Härlig Fredag kväll !

Kom precis hem efter en sjukt nice kväll ! Började med att Jag och Elin träffade Jalle Alexander och hans tjej . Sedan vidare till norra för fotboll med Diar , Mahmod ,Kais , Adwar , Dibo , Said , shahi och två andra killar som jag inte vet namnet på . Sedan drog jag och elin iväg till hemma kväll för att köpa glass å sen tillbax till grabbarna . Jag och Elin satt å lyssna på musik medans killarna fick köra en match själva också haha det blev alldeles för jobbigt ;) nej men kvällen var sjukt kul ! Träffade även Diana på vägen hem så blev lite snack med henne också :)Nu blir det att kolla på film och sedan sova :)


Fredag

För fint väder för att sitta inne , så nu ska jag iväg för att träffa Diana och Elin , mer uppdatering ikväll , I promise ;) Caaho ! :D

 


29 april 2011

Godmorgon . Fredag i dag , är ni taggade inför helgen ?-Själv är jag inget annant än det ! I morgon är det valborg pluss my birthtday så kommer bli en kul dag/ natt med vännerna ! Idag ska jag in till valbo en sväng och sedan blir det att träffa Elin också .Fick även en fråga utav Fanny vart klänningarna kommer i från som jag la upp blid på i något inlägg och du hittar dom på bubbleroom och nelly ;)

fotboll är livet

Träningen var sjukt jobbig idag kan jag ta och lova er . Först så hade jag Elin och två till träning med killarna och shit , snacka om hård körning där ! Sedan hade vi en och en halv timme med tjej laget då 5 killar från p96 ornas lag var med och stod i mål för oss när vi hade tränings match osv . Alltid trevligt det . Men nu ligger jag här på soffan helt död om jag ska va ärlig . Men nu ska jag ta och förflytta mig in i sovrumet men hur jag ska lyckas med det , det är frågan ! haha .
Jag och kajsa på någon match i somras ♥

Min rumpa värker !

Haha det är sjukt att man kan få träningsvärk i rumpan , det hade jag ingen aning om faktist . Skolan var rätt så chill , 4 lektioner och sedan fick jag sällskap utav Adwar ,Shahi , Jonas , och 4 andra killar som jag inte har den minsta lilla aning om vad dom hette , men det var ju snällt utav dom . Slapp jag gå hem själv . Hinner inte med någon solning idag för klockan 4 ska jag och Elin åka ner till jv och kolla på när Diar har träning och sedan efter den så börjar min träning så lär nog ta och byta om till tränings kläder nu och så får väl jag ta och tacka för mig för stunden .

Bjussar på en suddig cam bild ;)

 


28 april 2011

Var sååå häääääär nära på att ligga kvar i sängen i dag i gen .. Jag och tidiga morgonar passar inte i hop om man säger så . Skulle gära ta och krypa ner under täcker och somna om igen , meeen nu är det inte så det är bara att käpa sig till skolan ;) Torsdag idag , ska iväg och sola om jag hinner och sedan har jag träning så vi får väl se om jag hinner med någon uppdatering där  i mellan . Men ah , det lär ni ju merka så somåning om :)


Behöver hjälp utav er läsare nu !

Ja , Diana har tipsat om några klänningar men har hittat 7 klänningar som är rätt så söta och tänkte ta och beställa hem en som jag kan ha på skolavslutningen . Men problemet är VILKEN ?! så alla tjejor å killar nu får ni ta och komentara och säga vilken ni tycker ! :)

 


stuvade makaroner och korv är livet !

Hemma hos Diana nu efter att vart till Valbo en sväng . Blev en kofta och ett par string . Vi har precis gjort stuvade makaroner med korv och det var gott i början sen mådde man illa .. haha lyckat ;) Väntar på att Diana ska duscha klart och sedan drar vi iväg till hemma kväll och köper oss några powerking gött det :):) Men det var allt jag hade att berätta just nu , hörs sen ! :)
Bjuder på en bild på värdens vakraste människa  ♥ ! :)

Tack dååå Diana för att jag har fått denna låt på huvet !!!! :o


27 april 2011

Hejjsan hoppasan gummi snoppsan ! haha nej men orka överdriva ... Har iaf precis kommit ur duschen och håller på att leta efter nå kläder att ha på mig för er som vill veta . Ni vet , garderoberna är överfulla men ändå hittar jag inget att ha på mig . Tror dom flesta tjejorna känner igen sig . Men Får väl göra på ett par mjukisar och nåt linne . Nej Men nu lär jag leta vidare , hörs ;)


-

Hemma nu efter träningen och fan va skönt det är igentligen , alltså man slutat att tänka på alla problem osv , man bara kör på lixom . Så härligt :) Men nu ska jag ta en dusch hade jag tänkt . Ska ta och ladda ner någon film också , fast vet inte riktigt vilken ? Bjuder på en bild på mig och Elin innan träningen och visst har jag blivit liiiite brun iaf? :D

Redrama - Du


@ Elin's place

Sitter hemma hos Elin efter första dagen på skolan efter det härliga påsklovet .Hade bara tre lektioner så det var rätt så chill .  Vi ska iaf strax ta och fixa lite käk och sedan drar vi iväg på fotbolls träning . Blev en kort liten update men men , bättre en ingenting eller hur ?;)

25 april 2011

Elin har precis dragit och jag ska ta och duscha nu . Dagen har varit almänt trevlig enligt mig iaf , solat heeela dagen och sedan grillning , härligt avslut på lovet . Men imorgon börjar skolan igen , fast som tröst så har jag sovmorgon till halv 11 . Slänger upp några bilder från dagen .


Grillning och 31 grader , kan det bli en bättre avslutning på detta lov ?

Mamma och Pappa åkte i väg på middag hos några och jag och Elin blev lite hungriga så vi har precis vart i väg till ica och köppt grill korv , majs kolvar osv så nu ska vi tända på elden och det sköna är att det är 31 grader ute . Men nu ska vi fortsätta att steka i solen och påbörja grillningen ! :)

Uppe med tuppen !

Klockan är strax efter 7 och tro det eller ej , men jag är klar vaken och är verkligen hur pigg som helst , trots att jag somnade runt 5 i natt . Har slängt på mig en tjcktröja , tights och en sjal och så ska jag ut och ta en runda med voven hade jag tänkt .Elin kommer för bi lite senare , planerna är att ligga och bättra på brännan i stort sätt hela dagen och så blir det att träffa nå härlig folk fram mot kvällen .
Yes , så här pigg å gla är man altså halv 8 på morgonen !

Barnen har precis åkt så nu blir det ut och umgås med lite härligt folk

Ja , Anders var förbi och hämtade Mille och Meja . Så nu ska jag ta och duscha och fixa mig efersom att jag inte hann med det i morse då barnen kom redan vid 11 då jag låg och sov .. haha men tänkte bara passa på och uppdatera bloggen lite snabbt . Ska iaf träffa boysen vid 10 tin på stan har jag för mig att det var ? Vet inte riktigt vilka det blir men kommer säkert bli kul :) Men slänger upp några bilder från dagen .
Låg och stekte på altan i nån timme .
Haha , Elin Mille och Meja ''lekte'' afär ! =)

Barnvakt

Just nu ligger jag Mille Meja ute på altan och solar arslät av oss och lyssnar på smurfarna ! haha alltid trevligt det . Ska sitta barnvakt åt dom tills runt 7-8 ikväll . Elin kommer även förbi en sväng sedan . Men nu ska vi fortsätta att sola och bättra på brännan och fortsätta att lysna på smurfarna haha  ;)


Grattis Kajsa ! :D

Får ju inte glömma bort att säga grattis till Kajsa som fyller 14 år today ;)


Päron till farsan .

Skulle igentligen ha vart i väg och träffa pöjkarna ikväll men eftersom att jag knappt har var hemma nånting på hela veckan så ska jag nu ta och mysa ner mig i soffan och kolla på filmen' Ett Päron Till Farsan ' med familjen . Har även laddat upp med en skål med Melon , kewi och vindruvor .


En liten snabb update till er kära läsare :)

Drog ner till stan med Diana och träffade Alexander A , Länge sedan man träffade han så det var kul :) Träffade även jack . Men just nu sitter jag ute på altan och snackar i tele med Elin som jag har gjort i snart en timme , alltid trevligt att snacka med den bruden . Men jag får ta och va lite social med henne men tänkte bara ge er en snabb update . Bjuder på två ''outfit'' bilder på mig och diana också ;)


29 grader ute oohhwwoo hej somarn !

Har legat och bättrat på brännan och har faktist fått lite färg i dag också ! Men nu ska jag ta och slänga på mig ett par byxor och någon tröja och så drar jag ut för att umgås med Diana :)

23 April 2011

Godmorgon och glad påsk på er =) Har precis ätit frukost och öppnat mitt påsk ägg , men eftersom jag har godis förbud så fick jag 7 tuggummin paket och två hundra kronor :) Senare kommer det lite folk hit också så jag får ta och börja göra mig i ordning nu ! Höres ;)

Hemma.

Usch vad kallt det är ! Sitter med Mjukisar , Tjock tröja och till och med ragg sockor ! Då kanske ni förstår hur mycket jag fryser .. Kom iaf hem efter en toppen kväll ! För att gö en lång kväll kort så kan jag säga att vi först träffade Jalle och sedan åkte vi till västanbyn och va med David , Alexander , Daniel , Keith ,Christoffer,och fyra andra killar som jag inte har den minsta aning om vad dom hette ? haha men kul var det . Så tack till alla er för en sjukt trevlig kväll :) Nu ska jag ta och slå på en film och mumsa i mig lite morötter och dipp som pappa var i väg och köppte till mig , ni vet godisförbud på största allvar här ;)
Gammal bild på Alexander och mig :):)

Sommmmaaaaaaaar är här ! eller ? :D

Ni får ha förståelse till att uppdateringen inte blir den bästa , men jag har ju ett liv utanför bloggen också ;) Dessutom är det lov och solen skiner så nu lär man passa på ! Har redan fått en rand , härligt säger jag bara ! Men Elin kom nyss så vi ska srtax pallra oss ner till stan för att träffa David och Daniel är det tänkt just nu .

Jag och Kajsa i somras :)


22 April 2011

Godmorgon . Klockan är bara 12 och jag har hunnit med sjukt mycket denna morgon . Har duschat , städat rummet och rensat garderoben . Somnade runt halv 5 i natt men konstigt nog så vaknade både jag och Elin redan vid 9 och var för pigg för att somna om. Ska alldeles strax åka in till valbo men blir en snabbis för det är sånt fint väder ute så man måste passa på att få lite färg och i dag ska jag tamefan få en rand ! haha vi hörs under dagen kram !:)


Härlig torsdags kväll .

Kom hem för inte så länge sedan , blev lite ändrade planer men kvällen blev ändå lyckad . Nu ligger jag och kollar på film och har en snarkande Elin bredvid mig haha :) Men borde nog ta och lägga mig och sova jag också . Messar och chattar på facebook med lite folk gör jag också för tillfället , men får ta och va social med dom en liten stund till och sedan blir det sängen som gäller :)


-

Hej hej , ligger ute och solar med Elin och Adwar . Men tänkte ge er en snabb lite update . Jag och Elin har legat och solat sen klockan 4 och fan vad varmt det har vart , runt 30 grader i solen ! Men adwar har precis dragit och jag och Elin ska käka lite grillat nu och sedan runt 8 drar vi och träffar Jalle men vi får väl se hur det blir med det . Men jag lovar att det blir både bilder och massa inlägg senare ikväll. Hörs ;)

21 april 2011

Godmorgon på er alla söta läsare , hur mår ni idag då ? - Själv mår jag prima , lite snuvig bara annars så ska jag inte klaga . 25+ grader är det ute också , och jag ska strax kila iväg för att möta Elin . Håller även på att lägga till en massa låter på min nya spotify , eftersom min kära syster har bytt lösen på den jag andvände förut så lärde göra ett helt nyt konto osv .  och fan va irriterande att man lär lägga till ALLA låtar igen ..  Jo jag vet att man kan skicka listerna men hon har ju tagit bort ALLA mina spel listor också ... Men men , det är bara att gilla läget , eller hur ;)

-

Hemma nu efter en tur till Gävle . Blev bara två mag tröjer och några örhängen . Ska alldeles strax kila i väg hem till Elin men det regnar ju ute , eller rättare sagt SPÖ regnar så har absolut ingen lust att ta ett enda steg utanför dörren ..

 

 

 

 


20 April 2011

Godmorgon =) Har precis klivit ut ur ett varmt bubbel bad och har smörjt in hela kroppen med en body lotion som luktar så otroligt gott ! Håller på att leta på lite kläder och lyssnar på musik gör jag också för er som vill veta ;) Ska strax in till gävle för lite shopping , och så ska jag även kolla på en skolavslutnings klänning . Det är ju ändå bara 6-7 veckor kvar till sommar lovet ! Shit vad tiden går fort !
Någon utav dom här kanske ?

Basshunter vs Big Brother - Fest I Hela Huset


Big Sean - My Last ft. Chris Brown

Spola fram till 0:48

Kärlek i New York .

Hemma nu och faaan va ont jag har i min mage ! vet inte hur många gånger jag har gått och klagat på att jag haft ont ? Nej så det ska bli skönt att ta ett varmt bubbel bad och sedan krypa ner under täcket och kolla på någon bra film . Ska nog  ta och ladde ner filmen ' kärlek i new york '

19 apri 2011

Godmorgon ! Ska alldeles strax möta Elin och sedan ska jag hänga med henne till ica för hon ska sköpa godis tjockis som hon är ;) Kollade precis på termometern och det var bara 11 grader ute , var har det fina vädret tagit vägen ... Nej men ska inte klaga , för det har vart 3 dagar på raken som det vart över 20 grader och det är ju ändå bara april . Men ska möta Elin klockan 3 så lär ta och fixa det sista nu så jag hinner . Hör sen !


ska ta och klicka hem dessa saker .

Är man  lika lat som mig så är det väl självklart att man internet shoppar , så har beställ hem några navel smycket ett par shorts. Fast jag fyller ju om två veckor så beställer bara små saker nu så får det bli riktig shopping efter den 30 april ! :D

 

 

 


Så ja , nu känns det att sommaren är nära !

( hahha ser fett konstigt ut med handen ?! )

Kom precis hem . Vart en sväng till stan och köpte ett nytt navel smycke ( den som är på bilden ovanför ) . Ett rosa lite gulligt sådär . Sedan drog vi hem till Diana och schteeeekte på hennes balkong och fan va varmt det var ! Så vi låg och solade i nån timme och nu sitter jag här och ska slå på en film alldeles strax .

18 april 2011

Lika härligt väder i dag också , så nu ska jag ut och träffa Diana , och kör på för första gången i år med shorts och linne och brillor . Härligt ! Men har tyvär inte tid med bloggen just nu när solen skiner . Vi hörs !


Sliten chey ..

Vad gör ni kära blogg läsare så här vid 4 tiden på natten ? - Själv så camar jag med Alexander och Andreas har jag för mig att dom heter ? haha nej men är rätt så säker på att dom heter så ;)  Håller även på att måla naglarna , lyssnar på lite musik och försöker att va så  social  som möjligt med grabbsen , men det går inte så länge till . Kan knappt hålla ögonlocken öppna , är så otroligt trött . Kommer att somna vilken secund som hellst känns det som . Så det är nog bäst att jag stänger av datorn nu . Kram och Godnatt på er .

I hope you get it.

- Så varför vara sur för ingenting ?
- Varför bli irriterad på små saker ?
Så det ända jag har att säga är att ..

kung på cs ;)

Passar på att gö ett inlägg nu medans Adam sitter och torkar mina kläder med hans hårfön , har nämligen haft årets första vatten krig med han och Simon .Så fick låna ett par mjukisar och en t-shirt utav han , haha kan inte gå utan att byxorna åker av, och tröjan är ner till knäna , haha sexit . or not ... Nej men förutom det så har jag och simon suttit och spelat cs och jag kan säga att jag ÄGER på det :D nej men nu ska jag fortsätta kö det så vi hörs när jag kommer hem ;)

Hemma .

Åh va skönt det är att va hemma , fast saknar redan folket i östersund . Men ni vet ' Borta bra men hemma bäst ' Nu ska jag bara bättra på sminket lite och sedan drar jag ut för att träffa Simon och Adam . Och shit vilket väder det är ute , klockan är efter 6 och solen skiner och det  är nästan 20 grader ute så kör på tighits och enbart linne , känns att sommarn är på G =D


Härlig helg !

Sitter i bilen just nu med volymen på max , som vanligt . Helgen har vart awesome , har vart med ett riktit skönt gäng denna helg , det var folk man träffat förr och vissa för första gången men det har vart sjukt kul ! Men nu är det hem till lilla skit viken . Alltså det finns nog inget mindre och tråkigare stad än Sandviken , alla känner alla typ. Haha nej men så fort jag gått ut 9an ja då jävla blir det bort från sandviken , kanske Stockholm , malmö eller varför inte göteborg ? ;)

R.I.P

Jo jag vet , uppdateringen suger men har inte mått så bra om man säger så . Bråkat med den personen som betyder så mycket för en  Pluss att jag fick reda på en inte sån jätte rolig grejj i går kväll , det var nämligen så att en kille som vi känner har tagit livet av sig . Känns så jäva konstigt , att ingen fattade förens nu att nåt var fel , att ingen förstodd att han hade det skit jobbigt förens nu . Usch .. Men men ,nu ska jag iaf packa det sista och sedan åker jag hem till Sandviken .


16 april 2011

Godmorgon Godmorgon . Har precis tryckt i mig en skål flingor och ska ta en dusch aldeles strax. Lisa håkan och maximus kommer hit lite senare också , och sedan blir det in till centrum för lite shopping så det blir en riktig trevlig dag . Men jag stör mig på folk som blir irriterade på ingenting , ni vet vad man än säger så blir presonen bara mer irriterad , alltså att dom är sur bara för att . Men nu ska jag hoppa in i duschen kram :)
Bild sen somras .

15 april 2011

Sitter i bilen och vi dunkar musik på högsta volym . Alltså det är så härligt när man åker bil att bara höja volymen till max , speciellt när man åker lite längre som jag har gjort i dag , det tar 4-5 timmar men älskar att åka bil haha .

 Fick även höra utav Kajsa på facebook att strax efter jag hade dragit i från skolan så lärde dom '' ut rymma '' skolan på grund utav att det var på väg att bli slags mål . Ni vet att jag skrev förut att en kompis åkte på en smäll utav en blatte ? ja detta leder själv klart till att han har samlat alla epa killar , och den andra har sammlat hela blatte släkten fan haha så det kom poliser , abulanser och ordnings vakter till skolan och dom ställde in alla lektioner och låste hela skolan . Ja , en helt vanlig dag på murgårdsskolan kan man säga ;)


mot Östersund ! =)

Blev inget inlägg i morse på grund utav att jag sov över . Men skönt att få sova ut iaf . Vart en riktig chill dag , har hängt med killarna under hela dan på grund utav att tjejorna i klassen hade prov osv , så satt å snacka med Adam Emil Adwar Filip Keith Simon Daniel och alla dom . Alltid trevligt att hänga med dom pöjkarna . Men nu håller jag på och packar på för fullt , åker till östersund om en halv timme .Ska bli jävligt skönt att komma hemmifrån ett tag , pallar inte att bo kvar hos mamma haha  men tar iaf  med mig datorn så kommer nåt inlägg under dagen . Tjaaoo ! :)


.

För fint väder för att sitta hemma och dega, så drar ut en sväng nu för att träffa lite härligt folk . Hörs !
Kör på tights , linne , sjal, skinnjacka och  convarse ofc ;)

ask me whatever you want .

Drar i gång med en fråge stund nu . Det är bara att fråga precis vad som helst , kan va hur sjuka , knäppa , roliga och konstiga frågor som helst . Så kom ihåg , inga frågor är för dumma ;) Och jag ska försöka att svara på dom flesta ! :)

sick, again ...

Halsen uppsvullen , feber och mag ont . Yes härlig dag det här ! Nej men detta är typiskt min otur , att bli sjuk precis innan nåt lov , eller om man ska göra nåt speciellt . Så på fredag är det påsklov och jag ska dessutom till Östersund och så blir jag sjuk . jaja det är bara att gilla läget .


Time for shool..

Trots den hemska mens värken , hals ont och huvudvärken så kämpar jag mig i väg till skolan nu , om jag stannar hemma kommer jag inte få åka till Östersund i helgen så vad gör man inte ..

 

Bild sen somras .


12 april 2011

Internett och jag är har väl inte vart bästa vänner i dag om man säger så , ibland funkar det och ibland inte . Men tänkte ge er en liten snabb update och hoppas på att jag hinner skriva klart detta inlägg innan internett laggar upp sig i gen . Men ska ta och somna till filmen '' the town ''  nu och så hörs vi imorgon .


Börjar 12.20

Sitter just nu hemma hos Elin ovh vi börjar inte förens tjugo över tolv . Härligt det . Elin siter och tjockar sig en massa söt saker men själv har man godisförbud fram till 10 juni och duktig som ja är har jag klarat mig hitils . Får ju två tusen kr om jag klarar det så nu taggar vi beach 2011 !

Ingen shopping , ist träffa vi två skööningar på stan .

När vi var påväg till rese så ser vi att 41an ( bussen vi skulle åkt med ) åker för bi oss .. haha typiskt våran otur , men istället så träffade vi David och Alexander på vägen  så vi hängde med dom ist för vi orkade inte vänta på nästa buss . Inte ofta man är med dom utan att garva stup i kvarten . Alltså dom är riktigt sköna dom . Men nu är jag iaf hemma och ska ta mig en dusch hade jag tänkt . Chhaaooo :)

Alexander :)

David och Diana :)


11 april 2011

Shoo ! Kom precis hem efter en helt vanlig skoldag , ni vet jobbiga lektioner , slagsmål osv .. Ja Murgårdsskolan är känd för blattar och slagsmål och inget illa menat det där med blattar , dom killarna är bara sköna satt ;) haha Filip körde även en lapdance på spanska lektionen i dag gulligt ;)  Men saknar en person så otroligt mycket just nu :( men ska ta 4 bussen in till gävle för lite shopping så får vi hoppas på att jag bli på bättre humör , kram

Lil Jon - Hey ft. 3OH!3


Hos Adam

HejHej , dagen vart inte som planerad . Innan jag drog iväg till Elin så drog jag till rese och mötte upp Linus som kom från stockholm och skulle överaska Elin .Fast det har jag ju vetat sen förra veckan ;)  Så var med dom en stund och nu sitter jag hemma hos Adam med han och Simon och vi har precis bakat klad kaka ! mumma det . Men nu ska vi ta och kolla på filmen '' paranomal activity 2 ''

10 april 2011

Är det bara jag som tycker att helgerna alltid går så jävla snabbt ? Men men , tiden går fort när man har kul eller hur ;) Sitter just nu och beställer hem ytligare lite fina sommar kläder från olika sidor . Men ska ta en dusch nu och sedan kilar jag iväg hem till Elin :)


-

Shoo alli hopa ! Kom hem för bara några minuter sedan , eller ah hem till bror min då för när jag väl var påväg hem kom jag på att jag hade glömt nycklarna hemma men hoppades på att mamma eller någon var hemma men tror ni att det var någon hemma eller - Näää .. haha men hade en jävla kul kväll iaf fast börjar få lite ont i halsen igen , så ska ta och krypa ner under täcket och kolla på filmen it's a boy girl thing nu hade jag tänkt.

Bjussar på en bild sen i sommras på Mig och Diana :)

Lördag

Och jag klagar på att folk är dåliga på att passa tider , när jag själv sitter här helt osminkad och med blött hår och ska möta Diana om tio min , hmm hur ska jag hinna med detta .. ?


GodMorgon

-Eller ah , morgon och morgon klockan är strax 3 men kom hem för inte så länge sedan ifrån Diana . Kvällen/Natten var grymt kul , om man bortser från dom smällar jag har fått utav henne när hon sov (?) Alltså kunde inte sluta skratta , hon fick nå cp ryck när hon sov och rätt som det vär smäller hon mig i ansiktet med handen och sedan bara vänder hon sig om och fortsätter sova ? hahah härlig brud det där ! .. Men nu ska jag ta och åka iväg till Gävle for some shopping .


bättre sent än aldrig .

Jo jag vet att uppdateringen inte har vart den bästa idag men kan skylla på att jag har haft fult upp .Är grymt trött nu och Diana har redan däckat men kan säga att kvällen var riktigt trevligt om man säger så , träffade lite trevligt folk osv , kom hem till Diana vid två tiden då vi tog lite natt käk haha nej men nu kan jag nästa inte hålla ögonen öppna så vi hörs i morgon .


KingQueen feat. Lazee - La La land


I have a feeling

-that tonight gonna be a good good night ..
Yes , om planerna håller för kvällen så kommer den nog sluta riktigt bra ;) God morgon på er föresten . Fredag i dag och det känns riktigt härligt lär jag säga . Ska duscha nu och slänga på lite puder  sedan är jag ready for school ;)

movie time with best friend

Nu blir det Movie time + en skål morötter och dipp hemma hos Diana . Och får hoppas att det får mig på bättre humör , är nemligen jävligt ireterad på en person men orkar inte få nåt dam anfall här på bloggen för det är väll inte så kul för er att läsa eller hur ;) Men du vet vem du är så var lite mogen nu och sköt  ditt och lägg dig inte i ;)



Jävvlar vad det blåser !

Shit , ni  ska bara veta vilken storm det är i Sandviken just nu ! Går knappt att va ute utan att man blåser bort .. Haha jag och Diana cyklade till Jensas på lunchen för lite pizzaaa och hur tror ni det gick då .. Jo först när Diana skjutsade mig så åkte hon in i en buske , och sedan när jag skjutsade så åkte vi in i en stolpe . Ett ord räcker FAIL . Men det är bara att skyla på vädret ! Även när vi cyklade tillbax till skolan så braka det till och så ramla det ett träd mitt framför oss :o Nej men strax så ska jag ge mig ut i detta väder för att träffa Diana . Chaaooo :)

7 april 2011

Godmorgon på er , sovit gått ? - Själv så har jag lite ont i magen och huvudet , annars ska jag inte klaga . Torsdag idag ,hände väl inget speciellt i skolan .Har inte så mycket planerat förutom att va med Moa och Diana . Men vi får vä se vad dagen har att erbjuda ;)

-

Efter att jag hunnit vart hemma i kanske en halv timme så kom Kajsa Adam och Adwar och drog med mig ut igen . Haha . Träffade även Diar så det har vart en rätt så nice onsdag . Ligger nu i sängen och har snackat med Casper i tel i nån halv timme , skönt att få reda ut saker å ting men nu ska jag duscha innan jag däckar , är så otroligt trött . Men vi hörs i morgon bitti om inget annat ;)
Bjussar på nån random bild på Kajsa och mig :)

Hemma .

Så nu har jag äntligen till gång till en dator så passar så klart på att blogga lite . Hänt en massa saker i dag , båda bra och dåglia , men ska inte skriva nåt emo inlägg som vissa andra brukar göra när dom är depp * host * kajsa * host *  hihi ;) Nej men idag så var det tänkt att jag och mamma skulle iväg och kolla tapeter till mitt rum men då kom Adwar och Adam så hängde med dom ut ett tag . Men nu ska jag ta och ringa till en gullig liten pöjk och reda ut ett och annat .
Fanny , Moa , jag ,Vendela och Diana ♥

6 april 2011

God morgon alla små sol strålar . Hur har eran natt varit ? - själv så ser jag ut som ett vandrade lik just nu på grund utav att jag satt uppe till halv 2 tiden och camade med Diana , och snacka en massa skit ;) Men sånt lär man väl också få göra , eller hur ?

01.10

Update del 2 ! ;)

JUST NU ..

Hmm ,vem  tror ni det är  som ska bli dumpad tro..?  ;)

Hej hej sitter barnvakt just nu med diana ...

dsc_0056 (MMS)

Hej hej sitter barnvakt just nu med diana åt mille och meja , alltså min brors barn :) fast dom ska strax gå och lägga sig . Men nu ska vi ta och fortsätta att kolla på film så hörs vi när jag kommer hem


.

Drar mig i mot stan nu för lite solning på ultra brun , måste bättra på färgen , man vill ju inte va en blek fis så att säga ;)

5 april 2011

Godmorgon Godmorgon . Har ni sovit bra ? der har jag gjort iaf , lite synd bara att man lär upp tidigt men vi har ju sovmorgon till 20 över 10 så jag ska inte klaga . Igår gjorde jag en lite grejj som jag inte kan skriva på bloggen förens om ett tag , ni vet föreldrarna läser och då är det inte det smartaste och skriva detta nu ? ;) Men ska iaf ta och börja göra mig i ordnig och sedan kila i väg till skolan . Kram :)

En ska som jag har gått och tänkt på ..

Om en tjej skulle ha knullat med typ 2- 3 killar , då är man alltså en hora ..
Men om en kille har knullat 100 tjejer , ja då är dom bara '' coola ''  ju fler tjejor dom knullat ?
Jag förstår mig inte på det där ..?

Chris Brown - So Cold


mys söndag .

nu ska jag ta och krypa ner under täcket i soffan med fetaste chips påsen och kolla på fimen ''taken'' värkar va en grym film men vi får väl se. Ni får ha en fortsatt mysig söndagskväll så hörs vi imorgon som vanligt Kram :)

Vanessa Falk - Private Party


Hemma .

Vart ute med Daniel David Keith och Alex . Cyklat runt lite och tillslut hamnade vi på ett tak där vi satt och snacka , och killarna höll på att stayla på deras bmx haha gullit  . Håller på att frysa sönder nu så ska ta och fixa ett varmt härligt skummbad .


Hinner inte .

Skulle ha mött David Alexander och David för mer en än halv timme sedan så hinnter inte me bloggen nu måste skynda ! Hörs i kväll !:)

2 April 2011

God morgon på er allihopa ! Har ni sovit gott ? - Det har absolut inte jag gjort om man säger så .. Kom hem i går kväll och var döds trött så hade ingen ork att ta bort alla saker som låg på sängen så har ont i varenda liten kropps del just nu . Men sånt är livet . Nu ska jag upp och käka lite frulle innan magen kurrar ihjäl sig .
Diana , Nisse & jag .

Sliten chey ..

Kvällen vart sjukt lyckad , trots att det började med en pajj på donken . Vi träffade sedan Adam Simon och Adwar då vi gick i väg för att köpa lite energi drycker och sedan vidare hem till adam for som movies . På vägen fick man en hel del komentarer utav folk som var ute , till exempel så var det en kille som skrek '' hon i svart har fin sjärt '' haha klart man har snygg rumpa lixom ? ;) Nu ligger jag i min sköna säng och smsar lite med Daniel , David, Casper och är liv rädd , för Adwar håller på att skrämma skiten ur mig precis hela tiden ... Han är ju bara allt för gullig han .. Nej men slut snackat om detta , nu ska jag ta och slå på en hyfsat bra film och sedan sussa .

Fredag kväll

Musiken och basen på max , fetaste godis skålen och en massa fix . Härlig början på denna fredags kväll . Väntar även på att Diana ska komma och sedan blir det ut och träffa en massa gött fölk . Ha en fortsatt nice kväll allihopa , för det kommer jag att ha iaf ;)

Tom Dice - Me And My Guitar


1 april 2011

Skolan var helt okej . Vi drog och käkade på jensas på lunchen , blev att jag och Diana delade på en kebab rulle , det gamla vanliga helt enkelt .. haha och gympan var ju bäst ! Vi körde fotboll , gjorde några mål '' stolt '' haha och så fick en utav killarna stånd och det syndes väl kan jag säga , gick inte att sluta garva ! hah stackarn . Men nu ska jag dra i väg till valbo med pappa , ska kolla på lite kläder och även en ny cykel . Chaaoo :)

April April , din dumma sill jag kan lura dig vart jag vill ;)

Godmorgon Godmorgon , första april idag . Någon som redan har råkat ut för att bli lurad ? Själv så har jag blivit det ett x antal gånger denna morgon .. Men hämnden är ljuv om man säger så ;)

RSS 2.0