Torsdag

Denna vecka har bestått utav plugg plugg och plugg.. På fredag sätter dom betygen så det är sista plugg veckan nu, skönt! Men har hunnit med och träffat älskling och även haft match i går. Vann med 3-2 så det kändes skönt.


3 timmars hål

Vi har precis vart på Göranson där dom hade utställning där man fick prova på olika saker. Rätt så trist men nu har vi 3 timmars hål vilket är helt ok för min del så jag och tjejerna vandrare till donken där vi sitter och käkar nu!

 


Härligt folk, härlig kväll!

Är påväg hem och har sällskap utav sandra Eric och Emil som tur är. Kvällen har varit toppen! Blev kaos ett tag men vad är en kväll utan drama..? Ingenting eller hur ;) fotbolls match tidigt i morgon så ska skynda mig hem nu!


Äntligen fredag

Från att det var över 35 grader och stek hett hela dagen till att regnet bara öste ner i stort sätt hela kvällen. Så kan det vara. Men har haft en riktigt skönt fredag iallfall!

 


Hedåsen

Vilket härligt väder det har varit i dag,runt 25 grader! Så jag och Elin köpte med oss massa gott och cyklade ner till hedåsen där vi har legat och stekt hela dagen. Hur skönt som helst! Gick och kände på vattnet och det var absolut inte skönt så årets första dopp får nog vänta ett litet tag..;)

 

 


Precis klickat hem dessa läckra Ray Ban brillor!



1600:-


in till stan

Sitter på bussen in mot stan där kvällen fortsätter med annat folk.Patrik David David Adrian Antonio Kim och några till kommer och möter upp mig och Vendela vid bussen och sedan får vi se vad vi hittar på helt enkelt.Kan aldrig bli tråkigt med dom killarna inte!

mobil inlägg

Kom hem till Daniel med Vendela för inte så länge sedan. Sitter och pratar , kör lite dricksspel har musik dunkandes och bara har det allmänt trevligt helt enkelt! Länge sedan man hittade på något med dessa grabbar så det var på tiden att vi tog och träffade dom. Nej nu ska jag ta och va sociala med folket här och så bloggar jag så fort jag får tid!

18052012

Godmorgon! Erik ligger och sover så passade på att duscha , fixa lite på rummet också .Gårdagen spenderades med David David Rasmus Antonio Adrian Johannes Elin Vendela och Erik. Dock blev det rätt så kallt så runt 12 gick vissa av oss hem till mig och kikade film och bara tog det lilla lugna. Ska försöka väcka erik nu , börjar bli lite långtråkigt att va vaken själv .. ;)

Torsdag

Äntligen har sommarvärmen kommit! Får se hur länge den håller denna gång. Nyss unnat mig en glass med Kajsa Moa och Vendela och nu står vi och pratar med grabbarna och planerar inför morgondagen! :)

Långhelg

Onsdag och nu är det helg,lite skönt! Är ute och umgås med Adrian Antonio Filip Emil David och självklart kajsa och Vendela. Pratar å bara har det allmänt trevlig helt enkelt! Lite kallt dock men sådant får man tåla..:)


Varm bad

Ligger i badet efter en härlig fotbollsträning. Har var sjuk ett bra tag så det var några veckor sedan jag spelade så skönt att komma i gång igen! Onsdag i morgon och även den sista skoldagen för denna vecka, hur skönt är inte det lixom!


Lil Wayne

Modekungen.se/349:-


Cruisingen

Denna kväll var nog den härligaste på länge. Dock lite kallt men kvällen har spenderats med gammalt å nytt folk,försökt fixa ut en ut fyllecellen också men det gick inte så bra som vi hade tänkt.. Tog halv 2 bussen hem från Gävle och nu ligger jag under täcket och ska snart lägga ifrån mig datorn och sova. Slänger in några bilder från kvällen,dock rätt så suddiga men bättre än inga alls,godnatt!

 

 


RSS 2.0