Med denna bild så säger jag godnatt ♥


Oh, today I don't feel like doing anything..

Som rubriken lyder så har jag absolut ingen lust att göra ett skit i dag.ska mysa ner mig i soffan med fetaste godis påsen som jag hittade i skafferiet och sedan bara slappa heeela dagen .

GodMorgon

Börjar om en kvart så tänkte passa på uppdatera er lite grann . Sitter iaf just nu här med Elin och har lite kul i camen ,men nu ska vi börja pallra oss iväg mot skolan för ännu en dags slit ..

Chris Brown - Champion


Hemma .

Har sprungit runt i precis varenda liten butik i valbo , tror inte det var någon vi missade ? Haha nej men så blir det när man har Elin med sig och ändå köpte hon inget ? Jag fick iaf med mig hem ett par svarta helt vanliga brillor , hittade inga helt schyssta , men kände att jag lärde köpa dom ''bara för att '' om ni förstår .


mot valbo.

Veckans diss , föräldrar som inte svarar i tel när man ringer .... haha nej men alltid när det är som viktigast , när man verkligen måste få tag i dom så svarar dom aldrig .. suck .. Men ska iaf kila iväg till Elin strax och sedan åker vi till valbo . Måste hitta ett par schyssta brillor , och nå sköna linnen nu när värmen är påväg ! .

30 mars 2011

God morgon på er allihopa . Har ni sovit gått ? - Själv har jag sovit som en stock . Vaknade inte ens utav veckar klockan när den ringde första gången . Nej men idag känner jag mig riktigt utvilad så ska även ta en dusch för att piggna till yttligare och sedan palltar jag mig iväg till skolan för en hel dag slit .

.

Jag har varit super trött hela dagen idag , är alltid huuur trött som helst just på tisdagar , why !? Skönt med en slapp dag iaf . Håller på att städa rummet så här vid halv 12 på kvällen och det är långt i från klart men det skiter jag i nu och säger godnatt så hörs vi imon.

Jennifer Lopez - On The Floor ft. Pitbull


Bakning !

Har så extremt tråkigt så blev sugen på att baka , såå nu ska jag ta och sätta igång och göra Kladd kaks muffins ! mmh , mumma de ;)

29mars2011

Godmorgon på er allihopa  , eftersom att jag är så bra på allt så har jag fått datorn min att fungra ! Eller det ända jag gjorde var att starta om den ...  Känner mig lite blond där att jag inte tästade det ifrån början men huvudsaken är väl att datorn funkar , elle hur ? ;) Idag har jag sovmorgon till halv 11 lite chill sådär . Men nu ska jag ta en dusch och så får vi se vad dagen har att erbjuda ;)

Med detta inlägg så säger jag godnatt.

Fan , just nu när jag äntligen har fixat bilder osv från stallet så funkar inte min dator !? så skriver lite snabbt i från mammas dator men det blir intget långt inlägg för hon tappar tåla modet och börjar bli lite iriterad haha .. nej men var till donken och tjocka mig med Diana då vi även träffade David. Sedan promenerade  vi i väg till stallet för att knäppa kort på hästarna och även kolla när moa red . Om ni har tur så kommer det komma upp bilder i morgon , men det är bara om jag får låna datorn utav mamma och det är tveksamt .. haha men får väl ta och säga godnatt till er nu och så hörs vi . Chaooo ♥´


mot stallet .

Slutade halv 12 idag skönt ! Men nu  ska jag kila iväg för att möta Diana och sedan promenerar vi till stallet . Har kameran med mig så får väl hoppas på lite bilder senare ikväll .
Bild brist så bjussar på en bild sen jag och diana badade bubbel bad hos mig

James Morrison- This Boy

Godmorgon ! Måndag idag . Yes nu är det bara att kämpa sig igenom ännu en vecka i skolan . Bara 4 dagar kvar och sedan helg . Tagga ;)

27 mars 2011

Hemma nu efter en tur till högbo . Nu blir det att mysa ner sig i soffan med en ben & jerry's framför
'' how i met your mother ''  Ha en bra söndags kväll allihopa !

mot högbo .

Har hunnit med en kvarts solning , duschat, suttit med ansikts mask , hårinpacking och nu har jag precis smört in mig men en body lotion som luktar så otroligt gott , fast nack delen med den är att man glitrar som faaan efter man har smört in sig med den  ! Men iaf s ka bara slänga upp håret i en bulle och klä på mig och sedan blir det en tur till högbo med Elin . Härlig avslutning på helgen :)
Hahaha ja ni ser ju på bild hur glittrit det blev, till och med mina byxer är full med glitter ??
Men skönt med lite färg , så slipper va en blek fis nu ! :)

.

Blev att jag sov kvar hos Elin igår så därför blev inte uppdateringen den bästa men kvällen var grymt lyckad iaf .
Efter att vi hade lyckats kollat klart på one missed call utan att springa iväg och gömma oss , eller jag satt och skrämde Elin under stort sätt hela filmen , så hon hoppa till och slängde mobilen i golvet haha gullit ;)
Sedan vidare till ica och köpa glass , då vi sedan gjorde milkshake gött de ! Vi kollade även på tvåan utav one missed call meeeeen , mitt i filmen när vi var som räddast .. Var ensam hemma .. Satt i ett kolsvart hus så börjar det knacka på dörren , vi höll på å skita ner oss ! men sedan var det Simon Adam och Adwar som bara vela jävla med oss ! haha , efter ett tag stack stack adam och simon Adwar .
Men nog om den kvällen , nu blir det duschen  sov med gårdagens smink inte fächt det inte .
Bjussar på två bilder från igår .

One Missed Call

Så nu har vi laddat upp med en massa Morötter , gurka , dipp och cola och ska strax starta filmen '' one missed call''  så hörs mer ikväll , kram :)


Myskväll med bästa vän .

Måste börja käka thai mat liiiite oftare , det är så sjukt gott !  Men nu ska jag iaf iväg till ica med Elin och köpa morötter , gurka , Dipp och får ju int glömma bort cola ! haha ,  sedan vidare hem till henne för att kolla på film  . Chaaoo ! :)
Outfiten blir ..
adidas mjukisar
Rosa Linne
Vita Convarse
Svart / mörkbrun skin jacka

Thai mat

Hänkar på pappa till afären nu och sedan vidare för att köpa Thai mat till mig , eftersom mamma å pappa ska käka fisk ikväll och det är ju inte det godaste som finns    ;)

26 mars 2011

Vaknade och kollade på klockan å hon var ( varför söger man alltid ' hon ' till klockan ? ) halv 8 . Hoppade upp ur sängen men värsta paniken , trode jag hade försovit mig . Så kläde på mig fort som fan då jag sedan kom på att det var lördag . Ett ord räcker fail .. Men iaf somnade om tills halv 12 och nu ligger jag och mumsar på lite vindruvor och ska strax upp och ta en duch . Ciaaao :)
Vill ha sommar !!!

one piece !

Mamma kom nyss in i rumet och fråga om jag vela ha en one piece !? Och en one piece tackar man inte nej till ! Så håller på att kolla runt på olika modeller / färger osv och jag kan absolut inte bestämma mig !!! Så vilken tycker ni ? :)

25mars2011

Har laddat upp med ett glas cola och en Ben & Jerry glass och ska ta och kolla på reprisen utav ' the anna gina show ' som jag missade igår . Senare ikväll drar jag ut för att träffa Diana . Vi ska iväg och köpa morötter och dipp osv eftersom ungen inte får äta godis , chips osv , och sedan vidare hem till mig för att titta på film .  Kram


Godmorgon.

Ligger i min sjukt sköna säng just nu och har svårt för att stiga upp , vill bara somna om , är så sjukt trött . Meeen man får inte alltid som man vill . Nej men fredag i dag , sista dagen i skolan för denna vecka . Känns skönt . Mina planer för denne helg är att sova ! haha nej nu ska jag inte va så tråkig och sova bort hela helgen . Imån blir det nog kanske in till gävle för shopping med Diana and maybe bio efteråt . Kram

Daughtry - Life After You


Enklast att bara skita i alltihopa .. !

Ja hur länge sedan var det jag skrev att jag skulle börja med allt pluggande typ 6 timmar sedan ?och har jag ens öppnat Biologi boken , svenska häftet eller ens kollat igenom spanska glosorna - Näää ! Alltså har ingen lust , tänker alltid '' äh , ska bara kolla lite på facebook först , eller ska bara kolla klart på det där prugramet och sedan gör jag läxorna '' men det blir aldrig av !  Varför inte bara skita i skolan å alla läxor och bara leva livet lixom ? ;)
¨
Gullig bild på Mig , Anton , Filip , David och Diana ♥


24mars2011

Jälva tur att man har Diana ibland . Todde att vi började halv 10 i dag så när klockan var runt halv 9 så hade jag precis klätt på mig och stog och fönade håret då Diana ringer och frågar om vi kan mötas jag bah men vafan vi börjar om en timme lixom ? men då började vi tydligen 8.40 såå sket i sminket och kutade till skolan haha men så kan det vara ibland ;) Nej men nu ska jag fortsätta med pluggandet , har om prov i biologi imån och nån svenska läxa + några glosor i spanskan. Kram ♥
Bjussar på nån snygg bild på Linus och Casper när dom kittlar sönder varann .. ?

it was a bit too much of the good thing tonight..

usch mår illa nu , blev lite för mycket utav det goda känner ja ..   men kom nyss hem  efter att ha sätt filmen Black Swan , och den var grym ! Fast man fick nå syk fel när man såg den ! Alltså det var en riktig psyk film ! haha , det var både psykologi skräck och perverst , och inte lite heller. Haha det var så kul för det hoppa fram än as läskig sak , då Diana helt plötsligt skriker '' ÅHHH HELVETE DUUH ! '' hahah högt som fan var det också ! :D nej men tycker ni borde se den , fett bra förutom att man fick nå fel men annars så ! 

Black Swan

Diana messade precis och undra om jag hade lust att hänka med på bio och det klart jag vela det ? Såå nu väntar jag på att hon ska komma och sedan kilar vi iväg och ser filmen Black Swan . Höres !
Outfiten får bli ..
Jeans - JC
Tröja - MQ
Sjal- Ginatricot
Skinjacka - BikBok
Convarse - scorett

ja , jag vet .. Dålig uppdatering osv ..

Men har inte haft nån blogg lust denna vecka ,  och det har jag fortfarande inte så det kanske kommer att bli lite taskit med inlägg dom senaste dagarna men jag ska försöka så gått jag kan ! :) Idag har vi sovmorgon till kvart i 11 , rätt så chill det ! Skadar inte med lite sovmorgon om man säger så ;) Men nu ska jag ta och duscha och sedan fixa mig osv kram :)

Skönaste klassen ?!

Haha åh gud vad jag tycker synd om våra lärare ibland ..  Lixom första dagen i 7an när vi hade biologi , efter fem minuter så fick vi våran lärare att grina ?  och lika i dag på matten ni skulle ha sätt . En i våran klass blev ut skickan men han vägrade gå ut så dom började tjafsa och efter ett tag säger våran matte lärare
- Nej men vafan då går väl jag ut då , orkar inte med er längre och så kommer jag in igen när ni har lungnat ner er och der är tyst i klass rumet .
och så fick hon tårar och gick hon ut och small i dörren . Och genast började heeela klassen prata å sjunga å hela fadderullan . Haha alltså vad trodde hon att vi skulle gö , va tysta eller ;)

22 mars 2011

Nej men tjena hörrni ! Är ni pigga å glaa ? - Själv är jag trött som fan , slår vad om att jag kommer att somna på någon lektion , inte kul att va trött inte.. haha , ska iaf strax börja kila i väg till skolan blir än lång dag i da . Slutar runt 5 tror ja , inte kul inte . Nej men nu lär jag pysa iväg . Kram ♥


21Mars2011

Hemma nu efter helt ok dag . Har inte var på det bästa humöret om man säger så ;) haha . Men Efter skolan blev det hem till pappa med Elin och snäll som Elin är så fixade hon nudlar åt oss, haha . Kollade på film , käkade en massa onyttigheter , snacka en massa , rätt så chill sådär . Sedan Kom även Johanna men då drog Elin typ . Men nu har jag iaf precis vart och hängt med henne en bit till bussen och nu blir det en massa plugg ! Höres ♥

Skolaaan ...

Efter att vart hemma en hel vecka så blir det att dra sig mot skolan snart . Hade tänkt stanna hemma i dag också men fick inte för Elin ,  stackarn har ju fått  gå på spanska själv hela förra veckan ( hon och jag går med 7c på spanskan ) haha .  ska iaf ta och borsta gaddarna nu och så ska jag kila iväg och möta Kajsa och Elin . Kram

I'm sorry for the bad update .

Linus och Casper har åkt ända till Sandviken för att träffa mig och Elin så ni måste förstå att man inte tänker på bloggning iförsta taget då ;) haha nej men dagen var så jälva underbar ;D Gick och mötte dom vid halv 3 , vi gick förbi våran skola och dom trodde våran gympa sal var en lagård ? haha sedan gick vi hem till mig och kollade på filmen '' the grudge 2 '' den sög , men man såg ju ändå inte så mycket utav filmen ;) haha nej men hade en sjukt kul och mysig dag iaf ! :D Men nu är jag så sjukt trött så det bli sängen på direkten kram !:)

20/3-2011

Kom hem från sjukhuset för inte så länge sedan , så har fåt lite medecin nu , skönt . Men nu lär jag skynda för Elin Casper och Linus står ute och vänta, så ska gå och möta dom nu och så drar vi hem till mig och kolla på film .Mysigt de ;) kram

Sjukhuset..

Sitter nu i väntrumet på sjuk huset här i sandviken , Kanske även lär åka till Gälve men vi får väl se vad dom säger , har precis vart och tagit några prover osv ..
Haha , alltså det är en unge som spriger fram till  hans mamma , smäller na på käften och springer där ifrån . Springer fram till na , smäller na på käftern och springer där ifrån ! han har typ gjort så 10 gånger nu kanske ? hahah så jävla fult ! :D  Men nu ska jag in till doktorn igen , hör sen ! :)

nattinlägg.

Har precis sett klart en sjukt äcklig skräck film !! Alltså den var läskig men man fick mest panik/ångest utav att se den . Att man vet att personen inte kan klara sig från mördan, att den försöker springa iväg men man vet att mördan kommer ikapp .. Har ni haft den känslan nån gång? usch , alltså jag får mest panik än att bli rädd när jag ser skräckfilmer haha . Just nu så håller jag på och fixar naglarna och smsar lite med Casper , försöker även få tag i Elin men de är nog nästan omöjligt att få tag i henne såhär vid 3 tiden på natten .. ska upp tidigt imån ( eller ah , idag då ) så ska försöka att somna snart men är inte det lilla minsta trött ? Får väl ta och sätta på nån sjukt tråkig film elr något så man kanske somnar ? haha
Kajsa Daniel Jag vendela och antons rumpa haha gulli bild

Härlig lördag kväll !:)

Kom hem för inte så länge sedan . Har haft en sjukt rolig lördag kväll lär jag säga . Börja med att jag och Elin drog till ica och vidare hem till mig för att kolla film , vet inte hur många gånger vi bytte film tills vi äntligen hittade en sjukt läskig film , men bra va den ! haha :) Sen blev det ut vidare till hemma kväll för några powerking . Hängde med Elin en bit hem vid halv 11 sedan hem och käka och sedan vidare för att träffa Daniel och Henrik tror jag han hette om jag inte mins fel ? :) Ja det var min kväll det , och nu ligger jag i sängen och ska ta och kolla på filmen
' It's a boy Girl thing '  kram :)

Elin's place

Sitter hemma hos Elin nu och hon är typ övertrött ? Hon håller på att springa rut och sparka på en  massa balånger , sjunga , rulla på golvet och vettefan vad hon gör ... hahah , vi ska strax dra till ica och köpa en massa godis och så men nu ska vi ta och leta på nån bra film kram ! :)


19 mars 2011

Kom precis hem efter att vart i gävle en stund men nu ska jag bara ta och sminka mig och så drar jag hem till Elin som har lite smått rus på mig för att jag inte hört av mig och jag skulle vart hos henne för en - två timmar sen ? haha så lär ta och ringa henne nu kram :)
Länge sedan jag körde outfit så slänger in en nu !
Jenas - Ginatricot .
Linne - JC
Tjocktröja - vet inte ( Elins )

T-Pain - Ghetto Commandments


Lördag Morgon , och den börjar inte så särskilt bra ...

Fan va livet kan va oretvist ibland . Är frisk nu men gissa vad jag har fått istället - jo ett fucking jälva munsår !!! Så har precis messat Elin och sa att jag inte kunde va med dom imorgon .. Fast Elin försöker övertala mig men alltså åhh pinsamt ju :(  Kanske har glömt att skriva , men Casper och Linus kommer imån så vi skulle ha vart hemma hos mig och kollat på film och så men vi får väl se . Förutom att jag sitter och deppar över det så ska jag strax ta och börja fixa mig och sedan iväg för att träffa Elin och folk från vbyn en stund. Chaaoo :)
Bjussar på en gullig bild på Mig och Kajsa sen i somras på fotbollen :)

Trött chey ..

Nej nu går jag och lägger mig  . Har så inehelvetes ont i huvudet :( Åh fan , lär ju gå och tvätta bort sminket också, jobbigt liv.  Nej men tagga helgen , eller iaf söndag :) Imån blir det att dra till västanbyn och sedan hem till Elin för lite fix osv . Men nej nu måste jag värkligen sova känner jag Godnatt med er ♥

The Black Eyed Peas - Just Can't Get Enough


Bakning!

Har pricis sett klart beck filmen och ska ta och sätta igång med lite bakning nu hade jag tänkt ! Sitter även och snackar med Elin på fb, planerar lite inför helgen osv . Lär ta och ringa Diana kom jag på nu , och så måste jag få tag i adam på nåt sätt  , sååå adam om du läser så ring mig :D Nej men nu lär jag ta och sätta igån med bakningen kram kram :)♥
HAHAHAHHAHA DÖÖÖÖR !!! hitta en bild på Elin och mig för nästan precis ETT ÅR sedan !!!! fyfan ! :D
DÅ... !
NU .. !!

18 mars 2011

Så nu har jag vart i väg och träffas Diana en snabbis , och fyfaaaan va det snöar och jag som trodde typ sommarn var påvg?  mamma var iaf  och köppte en Ben&Jerry's till mig så nu ska jag ta och mummsa på det och  lägga mig i sängen och kolla på '' Beck - den svaga länken '' Senare idag så blir det att träffa Diana och kanske elin då , men vi får väl se ! Kram !

.

Shit va  tden går  fort nu för tin . Har iaf var en sjukt skön vecka . Sovit till 12-1 tiden varje dag  och det är inte varje vecka man får det ? ;) Nej men fredag imån och det har vart så skönt att slippa gå upp tidigt å vidare till skolan så jag tar en till dag ledigt ;) Imån blir det iaf att träffa Diana och  kanske Elin men vi får väl se vad vi hittar på . Blir nog träffa killarna i västanbyn men vi får väl se vad kvällen har att erbjuda ;)
Haha bjussar på en gullig bild på Kajsa Anton moa och mej ;)

17 mars 2011

Alltså ååhh , tycker så jävla synd om Elin just nu , men ska inte gå in på några detaljer :) Vakan runt 12 av att Elin ringde så gick för att träffa henne Kajsa och Moa en snabbis och sen hem igen .Håller på att fixa mig nu och sedan blir det att Möta upp Diana för lite käk på stan . Har  inte träffats på en vecka så finns mycket att sancka om kan jag lova ;) Men ska ska träffa henne om en halv timme så lär ta och skyndda mig .Chaaooo :)

The Fray - You Found Me


yes, snacka om att ha nåt att skriva om när man skrivet om detta ..

Så nu funkar bloggen som den ska . Sitter och kollar på en sjukt sorlig film och smuttar på en kopp te gör jag också . Har aldrig tyckt om te , vilken sort det än gäller så har alla smakat bäskt och helt änkelt skit äckligt ! Men när Diana var här igår så tipsa hon om att man kan ha i honung och mjölk så jag tästade det och det var sjukt gott , så är inne på min andra kopp just nu.. haha

Blir så trött på blogg.se ... !

Har inte kunnat blogga normalt på hela dagen pga att blogg.se hade fuckat upp sig hela morgonen men som tur är hade jag gjort tidsinställda inlägg , tur att det går att göra ! Blir så  jälva trött på blogg.se ibland...

Daughtry - September


16 mars 2011

Börjara att friskna till nu  , skönt säger jag bara !  Ska ta och göra i årdning ett skummbad och så ska jag ta och ha ansiktsmask och hårinpackning , lagomt chill sådär. Men ah  , det var väl det jag vela få sagt så vi hörs , kram !

Natt inlägg

Har skaffat mig en rätt så dålig vana .. För att jag ska kunna somna så finns det två krav , och det är att det ska va kål svart i rumet och jag kan inte somna utan musik ! Eller kan , kan jag väl men det tar flera timmar innan jag lyckas somna om jag inte har musik i öronen . Så nu har jag tagit och uppdaterat '' chill '' listan på min ipod och sedan ska jag ta och försöka att somna klockan är ju ändå 05.10 så tar och sover nu och skippar skolan imån också hade jag tänkt . Kram ♥
osminkad och hela fadderullan , men vet fan inte vart dom svarta prickarna kommer ifrån som jag har i annsikte på bilden , har ju inte det i värkligheten , fan va skumt ... ?!  haha

Känns som om det ända som skrivs på fb just nu är om AIK ..?


16e bilden: En bild på dig själv


J-Son & Lazee - The Wall


Nu blåser vi sverige .

Ligger och tittar på '' Nu blåser vi Sverige '' grymt program det där , men nu är det reklam så tänkte passa på och uppdatera lite , eller det var Diana som tjata att jag skulle gör det ..Jani , vad har jag gjort idag då tor ? -  jo jag har legat och latat mig hela dagen , ätit en massa onyttigheter , snackat med en massa gött fölk på fb och Gift mig med Alexande har jag också gjort. Men har inget speciellt att skriva men men, hoppas du nöjjer dig med detta inlägg Diana ! haha kram !

.

Ligger i soffan och käkar is glass och snackar med Elin i tel som jag har gjort i snart en halv timme , alltid trevligt de :) 8 + grader ute och solen bara skiner in i rumet genom fönstret , synd bara att jag ligger här hemma och är sjuk. Nej men ska hänga med pappa till afärn nu och köpa lite godis , ansiktsmask och hårinpackning . Kram

Sjuk .

Ligger i sängen och håller på att döö helt ärligt . Halsen gör ont som fan , svider när jag sväljer och får inte fram ett enda ord . Ska till sjukhuset halv 2 så får man hoppas på att jag får nå tablätter eller något liknande .  Men ska inte klaga allt för mycket , det är rätt så mysigt att ligga sjuk hemma, bli ompyslad utav dom som är här  hemma och äta nå gott och bara ligga ner krupen under täcket och kolla på någon bra film och jag slapp ju skolan ;)

Äntligen börjar allt solande ge nå resultat !


Svar på Tal :)

Juste , hade glömt bort att berätta det , men jag färgade ljust brunt men det såg FÖRJÄVLIGT ut , så färgade tillbax till mörk brunt i dag :)

,

Usch , börjar få ont i halsen igen :( Var ju förkyld i nästan 3 månader , men tillslut så blev halsen helt bra och snuvan försvan helt och hållet . Meeeeen , nu börjar jag känna av det igen , så blir nog inge skola imån för min del .
Föresten , vad tycker ni om att Eric saade vann igår då ? - Själv tycker jag att låten var helt ok , men hade hoppats på Danny skulle vinna . Hade med mig kameran men glömde bort att ta bilder ? haha lyckat men det blev iaf 3 stycken så bjussar väl på dom nu :)
Hhaha , tove schekar ass i sängen ! :D

Godmorgon .

Ligger i toves säng just nu och kollar på tv och mumsar i oss godiset som blev kvar sen gårdagen . Ska strax ta och ringa pappa så han kan komma och hämta mig , bli en massa plugg ikväll eftersom jag har 4 prov i veckan som kommer . Annars så har vi haft en sjukt rolig kväll , Tove hade sina dagliga cp ryck , och värre blev det när hon hade käkat godis, haha men kul var de ;) Nej nu ska vi upp och käka frukost , kanske drar och kollar på henns match sen ikväll också ? men skit samma bilder kommer i kväll nån gång kraam !:)

Melodifestivalen !

Sitter i toves sköna säng med henne och vi sitter hel spända framför melodifestivalen ! haha första gången det är så spänande ! Jag lovar och svär att sämsta låten kommer  vinna som alla andra år . Men vi får väl se . Sitter även och göttar i oss en massa godis och vi ska strax ta och kolla på film som vi var i väg och hyrde då vi även träffa på Filip David Daniel trevligt trevligt ;) men nu saka vi fortsätta och kolla så kommer det nog ett inlägg lite senare ;)

Kör på adidas mjukisar , slapp tröja , tub sjal och bulle på huve , lite slappt sådär ;)


Ändrade planer som alltid ;)

Blir att hyra film , köpa massa onyttigheter och sova hos Tove i natt .Kommer bli en grymt rolig kväll , har så myckat att snacka om med den bruden ;) Men nu blir det in i duschen och sedan fix ;) Ska försöka att inte glömma att ta med mig kameran ikväll . Puss !
En sjukt gammal (och suddig bild för den delen ) på mig och tove ! ♥

12/3-2011

Kom precis hem efter en grymt rolig kväll/natt.Elin somnade vid 12 så jag gick in till Adam och simon så bäddade dom upp en till säng åt mig inne hos dom så snälla som dom är . vi låg och snackade fram till halv 4  då jag sedan somnade .  Elin drog till stockholm i morse så då var det bara jag och boysen kvar . Alltid trevligt , blev väckt vid 9 tin i morse utav att simon satt på ''bumby björnana '' låten på mobilen på högsta volym mot mit öra. så hoppade upp fort som fan ur sängen ! haha fan va rädd jag blev ! men iaf , kom nyss hem och planerna för ikväll var iaf att jag och Diana skulle till gävle på bio och käka där meeeeeeeen nu har hennes imoprt gjort så planerna för ikväll ändras . men vi får väl se vad som händer .
Bilder sen förra gången vi var på bio ! hahah :D
hahah gulligt .

,

Sitter hemma hos Adam nu med han Elin och Simon . Blir en kort update nu eftersom att dom lanar så får inte ha datorn så länge. Men sover med dom i natt så detta får bli det sista inlägget för ikv Kram .

11/3-2011

Vad har ni för planer iför denna fredag kväll då ? - Själv dunkas det musik på högsta volym här ! sitter även med färg i håret , är ni nyfikna vad det blir ? Svart , brunt, blont , eller varför inte grönt ? Maybe att jag talar om det senare ikväll . Kanske till och med slänger upp en bild ? ;) Ska iaf sitta med denna färg i en kvart till sedan blir det fix och vidare hem till Adam där Elin och Simon är . Lagomt chill för en fredag kväll !

it's friday baby !

Kom precis hem efter en lång skoldag . Medans vi hade 3 timmars hål så passade jag och Elin på att dra och hälsa på sjuklingen Diana . Hämtade även mina saker som jag hade där . Kan även berätta att jag och Elin var med i ett slagsmål i dag på skolan ! Eller vi var inte med vi försökte stoppa ett .. hahah . Vi stog i en klunga och snackade och ingen fattade att det var bråk mellan dom två förens jag åkte på en smäll . Haha nej men när emil skulle slå sebastian i huvet så typ duckade sebastian och jag stog bakom så jag fick knytnäven rätt i bröstet . Inte det skönaste direkt då . och sedan kommer Elin och försöker hoppa imellan dom  hahha fan va fult . Men nu blir det att följa med pappa till afärn , ska även köpa hårfärg . Kram ♥

Att en sådan lite förändrig kan gö så mycket

Tycker håret ser sååå hämskt ut när det är kort .Tycker att det blev en sjukt stor skilnad , ser fan anolunda ut i fejjet till och med ?? haha vilka problem jag har . Har inte fåt till backs varken väskan eller jackan för att Diana var sjuk i går så bruttan stannade hemma . Problemet är att sminket , hårsprayen osv ligger i min väska hos henne så får hoppas att hon kommer nu på morgonen till skolan så jag kan ta och fixa mig , ingen vacker syn annars kan jag tala om .
Bjussar på bild på hur håret blev utan hårfärlängning

Har just klickar hemma dessa härliga sommar kläder !

Är fortfarande surig över Hårförlägningen , men satt och schekade hm's sida och kunde bara inte låta bli att klicka hem dessa härliga sommar kläder , så är på lite bättre humör nu ;)
Tre par shorts.
Tre linnen .
En tunika.
Magtröja.
Två Bikinin.
och allt det där för typ 1300 , snacka om billigt :o


Du är så sjukt söt och underbar men ibland vill jag bara strypa hund helvetet !

som när han biter sönder saker och det är inte ofta men  gissa vad jag hittade på golvet då  ( Inte för att jag har den lilla minsta aning om hur han fick tag i det ) - Men min hårförlägning hade han lekt /bitit i så den är helt försörd :( så nu blir det att va utan hårförlägning i nån månad , kommer kännas konstigt eftersom jag har andvänt hårfärlägning pricis varje dag i snart ett år ..   :(

10/3-2011

Tjeena alla där bakom dataskärmarna ! Ligger just nu i min säng och orkar inte kliva upp ! Börjar om 40 min men tror fan att jag ska somna om och skita i skolan i dag , men vi får väl se . Försöker även att få tag i Diana men den där lilla bruttan har ju mobilen avstängd , måste få tag  i henne för hon har min nycklar , väska där min sjal ligger , hårspray , parfymerna ,  sminket osv .. Även min vinter jacka är hemma hos henne så får gå med skinjackan till skolan idag . brr va kallt det kommer bli . Men slut tjatat om mina problem . Höres under dagen Kram !

Ni som inte fattar att det var Diana som skrev förra inlägget måste vara blond.

Åh va skönt att va hemma nu  ! Har en sådan himlans huvudvärk . Men iaf, blev inge högbo idag , Jag Diana och Moosa chillade hemma hos Diana ist , tog lite kort gjorde vi också och sedan drog vi på bandyn och träffade rästan utav gänget .Men nu ska jag soooova , eller iaf lägga mig och kolla på nån film . Hörs i mån och då blir det förhoppningsvis ett inlägg med en massa bilder i från idag . Kram på er ! :)
Bjussar på två snygga cam bilder från idag , och lägg märket till dom två kåtbockarna i bakgrunden ;)


jag har en liten fråga..

Tjena! alltså, jag har en liten fråga.. är det normalt att de blir typ vått där nere när man ser bilder på josef fritzl?

åååååh, nu måste jag byta trosor igen.. :(

Dagen spenderas med Diana och hennes import .

Slutade strax efter 1 och har hamnat hemma hos Diana med lite cola , choklad och en påse chips . Känner mig väldigt nyttig men vafan man lever bara en gång ;) Förutom att vi sitter och tjockar i oss en massa nyttigheter så väntar vi på att  Moosa ska  sluta och sedan drar vi i väg till högbo för en promenix , Diana har med sig system kamran så får väl hoppas på att de kommer komma upp några kort under dagen ;)
Sen ikväll blir det bandy med Elin Adam Daniel Filip och hela gänget för er som vill veta ! Men nu ska vi ta och fortsätta tjocka i oss allt gött så härs vi under dagen ;)
Vi just nu :)
Haha vi hade lite kul i camen .., så bjuder på några oseriösa bilder ;)

9/3-2011

Tjena Tjena , morgon pigg som alltid ! - Eller inte , haha men fick iaf en timmes sömn , ähh vafan de klara man sig på ?  Pluggandet i går blev inte så lyckat , men fick iaf gjort  2 uppgifter i matte , bättre en ingeting . Börjar halv 10 i dag så ska ta och börja fixa mig nu och sedan möta Elin , om hon inte är allt för sur för semlan jag kasta i ansiktet / håret  på na igår? hahhah sorry för den gumman men man lever bara en gång så kul lär man få ha ;)

14e bilden: En bild på en person du har många minnen med.

Klockan är halv 5 och jag kan inte sova !? När jag väl somnar kommer jag knappast klara av att kliva upp i tid för skolan :o Men kör iaf bild 14 nu ' En bild på en person du har många minnen med . '  och det frå bli Diana

Diana & Rodi .
Kvällarna med dom kan jag skriva hur många rader som hellst om . Sommarn med dom ... Alltså det är värkligen en tid man vill tbx till.
Västanbyn.
Förutom Att va med rodi så var vi i västanbyn i stort sätt varja kväll. Alla ute kvällar och alla lan .
Orkar inte ladda upp fler men dom sissta är från lite olika tillfällen .

Saknar sommaren sjukt mycket när jag ser dessa bilder .. .♥

Josef .

Jag & Kajsa .

Moa & Keith i bakrunden .

Christoffer , Josef och Filip som dränker mig med kläderna på ... haha

Moa & Jag  .

Jag & Diana



Kajsa , Emilia och Moa

Sådär ja. Äntligen hemma efter en lååång skol dag .

TjenaTjena , Kom hem för inte så länge sedan . Blev kvarsittning för mig och Diana , inte bra haha men fick iaf nåt gort i eng och spanska vilken inte har hänt på länge kan jag säga . Efter en massa plugg i skolan så blir det en massa plugg här hemma också , har Matta , Sapanska och teknik läxa + prov denna vecka så får ta och sätta fart nu ligger efter som fan i typ allt ? haha lyckat . Men men så går det när man sitter och smsar och lyssnar på musik på lektionerna (y)  Nej men nu ska jag ta och '' plugga '' och sedan blir det film time . Kram !

8/3-2011

Rätt så pigg idag och ska bara sätta på ett lager mascara och sedan kilar jag iväg och möter upp Diana och sedan vidare till skolan . Blir än lång dag i da så kommer bli dåligt med uppdatering kan jag säga , men bloggar så fort jag har tillgång till en dator ! Kram♥

13e bilden:Du och några klasskompisar.


Spanska..

HejHej , sitter på spanska lektionenen nu och är så sjukt trött , somna vid 4 i natt och så lärde man gå upp runt 6 så det blev inte många timmars sömn inte .. Kul att få träffa alla igen men fan va skönt det skulle vart med en till veckas  lov , de skulle inte skada kan jag ju säga. Nej men nu så lär jag ta och fortsätta att ''jobba'' för Vera (läran) kollar sur på mig och snart så kan jag lova att hon tar mobilen ifrån mig . Men vad gör man inte för att ge en liten update till mina kära läsare ? ;)

6/3-2011

Denna söndags kväll har tillbringats med ett härligt gäng i västanbyn . Tog 6 bussen till Emil och då vi ( jag ,Adam emil simon ) gick för att möta upp Keith . Var så inehelvettets kallt men kul var det :) Men nu ska jag ta och fortsätta att kolla på Wallander och hämta en påse jungelvrål . Kram :)

12e bilden: En bild på din vardag.

Skolan ..
Kompisar .
Fotboll.

onödigt inlägg.

Sitter med hårinpacking och ska strax ta och skölja ur de och börja fixa mig . Gör inte så mycker mer förutom att skriva på fejjan med en massa gött fölk , schekar olika bloggar , lyssna på musik och bara ta det lilla lugna .

Nu blir det ett vaaaarmt bad och sedan film och sova !

Kom precis hem efter en rolig kväll med tjejorna , men fan va jag fryser nu , så ska ta ett vartm bad aldeles strax hade jag tänkt . Var till västanbyn en väng , tog 9 bussen till stan där jag även träffa på Filip David och Daniel , alltid trevligt med lite sälskap på bussen :) Drog iaf till rock karusellen där Moa Tove och Kajsa var och sedan kom även Diana dit . Dock så hade dom slutat att spela när jag kom men alltid trevligt att sitta och snacka . Sen drog dom andra hem och jag å Diana drog till statiol för att köpa lite goó saker ;) Men aldrig mer att jag går med convarse och skin jacka när det är minus grader ute ...

5/3-2011

kom precis hem ifrån valbo och ska börja göra mig i årdning nu . Ska först till västanbyn och träffa Keith och hillman . Sedan till stan och möta upp tove och sen ska vi kolla när hennes '' kille'' spelar på rockkarusellen vid 7-8 tin och efter det drar jag hem till Emil och är med han den han är med . Så blir stressigt i kväll men även kul får man hoppas ! outfiten blir Svarta convarse , Vitt linne och skin jacka nu när det är pluss grader ute !:)

GodMorgon

Har ni sovit gott ?- Det har jag , meen vaknade med värdens huvudvärk så har käkat några iprem nu och hoppas att det ska bli bättre . Idag ska jag till valbo en sväng , ska försöka hitta nån snygg skinjacka nu när det börjar närma sig vår . Och sen ikväll blir det att antingen träffa Elin eller Emil och den han skulle va med , Svårt val där vah ;) men vi får se vad som händer . Ska ta och kolla på film nu kramkram ;)

Ont i rumpan !

Har åkt buss  alltdeles för mycket känner jag .. Tog 4a timmar att komma till båten , men sen fick man vänta i 2-3 timmar på att få gå på båten ? Så vi kom till våra hytter strax efter halv 6 då jag och Elin sov ett tag  ! ovanligt;) Sedan blev det middag där , och kvällen var väl inte den bästa i början men när klockan började närma sig 12 ja då jäklar blev det fart på stället ! Vi var inne på culb seven och dansa loss med en massa gött fölk , och sedan till Fun club där vi tog några goá drinkar , dock alkoholfria då ;)  och sedan idag så har vi bara chillat , spelat i casinot och träffade även Christoffer och gabriel (tror jag dom hette? )som vi umgicks med under dagen :)
Köppte även Lite godis , parfym och ett par svarta convarse :)




Hes som aldrig förr och ont i fötterna .. MEN FAN VA KUL DET VAR !

Kom precis innan för dörren och det första man gör är att slänga sig på datorn och börja sehcka en massa som fb osv haha :) Har haft det så sjukt kul både igår och idag för den delen ! Men nu ska jag ta och duscha kolla på film och sen sova ! är otroligt trött efter resan så bilder och sånt kommer i nästa inlägg kram ;)

Hur orkar folk fortfarande hålla på och puffa ?? haha :)


.

Nu sitter vi i våran hytt och ska strax ta och börja fixa oss och sedan blir det ut och shecka vad som finns att gör här ! Har kamerna med mig så bilder kommre i mån kväll nån gång♥

11e bilden: En person du kan berätta allt för

Diana Österberg .
Elin Piippolainen .

shake that ass

- and let me see what you got !
Ikväll blir det att shaka ass hela natten lång på Cinderella , vi drar till bussen nu och så komer vi fram vid 4 nån gång , har gjort tidsinställda inlägg så bloggen kommer att vara uppdaterad under dagen Kram ! ♥



Godmorgon så här klockan 7 på morgonen ...

Yes , uppe nu och är pigg som alldrig förr - Eller inte  ...  Men nu ska jag iaf ta och duscha så man blir lite piggare . Väska är full proppad med kläder , har ju nästan lyckats trycka ner halva garderoben .. Vi ska vara borta ett dygn men har packat för ett år typ ? haha ääh vafan man måste ha lite att välja mellan , ellehur ? ;)

(mp)

Drar i väg för att träffa Ludde Adam och Simon . Ska upp tidigt imon så det blir ingen sen kväll idag inte .
Kram ♥
Åh juste , glömde säga att jag drev om att jag hade klippt kort ;)

10e bilden: Någondu tycker är väldigt snäll

Daniel svensson.

2/3-2011

Såå härligt , snön börjar smälta och det är hela 10 + grader ute ! :D Ska ta en dusch strax och sedan klia i väg hem till pappsen en sväng , tar med mig hunden så han får en liten promenix samtidigt , har även hunnit med att städa rumet nu på morgonen . Känner mig så duktig ;) ska även ta och börja packa hade jag tänkt . Vaknade vid 12 i dag fast inte utav nå sms eller jo men dom sket jag i men denna gulliga sak fick mig att kliva upp och lärde bara ta några kort på han ♥

9e bilden: Någon i din släkt

Fick bli en bild på min kusin Erica :p

Får ju inte glömma bort att säga Grattis till Fathema idag !


Första Mars två tusen elva .

Hej på er ! Kom nys hem ifrån valbo , lärde köpa att par lack taigts så passade även  på att kilppa mig , såå nu har jag kort hår ! :D känns lite ovanligt med jag är rätt så nöjd iaf :)
Har inte hunnit blogga tidigare i dag på grund utav att Elin kom utan att jag visste om det . Eller hon skrev på fb '' Nu kommer jag till dej, oavsett vad du säger'' och när jag skulle svara på det att hon absolut inte kunna komma för jag var inte klar eller något så två sec senare plingar det på dönn .. haha trevligt det , så vi drog och solade , eller Elin hängde med som sälskap och efter det hem till henne :)  Men nu lär jag ta och städa rumet , ingen ork men får ta och höra om mamma kan fixa de ist .. haha :)
( så här blev håret , dålig bild men skit samma )


GodMorgon

Aldrig får man sova ut , ska alltid var nån som väcker en .. Haha , vaka vid 8 förstra gången av sms , förstår inte hur man kan va vaken så tidigt , sedan halv 10 , kollade på smset och somna om , sedan vid halv 1 fast då var der Elin som skrev att det var ''viktigt '' så lärde väl ringa upp na .... Haha nej men de va väl bra att gå upp då så att man inte sover bort hela dagen ;) iaf , idag så ska jag iväg och sola , Elin hänger med också . Sedan blir det storstädning på mitt rum , ser ju förjävligt ut , kläder precis överallt .. och sen ikväll blir det väl att träffa folk om man orkar . Och så ser min dag ut , Kram ♥

RSS 2.0