Grym sista kväll

Ja igår var det sista kvällen i Sandviken för mig på två veckor så drog iväg med tjejerna till bj på en massa festligheter, fullt ös, grymt folk,kvällen kunde inte ha blivit bättre! Packar det sista just nu och sedan bär det av mot arlanda!

Söndag

Började daagen med match och sedan iväg till hedåsen med tjejerna.Köpte med oss massa gotti gott och med härlig musik och massa prat å skratt så blev detta en toppen kväll. Men dock så ligger jag i sängen med feber och en dundrande huvudvärk just nu. Så typiskt att jag ska börja bli sjuk på ett lov.. Men i morgon är det valbo som gäller för en massa shopping med Vendela är det planerat just nu!



Turkiet

Yes,nu har pappa äntligen bokat en resa till Turkiet i två veckor. Ska bli så grymt skönt och få komma bort från regniga lilla sandviken! Och det bästa utav allt måste ju nästa vara att det finns spa och gym haha 


Sverige-England

Var iväg till göranson med laget för att kolla på Sverige-England matchen. Gick inte så bra som vi hoppades på men men. Dålig uppdatering har det varit här på bloggen , men har absolut inte haft någon tid! Har umgåtts med härligt folk,grillat , badat och bara haft det grymt kul!

Sommarlov!

Efter många många veckors pluggande så är det äntligen sommarlov! Men konstigt nog så känns det inte så? Har vart iväg och fikat med tjejerna och nu ska jag ut och äta med mamma. Haha usch va man stoppar i sig en massa gotti gott vid sånna här tillfällen. Men ikväll blir det iväg och fira att sommarlovet har börjat med tjejerna och annat folk!


Ny dag , ny vecka

Har varit rätt så nere dom senaste dagarna på grund utav en grej som känns att det har förändrat hela mitt liv ungefär. Nej men försöker hålla allt sånt borta ifrån bloggen dels för att det inte är kul att läsa för er. Men mina underbara vänner har muntrat upp mig och gjort denna helg till en toppen helg! Har haft sjukt kul. Hade brännboll i dag med skolan och slutade strax före 11. Så nu ligger jag och Vendela i min säng och nästan sover, blev 2-3timmars sömn sammanlagt under hela helgen så är grymt sliten


Laaaan

Yes, nu har vi laddat upp med glass,godis powerking och en massa annat gotti gott som kommer att hålla oss vaken hela natten . Sitter i Vendelas källare med Marcus Emilia och Kajsa med bra musik och massa prat och skratt. Sjukt härlig kväll och bättre kommer den att bli!

Chernobly diaries

Åkte in till Gävle med tjejorna för bio. Alltid lika kul att gå på det. Blir ju en helt annan känsla än om man laddat ner någon film  och sitter hemma och kollar , håller ni inte med ? Så det blev 'Chernobly Diaries' och usch vilken obehaglig film måste jag säga. Jag som annars inte bruka tycka att skräck filmer är läskiga men denna slog allt måste jag säga..Dock hade den ett dåligt slut men men..

SIF- IK SÄTRA

Eftersom jag inte kunde vara med på matchen i dag så åkte jag dit med Vendela för att kolla så klart. Härlig vinst med 3-1 blev det , bra jobbat tjejer !

Helt okej torsdag

Slutade halv 12 idag. Hur skönt är inte det lixom. Har bara tagit det chill idag. Legat i soffan hemma hos Vendela i stort sätt hela dagen,ibland får man va lat haha. Men nu är jag hemma hos min bror och sitter barnvakt. Chokladbollar, saft och bullar har vi precis ställt fram på bordet,nam nam nam!


Instagram @Louiseepersson


Måndag

Har varit iväg på två rundor i dag. Slutade redan vid 9 i morse så istället för att gå hem och slöa så fick det bli en 8km promenix. Åkt iväg på domarutbildning nu på kvällen som var rätt trist om jag ska vara ärlig, men avslutade kvällen med en runda på7km, jävligt bra för att vara mig haha..:)


Hemma från tattoo studion.

Och tyvärr så blev det ingen tatuering, men det kommer snart de också! Var iallfall iväg och piercade tungan för andra gången i år då jag vart tvungen att ta ur den när jag opererades så då läkte hålet ihop. Men nu har jag tungpiercing igen!


Just nu!

Hejsan, sitter inne på Genssy tattoo och väntar på att det ska bli min tur,bloggar senare!


Kvälls promenad

Vart har sommarvärmen tagit vägen?tredje dagen på raken som det har regnat hel dagen.. Gick iallafall hem till pappa tidigare i dag för att hämta lite kläder men blev kvar där. Så har legat i soffan med ipaden i knät hela dagen och bara tagit det lugnt. Så fick lite smått ångest så kollade klart på bigbrother finalen och bestämde mig för att ta en lång promenad trots regnet. Men med luvan på och musik i lurana så gick det fin fint. Så har gått i snart en timme och ska traska hem till mamma och sova alldeles strax!


Bb final!

Vinnaren utan bb blev ju självklart Hanna J!


Film mys med brudarna

Blev ännu en inne kväll med tjejorna,regnet bara öser ner så finns inte så mycket att göra. Så nu sitter vi nere i Kajsas källare med massa chips och annat gott och kollar film å snackar. Härligt med chill kvällar också :)


Gästbloggning

Tjenatjena, snäll som jag är (elin) tänkte jag gästbloggar för uppdateringen suger verkligen. Har precis färgat lollos hår, ni får säkert en bild av henne sen? Sen ska vi snart ut och träffa tjejorna :) vet inte vad vi ska göra, antagligen ska vi till Alva och kolla film eller nåt, annars är vi ute och träffar några :) Menmen, det får vi se ! Vad ska ni göra ikväll då?:)


1Juni2012

Sitter och pluggar inför det absolut sista provet denna termin, skolavslutning om mindre en två veckor och det är så härligt! Fredag i dag och vädret är kasat så blir en chill kväll med tjejorna, härligt att ta det lugnt i bland också.

 


RSS 2.0