just nu

Hejsan! 
Tänkte slänga in ett litet snabbt inlägg.Var hemma hos Jonte tidigare idag.Länge sedan man träffade den grabben! Och just nu är jag ute med Adrian Antonio Elin och 7 andra härliga killar jag tyvärr inte vet namnet på.. Men kul har vi och det är väl det viktigaste eller hur ;) haha i alla fall så ska vi nu gå och möta upp Emil också så det blir allt trevligt det. Men ni får ha en härlig kväll allihopa!

Lång lunch

Chillar i soffan i markan med tjejorna. Vi har lång lunch så vi passade på att gå ner till enen och köpte med oss lite gotti gott!

 


Våfflor

Slutade redan vid ett idag och somnade nästan direkt när jag skon hem.Skönt! Nu har jag precis tagit och lagat våfflor,så jädrans gott!


Godnatt

Ja tyvärr så blev mina vita convarse blåa ist tack vare all blåbär så dom åker direkt ner i soptunnan :( Hade orientering på idrotten idag som dock slutade med att Moa å jag och några killar från klassen blev vilsna i skogen.. Men vi klara oss! Haha. Har haft både dans och fotboll idag så nu är det sängen som gäller , så grymt trött!


paket

Älskar att få paket, vem gör inte det lixom? Och idag när jag kom hem så låg det två stycken på min säng. Hårförlängning och ett grymt läckert iphone skal var det!

Några enkla tips

För att få tjockare och finare hår så finns det några enkla saker att tänka på. Tex att inte borsta håret när det är blött då det är mer ömtåligt och lättare att gå av. Föna inte håret låt det själv torka,men om du verkligen behöver föna det så använd värmeskydds produkter. Att använda hårinpackning 1-2 gånger i veckan gör att håret blir mjukare och inte ser lika slitet ut. Och sov med en fläta under natten då det skyddar dina toppar ifrån att bli lika slitet. Eller så skiter du i allt det där och gör som mig och köper löshår istället!


lil wayne

 
Har precis klickat hem denna grymma t-shirt. Så jädrans snygg!



Måndag morgon

Och så var det måndag igen.. Har äntligen lyckats ta mig och upp och ska ta en dusch för att piggnatill. Börjar om en halv timme så måste skynda mig!


Kina mat

Pappa var iväg och köpte hem Kina mat. Blev friterad kyckling och ris för mig. Hur gott som helst!


Godmorgon!

Vakna för ett tag sedan och har nu gjort i ordning en skål med banan,persika och på det lite grädde och sirap! Ni anar inte hur gott det är! Och onyttigt.. Men det struntar man i idag. Blir bara hemma och ska ta ett härligt varmt bad strax, med hårinpackning och ansiktsmask å bara ta han om mig själv. En typisk söndags syssla


the grudge 3

Hejsan!
Sitter hemma hos Alva med tjejerna och har precis kollat klar på the grudge 3. Äckligaste filmen jag någonsin har sätt,och det är inte ofta jag tycker skräckfilmer är läskiga måste ja säga..


Internet shopping

Var iväg till valbo tidigare idag med Vendela och fick med mig hem ett par skor och en enkel tröja.Visar senare. Har suttit och internet shoppat ett tag nu iväntan på att tjejorna ska bli klar så man kan dra ut och göra något utav denna dag!

paket

Har precis vart iväg och hämtat ut ett paket,spännande att se vad det är;)

Kvällspromenix

Var iväg till Valbo med tjejerna , dock har jag tappat bort mitt kort så blev inge shopping för min del,förutom ikea glass som Moa bjussade på haha;)Ska iväg och möta upp Vendela nu för en kvällspromenad!


Träning

Har varit så sjukt trött hela dagen men efter fotbollsträningen så vände det helt så drog ut på en promenix,fick sällskap utav Vendela i slutet också. Men imorgon börjar vi ha riktiga lektioner så blir att sova tidigt så man orkar med morgondagen, men först en dusch!


Mentorsdag i högbo

Var i högbo med klassen och blev en runda runt sjön,korv grillning och sedan fick vi åka hem. Värdelös dag enligt mig men men nu har jag precis tagit ut chokladbollarna ut ur frysen som jag gjorde för en liten stund sedan,enkelt och gott!


Back to school

Första dagen i 9an är avklarad och jag ligger nu i soffan hemma hos Vendela å försöker hålla mig vaken vilket Vendela inte har lyckats med.. Ska strax väcka henne och sen börja gå hemmåt eftersom vi ska iväg å jobba på a-lags matchen idag, Sandvikens if-Malmö ff. Kommer bli grymt mycket folk!


Natti natti

Härlig match idag,dock slutade den med 2-2 . Har suttit barnvak åt min brors barn så blev ett å annat onyttigt idag,å som det har blivit alla andra dagar på lovet.. Haha nej men nu när skolan börjar så ska det bli slut på allt onyttigt! Får väl se hur länge det håller. Ska ta och sova nu,börjar 8.15 redan så blir upp tidigt! Förresten, det ända som spammas på facebook just nu är"åh kan inte sova" osv osv .. Man ba no shit , ni sitter vid Facebook konstigt att ni inte kan sova.. Haha vilka små saker man kan irritera sig på ibland ;)


Mot sätra för match

Godmorgon! Vi lyckades väll somna strax efter 4 så slitna som vi är sitter vi i bilen påväg till sätra för att spela match,inte så varmt ute nu heller så kommer bli skönt att spela.


Myspys med mina flickor!

Sitter på Moas altan med musik å massa gott och har det chill. Ska strax hoppa i poolen,hur härligt lixom! Sover här inatt så ha en härlig kväll allihopa!


Halo 2

Sitter nere i Vendelas källare och lirar lite Halo2 i väntan på att grillningen ska bli klar. Blev en sväng till Valbo tidigare också , fick dock inget med mig hem.. Men ska spela klart en omgång och sedan drar vi oss hem till mig för lite käk!


Inte många dagar kvar nu..

Sommarlovet börjar gå mot sitt slut och om bara ynka 3 dagar börjar skolan igen.. Men har haft ett riktigt skönt sommarlov ändå.Varit i Turkiet i två veckor , partjat,solat , varit iväg till Stockholm , Grönalund och har helt enkelt bara haft härliga kvällar med dom allra bästa helt enkelt så har knappt varit hemma något och därför har bloggandet varit som det varit. Men nu har jag precis kommit hem efter en dag med tjejorna , blev kina mat på Östenpärla och sedan toppless bad i moas pool.Men tänkte slänga upp några bilder från dom senaste veckorna! 


Utkast: Nov. 16, 2012

 

Blööt..

Kom nyss hem och är verkligen dyngsur , varit ute i regnet å traskat runt med Vendela Andreas Patrik Adrian och Antonio. Härlig kväll om man bortser ifrån det dåliga vädret haha.. Gjort i ordning sallad och ska klicka igång ett avsnitt utav gossip girl nu!


Latte Macchiato

Såg att mamma äntligen hade köpt nya kappslar till våran tassimo maskin så är nu inne på min andra kopp med Latte Macchiato,nam nam nam! Annars så har vädret varit skit hela sommaren rättare sagt, så blev ännu en film kväll med tjejerna efter fotbollsträningen:)

Insidious

Vendela Moa jag fixade tacos till oss och Vendelas familj. Lätt och huuur gott som helst! Har varit sugen på det i flera veckor men aldrig blivit av att vi har gjort det så passade perfekt att göra det idag. Nu har Andreas och Alva kommit och vi har precis klickat igång en skräck film "insidious". sover här ikväll men uppdaterar senare!


New in

Blev en sväng till Valbo med Moa och Vendela tidigare idag. Och fick med mig hem en bh och ett enkelt svart iPhone skal , kan ju aldrig ha för många skal! Och som gräddet på moset så låg mina drdenim och väntade på mig hemma!


Filmkväll

Pågrund utav det dålig vädret så tog vi en chill kväll hemma hos Vendela. Köpte med oss en massa frukt och gjorde ordning en fruktsallad,hur gott som helst! Och nyttigt för den delen också ;)


Otränad..?

Idag har jag varit på första träningen sedan sommaruppehållet , och det märks verkligen att man inte har rört på sig särskilt mycket dom här två månaderna haha.. Sedan har kvällen spenderats med tjejerna. Härlig dag helt enkelt


Äntligen hittat min laddare!

Efter ett år så har jag äntligen hittat min laddare till min andra dator. Låg i en utav mina låder där hundra andra prylar ligger så inte så lätt att ha koll inte. Så har kollat igenom alla bilder. Rätt kul å bläddra igenom allt, har bilder jag inte ens visste att jag hade tagit haha. Blev grymt sugen på att bli blond igen,dock är mitt hår alldeles för slitet för att jag ska kunna bleka det..


Internet shopping

Eftersom byxorna jag var ute efter inte fanns i butiken så beställer jag hem dom istället! Blev två par högmidjade. Passade även på att klicka hem ett par klackar,så grymt läckra!

Typisk min otur

Sprang runt som en tok i varenda butik i Gävle efter ett par helt vanliga svarta byxor, men tror ni dom hade just dom byxorna jag var ute efter då..? Nej.. Och självklart skulle det dröja cirka en månad innan dom fick in nya utav just den modellen jag var ute efter.. Så typiskt min otur.. Så vi avslutade det hela med donken käk , haha standard.


RSS 2.0