Jason Derulo - Don't Wanna Go Home

Spola till 0:35

-

Mamma kom preci hem efter en vecka i polen . Hon hade köppt med sig  lite smått å gott till mig  . En MASSA godis , två navel smycken , en med delfin och en med en smailis . Bh , och string och två doft ljus också . Men nu sitter vi uta å grillar och jag ska strax i väg och möta Fathema och Vendela och sedan vidare på träning .

 


Varm dusch next !

Hemma efter en dag i högbo , vi hade fem-kamp . hoppa säck , stafett osv . Men jag och Kajsa drog och var med David och Alex ist . haha . Var aldrig tänkt att jag skulle bada men alla andra gick på repen utan att bli blöta så tänkte att jag och skulle klara mig ,men då vicka filip och Moa  i repen så jag föll i ..  sedan drog alla tjejorna ?? så jag stannade kvar och badade med Filip Keith David Alex Daniel men dock med kläderna på eftersom jag jag inte tog med mig bikini så körde med Jeans och bh , kunde dock inte kö utan byxor eftersom jag bara hade string satt det gick bra med byxer de också .. Men nu håller jag på och fryser arslät av mig så ska ta en varm dusch nu ! Hörs


Hemma

Hemma nu efter en , ehm kul kväl ? Nej men runt 8 mötte vi Hampus och Sam och vidare hem till Elin för att kolla på film , men tror inte att någon utav oss såg nåt utav filmen , max 5 min kanke ;) haha men nu sitter jag iaf och skriver lite med folk på facebook , och ska strax ta och lägga mig och kolla på film . Ska iväg till högbo imorgon med klassen så kommer bli chill . Men mer om det i morgon , eller hur ;)

 


Elins place ;D

Sitter hemma hos Elin och väntar på att Sam och Hampus ska komma . skolan har varit riktigt chill om jag får säga det själv ! Nån en staka lektion på för middan och sedan så hade vi ' murgårdsklassikern ' som tog en timme , så vi slutade efter 1 då jag och elin drog till mig :):) men men nu ska jag ta och va lite social med bruden här och så får vi hoppas att grabbsen kan skynda på lite granna .. hörs ;)

29 maj 2011

Tänkte strunta i kvälls inlägg men folk klaga på att jag skulle uppdatera så jag lär väl ta och göra ett litet inlägg nu då. Ja , vad har jag gjort i dag då tro ? Allt och ingenting faktist .Skulle spelat match mot stensätra men struntade i det och de ångrar jag nu eftersom vi vann med4-3 . så var iaf med Elin , träffade även Adam Emil och vidare för att köpa biljetter till stolt & nykter . Var även med Diyar , Said   å resten utav dom härliga grabbsen. En riktigt chill söndag så att säga . Nu ska jag ta och gosa ner mig isängen och kolla på film . Hörs

Gästbloggning !

Ja som ni ser är det en gästbloggning på gång. Ja man kan ju undra vem det är också?¨
Men det är jag Elin ! :)
Jag och lolllo sitter nu hemma hos henne och chattar lite på facebook och ska snart iväg och träffa några.
Mysigt :) vi ska väl hem till mig eller nåt :)
jaa och bara för jag har gästbloggat kan ni kika in på min blogg också om ni tycker att lollo har sämsta uppdateringen och vill ha något annat att läsa . tryckk HÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄR för att komma till mig blogg.
Men ni får ha det så bra alla lollos läsare och sköt om er ! inte sista gången jag skriver här får vi hoppas . hihi


Haha skön lirare man har till kompis alltså ;)


Trött cheeyy

Men fan va kul jag har haft det i dag .Tillbringade i stort sätt hela kvällen med  , Alex Diana Adam Elin Kais Diyar Sam Hampus Moa Alva Emilia Kajsa Vendela Moosa Eric Pontus Said Tommy ååååå en massa annat härligt folk ! Så härligt att alla va så flummiga , skrattat hela kväll , sjungit , sheckat ass , kollat på crusingen åå bara haft en jävla kul kväll ! Drog hem runt 2 tiden å nu sitter jag i vardagsrumet och ska strax förflytta mig in till sovrumet och sova ! Slänger upp några bilder nu och rästen i morgon vi hörs ♥

Snabb update

Hemma efter att först ha kollat på breakdance uppvisningen och sedan vart på hos bror min och firat meja som fyllde 5 . Men tänkte bara göra en snabb update , för nu ska jag möta Diana och så drar vi ut på crusingen men resten utav folket ! Hörs

full smäckad dag

Okej .. Nu ska jag försöka att hinna med lite allt möjligt i dag .. Klockan 2 ska jag Kajsa Alva och Diana kolla på breakedance upppvisning . Sedan vid 4 ska jag iväg och fira meja ( min brors barn ) och sedan på kväll blir det crusing med en massa gött fölk . Härlig lördag säger jag bara ! :D

Vackar utan spackel ;)

Godmorgon !

Moa drog precis hem så nu har jag tid för lite bloggning . Ja igår så blev det lite ändrade planer . runt 10 åkte jag moa och alva ner på stan och mötte Eric . Blev en hel del prat och skratt kan jag lova er ;) Sen efter 12 så hängde vi med alva en bit hem å sedan åkte även eric hem så jag och moa kom till mig efter halv 1 nån gång då vi kollade på '' Halloween '' men båda somnade efter halva filmen .. haha men bjussar på några bilder från i går kväll och sedan ska jag gö mig ordning för en dag med cheyyorna :)

fredag kväll

Nu ska jag åka iväg för att möta moa och sedan blir det film å en massa gött med mina älsklingar . Regnar som bara det gör det också men nu är det uppehåll så ska passa på att åka nu innan det börjar igen ! Bjussar på bild på moa sen i morse då hon körde några ego bilder med min kamera ;) höres !♥

Första lektion så här klockan 2 på dagen..

Vakna runt 11 av att moa alva och vendela kom och damp plingade på dörren haha , så satt å snacka å kolla på tv käka lite gott osv . Sen runt 2 började deras lektion å moa tvingade med mig såå ja , nu sitter jag på deras lektion å skriver med folk på facebook , kollar lite bloggar och sånt medans dom har tekning :) Men ja ,tänkte bara ge er en liten kort update , höres :)


26 maj 2011

Hemma efter en trevlig dag . Elin Eric och hans kompis hängde med mig när jag sola och sedan drog vi till jv för att kolla på träning , var fler killar som jag inte vet namnet på och så kom även hampus ett tag . Sedan åkte jag och Elin till hennes pappa och fika :):) å sedan tillbax för att träffa eric då vi åkte runt lite här och där men kul var det . Nu har jag åkt på feber som inte är det härligaste men ska ta och lägga mig och försöka sova . Hörs


Danny Saucedo - In Love With A Lover

Tänkte stanna hemma men kände att jag lär iväg och försöka bli godkänd i kemin som tur har vi kemi första lektionen så blir att dra hem efter det . Men lär kila iväg nu men bjussar jag på en härlig låt !

Länge sedan man skrattat så mycket .

Har haft en sjukt rolig dag om jag får säga det själv . Drog ut till stan å träffa Diana ,Moosa, Adam A , Kajsa Moa ,Emila  och 5 killar till som jag inte vet vad dom hette. Sedan när vi satt vid trappen så kom ett par killar och åkte på roolerblades och skulle trixa så sa dom åt adam att lägga sig längst ner så skulle han hoppa ner för alla trappor och över honnom och shit trodde han skulle dö helt ärligt .. Men men , ingen dog som tur var haha . Sedan påvägen hem fick jag och diana våra cp ryck och flumma som fan , och ja .. kan väl säga att somliga inte tyckte det var lika kul , eftersom vi drev med dom haha . Sjukt härlig dag må jag säg men nu ska jag slå på en film och förhoppnings vis somna hörs !:)


some pictures from today



Promenad

Ska i väg på en lång promis med hunden nu , Diana hänkar även på snäll som hon är och sedan drar vi ut och käkar . Härligt väder ute så kör på mag tröja och jenas . Tar med mig kameran så får väl se om det dyker upp nå bilder ifår dagen sen ikväll .hörs !:)

25 maj 2011

Ont i halsen så tyckte det var bättre att stanna hemme i dag ;) så sitter å kollar på film och gottar mig lite granna .Mamma åkte även till polen i natt och kommer hem om nån vecka eller något så fick tillbringa natten ensam hemma men jag överlevde ! ;)

24 maj 2011

Drog ut och käkade med Daniel Filip Doffa och Diana på lunchen . Dorg även hem efter det för har en jävla mens verk :( Synd om oss tjejor .. Sittar iaf nu och kollar på film och snackar i tele för er som vill veta ;)Men lär väl ta och fortsätta att va lite social med honom  nu , höres :)

- If I Was You


never say never .

Allt har löst sig - sköönt säger ja bara . Nu ska jag ta slå på filmen never say never . Godnatt♥


..

Paaalllllaaar inte nå mer .. Vet inte vad jag ska tro om dig nå mer .. Vet inte om jag ska ta allt som har hänt seriöst . Skulle vart mycket lättare om du bara sa hur du vill ha det . Varje gång jag ser på fb att du skriver till dem så får jag en klump i magen .. vad hände med '' du är den enda ''  ... alltså fan , det är ju skratt retande ..

Pluugggg..

Nu blir det att stor plugga till kemi provet i morgon , måste bli godkänd vilket jag tvivlar på att jag kommer bli .. Drog iaf hem till jesper med moa och kollade på scream 4 , fast moa somnade efter fem min kanske ? haha .. Nej men nu ska jag in till köket och hämta lite jordgubbar och börja läsa på kemin . Hörs !

Movits - Skjut mig i Huvet


Vaknat på fel sida ..?

är verkligen på fel humör denna morgon.. känner mej arg, ledsen, irriterad..  vissa dagar känner man bara att allt är fel. att man inte orkar mer, allt är skit .och lite så är det nog för mig idag  av olika skäl. Men nu ska jag dra i väg till skolan och så får man hoppas att mina kära vänner kan få mig på bättre humör eller något , annar brukar det lätt bli att jag låter det dåliga humöret   går ut över andra ..


Chill dag

Har inte kunnat gjort så mycket mer än att ligga i sängen och kolla på film idag på grund utav min fot . Börjar bli liiite bättre men ändå inte . Pappa var även så snäll och köppte en påse polly till mig ,trots att jag har godis förbud :)Men nu ska jag ta och kolla på Irene Huss . Hörs !


sjukhuset next.

Hann spela 20 min och sedan åkte jag på en ordäntlig smäll så vet inte riktigt vad som har hänt med foten men kan inte ens stödja mig på den och den är uppsväld som jag vet inte vad . Men annars så mår jag fint fint . Föresten nu är det ungefär bara 2 veckor kvar till skolavslutningen , nån mer än jag som är taggad till sommarlovet ? ;)

Moa & jag förra sommaren ♥


whhohoo jag lever !

Godmorgon , det är söndag den 22 idag och inte fan dog man igår inte ? hmm , dåligt dum den där 80 åriga gubben måste känna sig nu ;) Iaf , dagen i går var sjukt rolig/trevlig/mysig jaa alltihopa . Sandra kom och mötte mig i centralen och vidare till pendeln så snäll som hon är så åkte hon några stationer med mig . Efter hon hoppat av så fortsatte jag till bålsta och sedan skulle jag hitta hem till alex själv
( aldrig vari i bålsta förut ) så snackade i tele med han för han skulle förklara hur man gick osv . Och det slutade med att hans låtsas pappa fick komma och hämt mig haha .
Nu ska jag iaf dra iväg och spela lite maaatchhh , tagga ?- nej ... hahah

 


Sooovaaaaa

Kom precis hem och är så sjukt trött , berättar om dagen i morgon efter matchen godnatt !


Stockholm

här är det tidiga morgonar som gäller ! Nej men lär hinna med 10.40 bussen till stockholm och efter att ha somnat runt 4 och var tvungen att kliva upp runt 7 så är man väl inte den piggaste cheyyen då .. Men men.. blir 3 timmars buss så får väl sova lite då . Ska iaf till bålsta och träffa Alex och så kommer jag hem runt 12 i kväll så vi hörs då!

pirate of the caribbean 4. ( 3D )

Nu drar vi iväg för att se Filmen Pirate of the caribbean 4a  i 3D . Älskar dom filmerna och ett litet plus är ju att Johnny depp är med , för ni måste hålla med om att han är snygg ;)
,

Grattis Magnus !

Var nära att jag glömde bort detta om jag ska vara ärlig  :$ men grattis bror ! ♥

Miss u


20 Maj 2011

Legat ute och shteekt lite granna för det är så otroligt varmt ute ! och nu ska jag börja fixa mig inför kvällen . Blir in till gävle vid 9 för bio med Adam A , Diana och Moosa , blir trevligt det ;)


Whooho , fredag i dag och vad som helst kan hända ;)


Inte ofta du är seriös och normal ? but that's why i love u !

-Ja man kan ju inte alltid vara seriös , eller hur ? ;)




hihih hoppas  du förlåter mig för dessa bilder Diana :D


19 maj 2011

Hinner med ett litet snabbt inlägg innan jag drar iväg på träning ;) Har iaf garvat som aldrig förr idag . Först när jag och Diana stod vid våra skåp kommer det fram en unge (som gick i 1an kanske ? )

Ungen - Är det sant att jorden går under på Lördag ?
Diana & jag - jajja men !
Ungen - springer till sina kompisar och skriker '' jag sa ju det! ''
haha känner mig lite taskigt nu :(
Och sedan när vi stog vid Adwar Joonas Kenny Adam å dom andra killarna så börja dom snacka om något då Adwar säger till Joonas '' Du går ju i sär klass .. '' då Kenny kommer helt random och svarar '' Men käften det gör jag också ! '' hahah skön dom är ;) Men nu ska jag möta Elin , hörs ! :)

Kebab pizza

Tjohejj , sitter hemma hos Elin nu på hål , börjar kvart över 1 så det är bara nice det ;) Vi sitter även och tjockar i oss kebab pizza , mumma det ! Fast det blev lite för mycket nu känner jag :( Har även träning i dag så blir nog inget inlägg förens ikväll ! Hörs !:)

Trodde helt fel om dig .

 

Alla dagar kan inte vara perfekta eller hur ? Så nog med allt klagande . Här sitter jag och mumsar i mig vatten melon doppad i choklad ! Mumma det . Ska strax kila i väg på träning men ska dock inte träna pga mitt ben , fick en ordäntlig smäll i söndags på matchen med 93 orna och ja , det har inte gått över än . Men ska iaf ner till träningen för vi skulle prova nå dressar eller vad det var . Ska fortsätta och tjocka i mig melonen och sedan ikväll blir det att fira min kära pappa som fyller år ! så grattis till han :D

 

Lär väl ta och bjussa på en gullig lite bild på mig å pappa  från förra året  :)

Hemma från match

Ny duschad och ska ta å börja städa , ligger kläder överallt ! Pappa kom precis in och frågade om jag hade skaffat en hel täcknings matta ... Ja då är det nog på tiden att jag börjar plocka undan ;) Sprang runt lite i 9an med Elin tidigare idag  medans vi väntade på skjuts till matchen , och den gick väl hyfsat bra . Nuu ska jag slå på en film och titt på den tills jag somnar ;) höres :D

Skola , gävle , match .

Måndag i dag och fan va svårt jag hade för att somna i natt alltså , låg å vred och vände hela natten men tillslut så lyckades jag somna och då var klockan runt 5 ? så har fått 1-2 timmars sömn så tycker synd om dom som kommer va i min närhet idag , kommer säkert gnälla på dom för det lilla minsta .. haha ja , sån är jag när jag inte får tillräckligt med sömn ;)Åker även in till gävle runt 2 men Elin och sedan blir vi upphämtade utav våran tränare efter 3tin och då vidare på match . Så vi hörs ikväll nån gång !


-

Har precis tagit mig ett varmt bubbel bad och nu sitter jag med ansiktsmask och hårinpackning . Matchen gick väl inte så jätte bra, men kan ju skylla på att vi körde mot 17-18 åringar .. Såå annars så ska jag inte klaga . Match i morgon i gen , fast då kör jag med mitt vanliga lag . Men nu ska jag ner till köket och kolla om det finns nå gott att käka .
Bjussar på två bilder från matchen , och självklart så hade man ju det bästa numret , 10 ;)

 


Match med 94orna .

Hej , här sjukt stressad just nu men så snäll som jag är så ger jag er en lite uppdatering iaf . Om en timme åker jag till jv och ska spela match med 94orna, vet inte vilka vi möter men tror det var norrham . Är lite nervös eftersom jag aldrig har träffat dom jag ska spela med ? haha men har ju Elin och Frida med också så det kommer nog gå bra ! Men nu ska jag bara vänta på att Elin ska komma och sedan åker vi i väg ! Ha en fortsatt trevlig söndag alli hopa ! :)

 

 

 


Inge Gävle , men blev en toppen kväll ändå !

woohoo , kom hem efter en toppen kväll om jag får säga det själv .Kan ju berätta lite kort för er som är nyfikna ;) Har iaf tillbringat kvällen med Kajsa , Emilia ,Rozghar,Diyar ,Said , Dibo , och tre till som jag har glömt namnet på , förlåt men jag är inte så bra på att komma i håg namn :( har varit lite här och där och skrattat så jag fick ont i magen .. Men men, det är sånt man får leva med ,right ;)
( glömde kameran hemma så tyvärr inga bilder från kvällen  )


-

Fick med mig hem en hel del . Visar allt lite senare :) Nu ska jag ta och fixa mig och sedan är det planerat att Jag Kajas och Emilia drar i väg till gävle för att träffa grabbsen där , men vi får väl se hur kvällen slutar ;)


14 maj 2011

Lördag idag och jag har åkt på förkyling .. Hes som aldrig förr och feber . Men det hindrar inte mig för lite shopping så ska alldeles strax in  till gävle , fast dock med familjen då .. Men ska träffa axel som bor där en snabbis så det blir nog bra ändå . Men nu lär jag ta och göra mig i årdning hörs ;)
Bjusar på en bild på mig och tove .
Miss u ♥

Bloggar från pappas iphone

Ligger och kollar på film och just nu bloggar jag ifrån pappas iphone och fasen va sugen jag blir på att köpa en nu ! Men ska vänta tills agusti då iphone 5 kommer :):) men tänkte bara prova på att blogga lite thihi hörs ;)

Fredag i all ära ;)

Har hunnit med rätt så mycket i dag faktist . Skolan , hade 3 lektioner sedan åkte jag och Elin och solade 20 min .Mötte upp Kajsa och vidare till donken . Hem till Elin och nu har jag precis städat mitt rum . Ska alldeles strax möta Elin igen och vidare till rese , sedan får vi se vad kväll har att bjuda på ;)


Fredag den 13de

Ja vi får väl se hur dagen slutar , om jag får nån otur eller ej .Det är ju trots allt fredag den 13e ;) haha .. Har skola till halv 1 och sedan blir det hem och fixa lite med rummet , ska välja tapeter osv.Och sedan i kväll drar jag och Diana ut och gör sandviken osäker ! Hörs ;)

 

Kajsa,Diana,Jag,Alva,Moa ♥


-


Haha så fail..

Mamma råkade tvätta mina jeans med mina vita kläder ... Ja så 3 utav mina linnen är blå fläckiga och min  kofta också .. Så der är bara att slänga det, men mamma sa att det blir att åka till valbo i morgon så jag fick köpa en massa nytt ;)

12 maj 2011

Godmorgon ! När väckarklockan ringde vid 6 tiden i morse så blev jag plötsligt sjuk , så somnade om tills nu och tro det eller ej men jag är frisk , hmm konstigt det där ;) haha ..


distrikts träning .

Kom precis hem och ska alldeles strax i väg för att möta Elin Kajsa och Vendela . Streeessiigt , hinner alltid hem fem min och sedan ska man ut igen . Jobbig det här .. haha nej men vi ska iaf åka på träning , har teori i en timme och sedan träning i en och enhalv timme . Härligt !

11 maj 2011

sovmorgon till halv 10 det gillas ! 30 grader ute så kör på shorts och en prickig lite genomskilnig tröja och till det ett par vita convarse . ska ta mig ett glas O'boy nu och sedan kila i väg till skolan . Hörs !

två timmars hål

Sitter hemma hos Diana just nu och fyyyfaan va varmt det är ! Vi har precis bytt om till shorts och linne till er som vill veta ;) Ska strax tillbax till skolan , eller vi ska ut och äta först för vi börjar inte föresn vid 2 , härligt säger jag bara ! Men det är lite  för varmt , nästan äckligt varmt .. men men , ska sluta klaga och ut i solen ist ! Hörs :D

-

Legat och bättrat på brännan i stort sätt hela dagen , och sedan så har jag umgåtts med Elin hela kvällen :) Träffade även Emilia Kajsa Alexander och hans kompis en tag . Alltid trevligt det :) Nu ska jag ta och kolla på filmen ''killers'' Hörs ! ;)


09 maj 2011

Haft en sjukt rolig dag med Vendela i går :) Ja för er som vill veta så har vi hängt på jv och först kollat på grabbsens match , och sedan vårats lag . Åkte sedan iväg och gjorde lite allt möjligt , träffa xander gjorde vi också . Nej men en riktigt chill dag ! :) Nu ska jag bara leta på en kofta  och sedan är jag ready for school !
Två bilder från igår.

Sjukt gammal låt , men såå härlig :)


8 maj 2011

Whoooho , det häärliga vädre värkar hålla sig , 30 pluss grader och jag ska strax i väg och möta vendela . Lite senare idag så ska vi också i väg och kolla när grabbsen har match ggik möter saik . Blir trevlig det . Om jag orkar släpa med mig kameran så kommer det blider från dagen , men annars så får ni klara er uta det ;)

-

Ja nu är min kära broder på besök här hemma . Kul att få träffahan , var 5 månader sist . och äntligen har jag någon att jävlas med ! :D Haha , nu ska vi ta och kolla på någon film som han precis laddade ner . Så vi hörs i morgon kram !

Skolavslutnings klänning

Var till valbo idag fick med mig hem denna klänning .

 


Nyss snöade det och nu är det 30 pluss grader ?

jag förstår mig inte på detta väder !? för någon dag sedan snöade det och nu är det sjukt varmt ? haha men ingen tid för datorn för nu ska jag ta med mig en skål jordgubbar och lägga mig på altan och sola ! Chaaoo :D


7 maj 2011

Sitter här med blött hår helt ny duschat och orkar inte göra ett dugg . Borde ta tag i läxorna , borde städa rumet , det är så mycket som jag måste gör men jag orkar inte ! Ska iaf ta och klä på mig och sedan vidare till gävel för lite shopping och sedan blir det att umgås lite med Elin . Lagom chill lördag :)
Love u ♥

Fredag

Hemm nu efter en lång skoldag , var lite depp och alla värkade tydligen merka det ? Killarna försökte gö allt för att få mig på bettre humör och fan va cp dom är alltså ! och det är på ett posetivt sätt haha , även skönt att ha tjejorna att snacka med :) Drog iaf iväg ett tag med Kajsa och Vendela efter skolan men nu är jag hemma och känner mig sjuk så har ingen lust att gö nåt idag . Ska be pappa att åka och hyra film eller något :)


.

Jag Elin Keith och Hilmman drog och kollade på Emils träning och sedan drog jag och Elin vidare till våran fotbolls träning . Sedan klockan 7 gick jag Elin Kajsa och Vendela i väg och kollade på B-lagets match Saik-sif. Och rätt som det var ser vi att det var våran gympa lärare som spelade :o haha .Sedan fick jag även ett samtal , först trodde vi att han drev men så var det tydligen inte så ska i väg på en grej i morgon ( kan och får tyvärr inte säga vad det handlar om ) fett läskigt iaf . Ja , det var lite om min kväll det . Nu ska jag iaf duscha hörs :)
Bjusar på en bild från förra sommaren , det är sjukt hur mycket man kan förändras på ett år ! :o

5 Mars 2011

Nu drar jag i väg på träning och sedan blir det att kolla på när grabbarna har match . Hänkar på kajsa dit så har absolut ingen aning om vilka det är som spelar ? haha men trevligt blir det nog alltid :)


Blev en tur till uppsala trots allt

Så nu är jag hemma , efter en låååång dag . Blev att jag och Elin bestämde oss att ta en tur till uppsala en kvart innan bussen gick så vi kuta hem till mig , hämtade pengar , vidare till rese tog bussen till gävle och sedan tåget där ifrån till uppsala :) Så vi hälsade på Alex som ligger på akademiska på grund utav att han krockade med moppen förra veckan . Så vi var där från 2 till halv 7 riktigt trevligt .

Bjussar på en bild på alex :)


4 maj 2011

Godmorgon godmorgon ! Var sååååååå här nära på att ligga kvar i sängen och skippa skolan to day . Men mamma kom och drog upp mig ur sängen så det är bara att gilla läget . Idag kanske det blir till uppsala med beeeestiiisss , men är inte riktigt 100 på att det blir något men vi får väl se . Annars så händer det inget speciellt , onsdag i dag , en utav dom segaste dagarna i veckan . Ähh , snart sommarlov , taggar till det ist !


Är påväg till ..

Är påväg till ica nu för att möta upp elin och även köpa nåt äpple eller så , och sedan drar vi oss i väg mot träningen . Kör ett mobil inlägg just nu så tyvärr blir det ingen bild i detta inlägg . Men vi hörs ikväll när jag har något vettigt att skriva om . Hörs !

Helt otroligt !

DET SNÖAR !
Ja , det är i början utav maj och det snöar ! Va händer med vädret , för någon dag sedan var det 30 pluss grader och nu snöar der ? haha , ja man kan ju inte gör något annat än att skratta .


-

Utvecklings samtalet gick bättre en väntat faktist .Skulle sluta smsa och snacka på lektionerna , börja komma i tid och inte skolka , men förutom det så var allt bra , duktig i alla ämnen osv . Och föresten , en sak jag har gått och tänkt på är varför slår man den man älskar ? och nu menar jag killar som slår sina tjejer . Och det värsta är att det händer redan i denna ålder , har ett par kompisar som har blivit slagna en/ flera gånger utav sin kille , dock är killarna äldre men jag fattar ändå inte hur faan man kan smälla till tjejen och sedan säga '' men vafan jag skojade ju bara'' om det skulle vart något löst slag på tillexempel armen eller något  , ja det klart man kan skoja så men inte fan är det skoj om man ger en rak höger i annsiktet , eller tar stryp tag osv ...  ?


2 maj 2011

Sitter nu hemma i mitt '' städade rum '' usch , måste verkligen ta tag i städningen , ligger kläder precis överallt .. Ska även strax på utvecklings samtal wish me good luck säger jag bara !


Bild bomb ifrån sista april .


Hemma .

Hemma från valbo nu . Jag och Elin failade lite då , trodde att bussen hem gick kvart över  6 men bussen kom aldrig så då kollade jag på tabellen och då visade det sig att jag hade kollat på tabelen för 1an , och vi skulle åka med 91an .. Blev inte så mycket shopping men fick iaf med mig hem , 2 koftor , ett linne ,ett par short och ett par string .

Redrama - Du


Alex Öryd - Sofiero


Mot valbo

Vaknade upp med värdens huvud värk ! Men ska alldeles strax åka till Valbo med elin och får hoppas på att huvud värken går över med lite shopping . Och ni killar som var med i går, bilderna från i går  kommer upp i kväll så sluta tjata  ! haha
Jimbo ♥

Så jävla lyckad kväll !

Kom precis hem efter en  TOPPEN kväll  ! Först blev jag firad utav mamma pappa  kusin å min ena bror ( dom andra kommer nästa månad pga , att dom jobbar och bor 6 timmar här ifrån ) ,så fick en system kamera ,tusen kronor , smycken , och lite små saker . Sedan kom Elin och vi drog iväg till norra där halva sverige va ! Körde forboll , snacka , dunkade musik och bara chillade . I slut ändan var vi kanaske 25 pers har jag för mig , och det roliga va att jag å elin var dom enda tjejorna ? Sedan runt 11 drog Elin hem så jag och grabbsen drog iväg till parken å bara snacka å hade jävligt kul ! Men nu ska jag ta en bit tårta och sedan sova . Hörs i morgon och då med en massa bilder från dagen :)

Någon random bild från dagen ♥

RSS 2.0