Helgen i undersvik

Somnade direkt när jag kom hem ! haha skönt . Men helgen har vart sjukt rolig . Kan väl börja med fredagen . Efter vi kommit fram , käkat och fått våra rum så samlades alla å vi körde några tävlingar osv . Sedan fram mot kvällen drog alla ut , och då kom även en av dagens alla failer .. Jag och Alva var ute med resten utav folket medans moa och dom vi sov med låg inne på rummet , det var kål svart ute och vi tänkte jävlas lite med tjejorna så vi sprang och knackade på fönstret och sprang där ifrån men när vi sprang så låg det stockar vi inte såg så flög över dom ! hahha ajjj ..
Lördag .
Blev väckta runt 8 fixa oss och käka frulle och sedan var det dags för samling .vi fick gå på olika stationer , målning , sång osv även en tipps runda . Iallfall så var det kvällarna som var roligast , nästa alla drog iväg runt 10 på kvällen ner till bryggan , vissa badade å andra dog av garv när vi såg deras min efter dom hade hoppat i de kalla vattnet . Sedan blev vi ett gäng som satt runt brasan å några killar satt å lirade gitarr hur mysigt lixom ?
Det var ju så här att det var nattvakter så man fick inte gå ut efter en viss tid . Stina sov även hos oss den natten och då vi bestämt med grann pojkarna att vi skulle komma till dom runt 3 , fula som vi är tänkte vi ta fönster vägen haha jaja .och så idag , söndag så åkte vi hem runt 1 . Men iallfall så var det inte så tråkigt som man trott, eller ah , alla samlingar osv men när man tänker på kvällar så taggar vi till nästa gång vi åker dit !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0