.

Hellu ! :) Kom precis hem ifrån skolan , och idag så kom äntligen mina ringar jag beställde förra veckan :D Skit snygga måste jag säga ! Skolan var väl chill , trots att man går i värdens pratigaste klass .. Drog även till Wayne's på lunchen med Diana och Kajsa :)  sen har det väl inte hänt så mycket mer . Nej men håller på att kissa på mig nu så lär ta och sluta skriva , men jag lovar att det kommer komma upp fler inlägg under dagen , ciiaaoo :)

Min Lunch , choklad muffins och en chai latte .
Filip och Elin på Spanskan .
haha , Elin skrev med blyerts '' Elin '' i Daniel's nacke men det syns inte så bra på bilden .

,



Har SO-lektion just nu ..

Tjena tjena ! Sar so nu , och vi ska forska om nå gudar så jag och Diana passade på att sno med oss en varsin dator ner till markan där vi sitter nu .. Tycker att skolan borde investera nya datorer , det tog en heeel kvart att bara få igång den lixom ? och jag som tycket min dator var seg ... hahha , men iallfall , vi ska forka kom Afro dite , kärlekens gud  you know ;)


31-1/2011

Godmorgon på er ! Sovit gott ? - Det har jag iallfall , lite trött bara , men vem är inte trött 7 på morgonen ? :) Har nyss ringt och väckt Diana för typ 3dje gången , men nu tror jag att hon äntligen har lyckats kliva upp ur sängen . Ska ta och hoppa in i duschen strax också , lär även ringa pappsen och säga att han ska komma över med lite cash till mig , ska till Weyne's på lunschen med brudarna . Men lär ta och fixa mig nu .
Bye !
Outfiten idag blir
Kofta
Vitt Linne
Svarta byxer .
Kör utan smink i dag och små lockar i håret .


Godnatt

Har bara legat och kollat på Film hel långa dagen , så har inte haft nån ork att blogg och dessutom så finns det inget att skriva om , så detta får bli ett litet onödigt inlägg . Har iallafall nyss kollat klart på wallander - hämnden , så ska strax ta och lägga mig och ta och smsa med babe min , and i will not tell you who it is ;) Skola i mon också , börjar 8.15 * suck * men jaja , sånt är livet ;) Ne men lär ta och borsta gaddarna nu innan jag blir allt för trött Kram !
Föresten , måste bara ta och  Dissa mörka ögonbryn totalt ! visst  , det kan va snyggt på vissa men detta är alldeles överdrivet , inte alls snyggt :o !


Godmorgon,Godmidda,Godkväll !?

Jah , va är det man säger nu ? typ godmiddag ? haha men det låter så mobbat ! Men iaf,  vaknade för inte så länge sedan och shit va länge jag sov i natt alltså , typ 13-14 timmar !:o Hur kan man sova så länge , måste va sjuk eller nåt är trött dygnet om .. Men sitter iallfall i min sköna säng och mumsar i mig godiset som blev kvar  från igår fast allt gott är upp ätet typ ? Men nu ska jag ta och fortsätta att kolla på filmen '' Pucked ''  Ciiaaa ♥


Sitter på wayne's med Diana , Moa och kajs...

dsc_0067 (MMS)

Sitter på wayne's med Diana , Moa och kajsa och skrattar en hel del kan jag lova , mysigt det :) skriver nä jag har tillgång till dator , kram


in your face bieeaaatch ;)

Vaknade 8 i morse och var sjukt pigg konstigt nog ? Så har legat och kollat på film hela morgonen och nu ligger jag här i sängen och myser med Emil ;) haha skojjaa bara .. Eller gjorde jag ?;) haha nejdå han ligger och leker med Jimbo , men vi ska strax ta och kolla på nån utav filmerna pappa hyrde åt mig igår och så ska jag ta och vära några bullar som ligger frysen , gött de .Föresten Kajsaaaaaaaaa, Du sa förut att man blir inge brun utav att sola solarium och om man blir det så håller det bar några dagar , meeeeeeeen här har en bild och vem har brunaste magen dåå ? ;)


Äre bara jag som tycket att dessa bilder är sjukt likt ! :o


Konstnären bakom denna bild är Diana , who else lixom ?

,

Ändrade planer som vanligt , när jag höll på att fixa mig så fick jag värdens huvudvärk och mådde illa , satt ikväll blire inge västanbyn för min del , men har haft en liten '' spa '' kväll för mig själv . Tog ett bubbel bad , satt med ansikts mask , hårinpakning och så hade pappa vart i stockholm i veckan då han var in på nån thai spa afär och köpte lite olika krämer till mig , så har smort in mig och gu så len hud man fick. Men nu ska jag ta och krypa ner under täcket och kolla på film . Kraam !:)
Har värdens mysigaste outfit på mig just nu !
Shorts ,
Tjock töjja och
mjuuuka härliga raggsockor !


Freeedag !

Musiken på högsta volym och snackar med Anton i tel samtidigt , går rätt så bra de har snackat med han i 20 min nu och eftersom jag är så efektiv ( heter det så ? ) så bloggar jag samtidigt , allt för mina kära läsare :D Ikväll blir det att dra till västanbyn och träffa killarna där , men om jag får åka dit själv eller om kajsa skulle med det får vi se i kväll :) hahah känner mig lite Osocial mot Anton nu för han sanackar på som bara den och jag bah '' mmh '' ahh ''  okej '' jasåå '' hahah så lär ta och sluta skriva och fortsätta att snacka med han , kram kram !:)


Chacha bloggen. Bästa snyggaste elin här:)...

Chacha bloggen. Bästa snyggaste elin här:) sitter här i skolan med lollo och diana och asssoo shhtteecckkkeerr liite... Aah asso sitter och tuggar tummi och snackar skit skit lite här och där. Och lollo och diana sitter och garvar åt nåt asso man bah daah.... Själv sitter man här och coolar ner sej .. Vad ska folket göra ikväll då?? Lollo ska säkert ut och festa såådääraahh. Lollo känner sej lite handikapad , diana känner sej assow akit töntig och själv jag hehe;) klockan är tio över ett och vi börjar halv tre asso man bah liixxoomm daah varföör ska vi ha såå länge?? Hehe men nu ska vi hitta på nåt. Chacha biittcchheess :)


Kunde bara inte låta bli att klicka hem dessa två lecker heter från Style By Tyra !



Sötare hund får man leta efter !

Lävde bara lägga ut denna sjukt söta bild på Jimbo  ! ♥

Hej hopp gummi snopp , föresten viste ni a...

Hej hopp gummi snopp , föresten viste ni att midsomar stången ska föreställa en stor snopp ? Det fick vi lära oss i går på SO , bra info Vah ;) haha Ne men just nu sitter jag på monroe's med fathema Kajsa och nahid . Delar kebab rulle med Kajsa gött det ;)


Sitter på matte lektionen nu och har jobba...

Sitter på matte lektionen nu och har jobbat 4 hela sidor * stolt * Ne men ärligt det är faktiskt bra för att vara mig för annars brukar va max 3 uppgifter haha:) Adam och Kenny sitter och sjunger ee Louise är vi mer en bara vänner så visa vad du känner lalala... Ni vet den låten? Haha sköna dom är . Idag blire att träffa Kajsa men nu dampar våran lärare att jag ska lägga undan mobil kram:)


27/1-2011

Snälla , vad är dethär !? Det blir fan bara kallare och kallare :o och jag som trodde det typ var sommar snart ? hahah :) Ska iallfall strax börja fixa mig och sedan dra iväg till skolan , börjar om en kvart och här sitter jag helt osminkad i bara en T-shirt och uppsatt hår  ,  nej så detta får bil ett kort liten update , så kommer säker komma upp nåt  mobil inlägg  på nån trökii lektion , puss på er !


buhu , min stackars mage :(

usch vad ont jag har , håller på att dö utav ont ! Nej men nu ska jag inte börja snacka om min mag ont som jag alltid gör .. Lärde åka hem tidigare i dag på grund utav att mamma ringde mig och var väl inte på toppen humör så att säga .. Varje månad skickar ola hem ett typ utav shema , där alla lektioner står för hela månade , och om det är markerat rött så är det från varo ( skolkning ) och jani , en stor del utav shemat var rött kan jag säga .. men men , var iallfall med Daniel Anton Filip och David idag  :) Men fick sms utav Anton att jag skulle ringa han nu så jag får väl ta och göra det och kolla vad den göll pöjken vill  , Kraam ♥

Tjena Tjena! Sitter nu på bussen med Danie...

Tjena Tjena! Sitter nu på bussen med Daniel Anton Philip och William och snackar och så :) Elin kunde inte va så blir att ja får va själv med grabbsen men men det är väl kul det med :) men nu ska vi kliva av satt skriver när ja kommer hem kram:)


Godmorgon ;)

Glömmer alltid bort att vi har sovmogon på onsdagar så kliver alltid upp alldeles för tidigt .. Men men , börjar iaf om 2 timmar så ska ta och fixa lite på rumet , ligger kläder över exakt heela rumet , men har absolut ingen ork , haha shit vilka problem jag har alltså :( Idag blire att träffa vendela och kanske Emil om inte han har träning ? kommer inte i håg men vi får väl se vad dagen har att erbjuda ;)

Nån random bild på mig och Diana ♥

- Det bara e så Lyrics.

Elin har fått mig att börja lyssna på den låten igen och guu så bra den är .  Det finns Alltid nån låt som påminner en om en person eller en tid som har varit , och det är percis vad denna låt gör ..

Ligger nu i sängen och har värdens mag ont ,  :(  Slutade vid 5 i dag då jag Kajsa och Vendela drog på träning . Imon börjar vi halv 10 , skönt med lite sovmorgon :) Ska ta och kolla några bloggar och sedan blire film Kram ! ♥


24/1-2011

Hellu ! Sitter och försöker trycka i mig en knäcke macka , men spyr sofort jag ens tänker på de , har så sjukt ont i magen !? Men är så sjukt sugen på godis just nu men men .. Ligger i sängen och kolla på Vakna med the voice , härligt program det där .. Idag blire att träffa en pers , lite hemligt sådär ;) hehe nejdå men maybe att jag skriver det senare, ska iaf träffa Kajsa senare på kvällen och så blir det lite plugg också , fast så säger jag alltid och ändå blire att man sitter där med datorn i knät .. Nej men nu lär jag kila iväg till skolan , tjinge liiing !

Bild brist , så slänger in en bild på Mig och syster och värdens gulligaste hund !

i'm sorry for the bad update .

Ja som ni har märkt så har uppdateringen inte vart den bästa så att säga , har inte vart hemma så mycket denna helg så har inte haft tid med datorn .. Idag så har jag vart hos Emil hela dan , vi har väl legat och snackat å kollat på film och bara chillat hela dagen , skönt det :) hahah en sjukt pinsam sak som hände idag var att när Emil var nere och käkade , så skulle jag ta ut giners rekord bok 2011 ( inte den minsta aning om hur det stava ! )ur hans bokhylla  och då råka jag välta ner en axe som stog på hyllan så den small ner i gålvet , och så hör man hans pappa säg '' jahap ,och  där svimma hon '' hahah . Nej men nu ska jag ta och kolla på film som mamma vart iväg och hyrt
Puss och Hejj ! ♥


Tjena Tjena :) är hemma hos Emil just nu m...

Tjena Tjena :) är hemma hos Emil just nu men han är nere och äter så passar på att bloggar lite nu då. Åkte iväg till valbo en sväng tidigare i dag , hitta inte så mycket men fick iaf med mig hem 3 par string , en kofta , ett par byxor , ett Linne och en tunika. Slänger in bilder på allt i nåt annat inlägg . Senare i kväll ska jag med Anton och hans polare ner till jv men nu kom Emil i gen så nu blir det ut med hundarna en sväng och sedan ska vi kolla på film och bara chilla .Kram:)


Tjena Tjena . Är nu på väg och ska möta up...

Tjena Tjena . Är nu på väg och ska möta upp Elin och sedan drar vi hem till Emil . Är även helt osminkad men orkar in't bry mig , det är ändå bara Emil och Elin ja ska träffa satt ;)Ne men lär ringa och kolla vart Elin är nu . Kram :)


hellu alla kära läsare . Sitter nu på spa...

resize_p190111_1 (MMS)

hellu alla kära läsare . Sitter nu på spanskan och halv sover , Elin sitter och garvar sönder sig när hon tar upp fötterna i luften , kul liv? <3


Godmorgon :)

Är rätt så trött men halsen börjar bli lite bättre och även den hemska snuvan börjar försvinna så jag ska inte klaga :) Har bara tre lektioner i dag så kommer väl bli en rätt så slapp dag . Idag blir det att träffa Kajsa och vendela i think ? Annars blir det bara en massa plugg, har prov i  Eng och Fysik i mon också , känns om om jag ligger efter rätt så mycket i skolan men vem fan tycker om att plugga !? Men nu ska jag ta och börja fixa mig , Ciiaaaaao ♥

18/1-2011

Ja , som jag skrev i förra inlägget att '' bara för att jag har så mycket tid över så kommer jag komma försent ''
och det gjorde jag också , satt och laddade över lite låtar till iPoden och sedan glömde jag bort tiden så kom försen men som tur var bara 10 min . Dratte även ner på arslät ett  X antal gånger tack vare Emil och Daniel .. Sedan tog Emil min mobil utan att jag visste om det så letade ihjäl mig efter den så efter typ en kvart så ser jag  att Emil ger den till Adam och han springer i väg den jäveln och när jag till slut fick tillbax den efter att dom hade kollat sms och bilder så tar dom Elins mobil ... haha Så vi blev 40 min sen  till lektion .. Haha nej men slut tjatat om de , nu ska jag dra iväg och träffa Simon och Adam . Kraam :)
jag och pappa isomras i  stugan .. Gölliiiigt HAHAHH

Typiskt min otur ..

Gick upp strax före 6 och duscha fixade mig och stressade som vanligt , då jag sen kommer på att vi börjar halv 11 .. Fatta vad surig jag är nu , kunnat ha sovit 3 timmar extra ..  Och bara för att jag har sååååå himla mycket tid över nu så kommer jag säkert komma försent , haha detta är typsikt min otur .. Vaknade även med en rätt så hes röst så låter rätt så kul när ja snackar , haha :) Men ja vad ska man göra nu då ..?`Ähh tar och pluggar för engångs skull så puss på er! ♥

paallllaaaar inteeeee ...

Åhh , Vill bara sova ..  Men om jag sover nu så kommer jag inte kunna somna sen inatt och det är ju inte så bra ? Sov max 40 min i natt , somnade strax efter 5 och klockan ringde före 6 i morse så är hyfsat trött nu. Annars så har skolan vart trätt okej faktist , hade nästan inga lektioner men dom lektionerna vi hade så hade jag och tjejeorna sjukt kul , speciellt på SO då jag Diana och Alva höll på att driva med Vendela den stackarn :( ♥ Men idag har jag absolut ingen ork att hitt på nåt med folk så nu ligger jag i soffan där jag troligtvis kommer ligga dom närmaste timmarna och så här ser tv kvällen ut för mig ..
Family Guy x2
How i met your mother .
Scrubs.
Chuck.
2 ½ men x2 .
CSI.

Dålig update , i know .

Hejja Bamse , starkast är vår bamse men han tycker inte om att slåss , lalalal .... Ååhhh vilken dryg låt ! Kajsa börja nyna på den av nån anledning så nu har jag haft den låten på hjärnan heeela långa dan... Men iallfall , Drog till american vid 6 med söt brudaran mina , så satt där i nästan 2 timmar och snackade en heeeeeeeel del ! Ibland är det så skönt att bara sitta och snacka i timmar om allt och inget :) Imon äre skola dessutom , och vi har nog det sämsta schemat , börjar kvart över 8 och slutar halv 4 typ varje dag .. Men nu ska jag ta och kolla reprisen av solisdan . Ciaaaaaooo ♥

I like it .

Kom hem ifrån kajsa för inte så länge sedan , haha vi höll på att driva med så kallade banin om en massa :D Hahah fan va taskig jag känner mig :( haha nejdå men lite kul lär man väl få ha , eller ? ;) Annars så har vi kollat på film och suttit och snackat en massa :) Men nu ska jag gå ner till köket och hämta melon och lite glass ! Hörs i mon igen som vanligt Kraaam !

.

Sitter med en skål Melon och Vindruvor , sjukt gott de , Det enda som saknas just nu är Sooool och värme ! längtar så sjukt mycket till sommarlovet så det är inte kloookt ! Men men , det är väl mysigt med 20- grader också..Ne men nu blir det iväg och träffa göll pöjken och sedan blir det  ut med brudarna ! Puss och Kram ♥

15/01-2011

Gårdagen blev rätt så lycket iallfall :) Drog till Hemma Kväll med Vendela runt 9 tiden och köpte lite läsk och sedan åkte vi  till Anton där Christoffer var :) Så blev en hel del skratt under kvällen och kan även berätta att jag äger vendela på CS ;) och sedan skulle ju grabbsen visa sina sång talanger så dom satt för det mesta och sjöng med alla låtar och speciellt till '' Bögarnas Fel ''   Sedan runt 12 kom kenneth och hämtade upp oss , tror ni man blev lite döv när man åker med han ? musiken å basen  på högsta volym ! Hääärliiigt de ;)Och nu så ligger jag här i sängen med värdens huvud värk och ska strax ta och hopp in i duschen så man piggnar till.
Kvällens planer är att träffa Marwan en sväng och sedan Elin och Kajsa ,
Puss & Kram påer ♥
Slänger in låten som Anton och Christoffer satt och sjöng i stort sätt hela kväll igår !

Ändrade planer !

Elin och Kajsa fick inte va nå länge i kväll så nu väntar jag på att Vendela ska bli klar och sedan hänkar vi på 9 bussen till Västanbyn och träffar Christoffer ,Anton L och den andra Anton haha :)
Hoppas att ni antecknar PUSS !
Moa Vendela Jag i somras♥

7 års kalas ,Next !

Och nej , det är inte Vendela som Fyller år utan Mille ( min brors barn ) Så Grattis till han då ! :) Så blir iväg och fira han klockan 5 så väntar på att pappa ska komma och hämta upp mig , och senare ikväll  blir det att  träffa Kajsa , Elin och lite annat gööött föölk . Ne men nu lär jag kila iväg !
Puss & Kram ! ♥

With these pics i say goodnight!

Tjeena Tjeena ! Diana sover här inatt och jag ska försöka att överleva hennes fisar som helt seriöst stinker bajjs ! Fattar inte hur en tjej kan fisa så mycket som Diana , har tappat räkningen på hur många gånger hon har släppt sig på bara nån timme , säkert över 500 gånger och hon bara garvar medans jag håller på att kvävas .. Haha , vi har iaf vart till hemma kväll tidigare idag och köppt godis och läsk och hyrt film som vi nyss har tittat klart på , ne men nu lär jag fan ta och öppna  nåt fönster eller något sånt , ciiiiaaaaoooo 


Plugg now , Solning next !

Vi har precis käkat upp kokos topparna och druckit upp O'boyen med grädde på så nu ligger vi i sängen och Pluggar Religion och Engelska , eller ah pluggar och pluggar .. Vi gör vårt bästa iaf ;) Sedan drar vi i väg för en halv timmas solning .. Nej men nu ska vi fortsätta med vårat pluggande och sedan ska vi försöka att pallra iväg våra arslän till ultra sol . Ciiiiaaaaaao !
( Diana imiterar Kajsa )
( Diana imiterar Alexander )

.

,

Now you know all about it.

Kul , nu vet halva sverige om min största hemliget som Diana avslöjade i det förra inlägget , Satan också ...
Aja för er som undrar så är vi tyvär inte kk längre , han dog nämligen i en hjärtinfarkt , vi körde nog lite för hårt sist med tanken på hans ålder , men men ska inte ta och berätta för mycket så nu tycker jag att vi glider över till ett annat ämne so here we go..
Kom hem för ett tag sedan efter att vart på Ungdomsmotagningen och sedan blev det en sväng till uc för att träffa gullungen ;) Ska ta och Duscha nu och sedan kolla på film , Slänger in bild på Bh och troserna som jag köpte när jag var in till gävle med Diana igår , Kram !

Skulle ha tagit halv 1 bussen till Gävle m...

resize_p110111_1 (MMS)

Skulle ha tagit halv 1 bussen till Gävle men den missade vi så nu Sitter vi på aldos, äckel mat i skolan så nu väntar vi på varan kaffe latte och varma mackor mums det :) sen ska vi försöka med att hinna till 1 bussen :) nu kom maten så skriver när vi är framme i Gävle , puss


Körkorts turken .

HAHAH , så jävla sköön snubbe det där alltså ! :D

Film kväll med Diana .

Hade en helt sjukt rolig kväll med Diana !  Börja med att vi stack till hemma kväll , tog typ en timma att gå??!  hyrde film , köpte läsk och chips och sedan hem till Diana , blev    Alltså en skräckis . I början satt vi och garva ihjäl oss och båda vi bah '' och detta ska va en skräck film ??! '' meeen sedan satt vi där och gömde oss under täcket ! haha sjuukt äckli och obehaglig film må ja säga ..
,
Täcke är ett måste när det är skräck film så man har nåt att gömma sig bakom när den läskiga delen kommer..
Föresten , för er som undra så hette filmen blood-creek .

RSS 2.0