Musikal

Sitter här med tjejorna och hela hög och väntar på att teatern ska börja . Är ett gäng från skolan som ska spela twilight .. Hahah åh sitter tredan å skrattar . Nej nu ska jag inte va taskig det kommer säker va jätte bra ! Eller nåt sånt ...


shake your ass !

Fick sån lust att springa så ringde med mig Diana till gymmet så vi körde ett pass där , härligt ! Nu ska jag ta en kall dusch och sedan packa det sista inför imorgon !


Fick hem denna läckerbit på posten i dag


Håltimme

Sitter ute med Sam och Bon å bara chillar . Börjar inte förens om 2 timmar så inge stress här inte ! Nej men ska iväg till valbo en sväng och sedan blir det träning med tjejorna och så blir det att packa för i morgon åker vi ju .. !


Godnatt så här vid 10 på kvällen ..

Japp , som rubriken lyder så blir det att sussa för min del nu .. Haha åh , men var sjukt trött men nu när jag la mig i sängen blev jag hyfsat pigg ..? Konstigt det här . Men ska slå på någon film å försöka somna .


Min kväll =Träning , bad , film och plugg

Ligger i bubbel badet nu efter att ha pumpats musik i lurana under träningen med Kajsa och Moa , härligt ! Sedan är min kväll bokad i soffan framför en bra film med syster , behöver också plugga på tills biologi provet i morgon men vi får se hur det blir med den saken !


Matte..

Sho , sitter på matten och fattar noll .. Tur att jag sittet bredvid Diar som hjälper mig hihi .Nej men har ont i huvet och mag ont så är inte så lätt att jobba då , och det går ännu sämre nu när jag fick veta att vi slutar om en timme .. Haha vilket liv alltså ..


Norlie & kkv -När jag går ner


Äntligen !

Ja blogg.se har ju länge lovat en app , ända sedan i jul har jag för mig men inte blev det av inte. Men nu äntligen så har den kommit ! Så nu kan ni räkna med bra update !

 


Härlig skoldag

Skolan var riktigt slapp idag , har endast haft två lektioner pågrund utav att både spanskan och slöjden var inställd härligt ! Dagens planer är faktiskt att dra iväg och träna med moa och Kajsa, eller ah det blir ikväll för innan ska jag umgås med Diana .

Outfiten i dag fick bli Svarta Jeans - Ginatricot . Linne - Brothers&sisters . Kofta - Ginatricot och självklart mina svarta klack från scorett !

Hemma !

Börjar kännas i fötterna lite grann nu efter att ha sprungit runt i klack i 13 timmar nu haha , skönt att få komma hem och slänga av sig dom ;)Ja vad har jag gjort i dag då ..? Drog iväg direkt efter skolan med Elin till banken för att fixa mitt bankort som slutat fungera , troligen för att jag har haft den mot mobilen osv , drygt det dära men får ett nytt om 3 dagar har jag för mig ? Iallfall så mötte vi upp David och Keith och har umgåts med dom hela kvällen . Ja det var väl allt jag hade att berätta för er !

Godnatt

Sitter och kollar på Dexter med Marlene , paus just nu så tänkte bara ta och säga godnatt till mina kära läsare !
Bild från midsommarn förra året

Gårdagen

Godmorgon , blev väckt vid 8 för vi skulle upp och fira mamma som fyller i dag så grattis till henne :) Igår så så gjorde vi inte så mycket men hade sjukt kul ändå , börja med att jag mötte upp Alva och Elin och sedan kom Kajsa och Moa . Träffa på david en sväng också . Var lite här och där osv.Påvägen hem så fick jag sällskap utav nå random killar haha eller ja, jag visste ju vilka det var men kom iaf hem runt halv 2 och ja , fullt hus här hemma så blev inte mycket sömn inte.
Gårdagens otutfit
Skinn jacka - BikBok. Tröja - Ginatricot. Svarta jeans - jc. svarta klackskor - Scorett (som dock inte syns på bilden )

Snabb update

Hejssan , tänkte bara visa att jag lever , kommer bli dåligt med bloggning i dag tyvärr men vi kommer ha gäster här hela dagen och sedan ikväll så blir det ut för att umgås med härligt folk och så sover mille och meja här ! Men tänkte bara berätta det så slänger jag upp nå inlägg så fort jag får tid.
Bjussar på en cam bild så länger , hörs !

 

 

 


Fredag

Med musiken på högsta volym och feeetaste godis påsen så ska jag strax kila iväg för att möta tjejorna , får se vilka andra vi träffar men kommer nog bli en härlig kväll . Annars så , vad ska ni läsare göra en fredag kväll ? Film mys eller kanske ut å partaaah ? ;)

Mot valbo

Tjohejj , väntar på att Marlene ska komma och sedan åker vi iväg till valbo . Senare ikväll blir det att umgås med Elin och Diana och sedan får vi se vilka vi träffar . Men ni får ha en härlig fredag för det kommer jag att ha !
Slänger in två bilder från skolan 


iphone bloggning

Drog till skolan runt 12 , härligt att få träffa alla igen . Nu sitter iallafall jag här och väntar på att min klass ska sluta . Och snäll som Anton är så sitter han här med mig och gör mig sällskap trots att han har slutat . Snäll kille det dära . Bloggar mer så fort jag har tillgång till dator kram .

Bloggning i bubbel badet

Tjena goóingar ! Ligger just nu i bubbel badet med ansiktsmask och hår inpackning och ska strax ta och göra mig klar för att träffa filip David och Elin . Diana kom även förbi en sväng tidigare idag , inte träffat henne på evigheter ..? Nej men nu lär jag ta och göra mig i ordnig puss på rumpan !

iphone skal

Mamma hade vart i väg och hämtat ut ett paket åt mig , så fick hem yttligare 3 iphone skal . Fick även en fråga om vilket iphone skal jag köpte i valbo  igår så slänger väl upp bild på alla fyra .

(ej skal , ändast pärlor )

 


Hemma i dag igen

Mamma väckte mig aldrig i morse så har precis vaknat . Rätt så sköt att va hemma fast börjar bli lite tråkigt finns inte så mycket att göra.Ska höra om nån har lust att hänga med in till valbo senare . Ska även be mamma hämta ut paket som har kommit till mig , hmm undra va de kan va tro ?

Konfa Möte

Väntar på att pappa ska komma och sedan iväg på konfa möte . Efter det blir det ut och umgås med lite folk , alltid härligt . Har även nyss bakat tiger kaka , haha åhh får sluta med detta , kommer ju rulla fram och jag fortsätter med att baka så fort jag inte har nåt att gö .Fick även 400 spenn nyss bara för att ingen ifamiljen  hade ork att plocka i och ur disk maskinen så ja , vad gör man inte för att tjäna lite cash.. ;)


home from school today again

Var tänkt att gå till skolan i dag men igår kväll så kom mamma och sa 'du låter ju fortfarande förkyld , ska du inte ta och stanna hemma i morgon också ' så vad gör man inte lixom ? Fick sova ut och så vid 12 åkte vi iväg till valbo fick med mig hem en tröja och ett iphone skal . Sitter och väntar på att Elin ska sluta så man får ta och umgås lite med den bruden , finns ju en hel del att snacka om när man inte har träffats på tre dagar ?

Kanel bullar

Blev inte ut , haft feber hela dagen och det är inte det ända jag har haft , har haft sjuuuukt tråkigt så ja vad gör man inte då ? - Jo bakar ! Så har precis tagit ut bullarna ur ugnen å väntar på att dom ska svalna , snackar i tele också för er som vill veta !


Lät hon in , lät hon ta .

Så sjukt duktig  och snygg är han ju också ;)
lyssna och njuuut

Sovmorgon ;)

När mobilen ringde i morse så gick jag upp och duschade men var så sjukt trött så gick och kurade ner mig i sängen igen och nu har jag precis vaknat , vi hade ändå bara orientering i högbo så var bara skönt att få slippa det ! Har precis gjort pankakor och tro det eller ej dom blev sjuk goda ! Är ju kung på att laga mat haha sen så blir det nog ut för att umgås med Elin å några andra hörs !

Film mys

Pappa var så snäll och åkte iväg och köppte glass till oss , så nu ska vi ta och slå på filmen 'Crazy Stupid Love' och bara ta det lilla lugna lixom , är så jälva sjuk ! okej , lite ont i huvudet och hes men iallfall så är det jobbigt !


Kapten Röd

Marlene har dunkat sönder denna låt och fan va irreterad jag har vart på denna låt , men nu kan man ju bara inte sluta lyssan på den ! haha så jävla grym kille alltså !
Håll hårt i din goda vän, för där ute finns det gott om ormar
Gå med dom som vill dig väl, även om dina fickor är tomma
Glöm dom som vill sänka dig, sudda bort bad minded tjommar
Ju mera dom spottar på mig, desto snabbare kommer jag blomma


If you smile, I smile!

känner mig extra glad idag ,undra vad det kan bero på tro ;) hihi nej men nu lär jag kila iväg för att möta tjejorna och vidare till skolan puss på rumpan !

ÄNTLIGEN !

Åh äntligen säger jag bara ! Jag och Elin har gått i flera dagar och sjungit 'Excusez moi Ursäkta min franska ' och inte har vi kommit på resten utav texten å vad låten heter osv , så irriterande när man inte kommer på saker lixom ? men i morse så äntligen kom vi på vilken låt det var ! haha

Konfa

Tjohej , tro det eller ej men just nu sitter jag i kyrkan med Moa Kajsa Alva Elin Vendela Filip Keith Daniel Emil och en massa random personer haha men det är ju faktiskt så här att vi är här på konfa möte eller vafan det heter HAHA nej men vad gör man inte för att få presenter osv ?;)

Härlig kväll

Tyvärr så orkar jag inte berätta om kvällen men den har sätt ut som dom andra kvällarna , träffa massa folk och bara haft allmänt trevligt lixom ? ;) Umgåtts med Elin Kim David Daniel Alva Moa Kajsa  Alexander och en massa folk hit å dit men nu ska jag å Elin ta och sussa , för vi ska upp tidigt på konfa imorgon runt 11

Lördagkväll

Tjena tjena ! Här dunkas det musik och humöret är på topp ! Vi ska alldeles strax dra iväg för att träffa härligt folk , känns som det kommer bli en härlig kväll !;) Men tänkte bara säga det så ska jag försöka komma ihåg att ta lite bilder från kvällen  hörs !


Godmorgon

Allt bra med er ? - Själv är ja rätt så förkyld och sitter och funderar om jag ska färga brunt eller om jag ska ha kvar mitt blonda hår .. Hmm jaja vi får se helt enkelt . Iallfall så drog Elin precis och jag ska väl ta och börja göra mig i ordning . Blir en sväng till valbo och sedan ikväll blir det att umgås med härligt folk .


Fyfaasen va kallt !

Ja i dag har vi hunnit med allt möjligt kan ju börja med att jag och Elin drog och träffade Kim David och Daniel ett tag . Snackade mest men sedan vidare för att möta upp Kajsa och Moa . Träffade även Julia Amanda å alla dom var med osv .
'
Sedan blev det in till stan för att umgås med Emilia Alva och Pelle. Jag och Elin drog hem till mig för att det var så sjukt kallt. Efter att vi fått tillbaka känseln i fingrar och tår så runt halv 1 mötte vi upp Pelle igen och ja nu ligger jag och Elin här i sängen och håller på och fryser arslät av oss . Men så har min kväll sett ut .

Godmorgon !

Fredag i da hur härligt ?! När mobilen ringde i morse vid 6 så låg jag och tänkte om jag skulle kliva upp för ännu en skoldag eller ligga kvar i sängen och somna om och ja , kändes bäst att få sova ut så ah nu  har jag precis vaknat och ska strax ta duscha osv . Ikväll blir det ut med härligt folk , ingen aning vad som kommer hända men det är väl bäst så eller hur ? ;)

 

 


Lite grann om dagen

Hänt lite allt möjligt i dag , först ut och snackade lite med Alexander sedan vidare för att träffa Elin å köpa hår färg ( Lärde färga ut växten ) och sedan vidare föra att träffa Kim David Daniel och Alexander . Var lite här och där och sedan kom Keith och Hillman också . Men nu har jag precis duschat och ska strax eller ah runt halv 12 hem till pappa för att hämta lite kläder , kanske blir att träffa en schyst grabb samtidigt men vi får väl se :)


Blir ut ändå

Orkar inte åka ner på träningen så drar iväg för att möta Alexander nu , Hörs !
Haha sjukt gamal bild på Alexander å mig ! :D

Torsdag

Haha , Filip som var lite busig och skrev inlägget under ! :) Men iallafall så blev det en massa film kollande idag igen , Keith Daniel Elin Filip å jag låg i hop trängda på ett bor längst bak i klass rummet under filmerna å tillslut somnade både jag och Elin ett tag haha mys . Idag vet jag faktiskt inte vad som händer , kanske drar ner och kollar när mitt lag har träning eller om nån har lust att hitta på något men vi får väl se !:)

Filip är snygg

Tititar på film med klassen, ligger i keiths knä medans han tar på mina bröst hel tiden och Daniel försöker trycka in hans jävla cola flask i röven på mig...

Filip är snygg

Tititar på film med klassen, ligger i keiths knä medans han tar på mina bröst hel tiden och Daniel försöker trycka in hans jävla cola flask i röven på mig...

Onsdag

Tjohejj , kom precis hem efter att vart ute med David Kim och Anton . Trevliga killar det där . Sviiin kallt ute så ska ta ett varmt bad nu hade jag tänkt . Sen blir det nog film och sova , haha känns som att det är det ända jag gör !

SPUNK !!

Sitter hemma hos Elin och käkar munk hur gott ?! Senare idag blir det nog att träffa en galet schyst grabb hörs !

Godmorgon

Shit va jag är trött alltså ! Kan ju knappt hålla ögonen öppna så vette fan hur denna skoldag kommer att gå . Blir väll att sova under filmerna . Blir att fortsätta kolla på pippi i dag så jag missar ju inget om man säger så ;)

 


Blev en bra kväll trots allt

Skit väder ute så skippade träningen . Har umgåtts med Pelle hela kvällen istället.Regnat som fasen hela dagen så blev att vi låg inne och kollade på 'beck' . Nu ska jag ta och tvätta bort mascaran och sedan slå på någon film och försöka somna . Hörs ;)

Tjena tjena

Försov mig i morse så hann aldrig göra ett inlägg men just nu sitter vi på lektion och kollar pippi , värdelös film . Ska iväg hem till pappa en sväng och sedan iväg och lira lite fotboll vid 7 tiden . Skulle ha träffat en person men värkar tydligen inte bli av snälla orka knulla runt med andra lixom ?Aja that's life

Godnatt

Precis kommit hem efter att varet ute med en riktigt söt pöjk , mest gått runt å snackat osv alltid trevligt de :) Men är så sjukt trött efter matchen så ska ta och slå på en film nu och sedan sova . film i morgon i gen i skolan hur härligt ?!


Sooft

Började 9 och slutade strax före 2 . Kollade på två filmer 'i rymden finns inga känslor ' och 'bäst i Sverige ' helt ok tycker jag , men sov under hela sista filmen så vet inte riktigt vad den halade om haha . Alldeles strax ska jag dra iväg på match i dag igen och sedan blir det att umgås lite med en kompis , blir nog film chill eftersom regnet öser ner ! och sen i kväll kommer Diana å slggar här så nu vet ni lite om hur min dag / kväll ser ut :)


Elevens Val

 

Ska alldeles strax gå iväg för att möta Alva och Elin och sedan vidare till skolan , för att kolla film ! Det är så här att denna vecka så har vi elevens val då jag plus några från min klass och några andra 8or och 9or ska kolla på film hela veckan , hur nice , huh ! Men regnar ju ute nu så ska vänta tills det lugnat sig lite och sedan kilar jag iväg , hörs !

Söndag

Godmorgon , ska strax iväg på match men tänkte berätta lite snabbt om igår . Efter att vi hade väntat på att Pelle skulle bli klar efter typ 2 timmar så åkte vi ner på stan där vi mötte upp Kajsa Moa och Emilia . Var lite här och där osv. Sedan kom Diana och Moosa också . Men det var så äääckligt kallt ute så vi drog vidare . Kom hem runt halv 1 . Nu ska jag upp och duscha och vidare till matchen är inte ett dugg taggad men va gör man inte för laget lixom ;)
hahah blev ju bara liite längre i klack ;)

Iphone bloggning

Sitter just nu med Alva och Elin helt ensama på Pelles altan medans han åkte iväg hem till hans pappa för att hämta nå moppe delar som tur så är ingen hemma här så vi dunkar musik å är almänt flumm , men nu kom Pelle tillbaks så vi hörs ikväll och då med en bättre update ;)

Godmorgon

Fasen va svårt jag har att sova på helgerna nu för tiden då ! Vakna första gången typ 5 å sedan varje halv timma härligt ! Nej men idag blir det att träffa folk , blandanat kim pelle å hela bunten . Nu ska vi upp å käka lite frulle och sedan blir det en tur till valbo


Härlig Fredag kväll !

Tjohejj , äntligen hemma och nu ligger jag här i sängen med Elin bredvid å käkar choklad för er som vill veta ;) Iallafall så idag gjort så här .. Gick till ica å mötte upp David Daniel och Kim .Snäll som vi är köpte vi choklad till dom . Sedan kom Erik Jesper Emil Robin sara å hennes kille . Var lite här och där sedan har det droppat in å ut en massa folk hela kvällen . Slutade med att Elin Kim jag och Erik drog till stan å bara tog det lilla lugna .
'
Å till sist så runt halv 1 gick jag å Elin för att möta Pelle . Gick till stadsparken å chilla härligt det fast det var fett mörkt plus ett fyllo som Pelle börja snacka med som inte hitta vägen hem haha åh härligt de ;) Nej men nu ska vi ta och kolla på film ha det bra hörrni :)

Fredag i all ära ;)

Hellu mina sköna läsare ! Fredag idag hur härligt ?! Har precis tagit mig en varm dusch höll på att frysa arsläät av mig så sitter i mjukis shorts och tjock tröja just nu men ska strax ta och göra mig i ordning för en kväll med David Elin och Kim . Ni får ha en underbar fredag för det kommer jag att ha iallafall hörs ! :

Elin , Jag & Moa i sommras ♥


Grattis Sandra ! Hoppas du får en underbar dag ! ♥


bad update and i'm sorry about that !

Shohejj allisammans och jajaj dålig updatering hit å dålig uppdatering dit men har inge tid för datorn nu för tiden förstår ni men iallafall så kom jag precis hem och ja , får väl be grannarna om ursäkt för musiken men hur skönt är det inte att bara vrida volymen på max och bara ta det lilla lugna  lixom ?;) Ska strax i väg på träning också och sedan blir det massa plugg har ju tydligen eng och spanska tills imorgon fick jag reda på nu men det är bara att gilla läget eller hur? ;)


Onsdag

Härlig skoldag om jag får säga det själv . Börja med Hemkunskap med Alva och Diana hade riktigt kul och det bästa var ju att vi inte följde receptet ett dugg men ändå blev det så otroligt bra ! Men det klart , är man kung på matlagning så är man ;) Resten av lektionerna var allmänt chill och Alexander kom till skolan i dag å hälsa på , sjukt kul att få träffa han ! :D och lat som jag är så fick jag skjuts hem av pelle så man tackar för det . Ska dra hem till mamma en sväng och fixa med lite saker där men ni får ha det så bra höres hörrni !
haha bjuder..

mot skolan

okej , matchen i går blev ju bra till slut sverige vann iallafall ;) nu ska jag bara sätta på mig convarsen och så drar jag imot skolan ha de gött hörrni !


Sverige-San marino= värdelös match..

Första halvlek klar och kan ni gissa vad det står ? - jo 0-0 ! sefsokefkåääå åhh så irriterande ! Sverige hade flera mål chanser och sabbar dom med sämsta skotten åh.. jaja iphone bloggning så inga bilder men jalla puss hej hörs .

går till grann pöjken nu och så åker vi iväg till skolan hörs !


allt och ingenting

Så nu har jag precis packat klart och snart ska jag hem till pappa . Blir där hela veckan och konstigt nog så har jag inte sovit hos han på typ 4 år ? Lyckades även pajjja bubbel badkaret på något vis ? haha så nån slang gick sönder så hela badrummet blev fullt med vatten , duktig cheyyy jajjamen ! Nej men har inte hänt något speciellt i dag så fick bli ett trök inlägg men såna behövs ju också ibland eller hur ;)
Bild brist som fasen men alltså jag måste bara bjuda på en bild på min bästa pooolare ( hoppas det är okej ?) hur snygg bästis har man inte lixom ?! dör ju lite hih :$

Drar för att möta Diana nu och sedan iväg till skolan,hörs!


Söndag

30 plus grader just nu skulle inte skada , men rätt så fint väder ute endå så ska inte klaga . Haft feber hela helgen så tog en riktigt  chill kväll i går . Pappa åkte och hyrde film åt mig , köpte cider och en stooor godis påse . Träffade Daniel och frida en snabbis bara . Idag så blir det en sväng till valbo , en massa plugg har ju nämligen prov imorgon kom jag på och så blir det att träffa två galet schyssta killar fram mot kvällen . Hörs

Trött chey ..

Är så otroligt trött just nu , kan knappt hålla ögonen öppna men vad gör man inte för er kära läsare ? Så tänkte berätta lite kort om kvällen . Det var ju så här att moa åkte iväg förr att träffa kille sin , eller ah kille och kille men ni fattar . Så jag Kajsa och Emilia flumma lite på stan och så , sen stod det en husvagn mitt i stadsparken så ja Emilia springer å knackar på haha skön brud det där ! Pelle kom även så vi stod och snackade med han och sedan skjutsade han hem mig eftersom vi är grannar ! Tänk , vi har vart det i typ 3 år och inte förens nu fick jag veta att vi bodde grannar haha ! men nu ska jag iallfall ta och göra det jag har längtat efter heeela dagen , att få sova !

it's friday baby !

Härligt ! Ikväll blir det ut med Moa Kajsa och Emilia . Blir nog fler fram mot kvällen , hade velat in till gävle och kollat ett par skor men nej nej här är det ingen som har lust med det inte men ja , vad ska man göra ... haha
Bjusssar på några suddiga iphone bilder från skoldagen

Torsdag

Shena shenare ! Läget med mina sköna läsare då ? - Själv så är humöret på topp och jag sitter och snackar i tele . Skriver även med lite folk på facebook och oj oj oj va social jag känner mig ! haha nej men i dag så hade vi orientering . Sprang med Diana men de sluta med att vi gick med Kevin Jonas Shahi Kenny och Adwar haha . Började även spö regna mitt i alltihopa så jag och diana sprang med hennes jacka över huvet och det såg väl hyfsat snyggt ut ? Satt med tjejerna och ringde heta linjen på lektionerna å bara haft en allmänt chill dag helt enkelt !

RSS 2.0