Tisdag

Bild sen i somras , men nu har jag iallfall precis kommit hem efter att vart barnvakt åt Mille och Meja . Alltid lika roligt , så goó dom där två ! ska slå på film och iallfall försöka somna i tid , får väl se hur bra det går.

Grattis Anders !

Sitter hemma hos bror min och firar han. Tårta å massa annat gått som jag tyvärr inte kan äta pågrund av halsen , men sitter här å gör resten sällskap istället , lika bra de ;)


Nattinlägg

Ligger i sängen där jag har legat nästan hela dagen. Mått dåligt och inte haft ork till något helt enkelt . Klockan börjar närma sig tre och jag kan absolut inte somna ! Har vänt om på dygnet helt! Så blir knappast någon skola för min del i morgon haha. Har musik dunkandes i lurarna och ska ta å försöka somna , vet inte men lyssnar allt på musik när jag ska sova har blivit till en vana. Går inte att somna annars . Men ganska så härligt ändå !:)


Godmorgon

Var tänkt att jag skulle till skolan men hade absolut ingen ork när klockan ringde i morse så var bara att somna om . Skadar ju inte med en extra vilo dag eller hur ;)


Bio i Gävle

Och så var det söndag igen.helgerna går ju allt för fort ! Men vad gör man inte en tråkig dag som denna ?-jo går på bio! Alltid lika kul. Så jag och Diana åkte in till Gävle för att se The descendants. Och den var helt ok faktiskt , värt att se iallfall. Och jäklar va kul vi hade påvägen hem , länge sedan jag garvat så mycket . Otrötta tjejor tjena !


Kvällen började bra,fortsatte skit och slutade toppen!

Åkte iväg till tidningscupen igår kväll och ja , allt som inte fick hända hände. Sprang runt där med massa folk och det blev bara kaos, fram tills runt 12 då jag mötte upp tjejorna och ja, dom får en alltid på bra humör haha . Kom hem runt halv 4 och slocknade direkt . Och så har min lördagskväll sett ut !


Bloggpaus fram tills...

Ja , det ända jag kommer att göra dom närmsta dagarna är att ligga hemma och hoppas på att halsen blir bra . Så därför kör jag nu en liten bloggpaus tills jag blir frisk och har något att blogga om igen !


Glass i stora lass

Godmorgon ! Vart vaken sen 6 å sitter å mumsar på piggelin å väntar på att få åka hem, ska bli så skönt att få sova i min egna härliga säng ! Kollar veckorevyn å har musik dunkandes i lurarna , rätt så chill ändå man fan vad min hals värker kan ja lova ! Inte bra inte , men äsch slipper skolan i två veckor så ska inte klaga ;)


Halsont .. :(

Godmorgon typ... Opererades runt 2 å vaknade inte förens 9 ?! Så kommer bli ett helvete att somna nu på kvällen .. Annars så är det chill , sitter å leker lite med ipaden och smsar med älsklingen occhhhh äter glass , hur härligt ?:D har ju ett eget rum här på sjukan så ska strax slå på en film också. Mamsen sover kvar här också som tur är för själv hade jag aldrig vågat ! Haha men ha det bra hörreni för nu ska jag slå på Wallander och får hoppas på att tröttheten kommer nån gång !


Sjukan

Kanske inte har nämnt det här i bloggen men ska operera mig idag . Och som vanligt har jag noll koll , men vet iallafall att det är något i halsen.. Haha inte så lätt att komma i håg allting , nej men har haft halsfluss för många gånger så ja.. Och som dom flesta vet så har jag en jävla fobi för sjukhus så sitter här på rummet med största paniken nästan .men slänger in nåt inlägg senare!


Trött på vintern nu , vill ha sommar !



Film mys

Blev lite ändrade planer eftersom älsklingen åkte iväg på fest osv men nu har vi precis kommit in till Elin efter en härlig kväll med tjejorna! Och så har vi laddat upp med massa gott och ska strax klicka i gång en film . Köpte även kebab chipsen och dom var helt ok faktiskt! Haha nej nu ska vi fortsätta att tjock oss och så får ni ha en härlig fredags kväll!


Fredag

Har vridit upp volymen på topp här i badrummet där vi håller på och fixar oss på för fullt. Ska strax hem till Elin å lämna/hämta grejer och sedan blir det ut med folket ! Kommer nog bli en härlig fredag trotts allt :)


Sjukhuset

Dagen började väl inte så bra . Vaknade med feber och största huvudvärken så somnade om några timmar. Och inte blir denna dag nå bättre inte . Sitter i väntrummet på sjukhuset i Gävle och kommer vara här dom närmsta 4 timmarna,usch. Och jag som har fobi för sjukhus haha känns ju lyckat. Blir ju illamående bara utav att se alla gamlingar och sjuka. Sjukhus är väll ändå till för att man ska bli frisk , men istället så åker man där ifrån med all värdens olika sjukdomar.. Haha


19/1-2012


En månad med värdens bästa ! ♥

Onsdag

Sovmorgon till 20 i 11 var ju inte helt fel. Åkte till hedäng med Elin runt 2 för att möta upp killarna som slutade halv3 . Och så skulle vi hitta tills deras klassrum också ... Haha men som tur är fanns det några gulliga killar som hjälpte oss. Nu sitter vi hos Jimmy och försöker få tillbax värmen i tår å fingrar ,haha jaja ska fortsätta kolla när killarna spelar !


Ny dag ,ny vecka .

Och så var det måndag igen. Helgerna går allt för fort ! Men jag ska inte klaga. Är på toppen humör idag och precis allting har vart bra och går bra ! Haha ja ni förstår ;) ska in till Gävle lite senare men nu ska jag ta och fixa lite med rummet , pappa var iväg och köpte lite nya hyllor å fåtölj osv så ska fixa så det blir riktigt mysig nu !


Godmorgon

Tog 12 bussen hem efter att sovit hos älsklingen i natt. Riktigt mysigt ! men nu sitter jag här ny duschad och väntar på att håret ska torka och sedan blir det en sväng till valbo . Ska även i väg hem till min bror idag och fira Mille som fyller.Ja och sedan får vi se vad kvällen har att erbjuda !

Fredag den 13:onde

Sitter här forever alone inne på Eriks rum och kollar på wallander medans han är och duschar . Fredag den 13 idag , och än så länge har jag inte råkat ut för någonting dåligt , snarare tvärtom haha jaja men nu kom Erik så ska krypa ner i sängen och fortsätta att kolla på filmen !

Ungdomsmottagningen

Sitter i soffan nere i väntrummet på ungdomsmottagningen med Diana och Elin . Diana blev på smällen så vi var snälla och följde med henne .. Haha nej då inge barn här inte , jag å Elin ska fixa nya p-piller bara . Annars så har den här veckan gått riktigt fort ! Redan fredag i morgon , härligt !


Grattis Diana !

Vill bara passa på och gratta Diana som fyller heeela 15 år idag ! Grattis och hoppas din dag vart toppen hjärtat !♥


Dygna !

Nu blir det massa film mys tills klockan ringer om några timmar ! Har bestämt med Jonte och Marcus att vi ska dygna , så snackar i tele med dom nu osv . skriver lite på facebook med Kajsa Rasmus  å lite annat folk också , Fast funderar på att sova nån timme iallafall, vill ju inte se ut som ett vandrande lik i skolan i morgon om man säger så .. haha men ska strax klicka i gång 'husk' , skräck film när man ligger helt själv känns ju helt ok det ...

Söndag

Herregud va kallt det ska vara ute då ! Tappar känseln i både tår och fingrar så fort man ta ett steg utanför dörren nästan.. Så därför har jag dom senaste dagarna bara varit inne och kollat på film ! Inte själv då , utan med Elin Jimmy Jennifer Sebbe Jonte älsklingen och lite annat folk . Så har bara vart hos Jimmy hela dagen i dag. Rätt så härligt ändå! Nu ska jag krypa ner under täcket och slå på någon film , viken vet jag inte aja får se helt enkelt vilken det blir !



järbo fram å tillbax..

Har suttit hemma hos jonte och spelat cod och jag börjar bli riktigt grym på det alltså ! haha .. Iallfall så har vi vart till järbo i dag , jag Jonte och Emil tog bussen in dit runt 6 då vi mötte upp Erik Casper Anton å 6 pers till . Haha det här med namn har jag aldrig varit så värst bra på ! Var i allfall där till 8 då vi trodde bussen gick , och när vi står vid buss kuren så går den 10 , då var väl inte humöret på topp om man säger så . Men som tur är så kom Alexander och hämtade oss , så vi slapp frysa så man tackar för skjutsen .Nu ska jag ta och krypa ner under täcket och kolla på tv, och äntlig har pappa fixat upp den på väggen. Tog ju en vecka men nu äntligen så !

4 januari 2012

Fick en fråga för ett litet tag sedan vart jag hade köpt dom svarta klack skorna , och dom kommer från scorette!

Är skapligt trött nu iallfall , erik sov kvar hos mig inatt , mysigt, somnade runt 5 å vaknade vid 12 . Så nu sitter vi hemma hos Jonte ,jag å elin å kollar när killarna spelar . Haha dom är så inne i spelet å skriker å har sig , lite extra kul att kolla då ;)


Elin och Jonte video bloggar !


Bilder från nyår

Okej ,lite sent då ... Men bättre sent en aldrig eller hur ?;)
Sms-roulett i full fart ! haha

Gott nytt år !

Nyår , kvällen/natten , nyårs löfte .. Ja allt det där tar jag i morgon , för nu börjar klockan närma sig 6 å jag är riktigt trött efter en härlig natt med folket .Riktig lyckad nyår måste jag säga !

RSS 2.0