Godmorgon !

Hållit på och städat hela morgonen och nu ska jag duscha och vidare till gymmet med Diana . Ikväll blir det antingen västanbyn eller till gävle , vi får se helt enkelt !

fml..

Skit dag rättare sagt .Har inte kunnat ätit nåt på hela dagen för jag mått så illa . Feber och en dundrande huvudverk som inte vill försvinna . Ska kura ner mig i sängen nu och slå på en film och försöka att somna och förhoppningsvis vaknar upp pigg och frisk . Blir förhoppningsvis träning med Diana och sedan till Gävle på kvällen för att umgås med härligt folk . Men mer om det imorgon för nu tar jag och säger Godnatt för ikväll♥

Cir.Cuz - Diva


Söndag

Gårdagen vart lyckad som dom flesta kvällarna brukar blir . Mötte upp Diana och grabbarna på stan och sedan åkte vi iväg till björksätra till en lägenhet där det var proppat med folk . Blev dock jenas som natt mat igår igen .. Måste sluta med det där alltså .. haha iallfall så när jag skulle hem så hitta jag inte mina nycklar och ingen var hemma heller . Mötte även Markus Gabriel och Daniel David på vägen hem så stod och snackade med dom till deras buss kom . Ringde då och väckte Adam eftersom jag var ungefär vid han och  inte hade nån stan å sov haha ! å snäll som han är så bäddade han upp en säng åt mig så drog å sov hos han . Snackade i nån timme tills båda somna . Drog hem runt 9 i morse och nu ska jag duscha och frächa till mig och sedan vidare till valbo .


Drar ut nu , ha en härlig lördags kväll allihopa !


Härligaste kvällen på länge !

Kom precis hem , eller ah runt halv 4 så är sjukt trött nu , men gör allt för er läsare så skriver lite grann om kvällen innan jag tar och sussar ..

Börja med att jag Diana Moosa  drog till göranssonska . Var längsta köerna kan jag säga ! Men som tur är såg vi Cassan Morad så vi ställde oss vid dem .Murre Marwan och resten stod även där . När vi äntligen kom in så var det en massa för band osv från 19-21.30 då kvällens höjdpukt var , 50 cent så klart ! Vart ett jälva drag alltså ! Propppp fullt med folk ! Tappade bort Diana och gängen så var med Elin Emilia Vendela och Alva i stort sätt hela kvällen . Plus grabbarna då . Men tillslut så hitta vi Diana då dom andra tjejorna drog och det var då det roliga börja ! Inte för att dom drog då haha men var roligast mot slutet vi dansade med allt och alla haha ..
Sedan vidare för att leta nåt ställe att käka så vi drog först till donken fan faan vilken kö det var ! Så vi drog vidare till jensas . Åkte hem till en annan kompis runt 2 och nu har jag precis kommit hem ifrån han och nu försöker jag få tag i Diana eftersom jag skulle sovit där men   får inte tag på henne nu !
Har tyvärr inte en enda bild från dagen med det får ni stå ut med.Godnatt !


Denna kväll kan inte sluta nåt annat än bra !

Sitter hemma hos Diana och vi håller på och fixa oss inför kvällen och dunkar 50cen , hahah taggade till MAX !;)


The patriot

Sitter här med klassen och vi ska nu kolla på en två och en halv timmes film .som vanligt har jag och Diana tjockat på oss chips och godis plus dricka haha jaja nu kollar läraren surt så lär lägga undan luren puss på rumpan !


Godmorgon !

Börjar om några minuter så ska alldeles strax kila i väg till skolan . Men shit va det är mörkt ute alltså ! Nästan så man blir lite mörk rädd här ... Haha nejdå men idag blir det fullt upp så ni får räkna med dålig update idag tyvärr , men tror nog inte så många kommer sitta framför datorena idag när 50 cen å alla kör ikväll så då gör det väl inte så mycket ;)

Torsdag

precis tagit ett varmt härligt bad och håller just nu på för fullt att leta kläder tills i morgon kväll då det blir att gå på 50 cent med folket ! Blir nog en braa start på lovet ! Nej nu ska jag leta vidare och sedan sova , så otroligt trött ! Godnatt

Gymmet !

Tjena ! Öser på har på gymmet med Diana där vi vart i nån timma nu och blir säkert kvar minst en timme till så har inte tid för er kära läsare just nu bye puss hej


Kilar iväg till skolan nu , hörs !


Onsdag

Kom precis hem efter en sväng till valbo med Marlene efter letan på att par jeans men kom hem med några tröjor ist . Iallfall så ska jag alldeles strax dra mig iväg till gymmet ,får även sällskap utav Diana . Men ska ta och byta om till tränings kläder och sedan dra iväg !
Haha , gammal bild !

Mycket att skriva om ?

Haha jo tack märks att man är trött när man har så här mycket att skriva om ? Nej nu ska jag ta och lägga mig ska bli sååå skönt . Skola i morgon och efter det blir det en tur till valbo med syster , men mer om det imorgon för nu kan jag knappt hålla ögonen öppna !

Tisdag

Sitter och funderar på vad jag ska göra ikväll , antingen blir det att ta bussen till västanbyn för att umgås med David och Alexander , eller ett pass på gymmet med tjejorna .. Får se vad det blir ska iallfall till rese för att möta upp min syster.Hennes tåg kommer 23.15 så får väl se om jag lyckas hålla mig vaken tills dess haha .. ;)

Dagen osv

Som sagt så var jag på Bio i gävle i går med Moosa Diana och Murre . Filmen var lite små seg i början och om den var läskig ? njaa fanns väll vissa stunder man hoppade till elle kurade ner ansiktet i sjalen men tycket 2an var mycket bättre ! Nu ska jag alldeles strax hem till pappa och sedan bilr det iväg på kvarsittning . Ingen aning om varför jag fått det (igen ?!) men det är väl bara att gå dit å sitta av tiden eller hur ..;)
efter bion kom moosa fram hoppandes såhär .. Härlig eller vad säger ni ?

Mot gävle !


Gissa vad jag precis gjorde ..?

Jo sov ! Haha shit alltså , jag måste va den tröttaste personen i världen ! Men nog om allt sovande . Ska in till gävle med Murre Moosa och Diana ikväll runt 9 för att se Paranormal Activity 3 ! Äntligen fick vi biljetter , har vart FULLT ända sen premiären .. Tror nog att jag och Diana är dom som blir minst rädda , eller vad tror ni ? ;)

Lunch på jensas !

Har precis tryckt ner en halv kebab rulle , kan ju säga att jag inte behöver ät dom närmsta månadern framöver haha ..sitter å väntat på skjuts till skolan ,vi är redan en kvart sena inte bra inte ..men lär kila nu bye !


Ny dag , Ny vecka .

Är sjuuukt trött ! Men jag lär nog inte va den ända .. ? Godmorgon på er förresten ! Sitter här ny duschad i handduk och ska väl alldeles strax ta och börja göra mig redo för skolan ! Största problemet just nu är väl vad man ska ha på sig ..? haha ojj vilka problem man har här i livet alltså .. Nej nu har jag inte tid mer er nå mer måste skynda så ja inte kommer sent ni vet , hörs ! :)

Tidig kväll .

Huuur gott lixom ?!
Medans jag sitter och tjcokar i mig dom otrolit smarriga kakorna som jag gjorde tidigare i dag så sitter jag även och nyser som aldrig förr , hur irriterande som helst ju ! haha usch .. Nej nu ska jag borsta gaddarna och ta å sussa , Godnatt !

Just nu

Pumpar på på gymmet på förfullt med Diana ,Kajsa och Moa kom precis ockå men strax ska vi dra ner på stan till det andra gymmet för att möta upp killarna hörs !


tjejerna tänker mer på sitt yttre en sitt inre, för killarna har lättare att se än att tänka..

Precis satt in kokkos kakan i ugnen , hoppas den blir lika god när den blir klar som smeten var ! haha tjena tjockis ! Ska fixa klart lite här hemma sedan möta upp Diana!

Prosit !

Usch , vad är det med mig och förkylning ? Har vart sjukt till och från i 2-3 veckor nu ? Nyser som aldrig förr ! haha .. Skulle igentligen på konfa träff idag kl 1-7 , är väl inte så jätte taggad på det så rätt så skönt och slippa ellerhur ;) Ska försöka få med mig Diana på ett tränings pass men det går ju som det går , kanske ska ringa och höra om pelle har lust ? Nej nu ska jag ta en dusch och sedan börja med hemkunskap läxan där vi ska laga mat å skicka bild på det vi lagat till läraren , hmm undra va det blir för gott . Man är ju kung på matlagning så att säga ;)

Strömavbrott ..?

Ja , igår kväll släktes nästan hela sandviken ner ..?
Var även ensam hemma . Hade vridit upp musiken på högsta volym , hade varenda lapa tänd i huset och satt med både tv och datorn på ( haha ja , jag är sjukt mörkrädd när jag är ensam hemma ) och så vipps , så stängs allting av ! Blir helt kål svart i hela huset ! och så dagen innan såg jag och min bror på nån film då mördan gick in i huset och tröck på ström avbrytan så allt blev svart å sedan mördade han familjen och gissa om inte jag satt och tänkte på det ? haha men då fick jag sms från Diana som fråga om de var ström avbrott här också , sen såg jag på facebook att hela sandviken hade de ! Skönt att det inte var nån mördare iallfall  ! haha så tände en massa ljus osv , drog ut träffade killarna och sedan hem och då var strömmen tillbax , härlig lördagskväll eller vad säger ni;)

Oj ,vaknade precis !

Blir alltid så trött när jag har feber , men efter att ha sovit ett tag har det nästa gått över , skönt !
Diana skulle åka iväg och göra en grej , kan inte säga vad eftersom hon håller det hemligt i sin blogg.Men kan säga att jag är grymt avis på henne ! Så istället så kanske jag drar iväg och möter upp grabbarna på stan lite senare , får se om jag hittar mina vantar annars blir det inget ! haha sjukt kallt ute nu .. :(
haha vattenkriget i 6an

Godmorgon

Ligger i sängen ny vaken  och trött som satan är ja också . Men har vaknat varje timme sen kl 7 utav sms så nu ger jag upp hoppet om att få somna om .. haha jaja , ska till valbo alldeles strax också ,måste bara hoppa in i duschen och piggna till först . Och sedan ikväll va tror ni händer då ? - Jo träna som vanligt med Diana ! sedan drar vi väl vidare men mer om det sen för nu ska jag ta ett varmt härligt bad !

Drar ut en sväng nu !


Hemma !

Körde två timmars pass på gymmet .Skönast att kö på kvällen då det inte är lika mycket folk där . Pelle var även med och körde med oss ett tag , eller ah , vi körde på medans han satt och kollade på ... haha pinsamt läge eller vad säger ni ? äsch är man biff så spelar det ingen roll ;) nu ska jag ta ett riktigt varmt bad ! Puss på rumpan !

Mot gymmet !

Väntar på skjuts och så drar jag och Diana till gymmet för att pummpa på , ha en bra fredag kväll allihopa !
image description

Gävle

Inte förens en hel dags shopping så kom jag på hur sky höga mina klack var , haha ajj mina fötter alltså ! Tog iallfall bussen in till gävle å mötte upp pappsen för lite shopping . Var ute efter en vinter jacka . Vi sprang in i ALLA butiker som hade jackor och antingen var dom för långa, för korta , för bubbliga,för tunna. allts hittade verkligen ingen ! Kanske jag som är för kräsen ? Haha jaja .. Fick iallafall med mig ett par Lovikavantar och reebok easytone , får väl se om man får fastare vader/lår/rumpa som dom säger att man ska få .. ? ;)

Mot skolan

Jajjamensan , nu går jag iväg till skolan för några lektioner . Sedan blir det en sväng till gävle efter skolan och så. Träning ikväll också men ja , mer om det sen för nu lär jag kila iväg ! Kör på svarta jeans , Tjocktröja , och uppsatt ! Måste ju ha det nu eftersom min hårförlägning är helt åt helvetet , sjukt slitet så lär skippa den men har ju så kort hår ! haha jaja hörs puss hej

Ghaaach så snygga !

Fick hem dessa läckerbitar i dag !

Paket

Mamma var i väg och hämtade ut ett paket åt mig . Hmm , undra va det kan va..? ;)

Godmorgon

oj , vaknade nu haha skönt att få sova ut ! Annars då , hur mår ni ? sovit gott ?- själv så har jag hostat å snuvat hela natten , men sitter här och försöker tvinga i mig en kopp te .Känns lite bättre men ändå inte helt bra men får hoppas det går över till helgen !
Härliga tider !

sjukhuset next.

Usch , är det bara jag som verkligen hatar att gå till doktorn ? Vet inte varför men känns äckligt på nåt sätt ? Lika att gå till tandläkaren , sjukt obehagligt ! Men iallfall så slutade jag efter lunch efter som jag ska till doktorn i dag runt 2.Önska mig lycka till .. haha nej men så farligt blir det nog inte får vi väl hoppas ? Blir träning med tjejorna som vanligt ikväll men mer om det sen , hörs !

la la la you make me feel that.. la la la you make me feel so..

Ny duschad och fräch så ska jag ta och hoppa ner i sängen alldeles strax . Provet på kvarsittningen gick suuuper så man tackar för hjälpen moa ! haha , blev hem slänga på sig tränings kläderna och vidare till gymmet med tjejorna . Sedan blev det en tur till hemma kväll för en powerking men nu tar jag och säger godnatt♥!


Internet shopping

Tjena ! I väntan på att Diana ska komma och att Kajsa ska bli klar så passar jag på och internet shoppar lite , hittat lite snygg som jag tänkt att ha på 50cent  . Men har även blivit helt kär i ett par skor ! Fast vet inte vilken färg , Vit/gråa , Svarta , Grå/Bruna . Kanske alla tre ? Får tjatja lite på pappsen så får vi se hur det slutar ;)
Nån utav dessa blir det  , men vilken är frågan !?

haters make me famous

Har ni tänkt på hur mycket skit snack det går igentligen ? Fick precis höra att jag tydligen skulle ljugit om en massa för någon ? Att det ska bli en massa tjafs om något så litet , även att jag inte gjort det lixom ? haha ja det finns ju folk som har no life och verkligen letar efter något att tjafsa om . Rätt så synd det.Alla har någon gång snackat skit , till och med jag kan erkänna det . Och det hör ju nästan till livet . Men come on , vi går i 8an nu lixom, dags att växa upp kanske ..? ;)

Hemma från skolan och ska strax dit igen

Yes , kom precis hem och ska tillbax till skolan vid halv 4 .Ska nämligen ner till kvarsittningen och göra ett prov jag missat . Inte det roligaste man kan göra en tisdag men men måste få det gjort . Drar och tränar med cheyorna ikväll men nog om det för nu ska jag möta upp Diana och sedan vidare till skolan !

Trött chey

La mig precis i min underbart härliga säng och nära på att somna då jag kommer på att jag har två prov jag ej pluggat på tills i morgon , fick lite ångest så äsch vafan nu sitter jag här med Fysik boken och seterra i högsta hugg .. Haha duktigt jag ! Nej men kommer ingen vart ändå så tar å stänger i gen boken nu och sussar , puss♥

Just nu

Nu är vi klara här och är påväg hem uppdaterar mer då !


Modelljakten

Har kopplat datorn till tvn så sitter och kollar på modelljakten. Har missat det totalt så har kollat på dom 4 första avsnitten och ska strax klicka i gång de femte men tänkte blogga lite medans . Skolan gick hyfsat fort , och fasen va trött jag har vart och är för den delen haha . Ska iväg å träna med Diana så fort hon blir klar , men ska ta å klicka igång nästa avsnitt nu så slänger jag in nåt inlägg innan gymmet !

Varm choklad , marshmallows ,grädde och choklad strössel !

Hur gott lixom ? Förutom att jag har tjockat i mig det så ska jag nu iväg för att träffa Elin . Ska lämna pengar till henne och så finns det ju en hel del att snacka om .Kanske träffar vi lite annat folk , vi får helt enkelt se ! :)

Missade bussen ..

Ja det är väl typiskt mig .. Skulle åkt till stockholm idag och träffat Alex men nej , då är det ingen som väcker en . Så blir väl en tur dit nästa helg istället . Så istället har jag legat hela morgonen i sängen och kollat på tru talent . Ska plugga lite och möta upp Elin lite senare . så ser väl min söndag ut

Godmorgon

Sov hos pappa inatt å vaknade pigg och glad runt 11 sprang ner sjungandes i trosor och bh ner till vardags rummet och där sitter Jimmy å min bror.. pinsamt väree ! Äsch dom fick ju höra min otroligt fina röst , man har ju talang så att säga ;) haha  nej men tillbaka till det seriösa så ska i väg till valbo nu med pappsen och förhoppnings vis så får jag med mig hem en vinterjacka skor och nåt par jeans , skulle verkligen behövas !
Lite sol skulle ju inte sitta helt fel just nu !

Godnatt

Feber , Hals ont och fryser som aldrig förr . Nej nu tar jag och säger godnatt♥

Lite om kvällen

Home from school och nu ska jag ta och börja göra mig i ordning inför kvällen . Finns ju en del saker att välja på .Bio med Daniel Patrik och hans tjej.eller  träffa tjejorna dessutom har kajsa huset för sig själv så njaaa ni .. Eller film kväll här hemma har ju värdens mag knip men ähh fan det går nog över ! haha annars blir det ut och chilla med härligt folk , kanske drar och kollar på world cup ? Vi får helt enkelt se vad kvällen har att erbjuda !


Fredag !

Godmorgon ! Råka ställa klockan fel så klev upp en timme för tidigt , alltså 6 istället för 7. Så har stressat ihjäl helt i onödan, så nu sitter jag här helt klar och vi börjar om en timme. Så vad finns det å göra tro .. Ähch får väl slå på tvn eller nåt . pussen !

Grym låt


fullt hus

Kommer hem helt slut och skapligt snygg från gymmet och så är det full rulle här hemma . Mammas kompis fyller eller nåt liknande så massa gäster som har haft middag här och självklart kommer man passande till fikat ! haha tjockiiis som man är men ähhch lite goó saker tycker jag man förtjänar nu efter tränings passet eller hur ;)

Moa leker biff på gymmet

är det bara för mig som ljudet inte fungerar ? jaja suddig osv men här har ni videon från gymmet i går .

Torsdag

Tjenare ! Skolan gick super bra idag ! Nog för att jag blev godkänd på matten och känns som att biologi provet gick super ! Riktigt härligt när inte allt går så segt i skolan . Iallafall så ska jag nu dra mig till gymmet med Kajsa och Moa . Pussen !

tsss haha bild från början utav 7an , inte fjorts alls inte..


Lite träning skadar ju aldrig !

Haha åhh , jadu moa vem är biffen då ? ;) Körde en timmes kondition och sedan körde vi lite tävling i styrka också . Inte för att skryta eller något då men njaaa niii vem är starkast tror ni ? hihh nejj men nu ska jag ta ett varmt skönt bad .Har lite planer inför helgen osv men mer om det sedan . Slänger upp en video senare ikväll eller i morgon när moa körde styrka så håll utkik !

Bakning bakning bakning !

I väntan på att Diana ska bli klar så håller jag på och bakar med mammsen , hur gott lixom ?!

Seterra

Tjena ! Drog hem efter lunchen , hade sån himlans huvud värk .Kändes bättre att dra hem då än att sitta och tröka på lektionerna och även att det är längsta dagen på veckan så äächh .. Sitter här och pluggar lite inför proven i morgon . Hur duktig har inte jag blivit som har börjat att plugga lixom ? haha . Har ju nämligen biologi och so då vi ska kunna alla Europas länder och huvudstäder .Så har tagit och laddat ner seterra så har suttit och pluggat lite i det och fan vad bra jag är ! Alla rätt , stolt ! haha

Klippt mig

Yes , kände för en liten förändring , först tänkte jag färga håret men njaa det är redan så grymt slitet så skippade det . Så jag åkte iväg och klippte mig istället! Klippte ungefär en dess själv tycker jag det blev lite väl mycket men men.. Slänger upp för och efter bild lite senare , pussen !

ibland kan man ju undra vad man har för kompisar ...


♥♥SVERIGE ! ♥♥

Faan va härligt ! 3-2 till Sverige ! Härlig avslutning på denna kväll ! Nu ska jag ta och ringa upp grabben som jag tyvärr råkade klicka under matchen (haha förlåt) och sedan blir det plugg och sova . Mina dagar är ju bara allt för härliga !


Vaknade lagomt tilll fotbollen

Usch , måste rycka upp mig . skolan tar fan kål på en jaja vaknade precis när fotbollen började , Sverige - Holland 1-1 står det och just nu är det halv lek så passar bra att slänga in ett litet inlägg nu .Luren min har var upp fuckad hela dagen . Har smsat tidigare idag men fick inget svar utav någon ! så startade om mobilen nyss och vipps , alla sms kom som jag hade fått för 5-6 timmar sedan ?;o jobbig lägen .. Nej nu börjar matchen igen , puss på rumpan !


Drar iväg ett tag

Somnade om när mobilen ringde i morse så blev inge skola idag fick i stället sova ut , skönt !
Osminkad å snygg så drar jag i väg för att hämta lite grejor hos Daniel , och sedan vidare iväg för ett tränings pass med Elin , hörs !

träna eller film mys .

Ja det är frågan ... Haha känner att jag verkligen måååste träna efter allt gott som slangt ner under helgen , men å andra sidan så har jag en sådan sjuk huvud värk så ja vi får se helt enkelt , ska ta å ringa kajsa nu hörs !
Kajsa Moa jag för ett år sedan kasnke ?

Härlig kväll

Elin hade lägenheten för sig själv så vid 2 halv 3 inatt blev det alldeles för kallt ute så vi alla drog hem till henne och trängde i hop oss i en säng och somna med sminket på så man kände sig väl inte frächast när vi vakna i morse . försöker just nu få tag i en kompis å höra lite saker med han , kanske blir en tur till stockholm i veckan eller helgen men mer om det sen . Nu ska jag ta ett varmt härligt bad !
Elin hade lägenheten för sig själv så efter att ha träffat lite folk osv så  vid 2 halv 3 inatt blev det alldeles för kallt ute så vi alla drog hem till henne och trängde i hop oss i en säng och somna med sminket på så man kände sig väl inte frächast när vi vakna i morse . försöker just nu få tag i en kompis å höra lite saker med han , kanske blir en tur till stockholm i veckan eller helgen men mer om det sen . Nu ska jag ta ett varmt härligt bad !


äääckel iphones..

Besviken som jag är så hade dom inga iphones på lager så dom har beställt nya som ska komma om 1-2 veckor så till dess får jag ha en sony ericsson touch , inte den snyggaste om man säger så .. Men har inga nr heller så ni som har mitt nr kan ju ta och messa så jag får erat ! ;)


Är rätt så duktig på att skämma ut mig osv ..

Är i valbo nu och pappa sprang in på systemet så jag sitter här i bilen på parkeringen nu . Tänkte blogga lite för er så tog lite kort för ett inlägg utan bilder är ju rätt så trist osv . Efter jag suttit å tagit några bilder kollar jag ut genom fönstret då jag ser att i bilen bredvid sitter en kille (sjukt snygg ) och har rååå glott under tiden jag suttit och tagit kort ... haha åhh så ja , vågar inte tå nå fler i fall han kollar igen så blir ingen bild i detta inlägg haha

Godmorgon

okej , varför måste varenda jävle som har bil/moppe dricka på en fredag ? haha nämligen så att vi var i stort behov av skjuts till stensätra i går kväll och vad fick man för svar av folket då ? jo - Ne tyvärr har druckit .. haha jaja ska in till valbo en sväng i dag för att kolla ny iphone . Har aldrig tappat min iphone när jag haft skal på men i går kväll hade jag inget på och gissa vad som händer ? jo tappar den så har tusen sprickor haha typiskt min otur :( men nu blir det att tjata lite på pappsen och så får vi se om jag kommer hem med en ny eller inte ;)

just nu ..

Precis stoppat in muffisarna i ugnen nu . Ska gå och dra upp volymen på max och börja göra mig i ordning inför kvällen!

image description


matte lektion

yes , sitter på mattelektionen nu och har jobbat tillräckligt mycket så passar på å blogga , mycket bättre ! haha , annars så sitter Elin å sjunger nån kött bulls låt och shahi sitter och jävlas med dom framför oss å said sitter å kastar sudd , haha vilket jävla liv våran klassa har alltså !
image description
image description

Dagens ..

outfit & facelook


Torsdag kväll

Nej nu ger jag upp  hoppet i att få tag i Diana, när väl den bruden har somnat så är det tamefasen omöjligt att få na att vakna haha jaja så blir ingen träning i dag för min del .Diana är väl inte den ända som bara sover , själv så sover dag som natt samt fryser dygnet om så ska gosa ner mig under täcket och kollar på en film i stället , har ju åkt på feber och hela fadderullan nu också .
Längtan tillbax till egypten är stor nu när jag blädrat igenom bilderna där ifrån !

Lunch på donken !

Sitter på donken med tjejorna och mummsar i oss glass , hur gott ! Och som i vanlig ordning blir det ett tränings pass fram mot kvällen .


blogg.se krånglar !

Blogg.se har vart helt cp hela dagen inläggen kom aldrig upp :o Men nu äntligen så syns dom ! Iallfall så vaknade jag precis , vet inte vad det är med mig ? Är alltid så sjukt trött ! Morgon som kväll lixom ? så somnade till ett tag framför tv , men nu ska jag sluta lata mig och strax möta upp kajsa för ett tränings pass , känns som ett måste nu efter alla kanel bullar jag tyckt i mig i går ! haha

blondie crew.


Klassikern

Tjeeenare ! Efter skolfotot drog jag och Diana hem till mig för att byta till convarse ,eftersom båda haft klack under dagen . Efter många om och men så fick jag med mig diana på murgårds klassikern som vi går just nu , och vi fick även med oss Alexaner på något vis , vilken jävla pratkvarn alltså ! Men det är ju bra att han snackar på så jag kan blogga på här !

Skolfoto

Nu har vi precis tagit grupp fotot och strax är det dags för eget . Hamnade längst ut på kanten bredvid Diyar , skulle stått bredvid Diana om inte fotografen hade flyttat runt . Kommer säker få ett stort och ett litet öga , haha en klassiker !


Hemkunskap

Tjena ! Sitter på dagens första lektion vilket är hemkunskap , vi har precis lagat någon gryta och så hade vi tydligen prov i detta och självklar kommer jag in 20 min senare efter att alla har börjat så fick hoppa in med Alva och Fathema men allting rullade på efter ett tag ;)


Tjena trött tjej !

Distrikts träningen gick super bra och grymt kul var det även! Skolfoto i morgon men vet dock inte vad jag ska ha på mig , eller svarta jeans men sedan så vette fan ..haha . Har precis duschat men fryser fortfarande efter den iskalla träningen så ska ta och kura ner mig under mitt sköna å varm dun täcke !


Distriksträning

Min tränare ringde i går och berättade att tränaren från distrikts laget bad henne att välja ut två från vårat lag som skulle börja träna med dom och då valde hon mig och alva , känns härligt ! Så nu sitter vi i bilen påväg till hille , har en timmas teori och två timmars träning så hörs i kväll nån gång !


Musik

Tjohej goóingar ! Sitter på musik lektionen nu och vi har vikarie så det går väl som det går helt enkelt .. Haha :)


Nej nu tar jag och säger jag godnatt !

Blev en sväng till gymmet med Kajsa , kom hem runt 10 så har precis kommit ut ur duschen och nu blir det att sova !


okej , nu blir jag riktigt irriterad .

Okej för att svara på din fråga så är det olika hur mycket jag får i månadspeng . Mamma å pappa sätter in 1200 kr varje månad den 25e , och sedan får jag några hundra extra beroende på hur jag sköter mig osv , så denna månad har jag fått nåt med 2500 kanske? men vad spelar det för roll? inte gör det mig till en sämre person om jag får 2000 kr eller 20 lixom ? Och hur vet du att jag har det så bra hemma ? nej precis det är just det du inte vet , och det är inget jag tar upp här i bloggen lixom ? och du som kommenterade är trotts allt inte så anonym , måste ju vara någon jag umgås med eftersom du hört mig ''klaga'' . Blir så trött på sådana kommentarer .

Lek inte svår ,tappar bara intresset.Va inte för lätt , det äcklar mig .Va dig själv och jag älskar dig.

Är i valbo med Vendela och Alva , lite shopping är ju aldrig fel ;)


So-lektion

Som rubriken lyder så sitter jag på so lektionen nu å kollar på någon film . Är så sjukt trött efter att ha gått upp runt halv 8 hela helgen .. Haha härligt liv ;) nej men idag blir det Valbo med tjejorna , måste köpa ett par jeans å nån tröja , är ju skol foto på onsdag så lite bra lär man väl se ut , eller hur ?;)


Helgen i undersvik

Somnade direkt när jag kom hem ! haha skönt . Men helgen har vart sjukt rolig . Kan väl börja med fredagen . Efter vi kommit fram , käkat och fått våra rum så samlades alla å vi körde några tävlingar osv . Sedan fram mot kvällen drog alla ut , och då kom även en av dagens alla failer .. Jag och Alva var ute med resten utav folket medans moa och dom vi sov med låg inne på rummet , det var kål svart ute och vi tänkte jävlas lite med tjejorna så vi sprang och knackade på fönstret och sprang där ifrån men när vi sprang så låg det stockar vi inte såg så flög över dom ! hahha ajjj ..
Lördag .
Blev väckta runt 8 fixa oss och käka frulle och sedan var det dags för samling .vi fick gå på olika stationer , målning , sång osv även en tipps runda . Iallfall så var det kvällarna som var roligast , nästa alla drog iväg runt 10 på kvällen ner till bryggan , vissa badade å andra dog av garv när vi såg deras min efter dom hade hoppat i de kalla vattnet . Sedan blev vi ett gäng som satt runt brasan å några killar satt å lirade gitarr hur mysigt lixom ?
Det var ju så här att det var nattvakter så man fick inte gå ut efter en viss tid . Stina sov även hos oss den natten och då vi bestämt med grann pojkarna att vi skulle komma till dom runt 3 , fula som vi är tänkte vi ta fönster vägen haha jaja .och så idag , söndag så åkte vi hem runt 1 . Men iallfall så var det inte så tråkigt som man trott, eller ah , alla samlingar osv men när man tänker på kvällar så taggar vi till nästa gång vi åker dit !

Chill

Sitter här med ett gäng killar och linnea ute vid vattnet runt en brasa haha mysigt . Har hänt en massa saker här på lägret så tar ett inlägg om hela helgen när jag kommer hem ,blir bäst så ;)

Just nu

Har precis gått tipps runda och om en timme så ska vi iväg och käka så just nu ligger vi här i sängen å käkar kola som vi vart väg och köpt , lyssnar på musik å bara chillar !


Tidig morgon

Kommer bli uselt med uppdatering denna helg men här är det full rulle . Sitter hör inne på vårt rum och vi är typ 20 pers här inne ? Snackar , spelar kort sjunger ? Haha trångt men kul har vi ;)


Konfa läger

Och shit va kul det är ! Hade absolut inte trott det . Var inte ett dugg taggad när vi satt på bussen hit .iallafall lite kort om dagen så när vi kom fram så käkade vi och sedan fick vi våra rum , och jag hamnade med alva Moa kajsa och Vendela ! Sedan så samlades alla och så körde vi ett par lekar å tävlingar och sedan 22.30 slutade allt och vi fick fritt . Så vi har sprungit runt med massa folk ,men tänkte bara berätta de för er så ska jag ta och fortsätta att va lite social med grabbarna


RSS 2.0