28/2-2011

Har precis smörjt in mig med en  body lotion som luktar så otroligt gott ! Lär klippa mig snart också , ska nog ta och säga åt pappa att han får ta och boka in en tid i valbo imon så jag får håret fixat , det är så otroligt slitet ! Men funderar på om jag ska klippa kort eller om jag bara ska klippa topparna ? ähh vi får se imon hur det blir . Men nu så lär jag ta och börja fixa mig , Elin kommer strax och sedan dra vi hem till Adam för film kväll med han och den han är med Kram ! ♥
haha vi skulle måla nåt på tekniken så jag och Diana börja kladda en massa ist ;)

GodMorgon

Sitter här med ansiktsmask och hårinpackning och ska strax ta och duscha men först tänkte jag ta och göra ett snabbt litet inlägg här på bloggen :) idag blir det hem till bror en sväng , ska även passa på att sola idag eftersom han bor så nära ultrabrun , och sen ikväll blir det att träffa härligt fölk :) Blir en rätt så chill måndag ändå :)

Godnatt ..

Nej usch va illa jag mår just nu , så nu ska jag ta och kolla klart på '' En gåva För livet '' som är så sjuuukt bra och sedan blir det att  sova  för min del , så blir inget mer update i kväll , men skriver imån så klart Kram och Godnatt !


.

Hahah , kollade i genom lite bilder och kommer aldrig sluta garva när jag tänker på denna bild ..
Det var så här att jag Kajsa och Vendela skulle träffa  Filip och David på västanbyn skolan nån kväll och när vi kom dit så var inte dom där ? så vi satt och snacka en massa och när det hade gått en kvar så börja vi tröttna på att vänta så vi börja ta en massa kort , sjunga osv .. Då jag efter ett tag höt nåt prasla till och vänder mig och och ser Filip ligga på ett tag ,  och David bakom ett plank , så då hade dom var där heeela tin ! hahah

27/02-2011

Kom hem ifrån Elin för inte så länge sedan . Kännde att det var aldeles för långt hem till pappa så vi drog hem till Elin och kollade på film ist , blev filmen ''40 year old virgin '' haha sjukt bra film , så tycker att ni som inte har sett den borde göra det . Sen blev det även att kolla på bigBrother . Men nu ska jag gå ner och ta ett glas cola och lite melon, mums det !

look at the picture and you will understand.


Turbulens


Söndag

Shit , det är söndag idag men käns absolut inte som det :o Känns som fredag typ ? Så härligt endå att det är söndag och att man absolut inte har någon ångest över att det är skola imon osv , så skönt att få sova ut en hel vecka till :D Börjar bli lite små förkyld också , inte det roligaste men får hoppas att det går över fort .. Men nu ska jag ta och våga håret , och börja fixa mig inför kvällen kram ! ♥

Godmorgon

Guuu så skönt det är att få sova ut riktigt ordäntilgt ! Så nu är jag pigg och glaa och ska strax ta en dusch hade jag tänkt , sedan ikväll ska jag träffa Elin och så blir det att träffa lite annat gött fölk också för er som vill veta :)

,

HejHej , nu är jag äntligen hemma efter en sjukt rolig kväll :) Började med att jag mötte upp Alexander och sedan gick vi hem till Elin och var där i nån timme och sedan åkte vi tre till västanbyn där vi va med Filip och David :) Var ute hela tiden men som tur var så vadet inte så kallt så ska inte klaga och sedan åkte vi hem till Elin och kollade på filmen '' the last song '' och guuu så sorlig den var ! Satt med tårar i ögonen i slutet på filmen :(
Men nu ska jag ta och duscha puss hejj ! :)

26/2-2011

Kom precis hem ifrån valbo och fick med mig ett par byxer ifrån JC 300;-  och en topp ifrån bikbok 249;-
Så ska strax ta och börja fixa mig och sedan så ska jag och Elin möta upp Xander på resecentrum och senare ikväll drar vi och träffar David och Filip ! :)

Godmorgon !

sitter här med Ansiktsmask och hårinpackning och värdens mysigaste tjocktröjja , men  ska strax ta och duscha och sedan blir det valbo en sväng . Kram :)

25/2-2011

Är så grymt besviken på en persson just nu men vafan nu skiter jag i allt och  lever livet föfan ;)
haha men just nu håller jag på och käkar mini kex choklad för er som vill veta !Skulle dragit till västanbyn och träffat anton och dom  men det är typ 15- ute  så nääe tack , det får bli en film kväll med Elin istället :)
Haha , Jag Elin och Diana smöglade med oss Mazariner in på biologi lektionen i dag ;)

Fan vad jag tänker tbx till sommarn 2010 när jag hör dessa låtar .

Kom precis hem efter en lång skoldag , men nu är det äntligen lov ! :D Såå sköönt ! Sitter just nu och har musiken på max , men har börjat lyssna på låtar som man lyssnade på i sommras , och det är sjukt hur vissa låtar kan väcka minnen i från tillexempel sommarn 2010 då .

8e bilden: En person som du sakna


Bild på Rebecka och mig sen i sommras och jag kan säga att du är så sjukt saknad gumman ! ♥

Fredag !

sissta dagen i skolan i dag och sedan är det SPORTLOV ! :D såå härligt ! Vad ska ni göra på erat lov ? - själv så har jag inte så mycket planerat men de blir väl de vanliga , Västanbyn  osv . Fast på Torsdag drar jag och Elin på Cinderella skojjigt :) Idag så blir det iaf att dra hem till Anton senare i kväll och va med dom han skulle va med . Annars så har jag inget speciellt att skriva om så ni får ha en bra fredagsmorgon hörrni ;)

Whaaaaats uuuuuuuup ! ?

Tjeenaaa ! Har precis klickat hema dessa kläder , från HM , Bikbok och Ginatricot ! :) och nu ska jag ta och kolla på '' the simpsons - filmen '' som går på kanal 6  just nu haha kram på er :)
kram ! :)

Elin skaffat kuk .. ?

Laddade över alla bilder i från mobilen till datorn och hittade dessa
bilder från Fysik lektionen , och nu när jag såg dessa bilder så blev jag lite osäker på om elin värkligen är en tjej ??

Att man kan ha såååå många minnen utav en enda bild !

Sommaren 2010 är värkligen en sommar jag aldrig kommer att glömma ! och speciellt inte dom sena netterna med Diana och Rodi ..

7e bilden: En bild som du aldrig lagt upp


6e bilden: En bild på dig och en vän du inte varit med på länge

Emma Volden du är sjukt saknad ! ♥

5e bilden: En gammal bild på dig själv


4e bilden: En bild på en tid du saknar

Får bli fler bilder ..


Slänger in dagens outfit nu innan jag kilar iväg till skolan


3e bilden: En bild på någon i din familj.

Hahah blev en bild på mamma :p

2a bilden: En bild på dig själv


1a bilden: Någon du umgås väldigt mycket med


Bara för att jag inte har nåt att skriva om .

1a bilden: Någon du umgås väldigt mycket med
2a bilden: En bild på dig själv.
3e bilden: En bild på någon i din familj.'
4e bilden: En bild på en tid du saknar
5e bilden: En gammal bild på dig själv.
6e bilden: En bild på dig och en vän du inte varit med på länge
7e bilden: En bild som du aldrig lagt upp.
8e bilden: En person som du sakna
9e bilden: Någon i din släkt.
10e bilden: Någondu tycker är väldigt snäll.
11e bilden: En person du kan berätta allt för.
12e bilden: En bild på din vardag.
13e bilden: Du och någon klasskompis.
14e bilden: En bild som påminner dig om gamla tider.
15e bilden: En person som du vill vara med.
16e bilden: En bild på dig själv.
17e bilden: En ovanlig bild.
18e bilden: En bild på din fritid.
19e bilden: En person som är snygg.
20e bilden: En bild på dina närmaste.
21e bilden: En person som alltid ställer upp för dig
22e bilden: En bild på en tid du saknar.
23e bilden: En bild från i somras.
24e bilden: En bild som gör dig glad.
25e bilden: En person som alltid gör dig glad
26e bilden: Någon/några som du alltid har roligt med.
27e bilden: En bild som du alltid skrattar åt.
28e bilden: En tokig bild.
29e bilden: Den nyaste bilden på dig själv.
30e bilden: Någon du aldrig kommer släppa taget om

20/2-2011

Tjena tjena !Vi ligger fortfarande i sängen och snackar en massa , haha vi har absolut ingen ork att kliva upp men till 6 så ska vi va hemma hos Elin föra att hon ska hämta pengar och sedan drar vi och tjockar oss med kebab pizza mumma det :) Nej men nu ska vi ta och börja fixa oss , eller iaf försöka att stiga upp , haha kram !:)

Godmorgon !

Gårdagen var sjukt kul kan jag lova  ! Först en massa snack och skratt med Elin och sedan vid 9 drog vi och träffade Alexander i nån timma :) och sedan skulle vi igentligen till gävle men de sket sig så vi gick hem till Adam där även simon var . Haha shit va vi låg och garvade  i går innan vi somna , har typ fortfarande ont i magen ;)och sedan vid 1 på natten gick vi ner och fixade choklad pudding haha gött .
Vi vaknade för inte så länge sedan och just nu ligger vi och kollar på tv men ska strax upp och fixa lite frulle . Kram påer !:)

Lördagkväll !:D

Tjena tjena ! Sitter här med Elin och käkar choklad pudding och volymen på max ! :D Vi ska strax ta och möta Alexander , eller ah , vi skulle ha träffat han redan klockan 6 , men vi är lite sega av oss ;) haha

.

Hellu ! :) kom percis hem ifrån Valbo köppte inte så mycket men fick iaf med mig hem , två par string , ett par jeans, nagellack , mallar osv för att fixa fransk manikyr  och en sladd som man kopplar datorn till tv . Så nu sitter jag här och bloggar på en 52 tums skärm häärrrliiigt !;) Ska nog börja fixa mig snart hade jag tänkt . Blir att träffa Elin P och även Alexander A , senare ikväll !:) skojjiigt , men ska ta och ringa Elin nu puss på er !♥

19/2-2011

Så , nu har vi äntligen fixat internetet hemma hos mamma så nu funkar det igen !:) Gårdagen var sjukt kul , hyrde skräck film , köppte en massa godis och läsk , men sedan när vi hade startat filmen vela grabbsen inte se den ? Lite ovanligt att killarna är rädd , brukar väl vara vi tjejor i vanliga fall ? men det slutade med att vi kollade på family guy haha trevligt det med ;) Nu sitter jag och käkar nudlar med köttbullar , sååå gott ! och ska strax dra iväg till valbo en sväng  .
kram ! :)

Drar hem till mammsen nu och fixar mig och sedan möta Elin !


it's friday beatches !

Internet hos mamma funkar fortfarnade inte så sitter hemma hos pappa just nu och somvanligt dunkas det musik. Fredag i dag , sjukt härligt må ja säga ! Anton Christoffer Daniel och Elin kommer förbi här lite senare ikväll då vi ska kolla på film och så :) Annars så har jag väl inget att skriva om  ? ska försöka få tag i pappa också , ska kolla om jag och Elin kan sova här i dag , var typ ett år sedan jag sov här hemma hos han ? Nej men nu plingar det till i telefonen så får hoppas att det var han . Puss på er !:)
Kvällens outfit och sminkning .



.

Hellu ! Internett hemma hos mamma har laggat upp så det har inte funkat sen i går morse så derför har det inte kommit upp några nya inlägg har på bloggen förens nu då . Skolan var rätt chill , jag Anton Christoffer och Elin har mest sprungit runt och fottat en massa till bloggen vi har nu på tema veckan ( www.Elevensval.blogg.se !! ) Och efter skolan gick jag hem till mamma och hämtade hunden och sedan traskade iväg hem till pappa där jag sitter nu och dunkar musik !:) Men ska strax dra och möta Anton och Christoffer , men först ska jag ner och ta ett glas cola ! kram ♥

Öppethus

HejHej , sitter nu här på skolan och vi har öppet hus , jag Anton , Christoffer och Elin springer runt och intervjuar fölket här , eftersom vi har bloggning nu på temaveckan . Men nu ska vi ta och fika lite haha så skriver när jag kommer hem . Kram !


Våfflor !

Kom precis ut ur duschen och nu sitter jag och käkar våfflor , mumma de ! :)ska börja fixa mig strax också , för snart kommer Elin, och sedan drar vi imot skolan .Slutar dock halv 8a i dag , men vi hade ju en sån lång sovmorgon så jag ska inte klaga ;)

Godmorgon Godmorgon !

Ligger här i sängen och bara slappar , börjar inte förens klockan 3 idag såå skönt !
Ska strax ta och ladda upp  lite bilder ifrån söndgaen också . Kan iaf säga att vi hade det sjukt roligt i stockholm. När vi kom på söndags morgonen så mötte Sandra upp oss och jag och hon åkte in till stan för shopping och Elin åkte vidare till Bålsta för att träffa Linus. Så från klockan 11-16 så sprang vi runt i alla afärer och sedan mötte vi upp Elin och gick på bion '' love and other drugs''

Sen på måndagen så hängde vi först med till sandras skola , fast vi blev ut skickade där ifrån .. haha så vi drog till bålsta och överaskade Linus på hans skola ! :D skojjiigt , och sedan hängde vi med han hem och så . Haha Elin är  så faaaiiil ! Vi hade bokat två olika bussar  hem utifall vi skulle missa den första  och den första gick klockan 5 och den andra 7( trodde elin ) ,  men vi blev kvar så länge hemma hos linus så vi sket i 5 bussen och tänkte ta nästa och sedan när vi väl kommer hem till sandra för att hämta packningen ( klockan 6 ) så kom jag på att bussen gick halv 7 och inte 7 , men elin bah nej nej den går klockan 7 och var helt säker på det . men sedan kollade sandra upp det och då var det halv 7 så vi hade en kvart på oss att ta oss dit fan va stress det blev! haha men vi hann som tur var;)
¨

Dålig update , i know .

HejHejHej , och förlåt för den dåliga uppdateringen ! Men i dag har jag haft fullt upp så har absolut inte haft nån tid att blogga . Efter skolan drog jag och Elin till ungdomsmotagningen och sedan vidare hem till mig och fixade oss och gjorde lite nudlar också. Sen drog Elin hem och jag drog till bussen , och vet ni vem jag träffar på där ? Jo Tove och Moa ! :D Förstå hur länge sedan det var ?! nästan ett år sedan så det var kul de , så blir att träffa Tove nån dag i veckan . Men tog iaf bussen hem till Emil , Hade även värdens huvudvärk ! Så det var skönt att bara ligga och kolla på film och chilla , lite mysigt sådär :) Nej men ska strax ta och duscha och så slänger jag upp några bilder i från stockholm i nästa inlägg . Puss och Kram på er ♥

Hemma ! :)

HejHej ! kom precis hem och vad ser man då ? - Jo ett bord med Roser , gele hjärtan och ett litet gulligt kort ! hihih gulligt utav mamsen och pappsen , trodde ej att jag skulle få  nå alla hjärtans dag persent i dag efter som jag fick min redan i Lördags då jag fick  både pengar och choklad ask , så jag undrar vad dom har gjort eftersom dom fjäskar så himmlans mycket ;) Men har iallafall haft hur kul som hälst dom här två dagaran i stockholm . Berättar allt i mån och slänger upp några bilder också , men nu blir det dusch och sedan sova . Kram Kram !:)

@Sandras place .

Tjena Tjena ! Sitter hemma hos Sandra nu och bloggar i från hennes gulliga rosa lilla dator ! :) Kom fram till solna vid 10 då Sandra kom och mötte oss och sedan åkte Elin till Linus där hon fortfarande är . Vi har hunnit med fem timmars shopping ( visar upp allt när jag kommer hem ) och strax ska vi i väg på bio om det finns nån bra film . Föresten , vet ni vad jag har gjort i dag ? - Jo jag har åkt sveriges längsta rulltrappa ! Deni ;)  haha , nej men skriver mer när jag har mer tid ;) Puss på er ! ♥

Shleeten chey ...

Godmorgon på er  ! - Eller ah , tror nog hälften inte har gått och lagt sig en men för er som är vaken just nu så får ni en lite update.. Blev iaf 2 timmars sömn , men är rätt så pigg nu konstigt nog ? Nu ska jag ta och hoppa in i duschen och sedan packa det sista sedan vid halv 7 går jag till rese och möter elin ,och sedan tar vi 06,45 bussen till sotckholm. så jag har 3 timmar på mig att få allt klart så det är chill . btw , Kommer inte att blogga förens jag kommer hem , det vill säga på Måndag kväll.Kanske gör nått inlägg ifrån Sandras dator om ni har tru ;) Men annars så är jag tbx på måndag med En massssaaaaaaa Bilder ! Kram ! :D

Snälla föräldrar man kan ha ibland :)

Så Gulligt utav dom . När ja kom hem så hitta man en choklad ask och 1700 kr på sängen ! Skulle var en ''alla hjärtans dag present '' men fick den 2 dagar i för väg eftersom jag åker till stockholm i mon och då tyckte dom att jag skulle behöva pengar osv :)
Nu blir det att kolla Melodifetivalen och sedan ska jag försöka att somna före 12 , blir svårt men men :)

12/2-2011

HejHej , hitta inget i valbo , eller jo en matta på ikea , sen så har jag vart så duktig så jag har STOR städat så nu är det rent och fint på rummet mitt igen ! :) Ska strax ta och kila iväg och träffa Adam Elin och Simon , men ska ta och ladda mobil innan den dör helt och hållet , puss puss :)

Godmorgon

Ligger nu i sängen där jag har legat sen halv 9 och bara kollat på film , ska strax ta och fixa lite frulle också , å sedan blir det valbo . Tror nog inte det blir en sen kväll för mig i dag på grund utav att jag lär upp klockan 4 i mon bitti , inte det roligaste då men men .. Nej men nu ska jag upp och duscha och fixa mig kram kram :)

Haha , så skööön :D


.

Tjeena hopp , gummi snopp !
håller på att spy , har inte käkat nåt sen i morse och så körde vi 2och en halv timmas träning nu på kvällen , och det var en jäkla hård träning kan jag lova !  satt så kan det bli .. Nej nu blir det att krypa ner i sängen och kolla på nån bra film och så får man hoppas att jag mår bättre i mon . Kram ! :)
åååh , längtar efter sommarn , att kunna gå i bara linne och shorts och va så där alldeles Neeeeger brun !
Jag i stugan , 2009
Bulgarien 2009
Andra dagen i turkiet 2010
En utav dom skööna sommar outfits
Och här så vette fan va Diana höll på med ? ;)

Ändrade planer ..

Sitter här med Ansiktsmask och mumsar på vindruvor och ska strax ta och tvätta bort ansiktsmaske . Skulle ha träffat Christoffer men han kunde inte va förens halv 11  och buss tiderna är väl inte dom bästa efter 10 satt säga så jag skiter i att dra till västanbyn i kväll och istället drar jag och tränar med Kajsa ! :)

friday !

Är det bara jag som tycker veckorna går sjukt snabbt nu för tin ? Känns absolut inte som fredag idag ? Men skönt är det iallafall .  Today blir det att träffa Christoffer och dom han skulle va med , men det blir efter 9 nån gång . Föresten , va är det med detta jävla väder ? När nästan all snö har försvunnit så nästa morgon är det snö ända upp till knäna ? Haha , när jag och Diana var i gävle för ett litet tag sedan så börja vi snacka om att man skulle tatt och flyttat till gävle för det inte är nån snö där , och vi funderade så sjukt länge på hur fan det inte kan va den minsta lilla snö hög där medans här i sandviken så drunknar man  i snön nästan .. Berättade det för pappa då han börja garva ochfråga vart i hade vart då , och det var vid 9an vi var sedan fick jag reda på att dom har värme plattor under marken där på torget .. Känner mig ganska så blond just nu ...

good morning my sunshine !

Allt bra med er ? - Själv så är det priima , överlevde även natten utan att nån mördare gömde sig i garderåben som tur va . Håller på att packa väskan , fast min väska ligger hemma hos Anton så Elin var så snäll att hon lånade ut en liten team sportia bag till mig , haha men Anton vägrade att ta med min till skolan för han tyckte det var pinsamt att gå runt med en handväska , haha men sa att han skulle få en cola , och då var han helt villig att ta med den ;) haha så lätt övertalad den killen ;) Nej men har inget speciellt att skriva , vela bara säga godmorgon till er ! :D

Mhh , smart gjort tycker jag !

Åhh , hur dum får man va?! Kolla percis klart på värden äckligaste skräckfilm och är hemma själv !! Mamma kommer hem i mon bitti så kommer att va själv hemma hela natten  och här sitter jag i vardagsrumet med täcket över mig och ska strax ta och sötta på nån barn film bara för att jag är så rädd just nu efter skräck filmen .Och även att Jimbo ligger under sängen i rumet bredbid och krafsar till lite då och då , tror ni inte ja höll på att skita ner mig innan jag förstod att der var han och inte nån mördare eller nåt annat läskiiit .Aldrig , Aldrig mer säger jag bara !

10/2-2011

Tjäänare ! :D Halsen är redan bättre men jag fryser som fasiken , och det blev inte bättre i skolan  lärarna sa åt oss att hämta jackorna och mössorna  och ha på oss om vi vela för att det var så sjukt kallt i klass rumen , och dom som brukar vara så stänga när det gäller mössor/jackor då kan ni förstå hur kallt det var .. Annars så springer jag runt här och letar efter kläder till morgon dagen . Garderoben är över full , men endå hittar jag inget att ha på mig . Vid halv 7 ska jag iväg och träffa Elin en snabbis och sedan vid 7 blir det att Möta upp Kajsa . Kram Kram ! :)
Bild på Kajsa och mig i slutet utav  5an nån gång , hih gölligt :)

Mamma som smittat mig ?

Nääämen usch , min hals börjar bli som förr .. Onnnnnttttt som tusan har jag , så ligger nu i sängen och mumsar på hals tablätter och får hoppas att det bli lite bättre .. Fryser som bara den gör jag också :( men men , idag har jag ingaaa planer för dagen , ovanligt för att vara jag men jag får väl ta och bara ta det lilla lugna idag eftersom jag inte vill att halsen ska bli värre .

09/2-2011

Sitter och käkar glass och muffins nu , mumma de ! Idag har bloggningen inte vart den bästa men kom nyss hem efter att vart med Adam Simon och Elin . Sjukt kul dag har det iaf varit . Skolan gick sjukt snabbt, började halv 10 och slutade 1 . Men efter skolan lärde vi stå ute och göra Filip sälskap medans han väntade på skjutts , så stog ute och frös i typ 20 min , men snäll som man är så va skulle man gjort lixom ? haha , sedan drog jag och Elin och baka och sedan ut med boysen .
Btw , på söndag blir det at åkta till stockholm med Elin , och vi sover hos Sandra tills på måndag , Längtar  !  :D

Seeg morgon .

Sholululu .. Sitter här ny duschad och orkar inte gö ett dugg . Börjar halv 10 i dag så har mer en än timme på mig . Vill bara somna om är så sjukt trött . Idag blir det ungdomsmotagningen efter skolan med Diana , sedan blir det att träffa Daniel har jag för mig ?  Mmmmmh , fick precis ett jätte kul sms - eller inte då , så lär ta och ringa den där personen och reda utt lite skaker och ting . Detta Gjorde ju morgonen ännu segare ...

.

Sitter och sheckar lite mobiler på olika sidor. Är så sugen på en iphone 4a , men dem är inte så himmla snygg , men ihelgen blir det att åka in till valbo med pappa och kolla efter nån snygg mobil , fast jag har ju en som min bor köppte till mig  för 5 tusen för bara nån månadsen så känns lite taskit att köpa en ny nu men aja vi får se . Nu ska jag iaf dra och möta Christoffer och Anton . Ciaaaoooo :)
Bild på diana och mig från förra sommarn ♥

08/2-2011

Godmorgon Godmorgon ! Ansiktsmasken jag hade igår var rena botoxen ! hela ansiktet stelnade , kunde inte prata eller nån ting  haha men iaf , börjar om 40 min så ska ta och börja fixa mig , outfiten idag blir rätt så chill , mjukisar linne och tub sjal , håret slånger jag upp i en bulle :)

bubbel bad , hår in packning , ansiktsmask ..

Blev att träffa Elin en snabbis , bytte även tillbaks mobil så nu har jag min gooa xperia X2 :D Sitter nu med hårinpacking och ansiktsmask , och ska strax ta och lägga mig i bubbelbadet , så skönt efter en lång skoldag ;)

07/2-2011

Sitter och försöker över tala mamma att få åka till stockholm söndag - måndag med Elin , då ja lär ta ledigt en dag och vi ska bo hos sandra !:) Skulle vart sjukt kul , men vi får se vad mamma säger om det . Än så länge så är det barra '' njaaa , vi får se ''  men men , man får väl ta och smöra lite grann ;) Annars så har jag värdens huvud värk , har nyss blivit frisk , alltså ingen hosta och snuva ,men istället sitter mamma och pappa och hostar sönder sig . Så nu kommer dom smitta mig säkert . Ska ta och fortsätta att ptata med mammsen och så får vi se om det bli nån stockholms resa puss ;)

Beaaatch

Jag - pappa ?
Han - ah ?
Jag - kan inte jag få en i phone 4a ?
Han - va ska du med en sån till ?
Jag - men ärligt , kan int jag få en sån ?
Han - vet du vad ? jag har faktiskt  redan beställt en !
Jag - vah haru ?! ( skit glad )
Han - Yes , fast jag förstår inte varför du är så glad över det för det är ju till mig ?



.

Ja , så här såg badrummet ut efter att vi hade bubbel badat , tur att vi tillslut fick bort allt skumm innan mamma kom hem iaf ! haha :)

Bra start på morgonen

Vaknade vid 1 tiden då jag tänkte gå upp och värma en bulle i mikron sådär lite smidigt för att inte väcka mamma och pappa som  låg och sov , men när jag hade satt i bullen i mikron och allt så gick jag för att klä på mig osv , då jag efter 10 min känner en hemsk rök lukt då jag springer in till köket och det va helt KÅL SVART utav rök , man såg absolut ingen ting , men tillslut så lyckas jag öppna mikron och så såg man att bullen brann ? wtf !?  Alltså det tar max 30 sec för bullen att bli varm , kan ni då tänka er hur det blev efter 10 min ! och det här med att inte väcka mamma och pappa , det förstår ni väl själv hur bra jag lyckades med det ...

Med dessa två bilder säger jag Godnatt !

Diana drog hem får inte så länge sedan . Men är sjukt trött nu så slänger upp två läckra bilder på oss från idag så berättar jag mer om kvällen imon och så kommer det komma upp en massa bilder kan jag lova :)

Under ett år så har jag nog färgat mitt hår mer en 40 gr !

Det är otroligt hur många gånger  jag färgar håret under ett år ! och resultatet utav det är jävligt slitet hår kan ja lova ! Men nu har jag vart brunett i ett halv år och har tröttnat totalt på denna mörka trista färg , har ju nämnt ett x antal gånger här på bloggen att jag har tänkt att färga blont igen , men när jag väl ska göra det så känns det inte helt okej på nåt vis , men är så grymt sugen att göra det !


Nån utav detta får bli kvällens outfit men vilken , det är problemet ! :o

¨

i gotta a feeling..

that tonight's gonna be a good night !
Hej Hej ! Känner mig rätt så taggad inför kvällen ! Mamma och Pappa åker snart i väg och kommer inte hem förens 4 inatt + att det är lördag ;) Diana kommer förbi vid 6 , då vi ska laga oxfile och potatis gratäng , hahah jani , vi får väl se hur lyckat det kommer bli ! Nej men får ta och ringa bror min så får han komma för bi och laga de åt oss ;) Sedan blir det ut och träffa en massa skönt fölk , sådet ända problemet jag har just nu är vad jag ska ha på mig !! Diana skulle ha Svart tunika , klack , och en massa snygga armban ringar osv , så jag kör nog på barbent jag med ! Men vi får ta och se vad det blir .

Trött chey ..

Tjena , kvällen hos anton började med en massa skratt , musik och en massa gött ! Kvällen slutade med en massa film och  att Vendela somnade i soffan och att vi små garva åt att hon somna rätt så tidigt, efter bara några minuter ligger vi där alla 4  ihop tryckta i soffan och sover .. Haha men kul hade vi iaf :) Men nu är jag hemma och ska ta en dusch , fast pappa kommer nog vakna om jag duschar för han har sitt sovrum bredvid , så kanske bäst att de det i mon istället ? Får väl bli att krypa ner under täcket och sova , ni anar inte hur trött jag är !?
SAKNAR SOMMARN 2010 SJUKT MYCKET !

@ Antons place .

Tjena Tjena ! Sitter just nu hemma hos Anton , med  Alexander och vendela och bara chillar , härlig de :) har absolut inget att skriva så detta fick bli en kort update , skriver när jag kommer hem , puss på er :)

Fredaaag ! :D

Härligt hörrni , äntligen fredag ! och ett stort + är att Veckan har gått sjukt snabbt  må ja säga ! Kom nyss hem ifrån skolan och som vanligt så sitter jag här med musiken på max ! Sitter även och dricker Vitamin Water , de är typ min tredje idag , nytt beroende ?? inte bra inte .. Skulle ha åkt till valbo i dag , men har typ inga pengar för jag bjöd Elin , Emil , Filip och dom på saker för nästan 400 kr haha, gu så  snäll jag känner mig  :D
Kvällens planer bil att dra och köpa en massa gott med Vendela och sedan drar hon och jag till grabbsen i västanbyn , känns som att det kommer bli en lyckad  fredag, eller va säger ni ? :)

Bildbomb !


Godmorgon !

Stälde klockan på 6 men sonade ända fram till kvart kvart i 7 , gick upp och duschade och sedan tog ja några kort på Diana när hon sov ! hahah , och sedan väckete jag henne ;) Så nu sitter vi här och käkar chips , men nu ska vi ta och fixa nån riktig frukost strax , drömde även en rätt så konstig dröm ..  Det var så här att ****** kom till mig , så vi kolla på film och låg och mös osv , men sedan när vi höll på som lärde han åka iväg med ett rymd skäpp ?! hahahha så jävla ful dröm !  Ne men nu ska vi ta och fixa oss , bilderna kommer ikväll !:)

Bilder kommer i mån ! :D

Kom precis hem till mig , vart på bandyn med Diana , Kajsa , Elin , Filip , David, Anton Carter , Marwan , Moosa, Murre Ali och några till .. Diana sover här i natt och vi har en hel del att prata om , så  nu skiter jag i bloggen och så kommer det att komma '' bild bomb '' imon nån gång jag lovar ;) Puss och GodNatt på er .

Det luktar bajjs ..

Sitter hemma hos Diana nu och luktar på hennes skitar , Fräääääscht , åååhhhh fyfaan va illa det luktar!  Men iallafall , vi sitter och tjockar oss med godis och basen på max ;) Kvällen kommer att tillbringas på Jernvallen , saik bandy you know ;) Får se vilka det blir vi ska träffa där, Kajsa och Elin iaf men vi får se om boysen också hänkar på . Har inte så mycket att skriva om men blev iaf en kort liten update . Puss :)
Vi just nu :)


Bara för att jag inte har nåt att skriva om ..


.

Tjena Tjena , skulle vart i väg på träning med Kajsa , men fick en sån himmlans huvud värk så tog ett varmt bubbel bad och nu ligger jag ner krupen under täcket och kollar på film på Datorn , fast har pausat den och snackar med Älsklingen i tel ( anton ofc )  haha , sällan jag alltid börjar blogga när jag snackar i tel , men har snackat med han i 20 min satt .. Men nu ska jag ta och värma en billy pizza  och fortsätta att snacka med Anton , kraam :)
Slänger in bilder på Ringarna som kom i går ..

Håltimme .

Tjena Tjena ! Våran lärare är sjuk så vi har ingen biologi , så nu sitter jag Nahid Fathema Vendela Adwar Said och Diar med en varsin dator och lyssnar på musik , eller det är Adwar som har musik på och det är väl inte den bästa om man säger så..  Jahap nu kom Marwan Adam David och Anton också , trevligt trevligt , men kan inte skriva nå mer , eller kan , kan jag väl men dom försöker stänga av datorn för mig så lär ta och publicera inlägget innan allt försvinner .. haha puss på er :D

 


Första februari 2011 .

Godmorgon hörrni ! Kom precis ut ur duschen och fan va trött jag är ! Vill bara lägga mig i sängen och somna om . Väntar bara på att mamma ska dra iväg och sedan höjer jag volymen på max och får hoppas att lite musik får ta och hålla mig vaken , blir alltid piggare utav musik  konstigt nog ?  Dagens planer blir att träffa Emil en sväng , om jag orkar vet jag inte med det återstår att se .Annars  blir det att träffa Kajsa i kväll . Men vi får väl se vad dagen har att erbjuda ! :D

RSS 2.0