Cockpit

Var iväg på bio med Vendela och kajsa i går. Riktigt bra var den faktiskt. Nu ska jag ta en dusch och börja göra mig i ordning, ska försöka hinna med halv 6 bussen in till Gävle med Vendela!


Solar

Ligger ute på altan men ett glas kall cider och njuter av solen. Var ju påtiden att den dök upp. Ska iväg till stranden med tjejerna senare också,härligt!


the vampire diaries

Har gjort i ordning honungsmelon och vattenmelon och har strax kollat klar ännu ett avsnitt utav the vampire diaries, fastnat helt för den serien!

sjukling

Har inte varit hemma särskilt mycket och därför har uppdateringen varit skit. Men nu ligger jag i sängen där jag har legat i stort sätt hela dagen, har nämligen feber och världens huvudvärk.. Men sammanfattar dom grymt härliga veckorna som har vari med some pictures ;) 

On my way home

Efter två grymt härliga veckor så sitter vi nu och väntar på flyget hem till Sverige. Ångrar lite att jag inte solade alla dagar men men lite färg har jag fått ändå. Hörs hemma i Sverige sen!


300meter upp i luften och höjd rädd..?

Måste bara säga att jag är nå grymt höjd rädd! Inget jag har varit förut,tvärtom! Skulle alltid högst upp vad det än gällde. Men höjdrädslan är nåt som har kommit med åren.. Haha låter som jag är 75år typ.. Nej men idag så lurade mamma iväg mig 200-300 meter upp i luften, och där var vi i en kvart kanske. Rätt så nice ändå men absolut inget jag kommer göra om i alla fall..;)


Träna träna träna

Ni anar inte hur rastlös jag är..?! Flagnar gör jag också så det är la nice med vita fläckar eller hur ? Nej känns som jag solat i onödan nu.. Men har inget bättre för mig så ska kila ner och träna nu.


Äta bör man,annars dör man!

En sak som verkligen är ett plus här i Turkiet förutom solen, kristallklara vattnet i havet och glada härliga folket så är det maten.. Haha ja, vad annars lixom , mat is the shit ;) På dom allra flesta ställena så bjuds det alltid på ett grymt gott bröd medan man väntar på maten som man har beställt och sedan frukt som efterrätt , nam nam nam!

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/2364879/images/2012/pic_4ffde2269606ee15f50009a5.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/2364879/images/2012/pic_4ffde2269606ee15f50009a5.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2364879/images/2012/pic_4ffde226ddf2b341b1000a1f.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/2364879/images/2012/pic_4ffde226ddf2b341b1000a1f.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/2364879/images/2012/pic_4ffde24c9606ee25de0003a3.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2364879/images/2012/pic_4ffde24b9606ee15ff0009d4.jpg" class="image">


Just chillin'

Gymmet,2timmar på stranden och nu ligger jag grymt skönt i sängen. Snackar med kajsa å fasen va jag längtar hem nu! Alldeles strax ska jag iväg på... Zumba! Haha ja, trots allt så gick jag på det med mamma för nån dag sedan och fasen vilken bra träning det är om man gillar att dansa så är det ju ett plus också! ;)


ensam i turkiet

Härlig kännsla när man får höra att det regnar hemma i Sandviken och själv har man över 40 grader;) nej men idag är jag själv här faktiskt. Dom andra åkte i väg på någon båt resa övr dagen men är inte så sugen på det när man kan ligga vid poolen och steka. Så tänkte ta en sväng till gymmet nu och sedan till stranden. Pappa lämnade kortet sitt till mig också, men det lär han väl få ångra sedan , man lär väl passa på eller hur ;)

Godnatt 💤

Nu är det bara en vecka kvar här i turkiet, gu va fort tiden går! Har iallfall hoppat in i min one piece nu och tänkte lägga mig . Haha känns så konstigt att skriva godnatt så här halv 12 på kvällen. Men man blir trött utav att ligga och sola hela dagarna , tro mig ;)


dolphin show

Var iväg och kollade på delfin show i morse , skulle även badat med hajar eller ja man sängs ner i en bur bland hajar men njaaa det får bli en annan gång det haha ..
 
 

zumpa & yoga ..?

Varje dag här på hotellet så förutom gymmet så har dom andra träningspass , som cross training,vatten gympa ,zumba,yoga ,core osv och mamma försöker övertala mig att följa med  på zumpa och yoga idag...? Har hört att zumpa är grym träning om man vill få fastare kropp osv , men yoga är ja tveksam till.. Absolut inget jag skulle gå på hemma i Sverige men har man inget å gö så kanske det är värt att prova haha ja vi får se helt enkelt

Bråttom bråttom bråttom

Ska ut på stan nu så några bilder får duga för stunden.
 
 
 
 

Drar iväg till gymmet

Legat på stranden och bättrat på brännan i stort sätt hela dagen,men nu ska jag iväg och kö ett pass på gymme,kan behövas efter allt gotti gott jag proppat i mig dessa dagar
 
 

Frukost

Frukost bufén här är ju nåt av det godaste jag har ätit. Pannkakor med chokladsås , vindruvor, melon och mängder utav annan frukt , och deras goda bröd, nam nam nam säger jag bara! Haha kommer komma rullandes om några dagar. Men är det semester så är det

40 grader weehoo

Ja inte kan man klaga på att man fryser här inte. Tvärtom , shorts och linne är ju nästan alldeles för varmt för att ha på sig. Jag lever i bikini nästan haha. Men det är så det ska vara! Har legat och stekt vid poolen från 10 till 4 så ni kan ju gissa om jag har bränt mig en aning..

Turkiet !

Äntligen är vi framme på hotellet! Rest i 13 timmar sammanlagt.Kom fram till flygplatsen här i Antalya vid 11 där vi väntade minst två timmar på väskorna,bussen då det saknade massa folk, var en massa strul osv men vid halv två i natt kom vi äntligen till Side som staden heter där vi bor. Grymt lyxigt hotell måste jag säga! Men det ända som lockar nu är sängen.Godnatt!

RSS 2.0