

Ja som ni läste så bloggar jag ifrån min iphone och det är enbart för att jag är för lat för att hämta dator och kände att jag lära göra ett inlägg .. Just nu så lyssnar jag på musik messar lite och gör mig i ordning .ska alldeles strax gå och möta Diana och det första vi ska göra är att gå och äta nån stans .haha lät lite tjockk där men har inte ätit nåt sen vid två tiden i går så börjar bli lite hungrig nu känner jag ...men ska kila iväg nu hörs !

Ont i fötterna och hes som aldrig förr .. Men faaaan va kul vi hade !

Har ni haft en bra kväll/natt ? -Det kan jag lova att jag har ! Åkte till S&N vid 5 och kom hem runt hakv 3 nu på natten och fyfan vad roligt jag har haft det ! Dansat som aldrig förr ! Först åkte vi typ lite berjodalbanor , frittfall och så . Sedan kollade vi på när Ulrik Munther och Rasmus Seebach sjöng. Och resten utav kvällen har vi sheakat ass inne på discot å fan va folk det var ! haha vid 12 tiden var det bara jag och Diana kvar inne på discot utav oss tjejor som var under kvällen men istället kom ju en massa snygga killar hihi och fan vad vi fuckade ur då, dansa med alla och dansa  som aldrig förr . Och kan ju säga att efter denna kväll så har man några nya nr i telen ;) Men nu ska jag sova men med bra musik , härligt folk och mycker skratt  så kan jag inte säga nå mer än att kvällen blev lyckad ! Godnatt♥
Alva Emilia Moa och Kajsa .
Och så bjussar jag på två suddiga bilder i från discot


Sommarlov !

Fan vad härlig med sommarlov ! ledig i typ 12 veckor ooooh vad jag ska sova ut om dagaran nu ! haha . vi hann aldrig ta nå fika så mamma köpte pizza till oss ist haha :)och nu håller vi på och gör oss i ordning för att sedan åka på S&N feeettt taggad ! Kommer hem runt 2 i natt så ni får kika in då , kommer säker upp bilder då. Men just nu så bjuder jag på några från avslutningen :)

Skolavslutning !

Blev inte många timmars sömn inte , men nu är vi vakna och har fixat oss och ska strax möta upp Diana och sedan vidare till kyrkan där vi har skolavslutning . Och jag har vågat på mig 11cm klack idag ... Inte det bästa med tanken på att jag fortfarande tappar balansen i blnad i vänstra foten men men vi får väl hoppas att det inte händer .

Elin sover här ikväll :)

Elin sover hos mig ikväll och just nu sitter vi här med varsin dator  lyssnar på musik å mussar på godis chips och en massa gött ! Skolavslutning i morgon och på kvällen drar vi på S&K fan taggad alltså ! Kvällen i dag har vart sjukt rolig , en massa skratt har det vart ! :D Ska ta å va lite social med Elin nu så hörs vi i morgon ! Kram ♥

Mysigt !?

Satt vid datorn och Elin prova att hoppa runt på mina kryckor och smääääch så får man en varm å kladdig handsvätts smäll i ryggen ! Hahah fyfan ... Mysig den där bruden .. fast ne ..

Varmt som fasen !

Fyfan vilken värme det är , håller på att smälta bort fan .. haha . Sitter iaf hemma hos mig med Elin vid en varsin dator lyssnar på musik och käkar glass och bara tar det lilla lugna . Väntar på att pappa ska komma med mitt sim kort eftersom dom hade skickat hem fel men skulle iaf få det i dag . Sedan drar vi i väg och kollar på vårats lag träning så hoppas ni kära läsare har det bra i denna värmen kram :)


Now I'm going home to Dad

Åker hem till pappa för att shecka om min sim kort till min iPhone har kommit . För er som inte vet så har iPhone sitt egna lilla sim kort , så dom ''vanliga'' passar inte . Så nu är dett bara att hoppas på att den har kommit ! :)
Så här ser jag ut idag , Mjukis shorts och en slapp randig tröja och till det ett par vita ballerinor :)


03.35

Ligger i sängen och snackar i tele just nu  . Skriver även med lite folk på facebook och dricker saft blandat med loka och redbull . Huuur gott som hellst , ni måste bara testa ! Känner mig rätt så osocial eftersom jag bloggar samtidigt jag snackar i tele? men vi cheyyor kan ju göra flera saker samtidigt , eller hur ? ;)


I can't stop thinking about you, miss you so much

Rubriken säger sitt , och nu ska jag slå på filmen I Am Nuber Four . Och föresten , fick en fråga om jag hade hårförlängning och nej det har jag inte , hade det ett tag förra sommaren men inte längre :)

6 Juni 2011

Sov fram till 3 och sen dess har jag hållt på och tränat foten så där har ni en förklaring for the bad update . Blir ingen skola i mån för min del , vill lixom inte hoppa runt där på kryckor och riskera att foten blir sämre för jag ska tame fan gå på både skolavslutningen och stolt&nykter även om foten värker ! Nu sitter jag och kollar på film och mumsar på chili nötter och ett glas cider till det ! Härligt :)

Blond ? ;)

Tydligen så har jag färgat blont enligt vissa utav er läsare ;) det var mer än vad jag visste ... haha nej men innan hade jag just brunt och mörka slingor lite här och där och det var väl inte det snyggaste om man säger så .. Så färgade inte blont , färgade mörkbrunt så nu vet alla det ! haha slänger upp för och efter bild :)
Före ..


efter..



Härliga kompisar man har som är inne på ens facebook och tar bort bilder (y)

-haha ja rubriken säger väl det mästa , men nu ska jag ta lite smärt stillande och sedan slå på en film och ska försöka somna till den . Godnatt ♥


5 juni 2011

Nu är jag hemma, pappa köpte donken mat till mig påvägen hem och även glass tills i kväll , härligt att  va skadad i bland ;) Emilia Kajsa Moa och Elin kom för bi en stund men dom åkte nyss för att bada i högbo med grabbsen inte ett dugg avis .. Och jag åkte ju till sjuk huset under matchen och då gav jag mina nycklar till elin så hon kunde åka och lämna min cykel , väska osv som jag hade på jernvallen . och när jag kom hem så hade ungen städat rumet ! hur gullit är inte de ? :) nu ska jag ut å äta lite grillat och senare kanske blir att umgås med diana  .hörs ♥


ajj som fan

Ja , som Elin skrev i inlägget nedan så åkte jag in til gävle sjuk hus , inget allvarligt , hade inte brutit foten men dom sa att jag hade slitit av nå ledband eller nåt liknande ? Så får hoppa på kryckor ett tag nu plus att jag lär gå hos en sjuk gymnast och träna upp foten och det innebär att jag inte kommer få spela fotboll på ett tag vilket SUGER ... Men men sånt är livet , eller hur ? nu sitter jag iaf i bilen på väg hem så uppdaterar mer när jag har tillgång till dator , kram♥

Gästbloggning åt en som inte kan blogga just nu ;)

Elin här ! Lollo har gjort illa sig på Fotbollen och har jätte ont i sin fot, så hon är på gävlesjukhus nu och bad mig blogga så det blir en bra uppdatering här ! :)
Vi spelade match idag, gick väl inte så där jätte bra. Men man har sina dåliga dagar eller hur?
Gjorde illa mig jag med, ah men har skit ont, men det blir säkert bättre snart.

Vi får hoppas att det inte är allvarligt med Lollos fot, och att hon snart är hemma. Har hennes hund jag tyckte synd om , han skulle få va hemma jätte länge ensam, så han fick följa med mig hem :)

Jag ska möta kajsa om en timme, så ska vi till Ica. Måste köpa mat haha.
ni får ha det så bra Lollosläsare så kan ni ju checka min blogg också. Tryck Hääääär Så kommer ni dit :)



Godnatt

Sitter här med färg i håret så här på kvällen ..Nyfikna på vilken färg det blir ? tihih jag med ;) Kvällen idag var trevlig men fan va kallt det var , match i morgon bitti så blir att sova så fort jag skölt ut färgen ur håret så får ta och säga puss och godnatt med er nu ♥


Snabb update

Är ute på stan med Kajsa moa Diana Elin Diyar och koyar .sjunger ,snackar och bara har det trevligt förutom att det är fett kallt skulle tagit jacka känner jag nu..haha nej men tänkte bara uppdatera lite snabbt , hörs :)

Pasta sallad på g

Sitter hemma hos Elin nu och lyssnar lite på musik medans Elin gör pasta sallad till oss . haha nyttigt och gott ;) Har även sveriges största skav sår pluss tusen tals mygg bett :( men nu ska jag springa ner och sola medas  elin fixar käk , eftersom solariet ligger här på hörnet . Smidit och bra :D

Sola bada ute och grilla ...

Ååh love love lova sommaren ! Okej , om man bortser ifrån alla mygg så .. Men nu ska jag ut och shteeeeka i detta härliga väder och bättra på brännan och sedan kommer kvällen tillbringas med mina älsklingar ! Härlig lördag säger jag bara :D

 


05.02

Dunkar musik på högsta volym så här 5 på natten . chattar även med lite gött fölk på facebook och har allmänt tråkigt .. Men men , vad finns annars att göra ? Men ska nog ta och sova nu , får ju inte glömma att det är en dag i morgon också ;) Kram♥


Några bilder från hedåsen

Hemma från efter att solat och badat i hedåsen med Kajsa Emilia Diyar och Koyar :) Nu ska jag ta och duscha och fixa mig inför kvällen som kommer spenderas med mina älsklnings cheyyor och killar , hörs ! ♥

Stranden next !

Ska möta Kajsa och Emilia alldeles strax och så drar vi till stranden där killarna väntar på oss och faan vilket härligt väder det är ! Senare ikväll blir det att träffa Diana men nu ska jag ut och få en härlig bränna ! Hörs ;)

Random bilder från kvällen ♥

Sprider ut rästen utav bilderna i andra inlägg , orkar inte ladda upp flera nu ;)

härlig kväll :)

Kom hem för inte så länge sedan . Har haft det sjukt kul med mina kära cheeyyor ååå grabbar . Men det klart att man alltid har skojj med dom ;) Nu sitter jag och mummsar prinsess tårta med jordgubbar , hur gott är inte det lixom ?? Bilder från kvällen kommer upp i nästa inlägg så håll ut kik ;)

2 juni 2011

Hemma från träning plus b-lagets match . Ska ta mig en dusch nu och sedan till stan för att möta upp Moa Emilia och Kajsa , ingen aning om vad vi ska göra men nåntig skojj hittar vi på ;)
Outfiten får bli ett par shorts , en vit gullig lite blus , armband , och ballerinor till det :)

♥ iPhone 4 ♥

Åkte till valbo för att köpa morsdag present till mamma ( hon var borta då det var morsdag ) så köppte nåt guldarmband för åtta tusen , och japp . Jag betalade den helt själv ! fast ne ... pappa gjorde det .. haha Men köpte även en vit gullig tröja och så fick jag även en iphone 4 !! Var inte ens tänkt att vi skulle köpa en mobil till mig så tror ni jag blev lite förvånad :D Nu ska jag ta och fixa mig och sedan iväg för att möta Fathema . Hörs :D
Köppte även ett rosa skal :):)

Little man .

Ligger i sängen och kollar på filmen Little man som går på 6an just nu . Sitter även och mumsar på lite nötter och loka , plus största huvudväken och lite feber på det .. Härlig kväll ..!


lite nytt

Fixa en ny och enkel header lite snabbt sådär , kör även med vit design . snacka om noll fantasi men känns rätt så frächt med vitt så kör på det så länge :)
Gammla.

Nya .

Tryck på f5 om det inte har kommit upp ;)

1 juni 2011

Hemma efter maskerad brännboll på jernvallen med skolan ,vi  cheyyorna i klassen tänkte matcha så alla hade svarta tights , linne och uppsatt med keps ;) haha allt snyggt det.. Känner mig även lite sjuk , måste vars sen när vi badade i högbo igår .. Men nu ska jag inte klaga för nu är vi lediga i 5 dagar , sedan en ynka skol dag och sedan ... SOMMARLOV :D


Grattis hjärtat ! :D

Får väl ta och säga ett S T O R T grattis till moa som fyller idag ! ;)


RSS 2.0