Så jävla grym kväll ! :D

kvällen i går på yran var så grym ! Drog dit med Erica Zandra och Tobbe . Kan ju säga att kvällens bästa var Håkan hellström , Timbaktu och Marina & The Diamonds . Och shit va folk det var ! Och det var 8 olika cener så man hann inte se alla artiser men dom bästa fick man ju se ändå .Drog hem runt halv 2 nån gång . Blev några bilde och videos , så kan ju ta och bjussa på några iphone bilder nu å resten sedan kram !






Artister på yran , lördag 30 juli 2011

Ja , ikväll drar jag Sandra Erica och Annelie på yran , TAGGGA till de ! så det lär inte bli nå mer bloggande i dag . inte för att det har varit något bra update dom senaste dagarna då haha men iallafall , här är listan på kvällens artister 


Timbuktu & Damn!

Håkan hellström

Veronica Maggio

Big Boi

Eric Saade

MRTN STHLM BEAT

Alexis Weak

Marina & The Diamonds

Säkert!

Carl Norén

Adrian Lux

Orup

Simian Ghost

Bäddat för trubbel

Frida Selander

Riddarna

Landstrom

All Electric

Denicalis

Me & My Army

Graveyard

Raphael Saadiq

Those Dancing Days

Stefan Sundström


Bästa uppdateringen eller vad säger ni ?

Ja okej , bloggandet har väl vart bättre men det är ju sommarlov och jag vill hinna med så mycket som möjligt och ännu mera nu när vi är uppe i huset i björkvattnet . Iallfall , min dag har settu ut så att i morse la jag mig och solade å kollade på medans pappa å joel klippte gräsmattorna , haha kul å jävlas lite med dom ;) Sedan åkte vi fyrhjuling ner till stranden då även anna-may var med så vi badade där och nu har vi precis komit till baks hit , nu ska vi sätta igång grillningen så hörs vi sen , bjuder på en blööt cam bil precis efter badningen puss på er :D



Godnatt

Min iphone har nåt fel så går inte att överföra bilder så ni får överleva på arkiv bilder tills nästa vecka då jag kommer hem till sandviken . Idag har vi inte hunit med så mycket , kom till björkvattnet runt 8 å sen dess har vi vart ner till stranden å sen har vi bara chillat å spelat kort . Nu ska jag ta å sussa , ska upp å åka vattenskoter i morgon ,kram !


miss u honey ! ♥


just nu..


storsjös yran i östersund .

Härlig kväll , först barnvakt sedan drog vi på storsjö yran och kollade när Erica sjöng å sedan satt ute å snacka å bara hade det mysigt . Imorgon åker vi upp till björkvattnet och är där tills på lördag då vi åker tillbaka till östersund å då på kvällen drar jag Erica Sandra Annelie å kanske några till ner på yran då Veronica maggio , timbaktu , håkan hellström och 15 andra artister uppträder . Men mer om det på lördag . Men ska upp vid 7 imorgon så ska ta å fortsätta å messa lite med sebbe och sedan sova , kram !


bild från egypten


Tiden går fort när man har roligt

Ojj har glömt bort bloggen totalt men ska försöka slänga in ett mobil inlägg , dock utan bild pågrund av att det inte funkar men iallafall, är hos Östen å här är det fullt ös med små ungar i 2 års ålden , är typ 5-6 ungar haha men gulliga är dom så de gör inte så mycket :) klockan 8 drar jag Sandra , Robin å Annelie ner på stråket å så vid halv 9 ska erica min kusin sjunga satt vi drar å kollar på de :) så kommer min kväll att se ut ;)

Sola bada ute å grilla ...

Tjena tjena ! Resan gick bara bra , pappa köppte godis å bra musik i bilen så inte har jag klagat nå ;) nu är vi ett gäng som grillar , suttit å snackat med Elin i en timme nu så ska ta å va social med kusinerna nu , tog med mig system kameran men glömde överförings sladden hemma så ni får nöja er med iphone bilder hela veckan men det går väl lika bra ?;) hörs i natt å då med bilder kram !

Mot östersund ! :)

Så nu har jag allt packat å strax kommer pappa och hämtar mig så åker vi till östersund , tar 5 timmar . Men så länge det dunkas musik i bilen så klarar jag mig.Hörs när jag kommer fram ;) !

Maven mode

Bättre sent än aldrig men har har ni videon , och ja jag vet , lite skakig på handen, men sjukt duktiga killar det dära ! :)

För lat för att hämta datorn så kör mobil bloggning istället ;)

Ligger så bra här i sängen framför tvn så orkar inte resa mig upp å gå ända ner till källarn för att hämta datorn.. Iallafall idag åkte jag å Elin och mötte Marwan , tog en glass på donken å snackade lite grann om gårdagen. Sedan kom Kajsa och Moa å vi gjorde lite allt möjligt:) träffade även nahid och Fathema , sjuuukt länge sedan ! Imorgon åker jag upp till Östersund och stannar där tills på onsdag då vi åker till björkvattnet , vet inte riktigt vilks som ska dit men tar med mig både datorn och kameran så inlägg kommer det att bli ;) ska ta och börja packa lite nu , åker tidigt imorgon så bäst att få allting gjort ,kram

spårad kväll !

Kvällen började bra , lyssnade på när olika band spelade , Maven mode var kvällens bästa , riktigt duktiga killar . Slänger in en video i ett annat inlägg . Men iallafall ..
-
Fram mot natten så spårade det verkligen ut ..det komfram ett par svenne killar ( 4-5 st ) och började kaxa mot blattarna . Svennarna gick sedan där i från och inget mer med det tills alla blattar spelade fotboll på basket plan å jag och Diana skulle gå till dom när vi ser att ett helt gäng med svenne killar kommer , mins 60 st var dom och dom står på ena sidan av basket plan å vi tjejor stod med blattarna på andra sidan ..
´
En kille med kniv kommer fram och först frågar mig vad fan jag höll på med som stod på blattarnas sida , sedan kommer han fram och kniv hotar Diana .. En annan kom även fram till mig och Elin och frågade om vi kände någon som hette moosa , han sa sedan att vi skulle få bort honom där i från för att dom vela inte att han skulle bli skada (?) för han sa att några hade pistoler och knivar .. Det hela slutade med att det kom 4-5 polis bilar och jag och Diana fick snacka med polisen om kniv hotet . Jag Diana Elin gick med killarna till donken och sedan runt 3 gick jag å Elin hem till mig och somnade nästan på engång . och en sak jag inte fattar , hur i helvetet tänkte svenne killarna när dom börja kaxa mot blattarna ? Haha vem som helst fattar att det skulle sluta illa för svnne killarna jaja men så såg min kväll ut .


Lördag

Nu drar jag iväg för att ha en härlig kväll med en massa folk , hörs i natt och förhoppnings vis med en massa bilder då :D kram♥

Godmorgon

Har ni sovit gott ? - själv vakna jag med värdens mag ont men det börjar försvinna nu , skönt ! Planerna för idag är att först gå och sola med Elin , sedan vid fem ska jag möta upp Diana och så drar vi ner på parkrocken där vi träffar resten utav folket .Har regnat hela morgonen men nu börjar solen kika förbi så kommer nog bli en härlig kväll ;)

Update 03.17

Diana var så snäll och kom till mig å gjorde mig sälskap och runt halv 2 kom mamma å pappa hem så vi drog ut och just nu är vi på stan å snackar om allt å ingenting .hahaha det var så fult för nyss åkte det ett par killar förbi och den en sa " kolla där är tjejorna vi ragga upp i går " den andra kille " vah måste stanna och kolla" och så stannade han och glodde på oss och sa "nää det är väl inte dom , eller" den andra killen " haha nej jag vet , vela bara se hur du ragerade" och så åkte dom i väg å ropade " ni får ha det så bra tjejor ni var väldigt söta , men det har ni säkert hört förut " hahahahah jävla randoms alltså ;) nej nu ska jag följa med Diana en bit och sedan går jag hemåt , puss å kram på er ;)

Ensam hemma

Kom hem efter en härlig kväll med cheyyorna , sjukt kul å träffa dom efter två veckor . Dock så är jag själv hemma, hatar att va ensam hemma på natten :( vet inte ens var mamma är ? haha lyckat .. Å varken mamma eller pappa svara på mobilen så man tackar för det . Nej men ska ta och ringa hit någon så jag slipper va själv , men innan det så bjuder jag på några bilder från kvällen :)

Fredag den 22 Juli

Saknar Egypten ! Eller ah , värmen .. Usch känns som vinter här i sandviken .. Men men just nu skiter jag i att det bara är 15 grader och typ regnar (?) har dragit på mig shorts och ett linne och ska ut för att träffa cheyyyorna ! var ju två veckor sedan , och så får jag äntligen träffa Elin ! :D snart en månadsen ju :o nej allt för lång tid det .. Hörs ikväll hörrn , kram ♥

Några bilder från egypten

 


Grattis Elin !

Bilderna från Egypten sprider jag ut i lite olika inlägg , var över 1500 bilder och ja ,alla är inte blogg bara om man säger så ;) Men tänkte iallafall passa på och gratta Elin som fyller 14 i dag :D Hoppas att du får en underbar dag gumman :)♥


På arlanda

Att dra på beach party och komma in på hotell rumet vid 4 och sedan lär upp efter två timmar för att åka hem till Sverige är väl inte det smartaste jag har gjort .. Men nu sitter jag äntligen i bilen på väg hem efter en lång resa . Och vad är det första man ser när man kliver av planet då ?jo att det spö regnar , kunde man förväntat sig nåt annat ?- nää.. Men kommer iallafall till Sandviken runt 11 ikväll då jag direkt drar för att träffa saknade Diana och Moa hihihi rooouuligt :):) hörs i morgon och då med en MASSA bilder från resan kram!

Jaa !!!!!

Idag kommer Lollo hem , såååå kul :)

Ska träffa henne imorgon, och liiiiiiiiiiiitte jag längtar då :) :) :)
Sitter nu och väntar på att Moa ska komma till mig. Är sjukt rastlös så då är det väl bra att nån kommer hit och är lite social med mig :) hihi.

Imorgon fyller jag år ! Men jag vet att jag inte kommer få det jag vill ha :( Så det kanske inte blir en lyckad födelsedag :( får se.

Nu ska jag kolla vad jag ska ha på mig idag och så, så får ni alla ha det så bra :)

Ni kan ju kollla in min blogg också, Hääääääääääääääääääääääääääääär ;)


Hem till sverigen i morgon :(

Imorgon åker jag hem till sverige  , kommer sakna alla här och framförallt SOLEN har vart runt 48 grader så ja , ni förstår ..

Nu sitter jag och snackar med lite folk på facebook , planerar även den närmsta veckan men en massa härligt folk , så imorgon vid halv 11 på kvällen kommer jag hem till sandviken , och då ska jag direkt iväg för att träffa Diana och sedan även Moa hihi :) och på fredag så blir det att fira Elin som fyller ! Så blir att träffa en massa folk då :D saknar alla cheyyyor å killarna för den delen , så ska bli kul att träffa alla igen men nog om det , ikväll så blir vi ett gäng som drar i väg på beach party ! Så ska upp på hotell rumet och göra mig i ordning nu , hörs i morgon när jag är framme i sverige kraaam :D


Heheh

Förlåt för jag är dåligt på att blogga.

Men såhär är det att jag fortfarande är sjuk , och då har jag inget att blogga om ?

På fredag ska jag iaf ut ! Mina planer där är fullsatt heella dagen ! Det kan jag ju berätta om.

På fredag ska jag vara med Robin, senarw på kvällen ska jag träffa älsklingscheyorna ! :)
Underbar min födelsedag kommer bli, ska fira min födelsedag på lördag för mamma och alla jobbar på fredag :)

Jaja, nu ska jag lägga mig i soffan och kolla på tv :) hihi ha en bra dag så får vi längta tills Lollo kommer hem så det blir bättre uppdatering :)


Såg i Lollos arkiv en bild på hennes mamma och hon när dom var utomlands förra året tror jag?
Jag kan lova er att hennes mamma ser ut som en kolbit nu när hon kommer hem ;) Lollo med för den delen ;) hehe


Jag saknar Louise ! :O

Godmorgon, Nu är det så att jag vet inte vad jag ska blogga om?

Har försökt hålla den här bloggen uppdaterad , men vet knappt vad jag ska skriva om?

Jag kan skriva om ett minne jag och Lollo har, Oj vi har många. Jag vill ta upp ett minne om för några år sedan vi var i rullsand. Åh gud jag kan fortfarande garva åt det. Men jag vet inte om jag får skriva ut det, kanske är pinsamt eller nåt, Men kul var det. Men vi tar något annat.

Alltid när jag och Lollo ska göra nånting så blir det alltid något fel , haha? Så en gång skulle vi till Valbo, vi kom iväg som vanligt, hennes pappa skjusade oss. så gick vi till Busstabellen och skulle se vilken buss vi skulle med.
Så var det en buss som gick halv sex. Så vi shoppade och så. Så gick vi till bussen och väntade, det var skit kallt också, det blåste jätte mycket å så..
Så sex kollade på busstabellen och då hade vi läst fel hahahaha. Så bussen skulle gå halv åtta?
Så kom det fram en gubbe till oss på cykel och frågade efter bussen till gävle. Sen skulle han ge Lollo sin jacka för han såg att hon fryste.
Haha sen visade vi han vart bussen till gävle gick, så när han visste åkte han åt andra hållet med sin cykel.. Hhaa vilket pucko?

haha om nån orkade läsa igenom det där så kanske ingen fattar? tror det bara är jag och lollo, haha men försök ;)

Sen alltid om vi ska baka nånting så glömmer vi alltid någonting eller så.
En gång skulle vi göra pepparkakor , då kan det inte gå fel. Men så skulle vi göra glasyr, så hade dom inget florsocker, och vi orkade inte gå och köpa, så vi tog strösocker ;) Hahha fyfan va äckligt det var ;)



Lite svårt att förklara, men jag fattar det är huvudsaken haha ;)


Haha på ålandsbåten


Louise här ! :D

Tjena Tjena Tjena !!! :D

Sitter nu och snackar med ett par saknade personer på Facebook , annars så är allt hur bra som helst , solat badat umgåtts med härligt folk men dom senaste dagarna har det var överdrivet varmt , 48-49 grader så man orkar bara ligga och sola max en timme sedan pallar man inte mer ..

igår orkade vi inte med ett skit så efter nån timmas solning så gick vi upp på hotell rummet , beställde pizza och kollade på fotboll och sverige tog brons! såå härligt spelat ! :D

men ikväll så åker jag med familjen till marina har jag för mig att det heter , stoooort shopping ställe och en jätte fin resturang så vi har bokat bord där eftersom vi är så trötta på hotell maten så att säga haha och det ligger bara 10 min här i från ,nära och bra :)

Ni får ha det så härligt så hörs vi om nån dag , kraam :))))


om mindre än en vecka så !

OM mindre än en vecka kommer lollo hem, längtar, det gör säkert ni med !
Jag är sjuk så sitter inte vid datorn så ofta då, så därför har det inte blivit nån uppdatering. Är ledsen för det.

Jag har blåsor i halsen , så måste ta nån sköljsak i två gånger per dag blablabla..
Sen har jag färgat håret idag, jag färgade samma färg som innan, det var inte tillräckligt med färg i förra gången, så nu är håret lite mörkare heheh ;)

Är lite småsur så ska sova nu och försöka vakna upp med ett bättre humör :)

Juste, Sverige tog Brons ! Fan va glad jag blev :) Snyggaste målet också ;) hihih

Men godnatt nu ! ♥

sho ! ;)



Idag har jag varit barnvakt, det gick bra. Lättförtjänta pengar hehehe ;)

Vi kollade på film hela dagen för det har regnat ;(
Och så nu börjar jag bli sjuk igen :( har ont i magen och halsen :( inte bra det här. På måndag måste jag vara frisk ! jag måste bara ! :)

Idag har vi fått en ny damsugare , är fan stolt över den *Blink* hehehe.

men den låter :( det är ett minus.

Jaja jag ska sova nu så jag blir frisk, pusshej till er alla lollos läsare ;)


kass uppdatering.se

Förlåt för jag inte uppdaterat här på lollos blogg, men det har varit lika dåligt uppdatering på min blogg med..

I tisdag var det ju träning, kul förutom att jag förvärrade mitt knä enu mer, så har skit ont :(
Sen så sov jag hos moa :) Kände mig fett dissig för jag snackade i tele , men det blev bättre sen när jag la på :)
Sen igår käkade vi på donken och så och drog sen till Sommarkväll :)

Träffade folk jag inte sett på år, och träffade Robiiin :) hihih

Sen så skulle vi gå till scenen och så låg det en tändare på gatan, så råkade jag gå på den och halka :( fan va det gjorde mer ont i mitt knä då :(

Och idag så är jag sjuk................................ Har skit ont i Halsen och problem med att gå pgr av mitt knä..

Men imorgon ska jag vara barnvakt åt Emmy heter hon :) hoppas det går bra haha ;)


Ska vara barnvakt åt den här lilltjejen ;)


Louise här ! :D

Har äntligen kommit på hur man skriver åäö på detta arabiska tangentbort :D  Hela morgonen har vi solat och badat som vanligt , men nu är det runt 43 grader så kände att jag lära ta en liten paous från sloandet .

Igår åkte vi med två andra familjer till en ö där vi solade , badade och snorklade , fast när man kom ut en bra bit å kollade så såg man hur djupt det var , ungefär 40 meter djupt ååå då fick jag lite panik .... men det var rätt så nice att se ändå .

Annars så har jag det hur bra som helst här , fast saknar alla där hemma .. Nej men nu ska jag ut till poolen och bada , tiden på mitt internett tar ändå slut när som helltst ;) kram på er allihopa ! :D

dag7- en låt som betyder något för dig


Elin här ;)

han inte blogga igår kväll nånting,

Igår var jag först med Moa, Kajsa, Josefin och Sandra. Vi satt på Donken och tjockade oss ;)
Sen drog vi till stan, då blev Sandra kissnödig så vi var tvungen att gå tillbaks till Donken haha.
Sen gick vi till Stadsparken och hade det trevligt :) Sen åkte typ alla hem till sig och åt mat :) Efter det åkte jag hem till Kajsa och där var hon, Moa och Emilia :) Vi cyklade till jernvallen och mötte Sandra, Josefin och Emil (tror jag han hette) hah. Så skulle vi till Hedåsen, så var det nå personer där och blabla.

trevligt ibörjan tills Kajsa hade tappat bort sina nyckar? Kul.
vi letade efter dom i typ en timme och inte hittade dom.. så vi drog hem, eller jag hade lånat en av kajsas cyklar så hon fick ta den cykeln hem så ringde jag min morfar så kom han och hämtade mig och Emilia då.
Tack Morfar hihih :)


dag6-din profilbild på facebook


Tjo Elin här igen!

Nu har jag tagit en ganska dålig bild, man ser håret iaf sådär, så tänkte visa upp mitt hår här också haha.


Känner att jag är dåligt på att blogga

Det känns som jag är dålig på att blogga. Har två bloggar att sköta om och det känns konstigt att skriva samma saker på båda.

Ehm, ja. Idag har jag färgat mitt hår ! Mörkbrunt, blev väl bra :) lägger ut en bild sen när den andra datorn är fixad :)

Juste igår, Sverige vann på fotboll ! Fan va glad jag blev, så nu möter dom Japan på Onsdag.
Tagga till den matchen !

Har lagt ut massa bilder på min blogg så jag orkar inte lägga ut samma bilder här, så om ni vill se om min resa och så är det bara att trycka HÄÄR.

ska äta lite godis nu och så :) Ska va meed Moa och Kajsa idag :) hihi


Hela min familj :)


dag5- en somrig bild


internett cafe

Ja , just nu sitter jag pa internett cafeet her po hotellet . Har solat badat och bara haft det so herligt dom hera tre dagarna ! Har fott en herlig brenna ockso , sog att elin hade skrivit att hon hort po nyheterna att det var no konstiga gerjjer her i egypten , men der vi er so e det bara lugnt . Men nu ska jag i veg och eta middag och sedan ska jag mota upp Erik , Christoffer , Malin och Johan och so drar vi ut po stan och sheckar lite , even ett disco senare i natt som vi tenkt att go po. Men hoppas ni har det lika bra som mig puss po er


Dag4- En random bild


Godmorgon :)

Godmorgon alla lollos kära bloggläsare.

Idag är det söndag och det är fotboll idag ! :D
13.00 möter Sverige Australien. TAGGA :)
Idag ska jag också färga mitt hår, inte blont som lollo hehe, ska färga mörkbrunt, lägger ut en gammal bild på mig så ni ser hur jag vill ha mitt hår ;)
Och jag saknar Lollo också, saknar ni inte henne också? Ni läser ju hennes blogg? Jag tror hon har jätte bra i Egypten, Men... Jag såg på nyheterna igår, det är nånsak i egypten så alla protesterar och så. Hoppas där dom är , är det inte mycket sånt :)

Så äre, och jag ska nog börja packa upp lite saker och så, ni får bilder också sen här om min resa, men det mesta kommer nog vara på min blogg hehe ;)


Ungefär den här hårfärgen :)

Nu är jag hemma så nu kan jag börja blogga :)

Nu är det så att jag (Elin) har fått den stora äran att få blogga på lollos blogg.
Jag har börjat blogga nu för jag har precis komit hem ifrån Italien. Jag har varit i italien på en kryssning över medelhavet i nåra länder. Jag skriver om min vecka imorgon eller ikväll :)

ska snart ut och va med mina saknade ungar Moa och Kajsa.
Har saknat alla, och Lollo, dig saknar jag som fan !
blev ett kort inlägg , men checka min blogg HÄÄÄR så bloggar jag där också ;)

Dag3- en låt som väcker dåliga minnen


Dag 2- en låt som väcker bra minnen


tidsinställt inlägg

dag1- en bild på dig och din bästavän
dag2- en låt som väcker bra minnen
dag3- en låt som väcker dåliga minnen
dag4- en random bild
dag5- en somrig bild
dag6-din profilbild på facebook
dag7- en låt som betyder något för dig


Framme i Egypten

Precis landat i hurghada här i Egypten och fyfan va varmt det är , håller på att avlida ! Tog 5 och en halv timme att flyga och jag som knappt kan sitta still i 5 minuter , jobbigt värre .. Men va två bra filmer på flyget och så lyckades jag sova i någon timme .Haha nej nu ska jag inte klaga , ska ta och njuta av denna värme i två härliga veckor :D Bloggar mer när jag kommer till hotellet , om internett funkar där så att säga men det borde det gör kram ! :)

Sitter på flyget nu

Sitter nu på planet och håller på och beställer lite saker från taxfree som vi kommer få när vi åker hem , har valt två parfymer och en massa godis hihi :):) har även redan träffat 4 killar som ska bo på samma hotell , två av dom har platsens bredvid mig så sitter och snckar med som om lite allt möjligt , riktigt trevliga killar detdär , men har knappt nå ladd kvar i mobilen så får väl hoppas att det finns internet på hotellet ,kram :)

Sitter i bilen på väg till arlanda efter en toppen kväll !

Donken först , sen efter vi hade mött upp alla boysen och efter en massa krongel hit å dit om vart vi skulle och killarna klagade på att det var för kallt så det slutade med att vi hamnade i nån random snubbes lägenhet . Var där å hade allmänt trevligt :) Tjejorna skulle också dit vare tänkt men blev tyvärr inte så , så jag å Diana blev själv med ett gäng killar , men men , det funkar det också ! haha .Kom hem efter två nån gång och nu  sitter jag iaf i bilen på väg till arlanda , kanske slänger in nåt inlägg innan vi kliver på planet ha det så riktigt riktigt trevlig allihopa ♥

datorn har kraschat ..

Tjena goó fiisar ! Ja som ni ser på rubriken så har min dator kraschat så passa på att låna Dianas dator . inatt åker jag till egypten så blir snålt med inlägg , men Elin kommer hålla bloggen uppdateriad i två veckor och jag kommer även slännga in nåt inlägg ibland . Ikväll så blir vi ett gäng som drar upp till hedåsen , får hämtning runt 2 i natt , hem och packa och sedan runt 3 så åker vi till arlanda , kör ett mobil inlägg då puuss sötnosar ! :D
Men kan bjuda på 3 härliga bilder från när vi tog en glass på donken tidigare i dag ;)
Åh justea, har ju färgat blont nu också , för er som inte viste :D

Uppe med tuppen !

eller hur man brukar säga ? Klockan ringde vid halv 6 (?) somna runt 5 så tjena trött cheeyyy ! ska till sjukhuset i gävle klockan 8 redan . Alltså vad är det med mig och tidiga morgonar ? detta är 4 dagen jag kliver upp tidigt , sjutkt ... haha Fick även tusen kr av pappsen i går så blir en sväng till 9an å shoppa lite medans vi ändå är i gävle , sen i kväll ska jag träffa moa å några till och säga hejdå till dom för i natt åker jag ju wooohoo ! :D
Bild på Elin emilia kajsa mig från förra veckan ;)
Tog även bilden från Emilias blogg , i hope it is okey ? ♥

Mobil bloggning

Sitter nu i våran nya bil påväg hem i från Falun. Pappa fråga i morse om jag vela hänka med när han skulle köpa en ny bil så varför inte lixom ? Älskar att åka bil lite längre , åka å dunka musik så härligt ! Fick även med mig ett par skor här i från men vi görs när jag kommer hem kram!

Film kväll

Har precis laddat ner Fast & Furious 5 och The Hangover 2 . Har åkt på feber och hals ont så har laddat upp med en skål nötter och loka så ska jag krypa ner under täcket och kolla film hela kvällen .Härligt att va sjuk sådär två dagar innan jag åker ? och inte nog med det så har jag största mens värken också , nej nu ska jag sluta klaga och kolla film istället kram!


Snabb update

Sitter just nu på ett fik i Gävle med pappsen , har fått några linnen och shorts och strax ska vi fortsätta med shoppingen . Kort inlägg men bättre det än inget alls eller hur ;)

4 juli 2011

Helluu alla söta läsare ! Nån som är vaken å pigg denna tid då tro ? - Kan inte vara många men jag ställde iaf klockan på halv 9 bara för att jag lär försöka vända tillbax på dygnet tills då vi åker till Egypten , somnade runt halv 7 i morse så har inte fått mycket sömn så känner mig rätt så sliten ! Teres kommer iallafall hit runt 11 så ska ta och göra mig i ordning nu hörs ♥

lite grann om kvällen

Min kväll har sett ut såhär att först var jag och Diana ut och åt , träffade även Moa Kajsa och Emilia på vägen hem så snacka med dom ett litet tag , alltid trevligt det :) Har även fått reda på att en härlig liten grabb håller på med min kompis , och der är inte det man vill få höra  i första taget då men men life goes on ellerhur ;)


Drar ut en sväng

Dålig update iknow and im sorry about that . Men nu ska jag ut en sväng för att umgås med lite folk . Ni får ha en härlig chill söndag allihopa , eller om ni fiiieestar men ha det bra iaf , för det ska jag ha :)

I found my lovely phone !

Är sååå glad just nu ! Har äntligen hittat min älskade mobil ! Eller ah , mamma hittade den i tvätt korgen .. på alla ställen så låg den där ? hur !? aja nu har jag den iaf !♥

Darius & Finlay feat. Tibration - She's A Freak


Tappat bort mobilen ...?

Mitt rum , vardagsrumet , pappas rum toan köket hallen källaren garderoberna (?), ja överallt har jag letat men jag hittar inte min mobil ! Vart fan har jag lagt den ? Och smart som jag är har jag för det mesta ljud av , så att ringa till den är ju bara att glömma ...  I need my phone !

Goodnight my sweet readers ♥

Härlig kväll , men nu ska jag ta och sussa , får ju inte glömma att det är en dag i morgon också ;)



snålt med uppdatering

- Men det är sommarlov så man har bara inte tid för datorn ! Så mycket annat som man måste hinna med  ;)
Och nu är det bara 6 dagar kvar till jag åker ! :D hur härlig kommer inte det bli lixom !? Skulle dragit på club heat ikväll , men planerna blev ändrade så ska strax i väg för att möta Diana , får se hur denna kväll kommer sluta ;)
Bjussar på en snabb å suddig liten outfit bild .

 


RSS 2.0