Fredagsmys!

Ligger nu nerkrupen under täcket och fryser som en tok. Ikväll hade jag och tjejorna en riktig myskväll hos mig med film ,vindruver , morötter och dipp. Nyttigt och riktigt gott!


Iphone skal !

Fick hem dessa läckra iphone skal idag.Kan aldrig ha för mycket utav sånt !:)
Och självklart så beställde jag även en spegel som skärm skydd, vad annars lixom ;)

Kallt

Ligger nerkrupen i sägen med tjocktröja mjukis byxor och täcke men ändå fryser jag.. Vart ute i kylan alldeles för länge troligen haha. Stannade hemma från skolan i dag också , mådde Inge bra i morse men jag får panik utav att bara sitta hemma så drog ut och träffade Elin och sedan kom även David,David,Antonio och Adrian. Härliga killar det där. Annars så ska jag plugga hela natten, hur härligt låter inte det? Nej men måste bli godkänd så jag får åka utomlands så de är enda anledningen till att jag ens har orken till att plugga haha


JEFFREY CAMPBELL

Kikade runt på lite skor som kommer bli grymma till sommaren , och så hittade jag dessa Jeffery Campbell . Hur snygga som helst men nu återstår det bara ett problem.. Vilken färg !? Så nu skulle jag vela ha lite hjälp utav er läsare. Vilket par är snyggast?

Högbo

Hade nå sjukt svårt att komma upp i morse , muligt och kallt ute så låg ner krupen under täcket ett bra tag efter klockan ringt. Men nu är jag påväg till bussen med fetaste sjalen , mjukis byxor och skinnjacka till det. Regnar gör det också , kommer se ut som hej kom och hjälp mig innan jag är framme haha. Ska iallafall iväg till högbo och ha frilufsdag med alla 8or, denna dag kan ju inte bli nå mycke sämre..


Sjukling

Finns det något tråkigare än att va sjuk? njaaa , skulle nog inte tro det.Okej , ibland är det härligt ,ligga nerkrupen i sängen , kolla på någon bra film och bara bli ompysslad. Men jag är så sjukt rastlös av mig så har sprungit runt här och gjort allt som går att göra haha. Ska iväg och färga håret lite senare, ljusare eller mörkare.Det får ni se sedan;)

Aga mat+bandy

Pappa har precis vart iväg och köpt aga mat så nu sitter vi och kollar på bandy finalen. 5-1 till SAIK ! Går bra för lilla Sandviken! Annars så har jag sovit bort hela dagen men ska försöka rycka upp mig och ta en promenix till Diana och så får vi se vad skoj vi hittar på en söndag som denna


Bloggar imorgon!

Sjungit, dansat, skrattat tills tårarna sprutat. Ja en grym kväll helt enkelt! Kom hem runt 5 så nu är det sängen som gäller. Bilder och massa annat från i natt kommer i morgon. Godnatt!


Night of wishes

Sitter å hejjar på när laget spelar. Just nu leder vi med 1-0 härligt! Ångrar väl mig lite då att jag hoppade av , men kommer bli än härlig kväll ändå med massa folk , Norlie kkv som kommer vid 11 också. Men slänger in nåt i lägg senare i kväll !


Härlig fredags kväll

Min fredags kväll började med att jag och tjejorna kollade skräckfilm och åt en massa gott hos mig. Så vidrig film, hatar skräckfilmer så förstår inte varför det ändå alltid är jag som är mest taggad för att se en när vi kör en härlig chill kväll som i dag . Efter att Kajsa och Alva åkt hem så runt 1 drog jag och Vendela ut mötte upp Diana å vidare för att umgås med Backman Adrian Antonio och Erik. Nuuu ligger jag i min otroligt sköna säng och ska alldeles strax stänga av datorn och sova å tagga inför morgon dagen istället !;)


Alexandra Burke-Elephant


Fredag!

Äntligen fredag, hur härligt är inte det! Ikväll kör jag på en riktig chill kväll med bästa brudarna! Så kör på en chill outfit ,jeans och tjocktröja


Liverpool

Har helt å hållet glömt att visa mitt nya iPhone skal. Så grymt snyggt , ellerhur;) annars så sitter jag och väntar på att få sluta då det blir en fika på stan med Elin, får leta runt om det finns någon uteservering , så sjukt härligt väder! Älskart!


Ricinolja

Måste bara passa på och tippas om en grej. Dom flesta vet ju att ricinolja inte är till för håret , men har hört utav så många att det ska stärka håret och göra så det växer snabbare. Några som jag känner har provat det och vet ni vad, det hjälper faktiskt. Så nu har jag också köpt det och har provat det en gång. Jäkla drygt att kleta in det i håret å ännu svårare att duscha ur det men vi får se om en månad om det har blivit något resultat


Godnatt

Var hemma ifrån praoen idag på grund av feber. Men fick tråkigt så bakade bullar som jag sitter å mumsar på just nu. Drog ut en sväng för att träffa diana så vi har mest gått runt och pratat om allt å ingenting , skönt att bara gå och prata lixom . Träffade även på Elin och Adrian en sväng. Men i morgon är det upp tidigt som gäller så ska ta och dejta kudden nu , godnatt!


Vi hörs vi ses i dina drömmar!

Ja den låter har jag å Maria gått å sjungt på heeeela förmiddan, tror ni de är nå lite drygt då ? Har sprungit runt och delat ut post på alla kontor, haha ja så kul har jag på min prao.. Förutom de så sitter vi å bara tar det lilla lugna just nu , slutat 1 idag . Kan denna dag bli nå bättre tro ?;)


Lantmeteriet

Har ju prao hela denna vecka då jag är på lantmeteriet där min pappa jobbar. Fast jag håller på å fixar i fika rummen med Maria , men vi sitter å snackar på för fullt så det är riktigt chill. Ska springa iväg å träffa Kajsa som också har prao här som tur är haha . Jaja tänkte bara lägga upp er litet inlägg !


If you start to miss me remember,I did'nt walk away,you let me go.

image description
Och så var denna vecka snart  slut.Umgåtts med favorit brudarna hela helgen och nu taggar ja inför prao veckan! Eller så inte haha , känns som att det kommer bli en av den tråkigaste veckan i mitt liv ? Men ska inte vara allt för neggativ här inte. Annars så sitter jag och rensar spotify listorna , kan ju behövas ibland då en låt blir uttjatad efter bara någon dag haha.Och det är sjukt va minnen man kommer på när man hör vissa låtar!

Skräckfilm

Mötte upp tjejorna på hemma kväll och köpte en massa gott som jag helt klart kommer ångra när jag vaknar i morgon.. Vandrade vidare mot aga där vi sitter hos mig nu och kollar på skräckfilm. Inte den bästa filmen direkt då men men . Inväntar Adrian och Antonio och sedan blir det ut!

 


American pizza place

Efter många om och men så hamnade vi på American och precis fått våran pizza, mums ! Sedan vandrar vi vidare för att möta upp grabbarna och vidare mot bandyn och sedan får vi se vad kvällen har att erbjuda!;)


Godnatt

Legat i bubbelbadet med hårinpackning och ansiktsmask i över en timme så känner mig som ett russin just nu haha. Men skönt med ett varmt bad efter att vart upp till högbo fram å tillbaka . Ska slå på ett avsnitt utav oc och hoppas på några timmars sömn efter att ja somnade runt 5 i morse såå nu är det sängen som gäller !


Man förstår inte vad man har förens man har förlorat det.

Var iväg ned klassen på studiebesök på Sandvik och fick ha på oss ett par grymt snygga hjälmar måste jag säga ;) sitter hemma hos Elin nu och snackar Skype med Linus men ska alldeles strax möta upp Diana för träningspass med grabbsen på gymmet , måste se bra ut till sommaren så nu blir det hårdkörning!


Ute och går en sväng för att rensa tankarna ..

Att förlora någon man älskar är nog det jobbigaste som finns. Nu har jag iallafall vart iväg och träffat Elin en sväng och pratat , skönt ! och är påväg hem nu men tar en liten omväg , skönt att bara ha musiken på högsta volym i lurana och gå en sväng och rensa tankarna lite.


Night of wishes

Våran klass är en riktig fotbollsklass så idag så fixade vi så att den 24mars så ska jag å ett gäng från klassen vara med på Night of wishes. Kommer spela hela natten och Norlie kkv kommer även att va där så kommer bli hur kul som helst !
Jag och kajsa för nåt år sedan

Tidsfördriv

Segare dag en denna finns nog inte.Så sjukt slö idag också.Har iallafall var ut en sväng och umgåtts med Elin å grabbarna men nu sitter jag här hemma och fördriver tiden med lite Internet shopping . Så har precis klickat hem två iphone skal och ska nu kika vidare på lite kläder , skadar aldrig med några plagg extra

Seg söndag

Kvällen i går var toppen ! Känner mig sjukt seg idag , bara legat i sängen med datorn i knät ända fram tills 4 . Men nu är jag påväg för att möta upp Elin för en liten promenix och massa prat .Skönt!

Fredagskvällen

Nu har jag äntligen tid för att skriva ett litet inlägg åt er !
Slutade runt halv 12 i skolan idag , hur bra början på helgen är inte det? Umgicks med Alva Vendela och Elin fram till 9 då jag tog bussen vidare mot storvik där Jimmy Emil och Erik kom och mötte mig . Isabelle Frida och hennes kille kom sedan också så det har bara varit en toppen kväll ! Kom in till erik runt 1 utan känsel i fingrar å tår haha . Har älsklingen liggandes bredvid mig här i sägnen som har somnat, så ska nog ta och sova jag också .Godnatt med er!

Godnatt !

Nu tar jag och säger godnatt efter att ha spenderat min kväll i storvik med Jimmy Rasmus Emil och älsklingen . Legat och kollat några avsnitt utav oc också men är alldeles för trött nu så godnatt med er!:)


Håltimme

Börjar inte förens om två timmar så sitter i markan med Filip David daniel anton och Diana. Å alla med en varsin dator , haha sociala. Ska kolla lite kläder man kan beställa hem. Skulle sitta fint med lite sommar kläder nu när det inte är långt tills utomlandsresan!;)


Trött

Nej usch va skönt det ska bli med en riktigt kall dusch nu och sedan få krypa ner under täcket och sova! Vart i väg och gymmade med Diana och så blev det en solning som avslutning , skönt !

Skolan

Ja nu har vi äntligen fått våra skoldatorer och det är kaos här på skolan , precis alla sitter med sina datorer på rasterna . Så man har verkligen tur om man hittar nåt bort å sitta vid , haha lite kul å se faktiskt. Men både lektionerna å rasterna blir roligare nu men förstår inte varför 1orna ska behöva en dator ? Hur ska dom lära sig skriva osv .. äsch deras problem ;)

Godnatt

Blev ingen träning men istället en hel kväll i storvik.Ska slå på ett avsnitt utav oc , helt fast i den serien haha .Ska bli skönt att få krypa ner under täcket , fryser som en tok efter att vart ute hela kvällen.

Bildlektion

Godmorgon!
Har bild i två timmar just nu vilket är chill faktiskt. Lyssnar på musik , sitter å snackar å ritar självporträtt gör vi också.. Haha . Kommer bli en lång dag eftersom jag har rest från förra året och måste göra dom proven så slutar runt 5 idag då det blir en sväng till storvik , träning och så solning som avslutning självklart. Måste få lite färg nu innan sommaren , man vill ju inte se likblek ut ;)


Måndag

Första skoldagen efter lovet är avklarad! Gick hyfsat bra att komma upp i morse trots att jag somnade runt 3 . Nu ska jag kila iväg och möta upp Diana för ett tränings pass som avslutad med solning!


Söndag

vaknade upp runt 11 hos Elin med gårdagens smink på och hela faderullan . Blev sent igår så är grymt trött nu ! Men har vart hem en sväng och fräschat upp mig och nu är jag påväg för att möta upp Elin igen . Härligt väder ute , bara brillorna som fattas just nu! Finns en del alternativ idag , Storvik , Hofors eller så blir vi kvar i sandviken å träffa några sköna grabbar . Men vi får se helt enkelt vad dagen har att erbjuda !

Stockholms Shoppingen !

När man nästan inte har nå pengar så vill man ha varenda klädesplagg man ser. Men när man väl har pengar så hittar man nästan ingenting. Haha , är det bara för mig som det är så eller .. ? Hade en riktigt toppen dag i stockholm igår iallafall och fick med mig detta hem


Mot Stockholm !

Sitter på bussen påväg mot huvudstaden med Diana . Solen skiner å brillorna åker på så fort vi klivit av . Kommer bli en härligt dag med massa shopping och annat mys! Ska försöka hinna träffa några kompisar som ja inte träffat sen i sommars , lär ju passa på så att säga . Nu är vi framme så ska bli skönt att få stärka på sig ordentligt , börjar få otroligt ont i rumpan!

 


Film

Efter att pratat med adam i evigheter å försökt komma på nån bra skräckfilm så laddade ja å diana tillslut ner filmen "the shortcutt" brukar inte finnas så jätte många bra skräck filmer men denna var rätt hyfsad iallfall. Till det hade vi muffins popcorn godis och cola , ofeta tjena ! Men man lär ju passa på nu när det är lov , sen när skolan börjar igen blir det hårdkörning ! Just nu ligger vi sängen å kollar tv och väntar på pojken hennes ska komma och sedan blir det att traska hemmåt för min del.Men det blev en härlig onsdagskväll iallafall!


RSS 2.0