Ica sallad

Sitter och laddar upp med sallad innan sista matchen för idag!


Fixar oss

Hejsan!
Har spelat tre matcher och sedan åkte vi hela laget till hotellet då vi bastade å badade i poolen. Skönt! Delar rum med vendela Sofi och Rebecka men just nu sitter vi inne hos Kajsa moa Alva å chillar å gör oss i ordning innan maten. Svin hungrig!


Mot Falun!

Sitter i min sköna one piece ibilen med vendela påväg mot Falun för cup! Så jävla taggad! Första matchen är halv 11 så slänger in nåt inlägg när vi är framme på hotellet!


Fredag

Diana ringde mig och frågade om jag vela tjäna cash och det tackar man inte nej till. Så vi åkte iväg och hade hand om boll&lek på fritids i björksätra. Trodde det skulle gå bra men kan säga att den första kvarten var kaos. Ingen lyssnade haha men tillslut fick vi pli på ungarna haha. Sedan har jag vart iväg till jernvallen och haft en härlig kväll med laget. Fikade och körde en massa tävlingar ,mycket skratt blev de!


Just nu..


Kesella

Har läst på flera bloggar om kesella . Att det är både gott och nyttigt. Men jag är en sån som inte vågar prova på något nytt när det gäller mat. Och jag har alltid trott att de ska vara som keso. Haha fråga mig inte varför,kanske för att det heter ganska lika? Nej men för någon dag sedan provade jag kesella hallon och fasen va gott det var! Dock så blir det för mycket efter mindre än halva men det räcker för man bli mätt. Provade vanilj idag men kan säga att hallon är min favorit hittills.


Latar mig

Ligger i soffan å latar mig framför tv. Ett måste innan jag somnar är att jag måste plugga so då vi har prov i morgon. Orkar inte.. Redan skoltrött haha men men.


Godnatt

sover hos en kompis inatt iallafall. Så bloggar imorgon!:)


Happy meal

Tjena hej!
Sitter i bilen påväg hem ifrån Valbo med pappsen. Beställde en happy meal också, förtjänar det efter orienteringen haha.Köpte ny tv till vardagsrumet och det blev en 60tum som jag vela! Weho så den gamla 50tum som vi har i vardagsrummet nu får jag i mitt rum . Dock vet jag inte vad vi ska göra av min tv som jag har? Får ha 2st helt enkelt haha


Lerig,blöt och fryser

Aldrig mer att jag orienterar säger jag bara.. Lerig,blöt och fryser som fan. Men bra gick det iallafall. I våran klass kom jag 4a . Känner mig så jävla stolt! Haha kan ju säga att orientering inte är min starka sida så att säga. Men nu är det ett varmt bubbelbad som gäller!


Orientering

Hejsan!
Ska cykla iväg och möta vendela nu och vidare till stensätra för orientering.. Kommer springa vilse helt klart!


PRAO

Idag fick vi reda på vart vi ska praoa vecka 40 då jag och Elin fick på gymnasiet. industri måndag tisdag och hotell och resturangen resten utav veckan. Ja vad ska man säga.. Längtar tills veckan är över haha!


Gameday!

Åker iväg och vinner matchen mot ik huge!


Jag och mitt duckface säger godnatt

Haft en härlig chillkväll hemma hos Alva. Sämsta vädret ute så har inte funnits mycket annat att göra. Men nu ska jag lägga mig så jag orkar upp för att spela match i morgon!


new in


Jensas

Sitter inne på jensas med Alva och vendela och har precis fått våran mat. Blev kebab med bröd för min del. Faktiskt första gången någonsin jag äter det! Haha


Valbo

Hejsan!
Idag ska vi få gäster eftersom mamma fyller på tisdag. Så medans mamma röjer hemma så drog jag och pappa iväg till Valbo. Regnar som tusan så är hel blöt utav av bara gå ut till bilen


Fredagsmys

Hej på er! Trots att det är fredag så bestämde jag mig för att ta en hemmakväll. Hade fotbolls träning till 7 och efter det följde Elin med mig och köpte hårfärg. Så har ätit tacos med familjen.Riktig fredagsmat haha.Ska ta och kleta in hårfärgen alldeles strax också.Ska testade med en ljusare röd denna gång då det inte blev någon större skillnad förra gången men får hoppas att det blir bra nu!

Teori

Sitter och pluggar på karttäcken då vi ska orientera i stensätta nästa vecka. Kommer springa vilse helt klart! Bytte säng med mamma över natten då jag hittade världens största spindel på väggen precis ovanför min säng i går kväll.. Den var lika stor som en knytnäve och då överdriver jag inte:(


sif-ockelbo

Hejsan! Kom hem ifrån ockelbo för ett tag sedan. Var där och knäppte kort när mitt lag spelade. Slutade dock 2-1 till ockelbo då dom gjorde sitt andra mål när det bara var någon sekund kvar utav matchen. Känns surt men men.. Ska ta mig ett varmt bubbelbad innan jag går och lägger mig. Sjukt kallt ute nu!
 



 
 
 

Plugg

Så nu är jag äntligen hemma efter att ha dansat ragga och blev även en kaffelatte på donken med Vendela efter. Ska kolla igenom matteboken lite också då vi har prov i morgon..


Onsdag

Blev en kort skoldag då vi hade slapp sista lektionen eller ah,5min spansk å sedan slutade haha ovärt. Ska iväg på ragga om en timme men innan de så laddar jag upp med en massa gotta och redbull!


Hej blåtira och verk i hela kroppen

Hänt en sjukt obehaglig grej. Bloggar när jag mår bättre!


Möter upp Vendela för en kvälls promenix

Nej tar en paus från Pluggandet och möter upp Vendela för en kvälls promenix. Har en del att snacka om från i helgen och skadar inte att springa av sig några kalorier;)


Sega måndag

Oj har sovit i 5 timmar nu,lycka till att jag kommer somna i tid ikväll.. Men jag behövde verkligen sova som där timmarna kände ja haha. Hade två lektioner och sedan skulle hela högstadiet gå 7km . Ligger i soffan och ska snart ta och plugga , har världens bästa mamma som köpte en munk åt mig också! Nam nam nam!


fetis dag

donken var fullproppad så vi gick till ica istället så nu ligget jag i soffan med fetaste godis påsen och kollar på family guy . En riktigt chill dag!

Godmorgon

Kväll igår slutade kaos.. Var ett gäng hemma hos mig å drack å hade det jävligt nice tills det blev alldeles för mycket folk.. haha men men , ska iallafalll iväg med Kajsa och moa ut å äta nå fet. Sjukt sugen på donken mat! haha ofet tjena!
 

Lördag

Vann matchen mot valbo med 2-1. Grymt bra spelat idag utav alla! Just nu håller jag på och fixar mig inför kvällens roligheter, ska möta upp tjejerna om en timme så lär ta och skynda mig! 

Match

Godmorgon!
Är i Valbo nu och ska spela match! Vi taggar upp med musik här i omklädningsrummet , den här matchen vinner vi! ;)


Följ mig på instagram!

Louiseepersson 


Torsdag

Hade sovmorgon till halv ett idag och slutade 3.Älskade hemkunskap! Nej men vi hade även en fransk kock idag som vi lagade mat med,lite nicee är det ju ..;)Annars har dagarna sätt rätt lika ut denna vecka.Skola,äta,träna,sova ååå äta! Vendela hjälpt mig att möblera om lite i mitt rum idag också.Kände att det var dags för en liten förändring och snart så ska vi äntligen tapetsera om också! Alldeles för mörkt å gillar verkligen inte den röda färgen haha..




Ute på en kvällspromenix

Har precis sprungit en halv mil. Fick en liten extra kick då det var kål svart i stort sätt hela vägen då det inte fanns några lampor så var bara skönt att springa haha.. Har håll och är helt slut nu så blir att gå dom sista kilometrarna hem haha snacka om otränad!


Elevensval

Denna vecka är det elevensval då jag och några tjejer från klassen har hemkunskap. Än har vi bara pratat en massa, i 3 timmar ungefär så är ganska långtråkigt.. I lördags fick jag nåt ryck och tog å färgade håret rött. Kände för en liten förändring!


Äntligen fredag!

Ja nu är det äntligen helg, dock känns det som måndag? Iallafall så ska jag ta och laga tacos till familjen alldeles strax och sedan får vi se vad för roligheter kvällen har att bjuda på med mina tjejor!


Pengar rullar in som det ska

Förutom min månadspeng så har mamma kommit på ett sätt jag kan tjäna lite extra pengar i månaden. Koka kaffe! Får 10 kr för varje gång så tjänar ju 280mist varje månad,plus dom50 kr jag får om jag tömmer/sätter i diskmaskin. Lätt förtjänta pengar helt enkelt!


Ute och fotat i trägården











Mot Valbo

Hejsan!
Sitter nu på bussen påväg mot Valbo. Nästan helt tomt här på bussen vilket är skönt, ett par snygga killar framför mig bara med det skada ju inte ;) nej men ska som sagt in till Valbo och möta upp pappa där för fika och shopping. Han är där och klipper sig så får hoppas att han är klar när jag är framme vilket jag är om några minuter!


Tagga Ragga!

Väntar på att Vendela ska komma hit och sedan drar vi iväg för att dansa ragga! Taggad till tusen , dock är jag helt slut i kroppen på grund utav min förkylning , men får hoppas att redbull ger mig lite energi!

Onsdag

Fortfarande förkyld men mår mycket bättre idag.skönt! Idag är det ragga som gäller ska bli kul att dansa igen. Synd att det bara är en gång i veckan. Men före det så ska jag ta och stor städa mitt rum för en gångs skull


Godmorgon

Ligger i soffan i min one piece och kollar på real housewives of new york. Älskar programmet! Blev inte många timmars sömn inatt då jag vakna gång på gång av halsont och inte kunna andas haha så jävla täppt i näsan .. Nä men ska ta å göra det bästa utav det hela och ta en skål glass och bara chilla galet


Sjuk

Trots huvudvärk och halsont så kämpade jag mig igenom skoldagen. Somnade direkt när jag kom hem. Dock vaknade jag sjukare än vad jag var när jag somnade. Inte skönt med feber å hela faderullan. Ska ta och klicka igång filmen footloose nu som jag precis laddat ner.

2september2012

Åker iväg till Gävle för att spela match!


amerikans fotboll

Var i väg till gävle tidigare i dag med pappa Mille och Meja för att kolla när min bror spelade amerikans fotboll. Kul att kolla när dom tacklar å har sig. Dock så fattar jag inte hur dom gör för att få poäng osv hehe.. Men slänger upp några bilder från matchen. För er som undrar så är nr 44 Anders. 




 
 
 

Magic Mike

Är i Gävle med Alva Moa kajsa och Vendela. Vi ska nämligen se Magic Mike. Så nu har vi köpt en massa godis popcorns och annat gotta och sitter å väntar på att reklamen ska sluta och filmen ska börja!


Och där försvann min sovmorgon..

Godmorgon!
Jag vaknade vid 7 utav att jag var så grymt kissnödig,så jag gick på toa och sedan la jag mig i sängen för att första att sova. Men tror ni jag lyckades somna om då? Nej.. Så ligger i bubbelbadet nu med ansiktsmask och musik i högtalarna och bara tar det lilla lugna. Ska iväg till Gävle vid tre tiden för att kolla på min brors match. Ska försöka att komma i håg att ta med mig kameran så ni får lite bilder sedan!


Somnar med ett leende på läpparna

Bästa kvällen,godnatt!


RSS 2.0